Super Style Heroes

L'Oreal Professionnel by Tecni.Art komt met een aantal nieuwe haarproducten in superhero style! Zoals jullie weten ben ik dol op superhero movies (Spiderman, Batman, Fantastic Four) en was ik helemaal enthousiast toen MAC met hun Wonder Woman collectie kwam. Nu ben ik minstens net zo enthousiast! De producten zien er waanzinnig cool uit. En dan bedoel ik niet per se classy, maar met schreeuwende kleuren en 100% comicstyle.


De producten heten:
– Bad Mud: een romige pasta voor een warrige en wilde look
– Horizon Fix: een volumespray die je zelfs horizontaal kunt sprayen
– Super Dust: volumepoeder“Charlie Le Mindu is het creatief brein achter de drie fascinerende looks die gecreëerd kunnen worden met Horizon Fix, Bad Mud, en Super Dust. Deze jonge Franse kapper werd bekend door zijn extravagante haarcreaties voor pop icoon Lady Gaga. Voor de drie nieuwe producten van L’Oréal Professionnel liet hij zich inspireren door de buitenaardse krachten van superheroes en vertaalde dit naar drie heldhaftige en inspirerende looks.”


Wow,  haarproducten die bedacht zijn door Lady Gaga's haarstylist! It keeps getting better. Maar, hoe bevallen de producten?

De Horizon Fix kun je op handdoekdroog of droog haar aanbrengen bij de haarwortels. Lekker veel, een beetje verdelen en kneden over je haren en daarna kort met de fohn droogblazen. That's what I did! En man, ik had veel volume en ook gewoon de hele dag. Soms zakte het wel een beetje uit, maar dan masseerde ik weer even mijn hoofdhuid en woelde ik door mijn haren en BAM! Terug volume.

Over Super Dust was ik een beetje sceptisch. I mean, zoals jullie weten ben ik e

rg trouw aan mijn haarpoedertje van Schwartzkopf Osis+. Zal deze Super Dust net zo goed werken? Het antwoord is: niet echt. Super Dust maakt mijn haren minder stroef dan Osis+, maar ik moet er wel bij vertellen dat Osis+ mijn hoofdhuid soms wat droog maakt en schilfertjes bezorgt. Super Dust doet dit niet. Wat je doet is het poeder direct bij je haarwortel aanbrengen en het daar een beetje verdelen tot het witte 'oplost'.Super Dust in combinatie met Horizontal Fix zorgt alsnog voor hetzelfde, alsniet betere, resultaat. En het fijne is dat het minder snel uitzakt en gedurende de dag weer 'geactiveerd' kan worden door er even doorheen te woelen met je handen. I like this stuff!Bad Mud is meer voor korter haar, dus die heb ik door iemand anders laten testen. De geur is lekker citrusfris, als grapefruit, en de textuur is lekker zacht en je haar krijg je gemakkelijk goed in model. Het is guy approved!De prijzen van de producten  zijn 15,50 euro per stuk en alleen te koop bij de L'Oreal kappers en salons. Ik heb een nieuwe favoriete haarspray, maar het poedertje blijf ik afwisselen met Osis+.

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

65 Reacties

 1. Romy
  12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  Nahh, ik had ze wel iets goedkoper verwacht en dat je ze gewoon bij de drogist kon kopen bij de andere loreal producten. Maar helaas dus niet. Ik had de volumespray graag willen hebben.:(

 2. Jolanda
  12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  Het volume wat ontstaan is geeft echt een mooi resultaat. Is er wel eens een dag dat jou haar niet mooi wil zitten ? kan het me bijna niet voorstellen, haha. Goede review.

 3. 12 december 2011 / maandag, 12 december 2011

  maak ons maar jaloers met je volume kapsel!

 4. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Haha, ik vind jouw mooie bos haar sowieso al ‘to die for’!

 5. Jasmijn
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  oeeh, die superdust komt zeker op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag 😀

 6. 11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Je haar zit awesome ! Van volumepoeders ben ik niet zo gek. De spray lijkt me wel wat.