Report | Serena’s Stijlgids boekpresentatie

Gisteren was het eindelijk zo ver, de boekpresentatie van Serena’s Stijlgids. Hét event waar ik mijn stagiaire Sanae speciaal voor heb aangenomen en waar we al maanden naar toe aan het werken waren. Ik had niet veel wensen. ‘Ik wil graag een flowerwall en héél véél hapjes’ zei ik. De flowerwall vonden we in Elst, en de hapjes werden verzorgd door The College Hotel. Dit is overigens een hele sfeervolle locatie met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik was echt blij dat Sanae deze locatie had uitgekozen.

Het samenstellen van de gastenlijst was een eitje aangezien ik alleen mensen wilde uitnodigen waar ik echt iets mee had. Dus vrienden, familie, PR dames waar ik echt goed en leuk contact mee heb en bevriende bloggers waar ik het goed mee kan vinden. Uiteindelijk werd het bij elkaar zo’n mannetje of 70. Natuurlijk was ik vlak van te voren bang dat er niemand zou komen opdagen. Dat mensen het zouden zijn vergeten of ineens iets anders te doen zouden hebben. Maar, het stond binnen no-time bomvol en iedereen zat gezellig met elkaar te kletsen, te drinken, te eten. Het was echt heel gezellig!

De fotograaf van de avond was Leonard Walpot. Hij maakte de bruidsfoto’s van mijn neefje en nichtje vorig jaar, dus toen ik een fotograaf zocht voor het event moest ik dan ook meteen aan hem denken. Leonard kan zich helemaal op te laten gaan in de omgeving, zich onzichtbaar maken en zo – heel stiekempjes – de mooiste momentjes vastleggen. Hij heeft daar echt een talent voor. De foto’s hieronder zijn allemaal door hem gemaakt en gelukkig maar, want ik had het zelf zo druk dat ik geen moment mijn telefoon heb aangeraakt om foto’s te maken.

serena's stijlgids boekpresentatie_01 Goodiebags!

serena's stijlgids boekpresentatie_03De signeertafel.

serena's stijlgids boekpresentatie_12 Sanae had ook nog een levensgrote poster van de cover van het boek laten maken, die we ophingen in het midden van de zaal. Ernaast staan Paul Brandt, Martien en Juliet, van uitgeverij Brandt. Martien is de vormgever van mijn boek en wat heeft zij een fantastisch werk geleverd. Ze is zo creatief, een hele harde werker en we zaten echt op één lijn. Het boek is nog mooier geworden dan dat ik zelf voor ogen had. Paul en Juliet wil ik onwijs bedanken voor het enthousiasme en de kans om samen een mooi boek te maken.

serena's stijlgids boekpresentatie_04Stilte voor de storm. Snel wat drankjes bestellen voordat iedereen zou komen.

serena's stijlgids boekpresentatie_05 Als één van de eersten binnen, Caroline, Kelly en Sanaz. Ze gaven me een prachtig notitieboek cadeau van Paperblanks.

serena's stijlgids boekpresentatie_06 Vriendinnetje Lindy kwam helemaal vanuit het zuiden naar mijn presentatie, maar ze nam een vriendin mee zodat ze ervoor nog een lekker shopdagje Amsterdam konden doen.

serena's stijlgids boekpresentatie_02 Tara aan het vloggen.

serena's stijlgids boekpresentatie_13 serena's stijlgids boekpresentatie_14 serena's stijlgids boekpresentatie_15 Juliet aan het woord, over onze eerste ontmoeting, de stress of ik mijn deadlines wel zou halen en over het mooie eindresultaat.

serena's stijlgids boekpresentatie_17 serena's stijlgids boekpresentatie_18 serena's stijlgids boekpresentatie_16 serena's stijlgids boekpresentatie_19 Ook Janine van Hot Pink Media deed een duit in het zakje en hield een korte speech. Ze vertelde over hoe wij elkaar hebben leren kennen zo’n 5 jaar geleden en hoe het sindsdien is gegaan. Dat van de deadlines kon ze beamen, maar uiteindelijk is ze onwijs trots op mij, en ik op haar!

serena's stijlgids boekpresentatie_20 En toen was ik aan de beurt. Ik had zoals altijd niets voorbereid omdat ik het beste presenteer als ik het gewoon lekker spontaan doe. Gebruikelijk bij een boekpresentatie is om het eerste exemplaar uit te reiken aan iemand. De meeste mensen kiezen een bekend persoon omdat dat PR-technisch gezien heel slim is, maar ik wist vanaf het begin al dat ik mijn boek wilde geven aan mijn allergrootste fan; mijn lieve mama.

serena's stijlgids boekpresentatie_21 Ik wilde niet huilen, maar het gebeurde toch! Mama wist van niets, dus het kwam echt als een verrassing. Ze wilde ook eigenlijk niet naar voren komen, haha, maar ze moest. Ze kon even niets zeggen dus sloot ik het af.

serena's stijlgids boekpresentatie_22 Zo trots op elkaar!

serena's stijlgids boekpresentatie_23Gelukkig konden we al snel weer lachen!

serena's stijlgids boekpresentatie_09 Lindy en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_10 Even checken of de foto’s wel mooi zijn geworden.

serena's stijlgids boekpresentatie_11 Vormgever Martien is helemaal happy! En terecht, want ze heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik ben zo blij met haar werk aan de binnenkant van het boek. Ze heeft ook een eigen website, die check je hier.

serena's stijlgids boekpresentatie_07 Mijn nichtje Hester.

serena's stijlgids boekpresentatie_08 Maikel, Anna en Melvin.

serena's stijlgids boekpresentatie_30 Melvin van Beauty Insider en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_31Lotte van Beautify, Melvin en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_26 Met knappe Sophia van Beautyandthe.com

serena's stijlgids boekpresentatie_27Een jongen met een hoed kan ik echt waarderen! Roy Somers zag er super stylish uit!

serena's stijlgids boekpresentatie_28Ik heb die avond heel veel boeken gesigneerd, superleuk!

serena's stijlgids boekpresentatie_29 Zo blij met deze mooie flower wall!

noor en sanny1Noor en Sanny.

leonie1Leonie, die vorig jaar het eerste exemplaar van haar boek ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ aan mij heeft uitgereikt.

sarah1Ook kleine Sarah was aanwezig, haar eerste event!

serena's stijlgids boekpresentatie_25Knappe Juliët. Wist je dat we samen de titel van het boek hebben bedacht? En dat het boek nu waarschijnlijk nog niet klaar was als zij me niet had gestalkt met mijn deadlines? Hahaha!

serena's stijlgids boekpresentatie_35Michelle en Jasmijn van team I Love Fashion News. Ik weet dat deze meiden het altijd zo ontzettend druk hebben, dus ik was echt blij verrast dat ze langs wilden komen. Er staat inmiddels ook al een leuk stukje op ILFN over mijn boek, die lees je hier.

serena's stijlgids boekpresentatie_34 Maikel maakt optimaal gebruik van de flower wall.

serena's stijlgids boekpresentatie_33 Sanae heb ik de hele avond niet gezien, zo druk was ze heen en weer aan het vliegen. Dit is de enige foto die Leonard van haar heeft kunnen schieten. Bezig bijtje! Zo trots op haar!

serena's stijlgids boekpresentatie_36 Na maandenlang mailverkeer heb ik dan eindelijk Britt van Linden & Barbosa ontmoet! Supergezellig en leuk om elkaar dan eindelijk in real life te zien.

serena's stijlgids boekpresentatie_37Selfie!

serena's stijlgids boekpresentatie_32Volgens mij spot Anna van Loavies.com hier een item uit haar webshop!

serena's stijlgids boekpresentatie_40 Familie Verbon.

serena's stijlgids boekpresentatie_41 Familie Verbon nadat Leonard een flauw grapje maakt. Even serieus, vinden jullie mijn vader hier op Robert de Niro lijken of wat?

serena's stijlgids boekpresentatie_39 Tara.

serena's stijlgids boekpresentatie_38 Larissa. Wat zijn ze trots he?

serena's stijlgids boekpresentatie_43 En mijn favoriete bloggers – naast mijn zusjes dan – Merel en Jamie van De Groene Meisjes en Laura van What About Her.

serena's stijlgids boekpresentatie_45 YAAY!

serena's stijlgids boekpresentatie_42 Een deel van de besties (Maren kon er helaas niet bij zijn), Angel, Jacqie en Hester.

Mocht je nog een fotograaf zoeken voor een bruiloft, een event of een andere (feestelijke) aangelegenheid, dan is Leonard Walpot echt een topper. Hij heeft nog veel meer mooie foto’s gemaakt die ik zo snel mogelijk op Facebook zal plaatsen. Neem zeker eens een kijkje op zijn website voor meer informatie en fotoimpressies.

Het was een prachtige avond en ik ben zo blij dat ik was omringd met lieve mensen die je allemaal het beste gunnen. Sanae heeft alles top geregeld, ik heb haar de hele avond amper gezien zo druk was ze, dus ik bof maar met zo’n stagiaire. Ik wil haar dan ook speciaal bedanken, maar ook mijn ouders, zusjes en vriend, die goed hebben meegeholpen om de boekpresentatie tot een succes te maken.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

116 Reacties

 1. Irmela
  1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Lieve – mooie – succesvolle – über knappe Serena,

  PROFICIAT!

 2. 1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Leuk verslag! Het ziet er gezellig uit 🙂 Misschien dat ik je boek ga kopen!

 3. Wendy
  1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Gefeliciteerd!!! Prachtige foto’s….

 4. angie 31
  1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Lieve Serena,
  van harte gefeliciteerd met de lancering van je boek. Ik ga hem zeker bestellen!
  Wat een mooie foto van jou en je moeder samen. Ik kreeg ook tranen in mijn ogen haha.
  liefs

 5. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Aah de huilfoto’s met je moeder zijn zo lief

 6. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wauw zo mooi om te zien hoe trots iedereen op je is en terrecht! Goed gedaan!

 7. Ger
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Prachtige foto’s. Vooral die lachende foto met je ouders en zusjes. Daar kijk je lachend op terug als je ooit 100 mag worden….

  Ik ga je boek snel kopen. Leuk!

 8. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Oooh wow, je mag hier echt ontzettend trots op zijn. Wat zag jij er prachtig en stralend uit. Erg mooie foto’s ook trouwens!

 9. Jelke
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Hoi Serena,

  ik volg je blog al een tijdje en kom hier dagelijks vol nieuwsgierigheid weer kijken wat het artikel van de dag is. Ik merk de laatste tijd dan ook dat je vaker over interieur, DIY, styling, … schrijft. Bij de meeste blogs vind ik het vervelend wanneer er geen echt beauty artikel verschijnt, vermits het toch een ‘beautyblog’ is… Maar ik lees (en bekijk) jou filmpjes en artikels over interieur en toffe DIY dingetjes echt heel erg graag en vind ze echt inspirerend! Je zou ook een goede interieur design blog schrijven denk ik! Je bent een prachtige vrouw met zoveel mooie kanten en kennis, ik wens je echt nog heel veel succes met alle doelen die je nog wil bereiken. Je mag echt trots wezen op jezelf! xx

 10. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een superlieve foto samen met je moeder <3 Je mag trots zijn op jezelf!

 11. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Het ziet er allemaal fantastisch uit,
  echt een dikke proficiat!
  xx

 12. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wauw zo gaaf! je mag echt trots zijn op het feit dat je dit hebt bereikt. Ik heb je boek nog niet, maar het is wel het enigste bloggers boek wat ik echt heel graag wil kopen. Zo mooi ook die foto van je mama en jou zo liefde vol naar elkaar.

 13. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een prachtige foto’s Serena! Nog gefeliciteerd met je boek.

 14. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  ik moest een klein beetje huilen, bij Janine al 🙂
  en wat kijken Tara en Larissa trots, terwijl jij zo nerveus aan de bar staat, zo ontzettend lief

  ik ben trots, blij en dankbaar, maar dat weet je al.
  x

 15. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Gefeliciteeeeerd! Zo leuk 😀

 16. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Stuk voor stuk prachtige foto’s. Lijkt mij ook super tof om zo in het middelpunt van dit event te staan, vooral omdat je super trots mag zijn op je boek en wat je hebt bereikt. Trouwens, die jurk staat je geweldig! xxx Lucinda

 17. t.
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Ben zo trots op je! Ik kreeg zelf ook tranen toen ik die foto van jou en je moeder zag haha. Zo stom! Want ik ken jullie niet eens. Maar je voelt de emotie gewoon. Als ik geld heb ga ik je boek zeker kopen

  • 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

   Ik moest ook bijna huilen bij die foto’s! 🙂

 18. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat lief om je zo gelukkig te zien.
  Helaas woon ik nu in het buitenland dus moet ik m’n moeder maar vragen of ze het een keer voor me besteld (en cadeau geeft hihihi *engeltje*)

  Super leuk gedaan en ik denk dat ik het leuk ga vinden omdat het, na het lezen van jouw verhalen, lekker veelzijdig is. Ik ben benieuwd naar de recepten en diy’s want dat kan je als de beste!

  Proficiat!!!
  xxx

 19. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Onwijs leuk om te zien! In ieder geval een geslaagde lancering 😀

 20. Naf
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Prachtige foto’s! Wat zal je trots zijn, ik weet zeker dat naast je familie en vrienden al je volgers ook heel erg trots op je zijn! Geniet van zulke momenten in je leven. Alles gaat altijd zo snel. Maar probeer erbij stil te staan en te genieten!! Liefs

 21. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een mooie foto’s allemaal meis. Die flowerwall was prachtig! Heel gaaf! Ik heb het al vaak gezegd, maar ik ga het nog een keer zeggen.. Ik ben trots op je! Je stond daar echt te shinen. Powervrouw. Dikke knuffel

 22. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een mooie foto’s! Wat zal dat een bijzonder moment voor je zijn geweest. heel leuk!

 23. Amanda
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met je eigen boek, echt iets om trots op te zijn. Ik wil hem zeker ook gaan kopen. En wat een leuke familie kiekje, je pa heeft idd wel iets weg van Robert de Niro. En je ma ziet er ook super goed uit met haar korte coupe!

 24. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat leuk om je eigen event georganiseerd te hebben! Je haar is zo mooi, net als je jurkje!

 25. cora
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Awh wat een mooie foto’s. De happiness vliegt er vanaf! Dat jasje van merel is trouwens te gek, enig idee waar die van is?

 26. Chey
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat ben je toch een top vrouw! Echt gooi wat extensions over je heen en je bent een mix van Nicole Scherzinger en Beyoncé mannen moeten de grond achter je kussen wat een power vrouw!

 27. Annemieke
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Geweldig zeg zo’n eigen boek!!
  Super gefeliciteerd 🙂 Heel erg leuk om alle foto’s te bekijken.
  Ik kreeg gewoon een brok in mijn keel, nadat ik die foto van jou en je moeder zag! Super mooi zeg. Om trots op te zijn!!
  Ik ga het boek gauw kopen 🙂

  X Een lange volgster, die nooit reageert XD

 28. Syl
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Aw super leuk. Gefeliciteerd nogmaals!

 29. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Super leuk om te zien! Ik ga hem binnennkort echt bestellen, ik kan niet wachten!! Leuke foto’s allemaal en een traantje mag altijd bij het uitreiken van je boek en zeker naar je moeder!

 30. Robin
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat ziet het er mooi uit allemaal. En je ziet iedereen echt trots zijn. Mooi moment lijkt me dit. Wees trots op jezelf met wat je bereikt hebt! (Maar volgens mij lukt dat wel 🙂 ).

  Ik kan niet wachten totdat ik een exemplaar ga bemachtigen! (Dit zal op een signeersessie zijn 🙂 )

  Groetjes!

 31. Femke
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Super tof!! Maar waar is de lang verwachte foto met je vriend 😀 ???

 32. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat lief dat je moest huilen!

  ps. ik heb exact hetzelfde jurkje als jij hier aanhebt <3

 33. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Super mooie foto’s, het was ook onwijs geslaagd en gezellig. En super proud, je bent een topper! Hahaha, die YAY foto van ons <3 Alle liefde!

  Tot gauw babe!

 34. Carina
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat leuk! Waar was Nena?

 35. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Super leuk! Het ziet eruit als een gezellige en mooie dag!

 36. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een leuke foto’s! Je boek is zo mooi

 37. Nadien
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  foto 3 en foto 10 > Schilderij gemaakt door mijn oom op de achtergrond (emilio kruithof) ^^
  Mooie foto’s vooral die met je moeder 🙂

 38. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Super leuke foto’s het ziet er geslaagd uit! Geniet ervan !

 39. Lindsey
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Ik heb nena gemist op de foto’s!! Was ze er niet bij?

 40. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een prachtige foto’s!
  Volgens mij heb je een geweldige avond gehad en mag je ontzettend trots zijn!
  Geniet er van:).

 41. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een leuk verslag! Het ziet er ook wel erg gezellig uit! Ik ben benieuwd naar je boek 🙂

 42. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Mooi om te zien meid, gefeliciteerd!!!

  Wat staat het korte haar mooi trouwens bij je moeder!

 43. Warda
  30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Jeetje, wat een mooi artikel. Ben al een aantal jaar een stille lezeres van je blogs, en werd emotioneel geraakt door dit artikel. Heel trots op je, Serena. Mooie mijlpaal, en het is je gegund dat er meerderen zullen volgen. Wat heb je toch fijne mensen om je heen. Gefeliciteerd, en geniet van al het moois in je leven.

 44. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Je hebt het echt heel goed gedaan! En wat mooi om te zien dat je je eerste exemplaar aan je moeder gaf..! Liefs, Jis

 45. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat ontzettend gaaf en bijzonder, omringd door de mensen die je lief hebt. Onbetaalbaar. Erg benieuwd naar je boek, zal hem snel lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *