Meeting – Beginnen met Bloggen!

Of je nu al een blog hebt of van plan bent om te beginnen, tips kan men altijd gebruiken! Ik ook! Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik krijg best vaak vragen van beginnende bloggers en hoewel ik er best wat artikelen aan gewijd heb, zoals deze bijvoorbeeld, leek het me beter (en leuker, en handiger) om het een keertje ‘live’ te doen.


Mijn idee is om een soort meeting te organiseren waar iedereen mag komen die op zoek is naar tips & trucs voor beginnende bloggers. Hieronder in de video vertel ik jullie er wat meer over:

De entree is gratis, het enige wat je me hoeft te nemen is een hapje of een drankje (geen schalen met hapjes of hele kratten met frisdrank, maar genoeg voor jezelf) zoals het ‘American Party’ principe.

Wat ik graag wil weten van jullie, is het volgende;

 1. Is hier animo voor?
 2. Het wordt waarschijnlijk op een zaterdag. Zie je het dan liever in de ochtend of in de middag? De meeting zal niet langer dan 4 uur in beslag nemen (presentatie, vragen stellen, naborrelen).
 3. Heb je de beschikking over een auto, kom je met OV, of zijn beide mogelijk? Meerijden is vast ook nog een optie! Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen is welkom. Ben je bang dat je niet van je ouders mag, neem ze dan gerust mee!

Ik hoor het graag! En mocht je nog goede ideeën hebben voor tijdens deze meeting, let me know. Ik ben benieuwd. Het lijkt me niet alleen erg nuttig, maar ook gewoon heel gezellig.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

222 Reacties

 1. Dita
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Ja lijkt me erg leuk Serena! 🙂 Ik woon in Friesland, dus het is voor mij een stukje rijden, maar ik zou het er graag voor over hebben. Wat je zei, zo rond een uur of 11 lijkt me leuk! Ik ben helemaal voor..

 2. Jaqueline
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Zoals ik op Youtube heb gezet, heb ik er zeker interesse in. Laat mij het maar horen 🙂

 3. Thess
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een leuk idee! Ik ben van plan binnenkort een blog te beginnen, dus zou hier graag gebruik van willen maken. Zaterdag is prima wat mij betreft( ochtend of mddag maakt niet uit) en heb eigen vervoer 🙂

 4. Tamara
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Hoi! Mij lijkt het ook enorm leuk! Ben 23 en moet met ov komen. alleen, mag je ook meedoen als je een blog wilt beginnen over design, als in grafisch, video art, wonen etc.?

 5. Roos
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Mij lijkt dit ook een topplan, wat goed dat je andere meiden(of jongens) hiermee wil helpen. Ik heb zaterdag wel een baantje maar als ik de datum een beetje van te voren weet dan kan ik vrij regelen of ruilen 🙂 ik volg de ontwikkelingen…

 6. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  1.Ik ben een beginnenbloger en zou heeeel graag willen komen!
  2. zaterdag is opzich oké maar ik moet tot 1 uur werken..als het om 2 uur begint red ik het misschien nog wel maar half 3 zou beter zijn ik woon nogal verweg
  3. ik heb geen auto dus ik moet met OV. dit kost me alleen verschrikkelijk veel geld dus ik hoop dat ik dan iemand vindt om mee te rijden

  nog een tip: misschien moet je 2 dagen organiseren. 1 dag voor mensen die willen gaan bloggen (dus: welke naam, welke site, etc)
  en een dag voor mensen die al begonnen zijn maar nog maar kort(dus: hoe meer bezoekers, hoe moet je met negatieve comments omgaan(die vindt ik zelf erg interesant) Ik heb een half jaar nu een blog alleen door de negatieve comments ben ik tijdelijk gestopt omdat al mn motivatie kwijt is. Het is zomooilijk om met school (nu havo 3) te combineren!

 7. petra
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  ik zou graag een blog willen beginnen voor oudere maar nog steeds hippe meisjes
  ben zelf 44 jaar
  ik wil graag komen
  gr peet

 8. pascalle
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een super leuk idee! hoe dan ook, als het komt ik ben er bij!

 9. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Echt een gaaf idee, joh! Ik ben ook pas een blog begonnen en het lijkt me dus heel handig. Zelf woon ik ook in de buurt van Houten, Utrecht etc. dus ik kan er wel komen.
  Alleen jammer van de dag, dan moet ik werken. Maar ik vind het, nogmaals, een heel tof idee! Voor andere startende bloggers is het echt een uitkomst, denk ik. 🙂

 10. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Je zegt echt heel vaak Uhh uhh uhh. Dat is best wel irritant om naar te luisteren …

 11. Joke
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Nieuwegein, misschien kan ik dan lopend komen lol.

  Liep je toevallig gisteren rond een uurtje of 5 bij antonius ziekenhuis in de buurt samen met je ouders? Wist het niet zeker ik reed met de auto voorbij en zag alleen de zijkant en dacht dat jij het was.

  Wordt er tijdens de meeting ook gesproken over het programma dat je het best kunt gebruiken en hoe je dat eenvoudig instelt?

  Ik ben van plan deze maand ook een blog te beginnen, denk zelf aan wordpress weet alleen niet waar ik moet beginnen.

  Oja ik geef voorkeur aan begin van de middag en vindt Nieuwegein dus prima 😉 houten, utrecht is ook niet erg hoor.

 12. Serena
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Lijkt me super! Alleen kan ik door de weeks gratis reizen en in het weekend niet 🙁 Jammer dat het niet op een vrijdag ofzo kan. snap dat het dan voor velen moeilijk zal worden ivm school/werk maar ik zou er heel graag bij willen zijn.

 13. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Leuk idee maar denk niet dat ik kan komen 🙂 Misschien kan je het live streamen? Zou leuk zijn om mee te kunnen volgen voor degene die niet kunnen komen of van BE zijn bijvoorbeeld, just an idea ^_^ Veel plezier alvast 🙂

 14. steff
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  vind je blog nog steeds leuk hoor 😉

 15. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een ontzettend leuk idee! Mijn blog bestaat nu bijna een jaar maar ik kan hier zeker nog wat van leren en wie weet kan ik beginnende of nog startende bloggers ook van advies voorzien. Wat mij betreft zou een zaterdag goed uitkomen, hoewel ik niet elke zaterdag kan. Ik zou met de auto komen.

 16. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Super idee! Als dit doorgaat ben ik zeker van de partij! Ik kom heel vaak in omgeving utrecht [ook al woon ik in zuid-limburg] dus de afstand is geen probleem! Ben wel afhankelijk van het openbaar vervoer 🙂 En de tijd misschien beginnen rond 12 uur, dan samen lunchen, de meeting en dan na afloop samen wat eten ofzo?
  Hoop dat het doorgaat, heb er nu al zin in, haha!

 17. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  GEWELDIG IDEE!
  Ik en mijn twee beste vriendinnen zijn ook recent een eigen blog gestart, en hebben alle drie brandende vragen aan beautybloggers! Ik ben Echt beniewd en hou me ook zeker op de hoogte!

 18. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  ik ben wel een beginnende blogger, maar ik weet niet of ik naar die meeting kan komen. zou je misschien voor de mensen die wel interesse hebben, maar niet de mogelijkheid hebben om hiervoor een eind te rijzen en een halve dag tijd aan te besteden, na afloop een korte blogpost over de belangrijkst punten kunnen doen of iets dergelijks? dat zou ik erg fijn vinden.

 19. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lees net dat mijn vraag al is beantwoord!
  X !

 20. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een leuk idee! Heel typisch ook, zat vandaag weer te brainstormen met een vriend van me over de blog die ik wil gaan starten. En al die punten die je opnoemt zijn juist de punten waar ik nog veel over wil weten!

  Zaterdag lijkt mij top, ik woon zelf in Purmerend en heb geen beschikking over een auto. Ik zou me vader heel lief aan kunnen kijken, maar ik denk dat het het ov word. Maar dat is best een stukkie, Dus liever een beetje in de middag,

  Was het trouwens je plan om het bloggen als algemeen te doen of wou je meer focussen op het beautybloggen?

  x !

 21. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me hartstikke leuk! Tips zijn altijd welkom en wie weet ontdekken we nog nieuwe blogs!
  Ik kom zelf uit Zuid Limburg, dus omgeving Utrecht zou ideaal zijn. Ik heb een auto, maar als er nog een treinkaartjes actie zou zijn, is dat natuurlijk praktischer!
  Verder vind ik de zaterdag prima, uurtje of elf is ook prima. Rekenend dat ik ongeveer 2 uur kwijt ben aan reistijd. Nou, ik ben benieuwd! 🙂

 22. Roos
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hoi Serena!

  Wat leuk en erg interessant! Ik denk dat ik er veel van kan leren!
  Ik hoop dat het in Houten is of in Utrecht, dat is lekker centraal! De tijd vind ik ook goed!
  Ik ben net als Kim 13 jaar, (Kim & ik gaan dan samen) en ik ga ook met de auto of trein ofzo. Moet eventjes kijken!
  Leuk! Ik hoop dat het doorgaat, ik heb er nu al zin in!

  x roos

 23. Kim
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hoi serena,
  erg leuk dit.
  Ik zou er graag heen willen.en het lijkt me heel interessant!
  Ik ga dan gewoon met de auto, en ik denk dat mijn vader dan even gaat winkelen ofzo ergens in de buurt, en als het is afgelopen dat hij me weer oppikt.
  Goede tijd, maar is een presentatie van een uur niet een beetje lang?
  naja, ik hoor wel of het doorgaat! ik vind het een leuk idee!
  Groetjes Kim.
  P.S. Ik ben 13, is dat jong?
  x

 24. harmke
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  DAT LIJKT MIJ ZO LEUK!!! ik woon in Nieuwegein dus ik heb amper reistijd. Ik volg je blog al heel lang en vindt al je artikels zo goed! Ik wil (samen met een vriendin) ook een blog beginnen (we kunnen maar geen naam bedenken haha), dus stel voor ik zou mogen komen is het dan niet erg dat ik nog geen blog heb? Wat een super goed idee zeg!!! xxx ps mij lijkt het handigst in de middag/eind middag

 25. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Dat lijkt me geweldig! En heel erg handig.
  Het lijkt me het handigst voor op de middag inderdaad met reistijd etc, want ik komo bijvoorbeeld uit het Noorden en alshet dan om tien uur begint dan moet ik om zeven uur in de auto of trein zitten. Ik weet niet of we daar allemaal heel erg gelukkig van worden 🙂

 26. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  het lijkt me leuk om te komen.
  ik heb een baking/foodblog en ben een maandje terug ongeveer begonnen maar kan nog niet goed motivatie vinden om hard aan de slag te gaan en heb niet zoveel lef in filmpjes opnemen(onzeker)
  ik kom waarschijnlijk met het ov, tenzij iemand anders vanuit friesland die kant oprijdt.
  stel dat dit georganiseerd wordt, zou ik het graag een maand van tevoren willen weten i.v.m. vrij vragen op het werk. x

 27. Jiamy
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Waaaaah, vind dat een super idee! haha, zelf is het wat ver voor mij. Dus ik kom sowieso niet, sorry! Kan er wel iets van een livestream komen? :’) Wil zoiets namelijk echt een keertje zien haha.

 28. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  lijkt wel leuk, maar spijtiggenoeg woon ik in belgië en is het praktisch onmogelijk om daar bij te zijn 🙁
  misschien kan je na afloop een kort verslagje plaatsen op de site met een aantal vragen beantwoordt ?

 29. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een superleuk idee Serena! In de middag op een zaterdag lijkt me het fijnst

 30. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  mijn vriendin en ik zouden graag komen! zaterdag word moeilijk vanwege werk maar erg leuk idee!

 31. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me zooo leuk, ik heb mijn blog al iets langer dan een half jaar maar ik post er niet zo veel op, eigenlijk alleen in de vakanties. Ik woon wel in Belgie, denk niet dat ik alleen mag gaan :s

 32. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hoi Serena, ik vroeg me af, waar staat je kantoor in Nieuwegein? Mijn moeder heeft daar namelijk gewoont! ‘xx

 33. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Super leuk! Ik ben bijna 14 en ik ben nu denk ik een jaar serieus aan het bloggen. Tips lijken me heel handig. Zaterdag zou prima zijn en als het bij jou thuis is of ergens anders in houten kan ik gewoon met de fiets komen! 🙂

 34. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Oh dit lijkt me heel fijn. Ik heb ook een blog en kan zeker goede tips gebruiken. Als je makkelijk met het ov zou kunnen komen zou het helemaal fijn zijn!

 35. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Misschien wat verhalen van andere bloggers ook doen? Als ze er niet bij kunnen zijn misschien een filmpje van de blogger op beamer?

 36. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Echt een leuk idee!
  Ik zou zeker weten komen.
  Liever s’ochtends, want rond de middag heb ik altijd volleybal. En ik denk dat ik dan met de ov kom of met de auto, ligt eraan wat m’n ouders willen

  Liefs

 37. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Mij lijkt het leuk, maar ik kan niet op een zaterdag!

 38. Mariëlle
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Overigens kan ik met OV komen ;)!

 39. Mariëlle
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Er is al genoeg animo, maar ik wil mij graag toevoegen tot de groep. Het lijkt me een leuk idee informatie te krijgen voor een blog en te leren van anderen.

 40. Melanie
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een goed idee! Ik zou heel graag willen leren van jouw ervaringen. Lief van je dat je dat met ons wilt delen.
  Op een zaterdag is perfect, ik zou het prettig vinden als het ergens later op de ochtend of vroeg in de middag begint.

  Zelf kom ik met het OV, dat is voor mij het snelst en voordeligst. Als er meer meiden zijn die via Amsterdam CS komen, kunnen we misschien samen reizen, lijkt mij gezellig! 🙂

 41. Suzanne
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me super leuk maar op zaterdag werk ik dus voor mij is het helaas niet mogelijk erbij te zijn

 42. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Super leuk idee zou ik zeker wel heen willen. Zaterdag is een goede dag zou rond een uur of half 11 beginnen. Xx

 43. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat leeeuk 🙂 Helaas moet ik altijd werken op zaterdag :(((( Echt balen.

 44. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Serena, wat een super leuk idee van je! Ik ben inmiddels al we een tijdje bezig met bloggen, maar ik kan uiteraard ook nog een hoop tips gebruiken! Lijkt me ontzettend gezellig om hier met andere bloggers over te kletsen.
  I’m in! Ik kom sowieso met de auto vanuit Brabant.
  Liefs xx

 45. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hmmm, helaaas. Zaterdagen zitten voor mij altijd vol. Ik heb dan musicalles en daarvoor nog kickboxen. Maar als je een filmpje maakt (met tips die je geeft of dingen laat zien daar!) dan kunnen andere bezoekers er misschien ook nog wat van leren!

  Wel echt een supertof idee Serena!

 46. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Het idee is echt super leuk, maar voor iemand als mij helemaal boven in het hoge Noorden wel een beetje ver reizen!

 47. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een goed ideetje zeg!! Lijkt mij erg leuk, als het niet te ver weg is kom ik zeker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *