Outfit: Sea of Stars

Vandaag belde mijn nichtje Maren me op. Ze was eerder klaar met school (ze doet een opleiding modestyling aan de Artemis Academie in Amsterdam) en of we even gezellig een koffietje konden drinken. Well, of course! Het zonnetje schijnt en ik was toevallig toch in Utrecht, dus ze haalde me op en we zijn samen naar Houten gereden.

Na een paar Surinaamse broodjes, een Italiaans ijsje en blikjes Mountain Dew zijn we naar de parkeergarage achter mijn huis gelopen voor een outfit fotoshoot omdat ik natuurlijk graag mijn nieuwe Jeffrey Campbell See Star boots aan jullie wilde laten zien!


Mijn boots combineren mooi bij een chique outfit met een lange rok zoals deze, maar ze staan ook geweldig onder een lichtblauwe spijkerbroek (met scheuren), een zwarte skinny, een legging, een jurkje. Het maakt elke outfit instant Rock & Roll-ish met een vleugje glam. I LOVE THEM!

Wat vinden jullie van de foto’s? Maren weet precies welke poses mooi zijn en hoe het licht valt en waar ik mijn hoofd naartoe moet draaien. Ik vind de foto’s daarom echt heel mooi geworden (mag ik best zeggen toch?). Mihihi! ^^

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

170 Reacties

 1. 17 augustus 2012 / vrijdag, 17 augustus 2012

  Ik vindt het een leuk outfit zeg haahah ben
  k je nederlands of butenlands he xxx

 2. Angela
  25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

  Heel erg leuke outfit! Meestal vind ik outfitposts van beautybloggers niet zo geslaagd, maar die van jou zijn ontzettend leuk! En dan nog iets: blikjes Mountain Dew?! Waar kan je die halen in Nederland? Ik mis ze :(

  • Angela
   27 mei 2012 / zondag, 27 mei 2012

   Oh bedankt! Ik wist helemaal niet dat ze die daar verkochten

 3. Elien
  1 april 2012 / zondag, 1 april 2012

  Wat een killerlegs heb jij eigenlijk:d!! Dat mag ook wel gezegd worden.

  Ik vind de foto’s leuk, vooral degene waar heel je outfit op te zien is. Eén foto vind ik minder; degene van je hoofd waarop je recht in de zon kijkt. Ik denk echter dat het moeilijk is om goede foto’s te nemen bij fel zonlicht en ik ben ook helemaal geen expert. Dus puike prestatie van de fotograaf én van het model;).

 4. 25 maart 2012 / zondag, 25 maart 2012

  Wauw, wat zie je er prachtig uit!!
  xx

 5. 23 maart 2012 / vrijdag, 23 maart 2012

  jij bent echt gezegend met je licham joh!
  ik wou dat ik dat had!
  je kunt alles aan namelijk, en volgens mij staat bijna alles jou!
  echt enorm leuke schoenen trouwens!

 6. suri
  23 maart 2012 / vrijdag, 23 maart 2012

  hmm nee dit vind ik echt helemaal niks… de schoenen zien er een beetje goedkoop uit ( I know they’re not) en de rok is ook niet zo mijn smaak je haar zit trouwens wel echt heel erg mooi op deze foto’s vooral de eerste:)

 7. 22 maart 2012 / donderdag, 22 maart 2012

  wat een prachtige foto’s en wat zijn je laarsjes geweldig!

 8. 22 maart 2012 / donderdag, 22 maart 2012

  Ziet er echt mooi uit met die rok!! (L)(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *