Outfit: Lavender Woods

Vorige week schreef ik een artikel waarin ik jullie inspiratie gaf om pastelkleuren te combineren (klik hier voor how-to wear: pastels) dus leek het me leuk om jullie vandaag een outfit te laten zien waarin ik mijn eigen tips heb toegepast. Hoewel ik helemaal weg was van de combinatie mint met camel, heb ik helaas nog geen mintkleurig kledingstuk weten te scoren.

Wel heb ik een prachtige nieuwe broek van Supertrash gekocht bij Strictly Utrecht. De kleur is lavendel met gouden shimmers. Zo mooi! Het lijkt haast wel oogschaduw of nagellak. Ik heb nog nooit zo’n kleurencombinatie gezien in een broek. Erg apart, maar erg mooi. Hieronder combineer ik het met taupe, goud en cognacbruin.
Ah, heerlijk dat zonnetje. Echt genieten! 🙂

Kleding & accessoires;

 • Lavendelkleurige spijkerbroek met gouden shimmers – Supertrash
 • Taupekleurig hemd – Asos
 • Gouden kanten top – Hunkemöller
 • Cognackleurig maxi vest – Forever21
 • Cognackleurige pumps met houten hak – Via Uno
 • Roze bangle ‘Have faith in your dreams’ – Disney Couture
 • Cognackleurig leren bangle met gouden logo – Supertrash
 • Taupekleurige nagellak met gouden shimmers – L’Oréal
 • Amethysten oorhangers met edelstenen assorti – binnenkort te koop via Serenitydesigns.nl
 • Gouden Celebrity Coss necklace – Serenitydesigns.nl
Ik vind de combinatie pastel + bruintinten echt super! Pastel past bij veel andere kleuren, maar omdat ik nogal van de natuurlijke kleuren ben wat kleding betreft, voel ik mij hier het prettigst in. Als jij normaal ook voornamelijk zwart en bruin draagt en toch iets meer lente in je outfit wilt brengen, dan kun je deze kleurencombinatie misschien ook eens proberen.Omdat ik heb gekozen voor lavendel, heb ik ook een mooi paars lijntje onder mijn ogen aangebracht. En mijn nagellak, die op mijn vingers, heb ik er ook op afgestemd. Ondanks het opvallende kleurtje is deze outfit goed in balans. De broek springt er niet per se uit, maar past juist goed bij de rest.

Wat vinden jullie van de kleur lavendel in een outfit? En van mijn combinatie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

174 Reacties

 1. Rachel
  6 augustus 2012 / maandag, 6 augustus 2012

  Echt heel erg mooi!

  Zal je is een update willen maken van je kledingkast ?

 2. Canelle
  25 juli 2012 / woensdag, 25 juli 2012

  Moest je misschien een mintkleurig topje willen: in de h&m hebben ze er :). €4,95 geloof ik… Heb er zelf ook eentje! xx

 3. Babette
  10 april 2012 / dinsdag, 10 april 2012

  Late reactie, die je waarschijnlijk niet eens meer leest maar ik las dat je opzoek was naar MINT KLEURIGE KLEDINGSTUKKEN ? In ZARA hebben ze nu een mint kleurige broek, super mooi, ik heb ze zelf ook gekocht, en man wat is het een prachtige kleur ! De prijs was 30 euro, als ik me niet vergis !

 4. 7 april 2012 / zaterdag, 7 april 2012

  Heel erg mooi!
  Die broek is echt super en je disney armband is gewoon echt a huge crush!
  xx

 5. Tessa
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  broek en schoenen heel leuk, de top vind ik er een beetje ‘te’ bij, beetje als een nachthemdje

 6. Laura
  6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  die hakken <3_<3

 7. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Het is dat ik bezig ben met afvallen en het zonde vind nu kleding te kopen die straks weer te groot is, maar dit is echt mijn favoriete outfit ever, helemaal ‘mij’. 😀 Ik ga ook echt eens wat anders kopen dan alleen maar blauwe/zwarte spijkerbroeken, want het is dan wel veilig en kan altijd, maar het is ook ontzettend saai. 😛

 8. 5 april 2012 / donderdag, 5 april 2012

  Waaauw, hele leuke outfit! 😀

 9. Marjonne
  5 april 2012 / donderdag, 5 april 2012

  Super leuke kledingcombinatie!! Vooral die kanten top vind ik érg mooi!! Btw, bij Berschka verkopen ze mintkleurige kleding stukken 🙂 Heb daar zelf een mintkleurig jurkje gekocht!

 10. Chantal
  4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  Moooi! Aparte broek ook =D en die hakken!! Dat je daarop kunt lopen haha. Je nagellak is ook super mooi!

 11. 4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  Serena, jij hebt echt een prachtige kledingstijl!! Je moet vaker dit soort artikels maken xx

 12. G.
  4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  Prachtige outfit! En die broek is echt geweldig, die wil ik ook! 😀

 13. liedewijke
  4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  je staat er een beetje zenuwachtig op

 14. aniek
  4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  super leuk alleen de broek/legging niet zo

 15. Patricia Dijkstra
  4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  Echt super leuk hoor, heb de broek ook maar gauw besteld!! De rest van de combinatie heb ik wel. de schoenen zijn ook super, maar erg hoog! ;-P

 16. 4 april 2012 / woensdag, 4 april 2012

  Die broek is echt prachtig! En dat armbandje van ST ook! Wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *