My stash at the boyfriend’s

Sinds ik elke dag mijn artikelen op kantoor schrijf heb ik een luxeprobleem. Beautyspullen op kantoor. Beautyspullen thuis en beautyspullen bij mijn vriend. Soms heb ik net die ene eyeliner nodig die op kantoor ligt, terwijl ik thuis ben. Of wil ik net die lipstick opdoen die bij mijn vriend ligt, terwijl ik op kantoor ben. Of net die ene mascara die thuis ligt, terwijl ik bij mijn vriend ben. Zal je altijd zien!

Het leek me leuk om mijn beautystash te laten zien die ik momenteel bij mijn vriend heb liggen. Sinds een aantal maanden heeft meneer ruimte gemaakt in zijn kast zodat ik nu de beschikking heb over twee planken:


Ik heb een leuke Paul Frank toilettas waar lekker veel in kan. Maar, omdat ik stiekem steeds meer beautyspullen naar zijn huis smokkel, staat er nu ook al wat onderin het wastafelkastje, haha! Bovenin het ritsvakje van mijn toilettas zitten watjes en wattenstaafjes.


En in de tas zit het volgende:

 • Philosphy Miracle Worker dark spot corrector – dit is een nieuw product die ik aan het uittesten ben.
 • Vichy spf 50 mattifying face fluid – heerlijk spul! Ik gebruik dit als dagcreme.
 • Yes to Tomatoes cleansing pads – om mijn gezicht mee te reinigen.
 • Nivea Pure & Natural cleansing wipes – om mijn make-up mee af te halen.


Een aantal Lush Bubble Bars – omdat hij een bad heeft, en ik thuis niet! :)

 • DIY lavender & tea trea toner.
 • DIY Oilblend voor de Oil Cleansing Method.
 • Sephora brightning & hydrating foundation in de kleur medium sand 30 – een hele fijne foundation die mijn huid niet uitdroogt en niet laat glanzen. De kleur is spot-on met mijn eigen huidskleur momenteel. Smeert lekker uit en vermengd zich met mijn huid, geeft een mooi natuurlijk resultaat. De dop is alleen gebroken, dus ik moet alleen erg oppassen dat het flesje niet omvalt!
 • Mario Badescu sample size van het flower & tonic mask.
 • Hand sanitizer.
 • MBR enzyme mask.

 • Bobbi Brown creamy eyeshadow in de kleur Starry Purple.
 • Chanel creamy eyeshadow in de kleur émerveillé.
 • MAC tinted lip conditioner in de kleur pink fish.
 • Too Faced matte eye palette.
 • Sample size van Urban Decay Primer Potion.
 • Bobbi Brown blush in de kleur nude peach.
 • Tom Ford lipstick in de kleur pin dusk.


Ik hou van creamy eyeshadows! Ze zijn lekker compact en gemakkelijk aan te brengen met je vingertoppen, je hebt er niet per se kwasten voor nodig. Bovendien blijven deze de gehele dag muurvast op mijn oogleden zitten. Ideaal!

 • Peggy Sage oogpotlood zwart. Deze is goed gepigmenteerd en met het sponsje kun je je eyelook wat smudgen voor een smokey effect.
 • Pupa mascara Ultraflex.
 • Sampar Glamour Shot Eyes – om donkere kringen onder je ogen mee weg te toveren, en het werkt echt!
 • MAC dear to wear lipglass in knalroze met glitters! De kleur heet ‘Gimme That!’.
 • Urban Decay 24/7 eyeliner zwart. Dit is mijn favoriet en ik heb er eentje thuis, op kantoor en bij mijn vriend liggen.
 • Chanel wenkbrauwpotlood in de kleur brun cendre. Ook dit product heb ik op alledrie de locaties liggen :)
 • Stift eyeliner van Rimmel en stift eyeliner van Sephora, in de kleuren zwart en aquablauw. Deze hebben niet mijn voorkeur, maar heb ik gewoon ‘voor erbij’.
 • Chanel puntenslijpertje, voor het wenkbrauwpotlood en het oogpotlood.


Een aantal kwasten! De bovenste om blush mee aan te brengen en de andere drie om oogschaduw mee te blenden. De meeste kwasten liggen eigenlijk op kantoor. Ik maak me thuis niet meer op, dat doe ik op kantoor. Als ik een afspraak heb, dan vertrek ik meestal vanaf daar.


Bij mijn vriend ligt maar één parfum en dat is Jewel van Alfred Sung. Verder van J Beverly Hills de Bodifier (die spray ik graag op handdoekdroog haar, na het haren wassen) en mijn geliefde Mason Pearson brush.

En dat was het! Nog best een aardige stash, al zeg ik het zelf. Ik heb eigenlijk alleen mijn wenkbrauwpotlood en eyeliner dubbel gekocht omdat ik echt niet zonder kan (en ik in het begin baalde dat ik die niet bij me had, om er steeds mee liep te slepen). Van de overige producten maakt het me niet zo veel uit welk merk en welke kleur het is. Mijn Mario Badescu oil-free moisturizer is nog steeds erg favoriet, maar inmiddels heb ik een goede vervanger gevonden (Vichy spf 50) die mijn gezicht OOK de hele dag mat houdt, dus mis ik deze creme niet als ik bij mijn vriend ben.

Ik moet zeggen dat mijn stash thuis alsnog 5 x zo groot is hoor, maar bij mijn vriend kom ik op beautygebied in elk geval niets te kort!

Hebben jullie ook een tweede beautystash ergens anders liggen? En verschilt deze veel van je eigen stash thuis? 

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

133 Reacties

 1. 11 juli 2012 / woensdag, 11 juli 2012

  Heb je er nooit last van dat de creamy oogschaduws in de plooitjes gaat zitten? Ik heb ooit 1 creamy oogschaduw gehad (onderhand ook al 10 jaar geleden, dat is erg!) en die deed dat wel en dat vond ik zo irritant dat ik ze nooit meer gekocht heb. Maarja we zijn bijna 10 jaar verder en misschien zijn de producten natuurlijk sowieso verbetert!

  • Serena
   Auteur
   11 juli 2012 / woensdag, 11 juli 2012

   hangt er vanaf welke je neemt. Die nieuwe L’Oréal color tattoo’s bijvoorbeeld blijven perfect zitten!

 2. renske
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  heej
  ik vind deze site super
  ik ben zo blij dat het nl is
  ik kijk namelijk heel vaak zulke filmpjes maar ze zijn allemaal engels en wat ik ook heel fijn vind is dat je ook wel veel spulletjes hebt van eccens :)
  ook die maskertjes die jij altijd doet vind ik geweldig
  ik heb er al een heleboel na gedaan, ze zijn zo fijn en goedkoop, ik vind alleen wel jammer dat ik nog zo jong ben ik mag nog niet veel makeup op (maar dat doe ik wel) en wat ik ook heel jammer vind is dat ik stijl haar heb en ik vind stijlen super op te doen maarja haha ik denk dat ik nog veel vaker naar jouwn site ga er staan zulke leuke tips op
  doeiiii

 3. Elisa
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Zou je een my boyfriend does my make up doen
  Pleas

 4. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Super producten stash zeg!:) Ik heb momenteel alleen thuis een stash staan, hahah.

 5. Sibel
  12 april 2012 / donderdag, 12 april 2012

  hahahaha wat is mijn mentor toch lief voor je ! =)

 6. 12 april 2012 / donderdag, 12 april 2012

  Je hebt best veel liggen bij je vriend! Ik begrijp wel dat het frustrerend kan werken, dat al je spullen overal apart liggen :( ;)

 7. 12 april 2012 / donderdag, 12 april 2012

  Ik slaap nooit bij mijn vriend (hij slaapt altijd bij mij) dus ik heb daar geen tweede stash staan. Ik gebruikte altijd een kast in de badkamer, maar dit was nogal onhandig omdat mijn moeder zich vaak vergiste in welke make-up van haar was en welke van mij. Nu heb ik dus alleen een toilettasje met de nodige spullen (mascara, eyeliner, blush, bb cream, cafeïne roller, wimper/wenkbrauwborsteltje) in de badkamer staan. Ik gebruik bijna alles daarvan dagelijks, behalve de eyeliner en bb cream. Oogschaduw heb ik alleen op met speciale gelegenheden eigenlijk net als foundation (en de bb cream). Voor die spullen heb ik op m’n kamer een (diepe) plank in een kast leeggemaakt. Als ik dus iets speciaals nodig heb, pak ik spulletjes van boven en anders staat het gewoon al in de badkamer. Werkt prima!

 8. My
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Gelukkig heb ik geen stash bij mijn vriend. Neem dan maar gewoon een toilettasje mee waar genoeg in zit. Ik zou er juist gek van worden als er op twee, of drie, verschillende plekken make-up ligt

 9. 11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Haha leuke uitgebreide stash heb je daar! Wat fijn dat hij zijn planken wil opruimen voor jou, echte liefde, hihi:D

 10. 11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Herkenbaar :) ik vind het heerlijk om een dubbele smash te hebben!

 11. Anette
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Eén stash voor thuis en één voor in mijn tas. De belangrijkste dingen heb ik dus gewoon dubbel; mascara, eyeliner, consealer, wenkbrauwpoeder en wat kwasten.
  Als ik ‘s ochtends tijd over heb, maak ik me thuis op en anders onderweg of op mijn werk. Omdat ik van tevoren niet kan plannen wanneer en waar ik me opmaak, heb ik ook gewoon alles bij me. Heel handig!

 12. Esra
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  ik zie al een ”my boyfriend does my makeup” -tag aankomeeennn ^^

 13. KTLN
  11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Waar stond dan de foto van je vriend, die heb ik echt gemist!? ( en ik check braaf iedere dag!)

 14. 11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Aaaah, lijkt me zo leuk om een vriend te hebben! Jammer genoeg ben ik single. In verveel me dood in de vakantie. Al mijn vriendinnen gaan op vakantie. Heb jij tips?

 15. 11 april 2012 / woensdag, 11 april 2012

  Leuk om te zien!
  Ik heb ook een gevulde toilettas bij mijn vriend staan, gevuld met proefmonsters van parfum, cremes en douchegel etc.
  Het probleem van een blus willen dragen terwijl deze bij je vriend ligt ken ik maar al te goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *