Outfit: Heyo, captain jack!

Vorige week kocht ik in Brussel een prachtige blouse van Balmain in Militairy style, echt een pronkstuk uit mijn garderobe. Deze blouse doet echter in combinatie met een riem prima dienst als jasje en is zowel casual als chic te combineren. Ik besloot de Militairy style aan te houden en combineerde de blouse met donkerbruin en gouden accenten. De foto’s hieronder zijn gemaakt door mijn zusje Larissa van KittehsCupcakes.nl in het Houtense Bos.

militairy jacket1militairy jacket heyomilitairy jacket5militairy jacket4militairy jacket6What I’m wearing;

 • Embellished Militairy Shirt van Balmain via Lady Dandy Boutique
 • Grijsgroen ‘baggy’ T-shirt van Brandy Melville
 • Donkerbruine broek van Filippa K
 • Donkerbruine rijglaarsjes van Sacha
 • Tailleriem met krokodillenprint en gouden accenten via Kringloop Houten
 • Grove gouden schakelketting van H&M
 • Muntjes oorhangers via Pearl Mania (de webshop van mijn moeder)

Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe blouse! Over een wit shirt en op een gescheurde jeans (of short) staat de blouse lekker casual en wat sportiever, en gecombineerd zoals hierboven met een riem en nette broek weer wat chiquer. Ik houd van de opvallende schouders en de mooie applicaties waardoor het een echt ‘Statement Piece’ is.

Nu nog hopen op zonniger weer!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

159 Reacties

 1. Inez
  18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

  Heel erg mooi!

 2. 15 april 2013 / maandag, 15 april 2013

  Erg mooie foto’s! Ik was niet erg gek op de blouse toen ik ze zag in de shoplog, maar moet zeggen dat die je prachtig staat!

  Xxx

  Katrien

 3. Anita te Gussinklo
  14 april 2013 / zondag, 14 april 2013

  Super, hele leuke outfit.
  Staat je prachtig.

 4. hannah
  14 april 2013 / zondag, 14 april 2013

  super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *