Philips VisaPure Update #2

Het is weer tijd voor een nieuwe update van de VisaPure! Ik gebruik het apparaatje nu zo’n 6 weken en ik kan jullie vertellen dat ik echt serieuze huidverbetering aan het zien ben. En jullie merken het kennelijk ook, want ik krijg de laatste tijd veel complimentjes over mijn stralende huid.

Ik gebruik nog altijd dezelfde producten als voorheen (Lancôme foundation, BareMinerals foundation, Make Up For Ever Primer) en deze zorgen uiteraard ook voor een mooie glow, maar met een gezonde huid als basis straalt je huid natuurlijk nog veel meer.

shinebright

Dat de VisaPure mijn huid grondig reinigt hoef ik jullie niet meer te vertellen, want dat vertel ik bij elke update opnieuw. Wat ik erg op prijs stel is het hoge zen-gehalte van dit apparaat. Ook al is het maar kort, een mini gezichtsmassage kan ik iedereen aanraden. Een goede start van de dag! En na een drukke werkdag is het heerlijk om met diezelfde massage weer lekker tot rust te komen. Echt een heerlijk momentje voor jezelf en een welkome toevoeging aan mijn skincare routine, die ik er zéker in wil gaan houden.

Daarnaast waardeer ik het gemak van de VisaPure. Even snel één minuutje buzzen onder de douche en klaar ben ik! ‘s Ochtends sta ik als een zombie onder de straal en dat is OK, want de VisaPure is zo simpel in gebruik dat ik het gewoon op de automatische piloot doe allemaal.

visapure_1Ik moet zeggen dat ik nu ook mijn hals en décolleté meeneem, aangezien ik ook hier (helaas) onzuiverheden heb. Ik gebruik de VisaPure dus eigenlijk tweemaal achter elkaar: de eerste keer voor mijn gezicht en de tweede keer voor mijn hals en décolleté. Dit betekent dus ook dat ik tweemaal zo snel door de batterij ga, waardoor ik het elke week een avondje moet opladen. Dit vind ik echter geen probleem, want dat kan gewoon overnacht.

O ja, ik las bij verschillende testpersonen dat zij er (stiekem) ook hun nachtcrème mee hadden aangebracht en dat het heerlijk moest zijn geweest. Dat is misschien niet de bedoeling van VisaPure, maar ik ga dit zeker eens uitproberen. Ik ben benieuwd of mijn huid de volgende dag dan ook extra zacht zal aanvoelen. Altijd leuk, beetje experimenteren.

photo bombphilips-visapure

Conclusie; ik ben nog steeds erg blij met mijn VisaPure. Het gemak, het zen-momentje, het lekker masserende gevoel van de borstel, mijn zachte, schone en gladde huid na afloop. Ja, het apparaatje bevalt mij tot nu toe erg goed. Mijn huid straalt en lijkt wat egaler te zijn geworden.

Ik denk daarom wel degelijk dat mijn serums en crèmes beter worden opgenomen door mijn huid (hier was ik eerlijk gezegd wat sceptisch over namelijk) sinds ik de VisaPure gebruik. Mijn huid lijkt zich in een kortere tijd dan voorheen te herstellen van donkere acné littekens. In het begin vond ik de VisaPure vooral erg fijn om mee te reinigen, maar nu merk ik ook dat het invloed heeft op de rest van mijn skincare routine en dat is echt een pluspunt.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

94 Reacties

 1. Esmee
  26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  ahhh ik las net ook nog is dat hij dus ooit voor 70 euro te krijgen was met Vogue abbo erbij, weet je toevallig of er nog een actie ergens loopt dat ik hem goedkoper zou kunnen krijgen?
  liefs

 2. Esmee
  26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  Hoi!
  ik heb een vraagje, ik ben erg geïntresseerd in de Philips VisaPure, maar welk type gebruik je? Er zijn zoveel verschillende types, Essential, Advance, van alles.
  Ik zou heel graag dezelfde willen, klopt het dat je de
  “Philips SC5275/10 VisaPure gezichtsreinigingsborstel” gebruikt zo niet, zou je me asjeblieft de “naam” van het goede type willen sturen?
  Alvast bedankt.
  Liefs

 3. Hani
  28 april 2015 / dinsdag, 28 april 2015

  Ik heb de visapure vandaag gekocht ga het morgen uitproberen hopelijk bevalt het 🙂 ik heb zelf ook een vettigehuid welke facewas kan je mij adviseren

 4. Ingrid
  14 februari 2015 / zaterdag, 14 februari 2015

  Ik heb een vraag. Ik heb rosacea en daarom een gevoelige onrustge, bonte huid. Denk je dat de visapure mijn huid zou kunnen verbeteren?

  • Serena
   Auteur
   15 februari 2015 / zondag, 15 februari 2015

   hi Ingrid,
   ik denk eerlijk gezegd dat het averechts werkt.
   misschien een huidtherapeut raadplegen om het zeker te weten?
   liefs, Serena.

 5. Sanne
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Hij klinkt zooo geweldig!!

 6. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  De VisaPure lijkt me fijn, maar toch wat prijzig :\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *