Muziek: Wake Up & Make-up!

Een paar dagen terug vroeg ik jullie om muziek aan te leveren voor een Spotify playlist voor in de ochtend. Deze playlist heb ik “Wake Up & Make-up!” genoemd, toepasselijk he? De playlist zit vol met uptempo, happy songs zodat je lekker je bed uit knalt en vrolijk voor de spiegel staat te swingen.

De Wake Up & Make-up! playlist download je hier: klik!

Hieronder heb ik een printscreen gemaakt zodat je weet welke songs er in deze playlist zitten:


Dan vroeg ik ook nog om input voor een playlist die we 's avonds kunnen aanzetten, terwijl we onze toeten schoonvegen, eventueel een maskertje opdoen, in pyama gaan en vervolgens ons knusse warme nestje op gaan zoeken. Ik heb deze playlist “Chill & Relax” genoemd.

Jullie kwamen met erg veel tracks aanzetten en deze playlist was dan ook makkelijker voor mij om samen te stellen. Uiteindelijk is het een lijst geworden met hele kalmerende, chille en loungie nummers met van die jazzy stemmen. Heerlijk! Perfect voor een chill & relax momentje.

De Chill & Relax playlist download je hier: klik!

In deze playlist zitten de volgende nummers:


Zijn mijn playlists toch niet jouw ding? Of ben je op zoek naar een playlist voor andere momentjes? Maak dan je eigen playlist gemakkelijk en snel via KPN Spotify. En als je dat doet via deze link, maak je ook nog eens kans op hele coole prijzen.

En, wat vinden jullie uiteindelijk van de playlists? Staat jouw nummer ertussen?

Follow me on Spotify

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

78 Reacties

 1. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  hallo serena, ik vond dit progamma om gratis muziek te luisteren super (het zelfde als je site natuurlijk) ! maar ik heb het een week of 2 gebruikt, en ik kan nu niets meer afsprelen. omdat ik ‘ofline’ ben staat er, als ik op het tekentje ofline klik gebeurt er niets, en ik kan het niet opnieuw instellen omdat je gewoon met je facebook naam moet inloggen. weet je misschien wat het probleem is? xxxx

 2. Bobbi
  21 januari 2012 / zaterdag, 21 januari 2012

  Persoonlijk vind ik dat deze er ook tussen hoort! πŸ™‚ Jet – Are You Gonna Be My Girl. Fantastisch nummer om de ochtend mee te beginnen.

  Goede playlist! Ik heb zelfs wat nieuwe nummertjes (her)omtdekt.

 3. LoΓ―s
  14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

  ik heb zelf ook al heel veel playlists gemaakt I LOVE ITTTTTTTT

 4. merel
  13 januari 2012 / vrijdag, 13 januari 2012

  kan iemand mij misschien uitleggen hoe ik zo’n afspeellijst opsla? heb net spotify gedownload snap er nog niets van:P

 5. Rewina
  13 januari 2012 / vrijdag, 13 januari 2012

  Love love love it we want more πŸ™‚

 6. 12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Ah, het is toch leuk dat ik iets van input heb gehad want zie onder andere Ed Sheeran, Michael Jackson en Captain Jack staan πŸ˜€ Heb zeker geabonneerd, leuke playlist ^_^

 7. mondi
  12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Dankje Serena, door jou ben ik nu ook verslaafd aan Spotify! πŸ™‚

 8. 12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Super leuk! Ik ga ze waarschijnlijk veel luisteren!

 9. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  denk dat ik spotify maar eens moet aanschaffen πŸ™‚

 10. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Erg leuke playlist!!

  Liefs, Mariette

 11. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Aah wat een leuke lijstjes joh! Ik vind Domino echt een heerlijk nummer van Jessie J die ik daar tussen zie staan. Misschien een beetje aan de late kant, maar ik kwam er ook pas vandaag op: de goeiemorgencd van Jan Kooijman, ik weet niet of het iets is, maar het klinkt wel goed πŸ™‚

 12. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Heerlijke playlist! Ik heb hem nu ook opstaan, heerlijk relaxen zo ‘s avonds πŸ™‚

 13. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  oeh ik zie dat er heerlijke nummers in zitten, heb zelf laatst zo’n cd-tje gebrand met allerlei vrolijke muziek zodat ik m’n dag gelijk goed begin haha.