Snelle kapsels (video)

Mijn haren draag ik of los of in een slordige knot, want ik heb echt geen tijd voor ingewikkelde kapsels met vlechten en tierelantijnen hoor, zeker niet in de ochtend. Of toch wel? Mijn stagiaire Yolanda is gezegend met een volle bos strawberry blonde haren tot net boven haar billen. Ze kan erg goed overweg met haar haar, dus het leek haar leuk om een aantal snelle kapsels te demonstreren in een video.

Snelle Kapsels

Hieronder laat Yolanda zien hoe ze maar liefst 5 supersnelle kapsels creëert. Elk kapsel duurt niet langer dan 5 minuten (sommige zijn zelfs binnen een minuutje gefixt) en de producten die je nodig hebt (o.a. haarlak, puntkam, elastiekjes, klemmetjes en schuifspeldjes) hebben de meeste mensen wel in huis. Ben je nog niet zo goed met je haar, geen nood, want oefening baart kunst. Gewoon niet opgeven en gewoon blijven proberen, dan krijg je het vanzelf onder de knie.

[do action=”ytr”][/do]

Het opgestoken kapsel wat ik had bedacht voor Yolanda vond ze zelf geen succes, maar ik vind het haar juist enorm mooi staan! Ok, het is misschien wel wat tuttig voor haar doen, want Yolanda is een stoere chick met tattoo’s en piercings enzo, maar ik vind het haar juist zo romantisch en chic staan. Wat vinden jullie?

snelle kapselssnelle kapselsYolanda en ik hopen dat jullie met deze video leuke inspiratie hebben opgedaan. De kapsels zijn geschikt voor halflang tot lang haar en voor ieder haartype, dus ook wat dunner of juist wat krullender haar. Bij dunner haar raden we wel aan iets meer te touperen om volume te creëren, wat je bij sommige kapsels nodig hebt. Heb je geen toupeerborstel, gebruik dan een tandenborstel  (zie deze tip).

Welk kapsel is jouw favoriet? En welk kapsel vinden jullie het leukste staan bij Yolanda?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

68 Reacties

 1. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  I like the last one =) Op zich die 4e ook wel, maar ik weet niet hoe dat gaat zitten met mijn krullende haar.. Ik ga ze sws ff uitproberen!

 2. Luna
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Hoe noemt het liedje op 2min59sec ? En echt leuke kapsels ! Ga de vierde zeker eens proberen en open dat het leuk staat (:

 3. Annika
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Ik zou zooooo graag ook lang haar willen! Ik heb alleen op een keer geen geduld meer, dus als het tot net over mijn schouders komt, wil ik het weer kort 😛 Ik ben nu net naar de kapper geweest, dus het is echt niet langer dan net onder mijn oren.

 4. Silke
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Handige video! Ik vind het helemaal niet tuttig, juist heel romantisch 🙂 Leuk voor op het strand… picknick in het park. Echt heel mooi!

 5. Vera
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Toevallig, Missglamorazzi heeft bijna net hetzelfde kapsel in haar nieuwe filmpje

 6. Viviana
  22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

  Leukleuk!

 7. Inge Zonneveld
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Hoe heet het poederproduct wat gebruikt werd om meer volume te creeren??
  Ga binnekort maar eens proberen of die kapsels bij mij lukken!

 8. Emma
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  oooh ik vind die up do heel mooi hoor! en kan ook best stoer zijn 😉 zoiets had ik met kerst in mn haar 🙂 ben ook benieuwd wat voor muziek er onder het filmpje staat, ben gek op franse deuntjes!

 9. samantha
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  heel leuk gedaan! meid wat heb je mooie blauw ogen!

 10. Iris
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Leuk! Ik doe de invlecht aan de voorkant regelmatig, en heb toevallig pasgeleden de gedraaide zijstaart gemaakt! Had vroeger altijd zo’n lus, maar die heb ik helaas weggegooid, dacht toen hem nooit meer te gebruiken… Helaas is mijn haar niet zo mooi vol en is er amper volume in te krijgen, dus alle kapsels staan bij Yolanda een stuk beter als het bij mij staat!

 11. Berdie
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Leuk al die kapsel how-to’s de laatste tijd! En ook goed en duidelijk voor gedaan door Yolanda!

 12. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Ik draag mijn haar vaak gewoon los of in een snelle paardenstaart, omdat ik geen inspiratie heb. Dus dit filmpje is zeker handig voor mij! Ik vind het laatste kapsel het mooist. En Yolanda ziet er trouwens heel vrolijk uit in het filmpje, leuk! 🙂

 13. Saskia
  21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

  Echt superhandig! Zelf doe ik eigenlijk ook nooit wat met m’n haar maar het is toch wel leuk en al deze dingen zijn supersnel klaar, dus binnekort maar even proberen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *