Meeting – Beginnen met Bloggen!

Of je nu al een blog hebt of van plan bent om te beginnen, tips kan men altijd gebruiken! Ik ook! Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik krijg best vaak vragen van beginnende bloggers en hoewel ik er best wat artikelen aan gewijd heb, zoals deze bijvoorbeeld, leek het me beter (en leuker, en handiger) om het een keertje ‘live’ te doen.


Mijn idee is om een soort meeting te organiseren waar iedereen mag komen die op zoek is naar tips & trucs voor beginnende bloggers. Hieronder in de video vertel ik jullie er wat meer over:

De entree is gratis, het enige wat je me hoeft te nemen is een hapje of een drankje (geen schalen met hapjes of hele kratten met frisdrank, maar genoeg voor jezelf) zoals het ‘American Party’ principe.

Wat ik graag wil weten van jullie, is het volgende;

 1. Is hier animo voor?
 2. Het wordt waarschijnlijk op een zaterdag. Zie je het dan liever in de ochtend of in de middag? De meeting zal niet langer dan 4 uur in beslag nemen (presentatie, vragen stellen, naborrelen).
 3. Heb je de beschikking over een auto, kom je met OV, of zijn beide mogelijk? Meerijden is vast ook nog een optie! Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen is welkom. Ben je bang dat je niet van je ouders mag, neem ze dan gerust mee!

Ik hoor het graag! En mocht je nog goede ideeën hebben voor tijdens deze meeting, let me know. Ik ben benieuwd. Het lijkt me niet alleen erg nuttig, maar ook gewoon heel gezellig.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

222 Reacties

 1. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een gaaf idee! True, je bent inderdaad iemand die alles wilt delen. 🙂 Ik ben benieuwd!

 2. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik sta er in elk geval voor open! Het liefst in de middag dan, want in de vroege ochtend sta ik met een glimlach kinderen te begeleiden. Ik ben namelijk vrijwilliger bij de scouting. Ik kan komen, maar dan wel via het wonderbaarlijke openbare vervoer. Ik blog al ongeveer een maand.. Dat, terwijl ik al jaren blogs volg.

 3. Kauthar
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een tof idee!

  Wil graag beginnen met bloggen maar weet niet zo goed waar/hoe/wat. Zo’n meeting met jou en anderen in dezelfde situatie komt als geroepen ;).

  1- JA.
  2- Maakt mij niet zo heel veel uit eigenlijk omdat het dan toch weekend is.
  3- Geen auto, wordt dus hoogstwaarschijnlijk OV/trein.

 4. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een leuk idee !
  Ik ben ongeveer net een maandje begonnen
  met een beautyblog. ik zou wel willen komen
  en als het dan op een tijd is dat ik ervoor nog
  kan winkelen en erna wat kan gaan eten is het
  helemaal super ^_^

 5. Dewy
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee! Ik zou dan ook met het OV komen, dus rond 12 uur zou dan een fijne tijd zijn. Mocht het uitlopen, hoef je niet in het donker terug te reizen (aangezien er veel meisjes zijn die vast alleen komen). Ik denk dat je veel animo hiervoor hebt dus dat je het meer dan een paar keer moet doen! haha. En misschien is het een idee dat de mensen alvast komen met een soort huiswerkopdracht. Dat is een goed idee om op die ideeen feedback te geven.

  En misschien handig om verschillende data te doen voor verschillende leeftijden/doelgroepen (beginnende bloggers, gevorderde bloggers etc.). Dan kunnen de gevorderde bloggers meer sparren met elkaar en de beginnende bloggers kunnen leuke tips krijgen. Daarvoor zijn er zeker genoeg mensen die dit willen!

  Ik wacht met smart op de data:)

 6. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Een erg goed en verstandig idee. Ik zou graag willen komen. Het liefst zou ik s’ochtends willen, want s’middags rij ik paard :). Wel hoop ik dat het te regelen is met vervoer enzo, ik woon in een erg ongunstige hoek van nederland. Het zou mooi zijn als je een beetje spreiding kan geven bijv een event in de randstad, een in het noorden en een in het zuiden.
  Fijn dat je andere mensen tips wil geven 🙂

 7. Martine
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hoi Serena,

  Mij lijkt het heel erg leuk! Ik zou samen met een vriendin komen, wij willen al een tijdje een blog opzetten..maar inderdaad de grote vraag; Hoe begin je? en hoe krijg je mensen die je blog lezen etc etc etc!
  Erg fijn om dat dan van iemand te horen die er verstand van heeft.

  Wij zelf zouden dan wel het liefste met het openbaar vervoer komen, (benzine is ook duur) dus het zou wel heel fijn zijn als het ergens dichtbij een station is!

  Succes en als je het gaat doen zouden we zeker willen komen.

  Groetjes, Sofieke en Martine

 8. Gulnara
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Goed idee!
  1. Ik ben geïnteresseerd in deze workshop.
  2. Tijd: (het liefst) tussen 14 en 17 uur / Za.
  3. OV. in de buurt van Utrecht CS?!

  Many thanks..

 9. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me leuk, ik heb zelf ook een blog, maar het is wel er ver vanuit mij..

 10. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Dit lijkt me ontzettend leuk, maar aangezien het waarschijnlijk weer in een centrale stad in NL gaat zijn, gaat dit voor mij weer een hele trip worden (België…) maar ik zou d’r wel alles aan doen om te komen!

 11. DalaLuz
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Geen respons op het artikeltje maar ik las vandaag toevallig de Margriet van vorige week en zag dat je daar ook al in stond, bij het artikel over blogs, samen met Beautyscene 🙂 Goeie PR heb je Serena 😀

 12. Amina
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ja! ik vind dit echt een geweldig idee van je. Ik kom dan met het ov en de tijd vind ik prima.

 13. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee, i’m in! mij zou de zaterdagmiddag het beste uitkomen, en ik woon in de regio utrecht, dus waarschijnlijk zal de meeting prima te bereizen zijn voor mij 😉

  groetjes!

 14. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  oooh wat leuk bedacht! dit lijkt me echt heel leuk om naar toe te gaan met mn vriendinnen, altijd handig (: alleen nog even kijken hoe we er gaan komen, denk ov, das et handigst (: en of het van onze ouders mag haha xD

 15. Hayat
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Goed idee en ontzettend lief dat je anderen wilt helpen hiermee! Ik heb niet de ambitie om een blog te beginnen maar voor de anderen veel succes ermee!

 16. Mirjam
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een lief idee! Ik voel me niet aangesproken, maar ik denk dat veel meiden er iets aan hebben.

 17. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ja, dat lijkt me heel leuk! Ik zit al een tijdje te denken om een blog te beginnen. Ik neem daar nu bijvoorbeeld lessen voor in webdesign op de universiteit, maar ik denk dat tips van een echte blogger mij het meest op weg zal helpen. De zaterdag komt mij goed uit (helaas dat mijn OV niet geldig is in het weekend); ik kijk wel even of ik een NS-dagkaart kan regelen. Zou de tijd ook iets later mogen? In de middag het liefst, zodat ik nog op tijd weg kan richting Utrecht vanuit het noorden. Misschien dat ik nog een vriendinnetje meeneem. Het lijkt me in ieder geval heel gezellig 🙂

 18. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik wil echt heel erg graag komen, maar ik woon ergens in zuid limburg en om in m’n eentje te komen lijkt me ook niet zo’n goed plan. Mijn ouders gaan echt niet mee en iemand anders weet ik jammergenoeg niet….ik vind het echt heel erg jammer. Want tips en andere informatie heb ik echt nodig. X

  • 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   ik heb het toch nog even aan mijn moeder gevraagd en ze vond het helemaal niet zo’n slecht plan!
   m’n moeder komt dan wel niet mee naar binnen en gaat dan in de tussentijd shoppen. Ik hoop dat het dus wel tijden worden dat ik s’morgens genoeg tijd heb om heen te reizen en dat ik s’avonds niet te laat terug hoef te reizen. Als ik de tijden en datum weet zal ik beslissen !

 19. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me super interessant en gezellig, ik zou komen! Ik woon zelf in IJsselstein dus het is voor mij niet moeilijk om er te komen, ik denk dat ik met de auto zou gaan. 🙂

 20. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee, daar help je anderen mee!

 21. Annemiek
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik wil graag komen. Wil heel graag een blog en heb ook al een domeinnaam geregistreerd, maar weet niet zo goed waar te beginnen haha. Ik moet nog een host zoeken en van wordpress snap ik nog weinig, dus info daarover zou erg van pas komen 😉

 22. JANNA
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lijkt me een hartstikke leuk idee. Ik ben ook al een tijdje blogger en webdesigner dus ik kan ook mensen helpen met vragen en ideetjes.
  Ik ben geen beauty blogger.

  Maar heb wel een goed lopende blog.
  Alleen mij worden dit soort vragen nooit gesteld.

  Ik kom dan met de trein waarschijnlijk.

 23. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ja, leuk idee!
  Alleen ik weet niet of het lukt om erheen te komen, want ik woon in het noorden. Maar het is wel een goed idee 🙂

 24. phormicola
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een ontzettend leuk idee! Ik zou alleen kunnen komen als ik met iemand kan meerijden (Den Haag). 🙁

 25. Joyce
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hi Serena,

  Een heel leuk idee. Wanneer ik die zaterdag kan, kom ik zeker om van jou alle ins en outs te horen. Ik kan zowel met ov als met m’n eigen autootje. Dus dat is geen probleem.

 26. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Super leuk idee!
  Ik zou wel willen komen! Moet alleen even kijken hoe ik kan komen.

 27. Derya Peters
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat ik graag wil weten van jullie, is het volgende;

  1. Het lijkt me geweldig!! me vriend die vind bloggen ook erg leuk en na dat ik jou blog aan hem heb laten zien, wou hij zeker komen 🙂

  2. Ik kan alle tijden in het weekend, mijn voorkeur gaat uit naar begin de middag.

  3. Wij komen met openbaar vervoer 🙂

  Kan niet wachten tot je de datum hebt geprikt!!!

 28. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik vind het een heel erg leuk idee! Ben zelf vrij beginnend en doe het vooral voor mijn lol maar een beetje socializen en ondertussen tips ontvangen is altijd welkom! Ik zou dan waarschijnlijk met het OV komen, dus een plaats als Utrecht is erg handig omdat die makkelijk bereikbaar is (bijna niet overstappen, yay!) en maar een half uurtje treinen.

 29. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  wauw leuk!
  Dan wel graag in de middag uurtje of 1 haha 😉
  Ik ben namelijk 4 uur onder weg jawel met de trein.
  maar mij lijkt het super!

 30. Nuria
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hai Serena! 🙂 Ik laat nooit wat achter op je site, maar wilde toch even wat delen met jou naar aanleiding van de artikelen over antioxidanten/maskertjes: heb je weleens van chia zaadjes gehoord? Je kan die zaadjes overal doorheen doen en ze zijn mega gezond! Wat ook wel grappig is, is dat de zaadjes een gelly achtige emulsie maken van bijvoorbeeld yoghurt en water. Misschien een idee om het als basis te gebruiken voor een maskertje? Liefs, Nuria

 31. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een super super gaaf idee! Zelf heb ik helaas een zaterdag job… Ik zou evt. vrij kunnen nemen maar dan zou ik het zwaar op tijd moeten weten 😛
  Verder… in het weekend kan ik eventueel de auto, anders met OV. Ennn vraagje: is het alleen voor beautyblogs?

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Omdat ik zelf wel veel over beauty blog zal het er een beetje over gaan en zal ik het ook vaak als voorbeeld pakken, maar in principe denk ik dat alle soorten blogs er wat aan kunnen hebben. En hoe ver vooruit kunnen de meeste mensen vrij nemen? Ik zat namelijk aan eind maart te denken…

   • 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

    Ik moet minstens 3 weken van tevoren vrij vragen. Toevallig heb ik vandaag voor 26 maart vrijgevraagd ;-).

    • 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

     24 dus.. de zaterdag, foutje!

 32. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik denk dat er hier zeker interesse voor gaat zijn! Het zou echt heel interessant zijn om je te horen. Zo spijtig dat ik in Belgie woon!

 33. Souhailla
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik heb een idee:
  Misschien kun je er een live webcam bij zetten dat bezoeksters die niet kunnen komen ook kunnen meekijken. via livestream en zo!

 34. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik vind het een leuk idee, zou best wat tips kunnen gebruiken ondanks dat we al 3 maanden bestaan. Als ik zou kunnen zou ik zeker langskomen. Ik vind de tijd prima en ik zou met een ov komen 🙂

 35. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee zeg! Ik weet niet of ik kan en mag komen (ben 15), maar als ik zou komen, zou ik dan denk met het OV komen. Op een zaterdag vind ik prima en de tijd ook, want dan is iedereen weer voor het donker thuis :). Ik heb sinds enige dagen een blog, dus tips zou ik goed kunnen gebruiken!

 36. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Het lijkt me heel erg leuk, maar ik weet nog niet of ik ga :$

 37. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee! Misschien is het wel handig om het op een ochtend te doen, omdat mensen die van ver komen het dan eventueel zouden kunnen combineren met een dagje uit, shoppen oid? Ik zou met het OV gaan.

 38. Anouk
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hi serena. Ik heb al eerder een reactie geplaatst maar daarin was ik vergeten te zeggen hoe ik kom enzo. Ik kan me gewoon laten brengen (zelf rijden kan natuurlijk niet want ik ben 13) want aan het einde van de middag moet ik gewoon ergens anders zijn in houten, dus dat het op een zaterdag word lijkt me ook erg handig.

  Xxxxxxxx Anouk<3

 39. Lisanne
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Super leuk, ben van plan om met een vriendin van mij een blog op te starten maar heb veel vragen

 40. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Jaaa super leuk! Hier is zeker animo voor! Het zou fijn zijn als het om ongeveer 11 uur begon! Ik kom met het ov als ik kom! Xx

 41. Genya
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk idee! ik zit er al een tijd aan te denken om iets op te starten voor mezelf. Dus ik ben zeker geïnteresseerd! x

 42. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een goed idee Serena, ik zou alleen al willen komen om gezellig te borrelen whahaha! 🙂

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Hahaha, dan kom je per ongeluk express wat later en neem je flessen wijn mee! 😉 Lijkt me leuk als je komt, kan ik je eindelijk een keer in het echt zien ook! 🙂

   • 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

    Ik ga eens kijken wat ik kan doen, misschien kom ik dan wel een kijkje nemen 🙂 Lukt het niet, dan moet ik nog ff wat harder mijn best doen voor mijn rijbewijs (theorie) en dan spreken we (zodra ik hem in the pocket heb) gewoon een keer af 😀

    • Serena
     Auteur
     3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

     sounds like a plan! 🙂

 43. Sophia
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een leuk idee! Zelf heb ik al ongeveer een jaar het idee in mijn hoofd om een blog te beginnen maar ik twijfel…

  Nog even je vraagjes beantwoorden :)..

  1. Ik denk dat hier zeker animo voor is 🙂
  2. De dag+tijd lijkt me wel prima zo.
  3. Utrecht is voor mij wel ver weg (woon in Friesland), maar ik kan er wel komen met de trein..

 44. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  wel echt een heel leuk idee =)

 45. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Leuk, alleen ik ga er niet naartoe! Een `gewone` blog meeting lijkt me trouwens wel erg leuk

  Erg leuk dat je dit doet!

  Liefs

 46. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een leuk idee zeg! Ik heb mijn blog nu een half jaar dus ik ben niet meer beginnend helaas…

  Liefs, Mariette

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Ik vind van wel hoor! En zoals ik al zei, iedereen is welkom. Ook mensen die al 10 jaar aan het bloggen zijn en nog steeds graag tips willen hebben bijvoorbeeld. Ik denk dat het altijd nuttig en sowieso ook gezellig is.

 47. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Wat een super idee! Het lijkt me onwijs leuk om te komen! Persoonlijk maakt het mij niet echt uit waar en hoelaat. Ik zorg wel dat ik er ben! (:

 48. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik vind ‘t ook leuk, haha. Heb alleen geen ‘beginnende’ blog 🙁

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Geeft toch niet! Zoiets is toch altijd handig (en gezellig) dus ook niet-beginnende blogs zijn welkom. Alleen zal ik mss veel vertellen wat jij al een beetje weet, maar toch!

   • 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

    Als ik die datum kan, kom ik zeker. Ik moet wel 2,5 uur reizen naar Utrecht ( nieuwegijn ofzo zal nòg verder zijn ) dus niet té vroeg als het mogelijk is. ^^

 49. Karin
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik loop al tijden rond met het idee om een blog te beginnen, niet over cosmetica, maar meer over inrichting, diy’s etc. Ik heb dus nog geen blog en het is een heel ander onderwerp. Maar als dat oke is zou ik het heel leuk vinden, ik werk onregelmatig dus ik moet om de week in het weekend werken. En ik zou zowel met auto als ov kunnen.

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Ook voor non-beauty is het handig denk ik hoor! Dus je bent zeker welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *