Opening Primark Zoetermeer

Vandaag was het zo ver, Nederland is weer een nieuw Primark filiaal rijker en wel in Zoetermeer. Samen met mijn zusje Larissa van KittehsCupcakes.nl gingen wij naar de opening Primark Zoetermeer en natuurlijk hebben we gevlogd én geshopt! Ik kwam ook heel veel enthousiaste bezoekers tegen die even een praatje kwamen maken, echt superlief! ^^

Bekijk de vlog hieronder in HD voor de scherpste kwaliteit en abonneer je geheel gratis op mijn YouTube kanaal BeautylabNL om altijd als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwste video’s!

Het filiaal in Zoetermeer is iets kleiner dan die in Almere, maar heeft wel veel meer kassa’s en twee extra pashokjes. Hopelijk zijn hier dus minder rijen dan bij de andere filialen. Qua collectie vond ik het vergelijkbaar met de andere filialen in Nederland, alleen had ik op iets meer schoenen gehoopt. Het filiaal in Zoetermeer bestaat uit twee verdiepingen (beneden: dames en sieraden en boven: heren, kinderen, lingerie, pyama’s, schoenen, tassen en home & living).

Ik heb in elk geval goed geshopt (dankjewel Primark voor de gratis €50 giftcard!) dus natuurlijk komt er snel een Primark Shoplog video aan!

Het adres van Primark Zoetermeer is:
Burgermeester van Leeuwenpassage 2-8, Zoetermeer

Primark Zoetermeer is 1 minuut lopen vanaf Zoetermeer Station Centrum West. Vanaf station Den Haag Laan van NOI kun je tram 3 of tram 4 pakken die beiden bij deze halte stoppen. Kom je met de auto naar Primark Zoetermeer dan kun je de auto het beste in de parkeergarage Nederlandlaan parkeren. Hier kan je de eerste 3 uur gratis parkeren en daarna kost het slechts €3,50 per uur. Als je vanuit deze garage met de roltrap omhoog gaat naar Stadshart dan zie je de Primark meteen.

Wat is jullie favoriete Primark filiaal?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

164 Reacties

 1. Cuma Love
  6 maart 2014 / donderdag, 6 maart 2014

  Wauw de ketting in etnische stijl! Die zou ik kopen als ik een giftcard win.
  Die ketting kan je op een hele lange zwarte jurk dragen met opgestoken haar en de kleuren die erin voorkomen blenden in je makeup en nagellak! Ohh jee heb gelijk een idee voorde bruiloft van mn nichtje :):):)

 2. Elisa Karen
  2 december 2013 / maandag, 2 december 2013

  Ik werk in die Douwe Egberts! Jammer dat ik toen niet aan het werk was….

 3. Pamela
  1 november 2013 / vrijdag, 1 november 2013

  Hiiii serena,

  Ik kom zelf uit Enschede hier is er nog geen primark. Volgend jaar komt er wel 1!! Mijn favo primark is de primark in Duitsland Essen met maarliefst 6 verdiepingen lan ik hier uren rondshoppen!!

 4. 27 oktober 2013 / zondag, 27 oktober 2013

  Wow, wat een drukte.
  Wel heel leuk om te zien! Ik hou van de Primark 😀

 5. 26 oktober 2013 / zaterdag, 26 oktober 2013

  Het ziet er echt heel gaaf uit zo aan het begin, gewoon alles perfect netjes! 😮 Superleuk filmpje (:

 6. Priscilla
  26 oktober 2013 / zaterdag, 26 oktober 2013

  Oh zo ontzettend balen dat het iedere keer niet in het noorden wat word met een Primark!

  We moeten iedere keer vanuit Friesland zo’n eind reizen mwehh!

 7. Nova
  26 oktober 2013 / zaterdag, 26 oktober 2013

  Heel leuk filmpje, mooi in elkaar gezet!
  En je wordt echt al een BN-er! 🙂

 8. Kim
  25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

  Waarom moeten mensen persé altijd op de dag zelf erheen gaan. Kan me niet voorstellen dat je voor je plezier uren lang gaat staan wachten. Allemaal om het eerste van iets te hebben/zien? Ik zou gewoon een paar dagen wachten haha. Maarja dat ben ik. Wel gaaf natuurlijk dat je op voorhand erin mocht en zo nog lekker even rustig kon shoppen.

  xxxx

 9. Yasmine
  25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

  Haha superleuk filmpje! Leuk om daarbij te zijn, bij de opening. Hartstikke druk is het ook. Leuk om zo als een VIP te shoppen haha.. Ik ben ooit maar 1x heel ff snel in de Primark van Rotterdam geweest :O

 10. Jolijn
  25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

  Haaa, hoe leuk is dat!! Iedereen wil op de foto haha!

 11. mf
  25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

  Wij gaan meestal naar Bremen. Gisteren geweest en gezellig druk. Flink uitgepakt. Voor mij dus Bremen lekker groot geen lange wachttijden alleen bij pashokjes en zolang er nog geen Primark in Groningen is gaan we daar heen. Zoals vele noordeligen.

 12. littlelady
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ze zijn nu ook bezig met eent locatie te zoeken in maastricht! Yes, maastricht is echt een geweldige stad om te shoppen, veel leuke winkeltjes en ook winkels dat maar op een pasr plaatsen in nederland ligt! + de enigste hollister van nederland en er zijn ook genoeg leuke restaurantjes en terasjes waar je heerlijk kunt eten! Dus echt een super leuke stad!

 13. 24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Wat gaaf, had er graag bij willen zijn. Ben dol op de Primark en ga er snel zelf een keertje heen. 🙂

 14. Jennifer
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ik ben zo blij dat ik vandaag geweest ben! Wat een gekkenhuis zeg!

 15. Brenda
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Wat schattig die meisjes wat met je op de foto wilden

 16. Chantal h
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Leuk filmpje!
  Ik woon in Zoetermeer, 2 minuten van de nieuwe Primark vandaan. Heb je niet gezien!
  Ik stond ook in de rij om te wachten om binnen te komen bij de opening..
  Dus ik was gelukkig als een van de eerste binnen. Tuurlijk is het druk, maar daarna viel het reuze mee. Rond 2 uur kon je al zonder dwang hekken naar binnen!

  X

 17. Sannie
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Die meisjes! Zo jong! Toen ik zo oud was had ik nog bossen van wenkbrauwen en waarschijnlijk geen flauw benul van wat er in de mode was

 18. charlotte
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ik woon in zoetermeer, en het was echt een mega lange rij! ik ga er zaterdag heen hoop dat de drukte dan wat minder is.. ik zie wel een hoop leuke dingen! en fijn dat er veel pas hokjes zijn

 19. 24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Wat een ontzettend leuke vlog, daar krijg ik echt een goede indruk van en beetje jaloezie ;). Heel leuk om te zien ook dat meiden je herkennen en met je op de foto willen!

  Almere is voor mij wat dichterbij, dus ik denk dat ik daar de volgende keer weer heen ga. Primark blijft toch een van mijn favoriete winkels.

 20. Roos
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Wat mooi zo opgeruimd!! Hihi
  Ik reis zelf op en neer tussen Enschede en den haag en beiden krijgen binnenkort een primark !! Helemaal super. Voor nu ga ik vaak naar Rotterdam en vanaf nu natuurlijk ook naar Zoetermeer. Super leuk dat jullie de moeite nemen om dit allemaal te doen, en dan nog eens de zaken die wij helemaal niet zien (camera meenemen, editen, enz) ga zo door!! Helemaal top!

  Liefs

 21. Harriet
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Woaaaa…..nu nog 1 dichter bij Friesland :D…en wat leuk om te zien dat je even de tijd nam voor je lezeressen…echt toppie…..hoe bekend je ook wordt je blijft gewoon heerlijk Serena…

 22. Roméex
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Yay ik was er ook 🙂 ! het was wel druk zeg !

 23. lady
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Wat waren er veel mensen daar, ik zou dat niet kunnen uithouden hahaha.

 24. Ellen
  24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ammai zeg, wat een drukte. Blij dat ik daar niet tussen stond 😉
  Snap nooit zo goed wat daar nou zo leuk aan is om je met tientallen tegelijk voor hetzelfde rek of schap te staan verdringen. Alsof ze volgende week niks meer verkopen daar.

  Maar Primark is inderdaad verleidelijk om in los te gaan. Heel veel voor heel weinig.
  Nadeel vind ik wel dat half Nederland daardoor in exact hetzelfde loopt. Net zoals in bijna alle huizen wel een Billy boekenkast van de Ikea te vinden is. Niet bijster origineel dus.

  En de bedenkelijke herkomst van al die spotgoedkope spullen vind ik toch ook wel een dingetje….. of beter gezegd, ding.

 25. 24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ik ben er ook geweest vandaag. Kom altijd terug met dingen die ik niet nodig heb maar gewoon te leuk zijn om te kopen voor zo weinig geld.

 26. 24 oktober 2013 / donderdag, 24 oktober 2013

  Ik reed vanmiddag toevallig langs en zag enorme rijen staan! Ik hoop dat die in Den Haag snel open gaat zodat het bij ons in Zoetermeer weer wat rustiger wordt. Maarja, het zal vast en zeker altijd mega druk blijven. Blijft toch de Primark haha!

 27. Yazzmin
  23 oktober 2013 / woensdag, 23 oktober 2013

  Ik begrijp gewoon echt niet waarom er geen in Utrecht komt.

 28. 23 oktober 2013 / woensdag, 23 oktober 2013

  Leuk om te zien! Wat een gekkehuis die opening! Haha. Wel heerlijk dat jullie er nog even lekker rustig konden rondsnuffelen! Ik ben benieuwd naar je aankopen!

 29. Joyce
  23 oktober 2013 / woensdag, 23 oktober 2013

  Wat een drukte zeg! Fietste vanochtend langs op weg naar werk ik ga over een maandje of zo wel kijken wat een mensen! Wel tof dat je voor opening mocht shoppen lijkt me echt heerlijk! Ben benieuwd naar je aankoopjes

 30. Joyce
  23 oktober 2013 / woensdag, 23 oktober 2013

  Echt bizar druk! Vanochtend langs gefietst toen ik richting Werk ging. Ik ga wel een keer kijken als de gekte een beetje is. Gezakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *