Max Factor x Star Wars Collection (review, look & swatches)

Op 16 december komt de nieuwste Star Wars film uit; The Force Awakens. Ik kijk er onwijs naar uit om deze film in de bioscoop te bekijken, want ik heb álle Star Wars films gezien (yes, ook die hele oude) en zoals jullie wellicht al wisten van mij, ben ik helemaal dol op fantasy en sci-fi films. Ik was dan ook super excited toen ik de teasers en de trailers voorbij zag komen. Prachtige kostuums, lekker veel actiescènes, prachtige special effects, en een stoere chick in de hoofdrol. Ik kan niet wachten!

In de video hieronder creëer ik een Star Wars inspired look met de Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition 40 Gold ;

Max Factor is de officiële make-up partner van Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Max Factor en Star Wars hebben speciaal voor deze nieuwe film de ‘forces’ gebundeld en daar is een limited edition capsule collection uit ontstaan. De collectie is ontwikkeld door Pat McGrath, international makeup artist en Creative Design Director van Max Factor.

Max Factor Star Wars Collection review - 10De Star Wars collectie bestaat uit de welbekende False Lash Effect mascara gehuld in een Star Wars jasje, en twee Colour Elixir Lipsticks die de Dark Side en de Light Side reflecteren.

Max Factor Star Wars Collection review - 11Links de Light Side lipstick (#40 Gold) en rechts de Dark Side lipstick (#30 Dark Berry). De hulzen zijn bedrukt met het Star Wars logo, wat het éxtra leuk maakt voor de Star Wars fans. Ik denk dat dit echte collector’s items gaan worden!

Max Factor Star Wars Collection review - 1
The Light Side: Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limitid Edition 40 Gold. Deze lipstick is vrij sheer en bevat een warme, gouden glans en heel veel microglittertjes en gouden shimmers. Het zorgt voor een natuurlijk gouden nude effect, maar kan ook prima worden gedragen als ‘top coat’ over andere lipsticks heen.

max factor star wars 30 red lipstick - 1 The Dark Side: Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limitid Edition 30 Dark Berry. Deze lipstick is heel romig en bevat een zeer intens kleurpigment (dekt meteen), in een diepe, donkerrode tint met een vleugje berry. In het echt nog wat donkerder en iets meer berry (paarse ondertoon), met een subtiele glinstering van rode en roze shimmertjes.

Max Factor vroeg aan mij of ik een Star Wars inspired look wilde maken, en wow, daar had ik superveel zin in! Alleen nu het dilemma… ga ik voor de Dark Side of de Light Side? Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Light Side. Ik vind de sheer gouden lipstick namelijk prachtig en ik zag al helemaal voor me hoe ik deze lipstick zou combineren in een gouden, glowy en shimmery look.

Hieronder zien jullie de GE-WEL-DIGE looks die Pat McGrath heeft gecreëerd, geïnspireerd op verschillende Star Wars karakters. Deze looks bestaan uit 3 Light looks en 3 Dark looks;

pat mcgrath star wars look pat mcgrath star wars gold pat mcgrath star wars inspired looksPat is echt AMAZING!

Voor mijn Light Side look heb ik gebruik gemaakt van de volgende Max Factor producten;
– Face Finity All Day Primer
– Miracle Match foundation in de kleur Caramel
– Smokey Eye Drama Kit in Sumptuous Gold (lees hier een uitgebreide review)
– Excess Intensity longwear eyeliner in Brown
– False Lash Effect mascara in zwart
– Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition 40 Gold

IMG_9036Face chart created by @klaudiadanielova.

Max Factor Star Wars Collection review - 2 Max Factor Star Wars Collection review - 3 max factor star wars lipstick Ik heb de look heel neutraal en glowy gehouden, met wat extra gouden shimmers als intense highlight en bij de neus wat ‘shaping’. Afgezien daarvan is dit een hele draagbare look.

Max Factor Star Wars Collection review - 6Om de look iets meer een buitenaards galaxy tintje te geven, heb ik mijn look aangekleed met plakpareltjes en steentjes. Ik heb ze bij Action gevonden, maar ook een winkel als Claire’s heeft zoiets in hun assortiment en anders kun je ook terecht bij online shops. Ze plakten uit zichzelf, maar sommige plakten minder goed en die heb ik met wimperlijm aangebracht.

star wars inspired look the force awakensHet resultaat is een prachtige, gouden look met veel glow en lekker veel bling. De lipstick vind ik trouwens erg mooi! Het geeft een beetje een nude resultaat, maar dan wat warmer door de gouden glinsteringen. Erg mooi om zo los te dragen, maar ook mooi om over een andere lipstickkleur heen te dragen.

Max Factor Star Wars Collection look - 1Prijslijst;
Max Factor False Lash Effect Mascara Star Wars Limited Edition – €16,99
Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition 30 Dark Berry – €13,99
Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition 40 Gold – €13,99

De Max Factor Star Wars Collection is verkrijgbaar vanaf 7 december 2015 bij o.a. Etos en Kruidvat.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn Star Wars inspired look vinden en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar JULLIE creaties! Wees creatief en creëer zelf ook een Star Wars inspired look en upload je foto met de hashtag #GLAMOURFORCE om te laten zien waar jij voor kiest: ga je voor de Light Side of voor de Dark Side?

Het is superleuk om te doen, vooral nu het van dat ‘binnenblijfweer’ is. Laat je creativiteit de vrije loop of ga lekker make-uppen, alleen of met je vriendinnen! Ik ga social media zeker in de gaten houden, want ik kijk er naar uit om jullie creaties te zien!

Wat vinden jullie van mijn look en van de samenwerking tussen Max Factor en Star Wars?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

79 Reacties

  1. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Super toffe look heb je er van gemaakt! Wat leuk dat ze een Star Wars thema hebben gekozen.

  2. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat gaaf zeg deze lijn. En wauw wat een enorm gave look ook!

  3. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Heb er helemaal ik mee, maar de look van jou vind ik mooi geworden. Je haar zit ook prachtig. Liefs soraya

  4. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat grappig dat Max Factor dat doet. Ik vind het altijd zo’n oubollig merk.. leuk!

  5. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ziet er leuk uit en als rasechte Star Wars fan denk ik dat ik alles ga halen.

    Wat ik wel enigszins vreemd vind is dat de looks en producten eigenlijk van Covergirl afkomen. Zowel de promo shots met de looks als de kleuren en designs zijn namelijk al eerder uitgekomen in andere landen als de Star Wars X Cover Girl collection.

    Wel jammer aangezien die collectie ook veel groter was en de prijzen ook wat lager. :(

    • Serena
      Auteur
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      Hi Claudia,
      Cover Girl en Max Factor vallen beiden onder Procter & Gamble dus vandaar de overlap van de looks en producten!

  6. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Die berry lip is echt prachtig! Die pareltjes look – hoe ongewoon het ook is – staat je onwijs goed!

  7. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Mooie look! Ik had verwacht dat ze meer producten zouden uitbrengen voor deze collectie (zoals glitterpigment in de kleuren van lightsabers of blauwe lipstick voor R2)

  8. Eva
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Je bent een soort J-lo met steentjes :D

  9. Stephanie
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Super mooie look. Ook heel leuk voor een verkleedfeest of halloween met een mooie jurk erbij. Je bent een mooie meid Serena.

  10. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik vind de look heel gaaf geworden!

  11. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Leuke look! De gouden liptsick is wel leuk voor de feestdagen denk ik!

  12. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Echt een prachtige look! Heel creatief!
    Liefs,
    Eva

  13. julie
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Heel mooi gedaan! Het zier er very Star Wars like uit :)
    Ik vind het alleen wel jammer dat er niet meer Star Wars make up is uitgebracht. Een gouden eyeliner had er ook wel mooi bijgepast.

    • Serena
      Auteur
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      Ja, precies! Of een witte! Wat mij betreft kwamen ze met een super uitgebreide collectie, haha, maar ben in elk geval al blij met deze kleine capsule collection, die vind ik ook al supermooi! :)

  14. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat een buitenaards mooie look heb je gecreëerd!

  15. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Die gouden lipstick geeft een cool effect maar zou hem zelf, eerlijk gezegd, nooit durven dragen! Die rode is dan wel weer helemaal up my street!

  16. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    WAUW wat een prachtige look heb je weer gemaakt! Deze producten zijn wel echt heel gaaf voor de feestdagen! X

  17. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wauw, deze look is echt prachtig! En de producten zien er echt supermooi uit, ik kan niet wachten tot ze in de winkel liggen =D x

    • Rebecca de Kruyk
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      weet jij toevallig waarneer ze in de winkel liggen?

      • Serena
        Auteur
        25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

        Ik copy paste mezelf even, stond onderaan de post:

        De Max Factor Star Wars Collection is verkrijgbaar vanaf 7 december 2015 bij o.a. Etos en Kruidvat.

        alsjeblieft!

  18. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Je hebt echt een hele mooie look gemaakt!

  19. Dewi
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Prachtige look Serena! Ik verwachtte iets ontzettend extreems, maar je hebt er iets heel moois en draagbaars van gemaakt. Ik zie die gouden lipstick wel zitten voor de kerst :)

  20. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Oh wauw, wat heb je weer goed je best gedaan. Heel leuk!

  21. Evi
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wow zo’n vette look!!!! Prachtig gemaakt

  22. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Zo leuk. Ik ben de voorbije paar weken samen met mijn vriend alle films aan het bekijken aangezien ik nog geen een gezien had en hij graag samen met me in de cinema de nieuwe film wil gaan bekijken.
    xx

    • Serena
      Auteur
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      Wat gaaf! Al zijn de special effects van de oude Star Wars film wel even wat anders dan we gewend zijn he? ;)

      • julie
        25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

        Maar toch waren ze heel erg goed voor die tijd. Als je die oude star wars films kijkt zou je denken dat ze uit de 90’s komen.

        • Serena
          Auteur
          25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

          Ja, absoluut! Maar we zijn nu ook gewoon verwend met wat er nu allemaal mogelijk is op het gebied van special effects, en dan ook nog eens in 3D. Ik moest heel erg wennen aan de ‘oude’ special effects, maar voor die tijd was het echt OUT OF THIS WORLD zo goed en na een tijdje merkte ik ook geen verschil meer! :)

    • Smilla
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      Jaah bij mij ging t precies ‘t zelfde met mn vriend, alleen dan heb ik ze alle 6 in 3 dagen gezien. Ach daar is t vakantie voor toch ;)

  23. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Super leuke samenwerking! Ik heb verder helemaal niets met Star Wars maar wel leuk dat ze dit doen. Je hebt er een mooie look van gemaakt, top.

  24. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Oh wauw wat een prachtige look zeg. Ik vind ook echt dat jij die goudtinten zo ongelofelijk goed kan hebben.

  25. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ondanks ik helemaal niks met Star Wars heb vind ik dit wel een hele mooie collectie. De parels maken je look helemaal af, heel gaaf.

  26. Noa
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat een prachtige look! Mag ik misschien vragen waar je de “hoofdketting” vandaan hebt? Gr. Noa

    • Serena
      Auteur
      25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

      Hi Noa,
      Dankjewel! De hoofdketting kocht ik vorig jaar bij H&M.

  27. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wauw wat heb jij veel werk gedaan om zo’n mooie look te maken zeg! Het ziet er allemaal zo professioneel en zo mooi uit!

  28. Elke
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wow, mooie look heb je gemaakt, ook met bijpassend kapsel! Past perfect bij het thema :)

  29. Jill
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Oh wauw ! Staat je echt heel mooi.

  30. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik vind die lipstick zo tof! Past echt goed bij de Light side :)

  31. Linda
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    “May the Force be with you.”

    Mooie look heb je gemaakt! Ga denk ik de producten ook aanschaffen, de goude lipstick lijkt me heel tof!

  32. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Met wen dochtertje genaamd Leia is het denk ik wel overduidelijk dat wij hier thuis fan zijn.. Hele mooie look, ik denk wel dat ik dit ga kopen, wellicht alleen maar om te bewaren voor onze Leia

  33. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat tof dat er zo’n collectie uitkomt!

    Ik vind het als Star Trek fan wel heel jammer dat er bergen merch van Star Wars is, maar dat Star Trek toch een stuk minder bekend/ populair is ;)

  34. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik vind de samenwerking echt gaaf en dat de Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition Gold erg de look heeft afgemaakt. Met een hoofdketting erbij benje helemaal in de stemming. Al zal ik dit niet als dagelijkse routine dragen. Maar af en toe in fantasiewereld en look is ook super inspirerend en leuk. De goude tint oogschaduw vind ik ook echt mooi en kan je zeker dagelijks dragen. De dark side ziet er ook heel mooi uit.

  35. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat een aparte look! Ik vind hem erg tof. Vooral met die diamantjes.

  36. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Heel erg mooi die look! Die highlighter, wauw. Echt prachtig!

  37. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wauw, ontzettend gaaf gedaan Serena, wat zie je er prachtig uit! Geen look om dagelijks mee naar buiten te lopen, maar voor een bijzonder feestje is ‘ie heel tof. Echt prachtig gedaan! :)

  38. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik vins het altijd erg leuk als een make-upmerk inspeelt op een film die dan uitkomt.
    Xoxo

  39. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik vind deze samenwerking super! Ik ben ook een echte sci-fi fan en ben nu nog met de nieuwere films van Star Wars bezig om te kijken. De ouwe zijn zo nostalgisch :). De lipsticks zijn erg leuk, vooral de rode is mijn ding. De gouden zou ik zeker gebruiken voor zo’n mooie inspired look die je gemaakt hebt. Echt mooi Serena!

  40. Anne
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat een supergave en mooie look Serena! Vooral die laatste foto’s, prachtig. Ik ben ook een enorme star wars fan dus ga ook rennend naar de bioscoop in december!

  41. Syl
    25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Ik ben benieuwd hoe hard deze limited editions gaan. Stiekem wil ik wel de gouden lipstick en mascara voor de ‘heb’.
    Ik heb de films ook gezien. Ik heb als kind bij Foxkidsplanet zelfs een Starwars pakket gewonnen met collectorbeeldjes en een lichtzwaard.
    Natuurlijk wist ik de waarde van die dingen niet en ging ik er gewoon mee spelen tussen de barbies.
    Beetje zuur als ik de waarde van die dingen (in de verpakking) nu weet. Haha

  42. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Mooie look! Leuk om te creeren met Oud & Nieuw.

  43. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wat gaaf! Ik hou ook heel erg van sci-Fi en heb alle films al zó vaak gezien!! Pat is super leuk om te volgen op instagram!

  44. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Wauw, wat een prachtige look! Het glowy effect staat je heel erg goed!

  45. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

    Toffe look. Vooral je ooglook vind ik erg mooi, heel draagbaar gewoon :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *