Meer quality time nodig? Probeer een maaltijdbox met 50% korting

Zo, de Feestdagen zijn weer voorbij! Hoewel ik er altijd heel erg naar uitkijk – want ik vind het gewoonweg zo’n leuke en gezellige tijd – is de aanloop er naartoe helaas erg druk. Mede ZZP’ers zullen het vast herkennen als ik zeg dat ik in de decembermaand extra hard moet knallen, omdat de inkomsten in januari zo goed als nihil zijn. Ik pak in december dan ook altijd dubbel zoveel opdrachten aan om januari en een groot deel van februari te kunnen overbruggen. En dat is prima natuurlijk, zo werkt het nu eenmaal als ZZP’er, maar dat betekent dus wel extra veel drukte en stress zo op het einde van het jaar.

Omdat december zo’n drukke maand is geweest vind ik het daarom extra belangrijk om in januari lekker rustig aan te doen. En dat laat het werk gelukkig ook toe. Dat betekent meer tijd voor mezelf, meer quality time met George samen en natuurlijk ook meer tijd met ons als gezin. Naast dit goede voornemen staat er ook ELK JAAR weer hetzelfde goede voornemen op het programma: fitter worden. Dat betekent sporten en gezonder en gevarieerder eten.

En last but not least: meer creativiteit. Door de drukte in december ben ik eigenlijk alleen maar bezig geweest met gesponsorde opdrachten en deadlines en dat is echt een dooddoener voor mijn eigen creativiteit. Die moet dus echt weer even een kickstart krijgen.


Marley Spoon gaat me bij al deze goede voornemens helpen! Het is zo lang geleden dat ik Food Fridays heb geplaatst omdat ik gewoonweg geen zin en tijd had om te experimenteren in de keuken. Door met de maaltijdboxen van Marley Spoon te koken weet ik zeker dat ik weer volop inspiratie zal krijgen!

Marley Spoon heeft namelijk elke week weer 20 (!) nieuwe, bijzondere en vooral ook hele smaakvolle gerechten waaruit ik kan kiezen. Er zitten altijd wel verrassende recepten tussen die ik zelf nooit eerder heb gemaakt en het is altijd leuk om weer iets nieuws uit te proberen en te proeven! Bovendien zijn de recepten van Marley Spoon gezond en gevarieerd en dat komt goed uit omdat ik mezelf een gezondere lifestyle wil aanmeten.


Maar het allergrootste voordeel vind ik dat de boxen van Marley Spoon me heel veel tijd zullen schelen. Het scheelt me bedenken wat we vanavond gaan eten, boodschappen doen voor het avondeten (er is namelijk altijd wel iets dat nog ontbreekt) én de gerechten staan vaak binnen een half uurtje al op tafel. De tijd die ik hiermee bespaar kan ik dan mooi gebruiken voor quality time met mezelf, George en Marshall.

De Marley Spoon maaltijdboxen zijn natuurlijk niet voor iedereen een uitkomst, maar als je je kunt herkennen in het bovenstaande is het wellicht de moeite waard om het eens uit te proberen. Het maakt je leven nét even wat makkelijker en zorgelozer.


Enthousiast geworden? Laat tante Serena nu een mooie kortingscode voor jullie hebben! Met de code BEAUTYLAB2019 ontvang je maar liefst 50% korting op je eerste box. Hiermee betaal je bijvoorbeeld slechts €25,- voor een box met 4 maaltijden voor 2 personen. Een superleuk prijsje en dus een mooie manier om te kijken of de Marley Spoon maaltijdbox je bevalt!


Is Marley Spoon ook iets voor jou? Bestel je eerste box met 50% korting via deze link.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

40 Reacties

 1. 7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Ik ga zeker gebruik maken van deze korting. Ik moest toch nog een keer een maaltijdbox uitproberen.

 2. Kirsten
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Jammer Serena, het is de laatste tijd enkel nog advertorials, en ik mis de oude en kwalitatief hoogstaande artikels behoorlijk…

  • Sanne
   8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

   Helemaal mee eens

  • lina
   8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

   helemaal eens… Het is oke om geld te verdienen maar van de laatste acht posts zijn enkel de instalabs niet sponsored.. Ook voelen deze snel geschreven aan.. Ik begrijp volkomen dat je minder tijd hebt om te bloggen maar ik heb het gevoel dat je de verdeling tussen sponsored en non sponsored hiervoor opgeofferd hebt..

 3. Nabila
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Prima artikel. Ga stuk om al die semi teleurgestelde reacties.. das echt tatas be like. Men verwacht gewoon dingen als of ze er recht op hebben ??. Hou op hoor. Serena do you en ga lekker voor je sponsor artikelen. Succes ??

  • T.
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Hahahaha zo mee eens dit

  • M
   8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

   Die hebben geen leven denk ik.

  • MissT
   8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

   haha precies dit! Je gaat zelf toch ook niet 40 uur werken voor een paar leuke reacties van je collega’s? Je wil ook graag salaris ontvangen, net zoals een blogger haar geld moet verdienen. Serena doe lekker je eigen ding en ik vind de kwaliteit van je post nog altijd zeer hoog, ook als het een gesponsorde post is! Voor mij voelt het bij jou altijd dat je elk artikel met veel aandacht en alle enthousiasme maakt. Jammer dat sommige lezers inderdaad reageren alsof ze ‘recht’ hebben op niet gesponsorde artikelen van jou.

  • Sam
   19 januari 2019 / zaterdag, 19 januari 2019

   Mee eens. Mensen hebben sowieso de instelling alsof zij alleen maar rechten hebben. Ik kan mij wel vinden in de kritiek; echter moet iedereen ook gewoon zijn geld verdienen. Verder zijn er genoeg leuke onderwerpen om te lezen en waarvoor volgers niet direct betalen. Dus eh.. wat is het probleem?

   De toon van sommige berichten is ook niet echt prettig. Opbouwende kritiek geven kan ook anders.

   Hoop dat je je niet te druk hierover maakt Serena, echt niet nodig.

 4. Tessa
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Pfoe wat een flut artikel! Niks persoonlijks na zo’n lange break. Ik snap best dat je prioriteiten nu ergens anders liggen maar ik moest het niet flikken op mijn werk om half werk af te leveren.

  Het lijkt wel alsof je alleen nog maar geld binnen wil harken met gesponsorde posts. Je leeftijd heeft eeuwen verkeerd op je site gestaan, een zomerrooster stond er in de winter nog op. Alsof je blog en je lezers je niks meer interesseren.

  • Moraalridder
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Vol verbazing lees ik deze en vele andere negatieve reacties. En wie ben jij dan, haar leidinggevende/opdrachtgever ofzo? Hoezo denk je te mogen oordelen over het feit dat zij betaalde artikelen schrijft? Ze moet toch ook ergens van leven, of betaal jij je rekeningen met louter vrijwilligerswerk? En dat ze daar dan even wat minder persoonlijke artikelen naast schrijft, zijn toch lekker haar eigen zaken? Misschien heeft ze er inderdaad wel even geen zin in. Andere mensen nemen toch ook geregeld even wat vakantiedagen op of nemen soms wat tijd voor zichzelf? Ga je die ook allemaal lopen afzeiken? Ga je persoonlijke frustraties lekker ergens anders op botvieren, joh!

   • Mimi
    8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

    Wat een overdreven reactie, moraalridder. Maar uiteindelijk is het heel simpel, als Serena vaker geen zin in heeft dan wel, dan heeft dit gevolgen voor haar bezoekersaantallen. Als lezer mag je oordelen en je conclusies trekken.

   • Tessa
    9 januari 2019 / woensdag, 9 januari 2019

    Nou in bepaalde zin zijn haar lezers haar werkgever. Door de lezers kan een blog als deze bestaan. Zonder lezers geen inkomen, simpel.

    Mogen mensen dan maar geen feedback meer geven en moeten we ja en amen knikken op alles wat Serena doet? Ik vind dat Serena kwalitatief hele goede artikelen schrijft maar vind ik ook dat ik mag zeggen wanneer ik haar blogkwaliteit minder vind worden. Hopelijk doet ze er iets mee.

 5. Chantal
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Na een lekkere lange vakantie had ik ook een leuk artikel verwacht. Zeker zo’n eerste artikel in het nwe jaar. Je had altijd zulke leuke artikelen en keek elke dag op je blog. Ik verlies mijn interesse in je blog, de instalabs zijn nog wel leuk. Maar de overige artikelen kunnen mij niet meer zo boeien.

 6. Kim
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Ja, eens met de rest! Ik las op instagram dat je even offline tijd had. En dat gun ik je, maar misschien had je het even kunnen aankondigen. We komen dagelijks even kijken of je nog wat post, maar dan komt er gewoon niets. En na bijna 3 weken afwezigheid komt er een advertorial waar elke blogger mee komt. Jammer!!

  • Madhvie
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Ze heeft haar vakantie aangekondigd in haar laatste Instalab ;).

 7. 7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Leuk, ik heb er een besteld omdat ik binnenkort tijdelijk bij mijn vriend in huis woon. Kunnen we alle tijd van bedenken wat we eten en boodschappen doen aan elkaar besteden 🙂 Ben benieuwd hoe dat bevalt!

  Ik kijk zoals vele anderen ook uit naar blogs die vanuit jezelf geschreven zijn, in de tussentijd vermaak ik me met andere leuke blogs, maar lijkt me leuk 🙂

  • 17 januari 2019 / donderdag, 17 januari 2019

   Helaas kreeg ik een bericht dat mijn box niet geleverd kon worden op de afgesproken dag, en dat ze het vervelend vonden dat ik nu mijn planning moest aanpassen om de dag erna thuis te zijn.

   Dat vond ik erg voorbarig van ze, ik had een vol programma de dag erna en ik vond het niet netjes dat ze er vanuit gingen dat ik door hun fout mijn planning om zou gooien. Ik heb de box dus afgezegd en alle volgende boxen ook. Jammer hoor!

 8. Ingrid
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Ik vind het juist leuk om boodschappen te halen; dan kan ik de producten zelf uitkiezen. Mijn vriend en ik koken altijd samen; dat vinden we gezellig en dat is toch ook quality time?

  • Yvonne
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Bovendien is zelf boodschappen doen veel goedkoper (zeker 2x duurder) én sneller (in de praktijk maak je die gerechten niet binnen 30 minuten). In tegenstelling tot wat dit soort bedrijven je willen doen geloven.

 9. Ier
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Ik vind het jammer dat dit gesponsorde content is, hoezeer ik ook begrijp dat je je geld moet verdienen. Blij om weer een artikel te zien, en fijn dat je onderstaande (ook) zo voelt:

  “En last but not least: meer creativiteit. Door de drukte in december ben ik eigenlijk alleen maar bezig geweest met gesponsorde opdrachten en deadlines en dat is echt een dooddoener voor mijn eigen creativiteit.”

  Wat me opvalt is dat je bovenstaande dan wel weer aangeeft in een gesponsorde post 🙂 Ik hoop dat we snel weer wat meer persoonlijke(re) en creatievere posts mogen zien. HNY!

 10. jose
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Volgens mij klopt het artikel niet helemaal, ik dacht dat je vanaf januari uit 20 gerechten kon kiezen bij MS? iig dat zeiden ze op 2wmn (je wordt wel een beetje doodgeslagen met die marley spoon reclames onder influencers). Het is op dit moment niks voor mij, misschien als ik straks kinderen heb ofzo, maar voor nu vind ik het geen moeite om 1 a 2x per week naar de supermarkt te hoppen… Kom je tenminste de deur uit en het bespaart geld ;).

 11. Kimberley
  7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

  Dag Serena,

  Ik volg je nu al 8 jaar. Vind het ontzettend leuk om in de periode te hebben gezien hoe jij je hebt ontwikkeld als persoon en hoe je lief en leed met ons, de lezer hebt gedeeld.
  Intens gelukkig was ik voor jou toen je niet alleen geluk vond in de liefde, maar ook moeder mocht worden van je prachtige zoon!

  Hoewel ik er alle begrip voor heb dat je meer tijd bent gaan besteden aan je gezinsleven, vind ik het wel jammer dat de kwaliteit van je blog achteruit lijkt te zijn gegaan.
  Je had in 1e instantie een upload-schema, maar daar werd al gauw niet aan gehouden. Prima, dacht ik toen nog. Nieuwbakken mama, gelijk heeft ze. De artikelen die er wel online kwamen, waren inhoudelijk wel interessant.
  Vlak daarna werden het vooral advertorials. Ik begrijp dat je geld moet verdienen. Ook jij hebt een hypotheek en een gezin.
  Wel geeft dit een gevoel van onbehagen, alsof je er eigenlijk geen zin meer in hebt en de site enkel draaiende houd om geld te verdienen met advertorials en het verder niet uitmaakt wat wij, de lezer en jouw “klanten” willen lezen náást advertorials. Want de inhoudelijke artikelen waarmee jij jezelf jarenlang hebt onderscheiden van andere bloggers, die worden steeds minder en sporadischer. Dat vind ik ontzettend jammer.

  Had gehoopt dat je ons na je hiatus uit het veld zou slaan met een mooi artikel zoals we dat van jou gewend zijn. Helaas werd ik vandaag teleurgesteld met wederom een advertorial.

  Ik wil niet dat je dit verkeerd opvat. Ik mis Beautylab gewoon ontzettend in mijn dagelijkse blogrondje.

  • Michele
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Dit gevoel heb ik ook. Behalve de instalabs (en zelfs die zijn regelmatig “te laat” of worden geskipt) lees ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar sponsorartikels lijkt het. Ik volg beautylab al jaren met plezier, of deed dat toch tot een tijdje terug. Nu is het altijd afwachten tot er nog eens iets nieuws op staat, en vaak voel ik me dan teleurgesteld.

   Ik ben zelf ook nog een “verse” mama van een zoon van 3 maanden en ik begrijp absoluut dat het belangrijk en fijn is om aandacht aan je familie te besteden. Ik wou dat ik dat ook kon doen (helaaas moet hij omdat ik terug moet gaan werken naar de crèche). Maar anderzijds denk ik ook niet dat mensen op deze manier je blog gaan blijven volgen. Reclame hoort erbij, maar daarvoor blijven we (of toch ik) niet naar beautylab komen. Terwijl ik dat juist heel graag zou blijven doen, als je terug zou gaan naar je superkwaliteit van vroeger waarmee je je echt wel kon onderscheiden.

  • Martine
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Eens! Ik volg Serena ook al ontzettend lang.

 12. Yvonne
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Advertorials zijn niet eens zo erg. Maar als je eerst een hele alinea besteedt aan het feit dat je het jammer vindt dat je de laatste tijd zoveel gesponsorde opdrachten hebt gedaan en niet creatief bent geweest…En vervólgens begin je over Marley Spoon? Dat is ronduit raar. Ook omdat je door Marley Spoon juist geen creativiteit met koken krijgt (recept volgen kan iedereen).
  Dus…wat is nu precies je punt?

 13. lousaa
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Niks voor mij nee. Ik vind dat zo’n overbodig iets, die maaltijdboxen die afgeleverd worden. Ik vind het veel leuker om creatief te zijn in de keuken, ik merk dat ik veel betere voeding eet als ik de tijd neem om zelf m’n maaltijden samen te stellen en ik doe gewoon eens per week de grote boodschappen. Scheelt geld en tijd kost het ook niet. Boodschappenlijsje maken en naar de suup kost samen nog geen uur, das nog geen 10 minuten per dag. En ik moet er toch zijn voor dingens als beleg, melk wcpapier en thee.

 14. Hanne
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Ziet er heerlijk uit Serena! Mooie foto’s ook en een lekkere korting voor je lezers als ze dat willen. Bedankt voor al je gezellige verhalen, tips en moois waarmee je al jarenlang al mijn saaie treinreizen, urenlang borstvoeden en slapeloze nachten *GRATIS* mee opvrolijkt! Ik kan nou niet zeggen dat ik de dagen tel totdat er weer een artikel van je verschijnt (daar is mijn eigen leven nou net iets te boeiend voor) maar ben dankbaar voor alle leuke en goed geschreven openhartige artikelen die ik in de loop der jaren van je heb mogen lezen en waarvan sommige me ook hebben geïnspireerd voor het een of ander. Het lijkt me -na even nadenken- niet de makkelijkste baan en ik vind het knap hoe je het allemaal doet, zeker nu je een gezin hebt. Ik wens jou en je familie een prachtig en creatief 2019 en hoop nog lang van je blog te mogen genieten!

 15. M
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Ik vind het eigenlijk best een leuk en ook wel herkenbaar artikel, nou heb ik geen Marley doos nodig omdat ik zelf ook wel naar de winkel kan maar lekkere en gezonde recepten die niet te bewerkelijk zijn na een volgevreten decembermaand zijn altijd welkom.
  En ja advertorial, maar we weten allemaal dat geld niet vanzelf komt binnenkomt helaas.

  • Michele
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Klopt maar anderzijds komt geld binnen via advertorials omdat je lezers hebt op je blog. Als je enkel nog advertorials post, vrees ik dat je lezersaantal (en dus ook je inkomsten) na een tijdje wel achteruit zullen gaan.

   • M
    8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

    Dat zal wel meevallen denk ik. Er komen nog genoeg leuke artikelen, wel mis ik de artikelen waarin ze een mooie look laat zien, hoe heette dat ook alweer? Was altijd op dinsdag geloof ik.

    • lina
     8 januari 2019 / dinsdag, 8 januari 2019

     Haar cijfers van bezoekersaantallen zijn inderdaad (nog) niet zo sterk aan het lijden, wel is haar bounce rate extreem hoog (hoger dan 70% wanneer je weet dat 40% eigenlijk het maximum is wt je wilt) Dit zijn dus allemaal mensen die haar blog openen en geen artikel openen (omdat er geen is of hij sponsored is) uiteindelijk zullen deze mensen afhaken inderdaad..

 16. N
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Idd wel frappant dat je a) lang niks post en dan een advertorial en b) die advertorial ook nog eens gaat over hoe druk je het hebt. Waarmee dan?

  • Amanda
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Volgens mij had ze a) aangegeven dat ze 2 weken vakantie zou nemen en b) dat gaat je niet zoveel (lees: niks) aan, ze hoeft geen verantwoording af te leggen. Niet aan jou, niet aan mij. Vind je het niet leuk, dan lees je het niet. Vind je het wel leuk, fantastisch. Fijne dag

   • N
    9 januari 2019 / woensdag, 9 januari 2019

    Ik zeg dat ik het frappant vind dat ze na een vakantie van twee weken aangeeft
    het druk te hebben. Is het gek dat ik
    me dan afvraag waarmee? Zeggen dat je iets opmerkelijk vindt is niet hetzelfde
    als verantwoording eisen.

 17. Sanne
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Weer een gesponsorde post… ik snap dat er brood op de plank moet komen maar ik mis de oude blogs.

 18. Emma
  6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

  Ik heb 17 dagen met verwachting gewacht op eindelijk weer een artikel en dan dit ? Jammer ?

  • Laura
   6 januari 2019 / zondag, 6 januari 2019

   Dat gevoel had ik nou ook…

  • Ellen
   7 januari 2019 / maandag, 7 januari 2019

   Ja inderdaad jammer. Had op z’n minst een wat persoonlijkere artikel verwacht als begin van het jaar…niet een gesponsord item 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *