SPAM, now you can!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bezoekers hun eigen blog heb laten delen hier op Beautylab, en ik vond het weer eens tijd worden! Gisteren heb ik een lezing gegeven over bloggen op Hogeschool INholland te Diemen en het was voor mij zo leuk om te zien hoe ik leerlingen enthousiast heb kunnen maken om ook te starten met bloggen. Het is gewoon fijn om een eigen plekje op internet te hebben, helemaal van jou. Je kan schrijven wat je wilt, delen wat je wilt en je kunt de lay-out naar hartelust opmaken zoals jij het altijd al in gedachten had. Het is leuk om tips en ervaringen te delen, maar het is natuurlijk nΓ³g leuker om feedback te krijgen.

Ik heb al eerder artikelen geschreven met tips om meer bezoekers te krijgen (klik hier om dit behulpzame artikel terug te lezen), maar ik help jullie uiteraard graag een stapje verder door jullie vandaag de kans te geven om je eigen blog te promoten.

1. Omschrijf je blog in 2 zinnen: waar gaat het over en waarom is het zo leuk?
2. Daarna kun je je volledige webadres in de comment zelf plaatsen (zet er dan wel ‘http://www’ voor, zodat de link klikbaar is).

Normaal zie ik dit als spam, maar vandaag zie ik het expres even door de vingers! Let er wel op dat je niet meer dan 2 zinnen gebruikt om je blog te omschrijven en het geld alleen voor blogs, niet voor webshops! Je comment komt sowieso in moderatie door de link, maar ik zit vandaag de hele dag achter mijn computer dus ik probeer de comments zo snel mogelijk goed te keuren.

Happy spamming!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

528 Reacties

 1. 5 november 2012 / maandag, 5 november 2012

  Ben suuuper laat met mijn comment maar ik heb een gezellig blogje in juni geopend,en ik vind hem zo leuk omdat dit mijn hoekje vol met schattige dingen is. Het gaat over beauty vooral nail art,waarvan ik gek ben, en natuurlijke beauty producten.

  En hier is ‘ie
  thetreasurechestt.blogspot.com

 2. alyt
  5 november 2012 / maandag, 5 november 2012

  Hoi!

  Mijn tweelingzus en ik hebben sinds kort samen een blog. Het gaat over beauty en lifestyle. ook maken we aardig wat filmpjes! Youtube: xbeautyfun

  http://www.xbeautyfun.wordpress.com

 3. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Mijn blog gaat over beauty, nail-art, hair & lifestyle ik ben de laatste tijd hard bezig aan mijn blog en ik ga binnenkort proberen mijn lay-out te verbeteren. Ik vind het in ieder geval erg leuk om te bloggen! Mijn blog: http://jasmijnbeauty.nl

 4. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Wat leuk om weer even zo’n spamartikeltje te hebben! πŸ˜€

  Mijn blog gaat gewoon over mij! πŸ™‚ Dus met andere woorden: foto’s, nail-art, gedachten etc. Je kunt het beste het zelf komen bekijken.

  http://www.jadoire.wordpresss.com

 5. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Wat gaaf dat je een lezing hebt gegeven op Inholland Diemen. Ik zit zelf op de locatie in Haarlem, dus heb echt iets gemist!

  Ik heb zelf een blog over nagels. Mijn grootste hobby is nailart en dit komt ook regelmatig voorbij, daarnaast probeer ik zo origineel mogelijk te blijven en probeer ik veel nieuws uit op nagelgebied!

  http://www.nailartcreations.nl

 6. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Mijn blog gaat eigenlijk over een beetje alles wat mij boeit. Daarom heet het ook ‘Wings’. Ik houd mij niet echt bezig met make-up, dus dat zal je niet veel zien. Het gaat vooral over fashion. Want dat is mijn passie. (:

 7. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Mijn blog gaat over bakken, van taarten tot gebakjes tot broodjes. Revieuws van tools en producten.HEEL VEEL RECEPTEN!! Neem eens een kijkje. http://mebakery.blogpsot.nl

 8. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Wat leuk dit!

  Ik heb een persoonlijke blog http://www.simoneblogt.blogspot.nl. Ik heb deze nog niet zo heel lang en ik schrijf ook wanneer er weer wat in mij op komt, of iets wat ik graag met de rest deel.
  Dit maakt het daarom dan ook meteen super persoonlijk en helemaal mij!

 9. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  http;//cutenailss.blogspot.nl/ Gaat over alles wat met nagels en beauty te maken heeft. Regelmatig komen er nailarts en swatches op mijn site. Neem even een kijkje!
  Liefs,

 10. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Mijn blog gaat over mijn leven, elke kleine dingen die in mijn leven gebeurt is plaats ik het op mijn tumblr.

  Wat is er zo leuk aan? Grappige/verdrietige gebeurtenissen, OOTD, MOTD etc.

 11. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Jammer dat ik deze post pas een paar dagen later zie, maar goed πŸ™‚
  Mijn blog gaat over alles wat mij bezig houdt, fashion, beauty, verhalen, etc. Ik probeer me te onderscheiden door m’n schrijfstijl πŸ™‚
  Xoxo

  http://www.thisgirlneversleeps.blogspot.com

 12. 4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Hoi hoi, ten eerste leuk deze artikel.
  Ja mijn blog gaat een beetje over alles. Heel veel beauty maar tegenwoordig doe ik vaker ook meer lifestyle en fashion wil ik binnen kort er bij gaan doen. Binnen kort heb ik een nieuwe camera dus dan kan ik wat mooiere foto’s en filmpjes gaan maken.

  Dank je wel dat ik dit mocht plaatsen..

  Xxx shavida

 13. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Echt leuk dat iedereen zn blog kan posten! Zo ontdek je misschien weer wat nieuwe blogs op te lezen πŸ™‚

  Onze blog gaat over 2 zussen, die nu uit elkaar wonen, maar toch samen iets willen blijven doen. Dit is voor ons een manier om met elkaar in contact te blijven

  http://www.wtfomgdiy.blogspot.nl/

 14. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Ik ben schrijver, ik schrijf Engelstalige sci-fi in het young adult genre (tussen 14 en 21 jaar is dat officieel maar ook volwassenen lezen vaak YA – denk aan Twilight, Hunger Games en bijv Harry Potter!). Op mijn blog schrijf ik over criminologie, psychologie en vaak heeft het een filosofisch randje. Verder schrijf ik over het schrijven en pop culture.
  Met mijn blog probeer ik te informeren en tot denken aan te zetten!
  Heel wat anders dan de rest waarschijnlijk, maar voel je vrij om eens langs te komen πŸ™‚
  http://manoneileen.com

  Dank je voor deze kans, Serena!

 15. Roos en marin
  3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Kanaal: MarinBeauty RoosBeauty

 16. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Hi beauty’s, op http://www.beautybyjuly.nl staan allemaal leuke artikelen over beauty, lifestyle make up (binnenkort ook over sport) en meer! Ik zie je snel xoxo

  Zo ik ga vanavond lekker rond snuffelen op al deze blogs! Ben benieuwd:D thnx Serena voor dit artikel x

 17. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  hallo sereentje
  ik heb ook een blog mag ik deze naam wel gebruiken

  miray

 18. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Neem een kijkje op onze site: http://www.vanillalooks.net

  Wij zijn Anna, Eva en Kelly (16-19 jaar), vriendinnen en Anna en Eva zijn zussen. Wij hebben een blog over; lifestyle, make-up en fashion. Deze week word onze site heropend (op dit moment is de site nog half offline) dus houd het goed in de gaten want er komt een winactie aan!

 19. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Wat leuk! πŸ™‚
  Mijn blog gaat over beauty, fashion, lifestyle en food, afgewisseld met persoonlijke artikelen en leuke tags en quotes.

 20. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Mijn beautyblog Beautytalks gaat over alles wat met beauty te maken heeft! Daarnaast post ik af en toe fashion gerelateerde artikelen. Neem een kijkje: http://beautytalks.nl

 21. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Mijn blog is het lifestyle met een vleugje beauty er doorheen. Mijn blog is leuke omdat ik beauty met lifestyle meng en dus heel veel van mijn dagelijkse leven erin verwerk!

  http://www.notebookleanne.blogspot.nl

 22. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Superleuk! Op mijn blog lees je reviews, de laatste nieuwtjes en info op beautygebied. Af en toe komt er ook een persoonlijk artikeltje online. Blog: http://www.nymphette.be

 23. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Leuk! Bedankt dat we mogen spammen.

  Mijn blog gaat over Beauty uiteraard en bevat veel reviews/swatches, ook besteed ik aandacht aan koken en lifestyle. Ik hoop dat jullie eens komen kijken!

  http://www.beauty-lovers.nl

 24. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Iedereen: Volg me allemaal op mijn tumblr waarop ik dingen (re)blog die heel afwisselend zijn (denk aan: Within Temptation, fashion, Evanescence, natuurdingen, teksten, gebouwen, heel veel voedsel enz enz) http://www.green-apple-tea.tumblr.com

 25. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Leuk Serena! Mijn blog gaat over affordable lifestyle en is een mix van alles wat ik leuk vind, reizen, beauty, mode en natuurlijk veel lifestyle (design, gadgets etc.)

 26. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Ja, ik wil!
  Ik ben op 1 november begonnen met bloggen over alles wat met lichaam, haar en beauty te maken heeft, heel interessant voor de dames met een donkere huid!:
  http://womenwantbeauty.blogspot.nl

 27. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Zo lief van je Serena!
  Ik ben nog maar net begonnen met mijn blog http://dubbelbeau.blogspot.nl/, maar er zit veel liefde in! Mijn blog gaat over van alles waar ik mensen mee denk te inspireren. Ik ben enorm beauty verslaafd, dus ook dat komt er zeker ook op voor! Xx

 28. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Mijn blog gaat over beauty met een persoonlijk tintje. 1x per 2 dagen komt er een artikel online. Mijn blog is zo leuk om dat de artikelen lekker kort en krachtig zijn en makkelijk weg te lezen. Hopelijk kom je even kijken πŸ™‚

  http://www.MakeMeBlush.nl

 29. Inez β€’
  3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Oke dit artikel zet ik even in m’n bladwijzer, als ik me verveel ga ik hier even door! πŸ˜€

 30. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Ik heb al zo’n drie jaar een beautyblog waarbij ik artikelen plaats met reviews, swatches, outfits, looks, notd’s en meer! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen en zelf ga ik ook nog even rondneuzen op de blogs die hier genoemd zijn.

  Laura’s Beautyblog: http://www.beautybloglaura.blogspot.nl/

 31. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Ik heb met een vriendin een blog waarop we onze persoonlijke stijl delen! Wij houden vooral van street style, urban en grunge. πŸ™‚
  http://dead-hype.blogspot.com/

 32. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Mijn blog gaat over beauty, haardingen en soms een persoonlijk berichtje. Vind je het leuk om o.a. reviews en favorites te zien, kom dan zeker eens langs πŸ™‚
  http://www.itsaboutbeauty.nl

 33. 3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Daar maak ik dan maar gebruik van!

  Ik schrijf artikelen over van alles over beauty, met de nadruk op skincare. Ook zijn er drie meiden die meerwerken aan de site door leuke column te schrijven en nail art tutorial filmpjes op te nemen.

  De artikelen en tutorials op mijn site vind je hier:
  http://www.cosmopinie.nl/artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *