Shoplog by Nena: USA aankopen!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke reacties op mijn artikel van vorige week, waarin ik jullie vertelde over mijn Road trip door the USA! Velen van jullie hadden ook een vergelijkbare reis gemaakt of zijn dit nog van plan. En ik vond het erg leuk om over jullie ervaringen en/ of plannen te lezen. Zoals beloofd, laat ik jullie in dit artikel al mijn aankopen zien!

Ik heb eigenlijk van alles wat gekocht. Niet super veel make-up, kleding of accessoires, want ik ging vrij doelgericht te werk. Ik had van tevoren al een lijstje gemaakt met dingen die ik in ieder geval wilde kopen. Bijvoorbeeld: de welbekende Lady Speedsticks, een mooie leren tas als aandenken, schoenen en natuurlijk Lingerie bij Victoria Secret. Ik ben voor alles geslaagd en zelfs nog een stuk beter dan gehoopt 😉

Shopping mall IN ons hotel Caesars Palace, Las Vegas.

Shopping mall in San Francisco.

Serena had me al gewaarschuwd dat je in Amerika SUPER goed kan shoppen! Het is vaak een stuk goedkoper en je hebt erg veel mega grote shopping malls. Omdat het eerste deel van de vakantie vooral bestond uit het bezoeken van natuurparken (op Las Vegas na) besloten we om af te sluiten met heel veel shoppen in San Francisco.

Laat ik beginnen met mijn nieuwe grote liefde: Één van de artikelen van mijn wishlist, een mooie leren tas!

Michael Kors kom je in veel steden tegen. Ik heb bijna overal wel filialen gezien en ben in 2 daarvan goed geslaagd!!

Ik vond bij een outlet centrum zelfs een filiaal van MK 🙂 

Ik ben zelf uiteindelijk geslaagd in een MK van het Bellagio Hotel in Las Vegas. Ik was hier al onafscheidelijk van mijn tas!

Dit is hem dan! Een mooie zwarte schoudertas met gouden accenten. Precies wat ik zocht! Ik was al heel lang op zoek naar DE perfecte (design) tas en ik heb veel mooie tassen gezien, maar elke keer was hij het net niet … Bij deze was het echter liefde op het eerste gezicht!

Één van de dingen die ik erg fijn vind aan deze tas, zijn de vele vakjes. Voordat je de tas echt opendoet zitten er aan beide kanten al 2 grote ruimtes die je af kunt sluiten met een magnetische drukknoop. Wanneer je de rits opendoet zit er een groot vak die kunt afsluiten met een rits en 4 kleinere vakjes. Ook zit er een koordje aan waar je bijvoorbeeld je portemonnee aan kunt bevestigen, zodat je hem snel terugvindt.

Alle ritsjes en gespjes zijn voorzien van Michael Kors, ook aan de binnenkant staat subtiel het logo MK.

Michael Kors Card portemonnee

En uiteraard hoort daar een mooie bijpassende portemonnee bij! Deze kocht ik in een outlet en matcht helemaal met mijn tas! Het is niet een heel groot formaat, want ik heb al een mooie zwarte leren portemonnee. Dit is meer een cardholder. Hij past precies in de kleinere binnenvakjes!

Ik ben geslaagd voor maar liefst 7(!) paar schoenen!

Wat hebben ze veel schoenen(outlets) in Amerika! En wat zijn de maten klein… Ik heb winkels gezien waarbij ze beginnen vanaf maat 33! Dan val ik nog mee met mijn maat 35 😉

Ik wilde al een tijdje mooie nude pumps, maar kon ze in Nederland steeds niet vinden in mijn maat. In Amerika gelukkig wel! En omdat ze  perfect zitten en in de sale waren heb ik er ook nog een paar leren zwarte bijgenomen. Bij thuiskomst wees Serena me erop dat ze van Jessica Simpson zijn, haha! Dat was me zelf nog niet eens opgevallen…

Verder heb ik nog een paar legergroene pumps gekocht, 2 paar wedges, flatjes en teenslippers. Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van alle schoenen. Ze zijn echt allemaal van leer, zelfs de binnenkant is voorzien van 100% leer. Iets waar je in Nederland het 3 dubbele voor betaald en dan nog moet je maar afwachten of de binnenkant ook van echt leer is… Naast dat het goedkoper is in Amerika en de dollar ook nog eens minder waard is dan de euro heb ik dit ook nog eens allemaal in de sale gekocht!

Dan nu mijn tweede favoriet van mijn aankopen: Marc by Marc Jacobs Horloge!

Ik vind het niet nodig om overal de prijzen bij te vermelden, maar bij deze kan ik het niet laten. Om je een idee te geven van het goed kunnen shoppen in Amerika 😉 Dit horloge kost in Amerika $225,- (in Nederland is hij omgerekend al duurder). Hij was nu in de sale $99,-, daar komt dan nog wel BTW bij (dat komt trouwens overal nog bij, zelfs in de supermarkt!), dus stel dat hij $110 dollar kostte. Dan nog omrekenen naar euro’s is €88,-! Mooie prijs toch voor een rosé gouden Marc Jacobs horloge?!

Ik had mezelf voorgenomen dat als ik een Inglot zou tegenkomen, dat ik daar dan opzoek ging naar een mooie blush of zoals ik op onderstaande afbeelding aangeef: Een goede concealer.

De verkoopster wist me niet te overtuigen wat betreft de concealer, maar des te beter ben ik geslaagd voor een prachtige blush!

Ik heb een Freedom Systems palletje gekocht voor 1 blush (daar doe ik lang genoeg mee en bovendien vond ik maar 1 geschikte kleur). Dit is een matte koraal roze kleur die goed past bij mijn huidskleur. Hij is goed gepigmenteerd en nu al favoriet!

Ik heb nog 2 andere blushes gekocht, gewoon omdat ik ze niet kon laten liggen! Ik weet niet wat de ‘Domes’ van The Body Shop in Nederland kosten? Maar in Amerika normaal $15,- per stuk. Ik zag deze aanbieding: Mix &  Match 2 stuks voor $10,-! En moest ze dus meenemen 🙂

Ik had ze al eens gezien tijdens een event van TBS en toen wilde ik ze al kopen. Helaas kon dat op dat moment niet, maar sindsdien waren ze niet uit mijn gedachten verdwenen. Het zijn multifunctionele creamy blushes die je ook voor je lippen kunt gebruiken. Ze zijn vrij hard waardoor je ze het beste tamponerend kunt aanbrengen en daarna nog een beetje met je vingers uitsmeren.

Swatches van de Lip&Cheek domes van TBS. Links 21 Crazy for Coral en rechts Pinch me Pink!

Het tweede gedeelte van de vakantie was vrij koud en dus was het noodzakelijk om 2 vestjes te kopen. (Altijd een goed excuus toch?) Terwijl mijn vriend opzoek was naar voetbalkleding en sportschoenen vond ik deze vestjes van Nike en Puma.

Ze zitten heerlijk warm en waren natuurlijk weer eens in de Sale! Echt, er was meer sale dan normale verkoop haha!

Tsja, Lady Speed Sticks kunnen eigenlijk niet in je koffer ontbreken als je in Amerika bent geweest en dus heb ik er ook een paar gekocht. Naast dat ze goed genoeg hun werk doen, ruiken ze ook nog eens ontzettend lekker!

Ik heb ook nog 3 nagellakjes gekocht van OPI, Essie en Savina.

OPI – Number one Nemesis, Multi dimension top-coat van Essie – a cut above, Savina – Fast Drying Top Coat.

Victoria’s secret!!! Ooh, wat had ik hier een hoge verwachtingen van! Maar helaas… Niet geschikt voor mij. Veel BH’s zaten totaal niet goed of gaven me 3 cupmaten groter… Iets waar ik niet op zit te wachten. Ik zag nog wel een aantal geschikte BH’s, maar die waren weer van een lijn waarbij de grootste maat nog vrij klein zat, dus helaas. Ik heb geen leuk setje kunnen scoren bij VS.

Maarrrr… Ik heb toch een tasje!? Klopt, ik ben maar voor de shorts gegaan! 7 hipster broekjes voor $26,- dollar i.p.v. $10,- per stuk!

Kennen jullie die grappige lipbalms van EOS? Ik zag ze hangen in de supermarkt voor ongeveer €2,-, dus die heb ik ook meegenomen.

Zo, dan ben ik er wel zo’n beetje! Ik heb nog wat kleine aankopen gedaan, zoals effen topjes, magneten en andere souveniertjes. En niet alleen ik ben goed geslaagd, maar ook mijn vriend heeft hier en daar wat spullen gekocht! Het is waar wat ze zeggen! Je kan SUPER goed shoppen in Amerika! Ik heb me eigenlijk nog ingehouden, omdat ik niet zo heel veel nodig had. Vooral wat kleding betreft. Ja, alleen al voor het shoppen zou ik nog een keer terug kunnen gaan…

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal geshopt heb in Amerika! Nemen jullie ook altijd zo veel mee terug na een vakantie?

Tot volgende week!

Nena

Volg je mij al op Twitter?

 

Volg:

118 Reacties

 1. Melanie
  26 mei 2016 / donderdag, 26 mei 2016

  Ik ga over een week naar California op vakantie. Ik ga onder andere naar Las Vegas en San Fransisco. Ik ben heel erg benieuwd waar dat oulet centre was met dat Micheal Kors filiaal!

 2. Chanal
  5 april 2014 / zaterdag, 5 april 2014

  Wauw klinkt als een shopping paradijs. Leuke tas!! Zijn de MK tassen werkelijk veel goedkoper?
  Ik heb vandaag een MK tas gekocht, deze zomer ga ik naar Amerika. Had ik beter kunnen wachten tot Amerika??

  Groetjes x

  • Serena
   5 april 2014 / zaterdag, 5 april 2014

   Er kan er altijd nog eentje extra bij! Vooral bij de outlets zijn ze zoveel stukken goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *