My First Dutch YouTube Gathering!

Gisteren werd de achtste editie van de Dutch YouTube Gathering gehouden en ik was er bij! Voor het eerst, want ik wist niet zo goed of zoiets wel bij me zou passen. De meeste YouTube followers zijn namelijk wat jonger dan de bezoekers van mijn website en ik ben ook al 28, dus ik was bang dat ik daar een beetje uit de toon zou vallen door mijn leeftijd. Verder had ik er een beetje mijn twijfels bij, want is zoiets niet alleen maar zelfverheerlijking?

Hieronder een impressie van de Dutch YouTube Gathering #8;

[do action=”ytr”][/do]

Zelfverheerlijking, dus? Na gisteren kan ik zeggen: nee. De YouTubers die hier naartoe komen doen het echt puur voor hun fans. Ze komen van heinde en verre naar Utrecht toe (voor mij was het om de hoek, maar er zijn YouTubers uit Limburg en Groningen bijvoorbeeld) omdat ze weten dat er een groep jongens en meisjes staat te trappelen om ze te ontmoeten. Ik word wel eens herkend op straat, maar ik kan me goed voorstellen dat het voor de meesten best een beetje spannend is (of awkward, misschien?) om me aan te spreken. Ik ben immers toch een ‘vreemde’. Overigens kan je dit ten alle tijde doen hoor als je me ziet lopen, dat vind ik helemaal niet gek!

Op de Gathering is het echter de bedoeling om YouTubers aan te spreken. Wat zeg ik? Foto’s, handtekeningen en gekladder op shirts is er aan de orde van de dag. De drempel is dus vele malen lager. Men voelt zich niet bezwaard of iets, het is juist leuk!

De Gathering werd gehouden in Zijdebalen Theater te Utrecht. Voor mij en Larissa (die met me meeging) dus lekker makkelijk. Het was een hele grote ruimte waar zo’n 1500 man in kon.

Heel YouTubend Nederland liep er rond. Dus ook Vera Camilla, Teske, Sanneke (Schatteke), Everything Tim en Diana van D is for Dazzle waren aanwezig. En dan heb ik alleen een aantal beauty-YouTubers genoemd, maar ook YouTubers van de Humor-kanalen zijn aanwezig. Er zijn YouTubers met weinig abonnee’s en met veel abonnee’s, de Gathering is er voor iedereen.

Ik vond het erg leuk om met mijn kijkers een praatje te maken en met ze op de foto te gaan. De meesten waren piepjong! Ik had geen idee dat ik zulke jonge kijkers zou hebben. Er was zelfs een jochie die voor zijn zus een handtekening kwam vragen en met me op de foto wilde. TOO CUTE!

Naast het feit dat het leuk was om kijkers te ontmoeten, vond ik het natuurlijk ook leuk om een aantal YouTubers te weerzien. Er was een ruimte achter het podium waar we onze spullen konden dumpen en even rustig konden pauzeren, dat was wel fijn en natuurlijk ook erg gezellig!

Van Sanneke kocht ik een superleuke linnen tas die ze speciaal voor de Gathering had laten maken. Volgens mij heeft ze er nog een paar over en ze kosten slechts โ‚ฌ5 per stuk, dus als je interesse hebt kun je haar even contacten.

Ericossie! Omdat mijn vriend steevast weigert heeft Eric zich opgeworpen als mijn ‘boyfriend’ die mijn makeup gaat doen in een video. Hij denkt dat hij het heel goed kan namelijk… We shall see!

Ik omring me graag met mooie mannen! Hier sta ik tussen Tim Bunink (Everything Tim) en Rutger Vink (Furtjuh) in.

Om 17u werden Vera, Teske, Sanneke en ik op het podium verwacht omdat er een Beauty Q&A Panel werd gehouden. Bezoekers van de Gathering konden ons 15 vragen stellen over alles wat ze maar wilden weten. Ik verstond natuurlijk weer een vraag niet goed (ik verstond shoppen met de blog in plaats van stoppen met de blog), hahaha! Gelukkig werd ik door de andere meiden gewaarschuwd en kon ik alsnog een goed antwoord geven.

En toen zat het er alweer bijna op, want de Gathering duurde tot 18u.

Larissa heeft nog een paar foto’s gemaakt van mijn outfit, want die wilde ik nog graag even aan jullie laten zien.

Ik droeg mijn Discopants van American Apparel, een zwart shirt van HEMA, een rosรฉgouden pailletencolbertje van H&M, wollige enkellaarsjes van ASH, statement ketting van Forever21 en leuke, vrolijke armbandjes van Armbandjes for you. De armbandjes kosten slechts een paar euro per stuk en zijn gemaakt door Maartje Stapel, een jonge Beautylabber van 11 jaar oud. Awwww!

Al met al vond ik het een drukke, maar zeer leuke en geslaagde dag. Props ook voor Eelco en de rest van de organisatie, alles was top geregeld! Volgende keer ben ik er zeker weer bij!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

90 Reacties

 1. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  Was echt superleuk om je te ontmoeten en met je te praten! En natuurlijk kan ik de herinneringen blijven koesteren door de foto en je stukje in mijn boekje! <3

  Ik zie trouwens in de video allemaal mensen voorbij lopen die ik ken haha!

 2. 2 april 2013 / dinsdag, 2 april 2013

  Wat heb je een heerlijk nummer onder je filmpje!
  En wat tof dat dit bestaat, de drempel wordt inderdaad hierdoor verlaagd. ๐Ÿ™‚

 3. 2 april 2013 / dinsdag, 2 april 2013

  Wat was het leuk om je te ontmoeten! Ik kom volgende keer ook weer ๐Ÿ™‚
  xx

 4. Anna
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Serena, je zag er het best uit van al die meiden daar op het podium. Super! En ik herkende het zwarte shirt van de Hema gelijk, ben er fan van! Zit lekker en gebeurt niks mee, zelfs niet na 100x (ik overdrijf niet!) wassen.
  Als er nog een keer een gelegenheid is om je te ontmoeten waar ik heen kan, kom ik graag! Je lijkt me zo’n toffe vrouw;)

 5. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Wat zie je er mooi uit! En wat goed te horen dat je het zo leuk gehad hebt!

 6. femke
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Is Sanne zwanger?? Leukkkkk ik volgde haar vroeger altijd!

 7. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Hihihi! Ik zag mezelf!
  Je zag er echt GEWELDIG uit!

 8. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Wauw !! Echt heel erg leuk om het filmpje te bekijken.
  Je bent gewoon een celeb !!
  Je outfit vind ik ook helemaal geweldig met die discopants en dat prachtige jasje !!
  Liefs xx Justagirlsweblog

 9. Julia
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Het was super leuk! ๐Ÿ™‚

 10. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Leuke foto’s! Het pailletten colbertje is echt super mooi!

 11. Jamie Baeyens
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Hi Serena!

  Je outfit is echt leuk! Ik vraag me af wanneer je het jasje ongeveer hebt gekocht?
  Moest het recent zijn spring ik even snel binnen in de H&M want ik vind het echt ontzettend mooi, groetjes!

 12. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Ziet er gezellig uit. Je jasje en ketting is prachtig

 13. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Ziet er leuk uit zeg ๐Ÿ™‚ Ik ben ook ‘s gevraagd om naar de Youtube Gathering te komen, maar het is niet echt iets voor mij denk ik, ook al ziet het er wel heel gezellig uit ๐Ÿ™‚ Ben benieuwd naar de video met Ericos, hehe. En je outfit vind ik supercool, vooral dat jasje!

 14. 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Ik ben benieuwd naar de tag met Eric!

 15. Annemiek
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Hape = haperde

 16. Annemiek
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Ik heb drie van die armbandjes besteld. Tenminste als het gelukt is want ik had het idee dat de site soms hape. Waarschijnlijk niet berekend op de enorme traffic die jij gegenereerd hebt ๐Ÿ˜‰

  Het idee dat een 11 jarige een ‘onderneming’ heeft vind ik zo leuk, dat moest ik gewoon supporten ๐Ÿ™‚

 17. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Wat super tof. Het ziet er zo gezellig uit! Dat jongetje met jou op de foto, schattig! En die armbandjes, zo lief. Die outfit staat je echt geweldig!

 18. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Het ziet er echt gezellig uit! Volgende keer wil ik er ook graag bij zijn!

 19. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Gewaagde pants Serena!
  Ik heb er nooit zo’n behoefte aan, de meesten die ik volg komen niet.

 20. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Wauw wat leuk!
  Oproepje: Kijk aub op mijn beautyblog, ik ben net een beautyblog begonnen en k hoop dat jullie hem gaan volgen. Please neem een kijkje, Klik op mijn naam en je wordt doorgelinkt.
  Love,
  lana

 21. Fatima
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  leuk jasje!

 22. Fatima
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  hahahha steevast

 23. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Echt zo gaaf! Ha jullie graag van close-up willen ontmoeten maar was een beetje lastig met de afstand etc.

 24. Nabila
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Gaaf hoor!

 25. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Leuk dat er zoiets georganiseerd wordt voor YouTube fans :). Het ziet er erg gezellig uit!

 26. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Waaauw, normaal hou ik niet zo van dit soort broeken maar dit staat je echt heel erg goed Serena! Je benen lijkt echt twee meter lang! Haha, op een positieve manier dan. ๐Ÿ˜‰

 27. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Het moet wel leuk zijn geweest! Ik zou zelf ook een beetje starstruck zijn hoor, moest ik plots jou ergens zien. :$
  Onlangs kreeg ik zelf een tweet van een meisje die vroeg of het kon dat ze me gezien had. Toen ik dat bevestigde, zei ze dat ze niet zeker was, maar dat ze anders een handtekening kwam vragen. Hoe gek toch ๐Ÿ˜€

 28. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Ziet er supergezellig uit, en die armbandjes zijn echt adorable! ^^

 29. Rebecca
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Jaaaja, een handtekening ”voor zijn zusje”
  hihi nee hoor, erg schattig zo iets
  je zag er ook echt heel mooi uit! Larissa ook trouwens ๐Ÿ˜€

 30. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Ziet er gezellig uit en wauw wat zie je er leuk uit!

 31. 31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Dat zag er heel leuk uit! Volgend jaar wil ik er echt bij zijn.

 32. Anoniempje
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Die armbandjes zien er leuk uit, hoe weet ik of ik ze pas? is het elastiek?

  • 1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

   alle armbandjes worden op ee pols maat gemaakt en als een iets dikkere pols hebt kun je dat vermelden en als je een dunne pols hebt dan maak ik hem kleiner

   liefs maartje

 33. Joanna
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Je zag er echt goed uit Sereen, je haar lekker volumineus, leuk jasje en je make up mooi. Echt een plaatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *