Marshall’s eerste (en enige) modellenklus voor Joolz

Ik ging laatst door mijn bestanden op mijn laptop en ineens vond ik een mapje met foto’s die gemaakt zijn voor Joolz. Vorig jaar zomer hadden Marshall en ik namelijk onze eerste (en enige) modellenklus! Ik denk dat hij zo’n 5 maanden oud moet zijn geweest destijds. Nu ik de foto’s weer terugzie krijg ik helemaal de kriebeltjes. Was was hij KLEIN, en zo LIEF, en zo SCHATTIG! En zo weinig haar had hij nog. Echt nog een baby’tje, terwijl het nu al een heuse kerel begint te worden.

De fotograaf en het Joolz team hebben mij een dag lang gevolgd. Van hier thuis tot aan wandelen in het prachtige Julianapark in Utrecht en gezellig lunchen met mijn zusjes bij The Streetfood Club. Ondertussen werd de Joolz Day³ en al zijn features goed op de foto gezet, want deze foto’s zijn bedoeld voor commerciële doeleinden. Het zou dus goed kunnen dat je één van onderstaande foto’s inmiddels bent tegengekomen in een magazine, webshop of nieuwsbrief. Ik weet toevallig dat ik momenteel op de eerste pagina sta in het Prenatal boekje, haha! Misschien heb je me al gespot!

Ook al is het alweer een tijdje geleden, de foto’s zijn té leuk om niet met jullie te delen. Het zijn er in totaal ERG veel (bijna 100), dus ik heb hieronder een wat kleinere selectie gemaakt voor jullie. Enjoy!


Zelf heb ik een Joolz Geo² wagen, vanwege de net iets grotere bak onderin en omdat ik de Geo kan uitbreiden wanneer ik eventueel (hopelijk!) een tweede kindje zou krijgen. Vond ik zelf een praktisch en fijn idee. De Day is ook een heerlijke wagen en vooral een stuk compacter in te klappen. Dat scheelt enorm veel ruimte in je kofferbak, en daar valt ook zeker wat voor te zeggen.

Hoe dan ook, of je nu voor een Day of Geo kiest, je zal nooit spijt krijgen van een Joolz. Het zijn stevige wagens met een mooi en luxueus design, makkelijk in te klappen en om te bouwen/ritsen, met veel opties voor handige accessoires. Ik ben er echt heel erg over te spreken.

Hoe dan ook, het was een lange, maar leuke dag. Het voelde helemaal niet als werken, het was gewoon een gezellig dagje uit eigenlijk. De fotograaf en het team van Joolz gaven zo nu en dan wat aanwijzingen, maar lieten me verder gewoon mijn ding doen en dan klikte de fotograaf er lekker op los. Op deze manier zijn het hele spontane foto’s geworden, vind ik.

Ik ben echt heel blij met deze mooie foto’s van mij en Marshall samen. Wat een hummeltje was het toch ook. En het was trouwens toevallig dat ik mijn neefje Noah en nichtje Lorena (de kinderen van Hester) tegenkwam!

Welke kinderwagen gebruiken jullie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

23 Reacties

 1. Ellen
  20 juni 2019 / donderdag, 20 juni 2019

  Ik dacht juist: wat leuk, die foto’s (in me stadsie haha)!

 2. Sandra G.
  18 juni 2019 / dinsdag, 18 juni 2019

  Hartstikke leuke foto’s, Sereen, en laat alle kritiek gewoon van je afglijden; niet druk om maken. Maar dat beheers je vast al jaren 😉

  Maar waarom komt er geen kitten bij? Lukt het misschien niet om er een te krijgen?
  Hebben jullie je al laten testen?
  Er komt natuurlijk wel veel bij kijken, maar je krijgt er zó veel voor terug…
  Echt waar; je leven krijgt veel meer inhoud..

  Dikke kus en knuffel 😉

 3. Nikita
  18 juni 2019 / dinsdag, 18 juni 2019

  Ach wat een baby’tje!!! Ik word ook helemaal nostalgisch als ik foto’s zie van toen mijn zoontje klein was. Hij is nu 15 maanden maar inderdaad wat een kereltje al. Ze worden al echt peutertjes.

  Ik gebruik de mutsy Evo. Prijs kwaliteit vind ik super hiervan. Hij wordt vaak gebruikt, is ook superhandig in gebruik qua opvouwen

 4. 16 juni 2019 / zondag, 16 juni 2019

  Ahhh wat een super mooie foto’s zeg! Leuk om er nu al op terug te kunnen kijken. Ik zou er zeker een paar inlijsten hihi. Zo schattig om te zien!

 5. Romy
  14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

  Jaaa ik houd van je foto’s, maar waar zijn de Instalabs gebleven??

 6. 14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

  Wat een schattige foto’s. Mijn schoonzus heeft volgens mij een Mika xiari

 7. Willemse
  13 juni 2019 / donderdag, 13 juni 2019

  De foto’s zijn mooi hoor, maar niet echt de reden om naar Beautylab te gaan.
  Ik mis de leuke intresante artikelen, en het consequent plaatsen hiervan.

  • Serena
   Auteur
   14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

   Ik snap je niet. Er staan de laatste tijd juist interessante artikelen online over zonnebrand, tanden bleken, en vandaag zelfs een Food Friday met Indo recept (waar jij geloof ik fan van bent). Kritiek is prima, maar met zo’n comment kan ik dan weer niets… sorry.

 8. Liane
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Mag ik vragen waarom en geen video’s, en geen instalabs meer geplaatst worden? Ik hoop zo op een zwangerschap!!!!

  • Lotte
   14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

   Ik wilde hier typen; sorry totaal ongepast dit. Maar die sorry laat ik achterwege. Je mag NOOIT zo dingen vragen over een zwangerschap, of het op deze manier zeggen. Heb je er al eens over nagedacht dat het misschien wel niet lukt? Dat ze wel heel graag willen maar het ze niet een tweede keer gegund is? Nee waarschijnlijk niet, maar zou je wel moeten doen. En jezelf dan afvragen of je het leuk zou vinden als jij in deze situatie zou zitten of je het dan zou waarderen dat mensen dit soort dingen posten.

   • Shar
    15 juni 2019 / zaterdag, 15 juni 2019

    Nou zeg.. Serena geeft zelf aan te hopen op een tweede kindje. Liane is hier gewoon enthousiast over. Als dit ook niet meer mag dan voelen we ons allemaal wel snel op onze tenen getrapt.

 9. Floor
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Superleuke foto’s!
  Waarom komt er eigenlijk geen instalab meer?

  • Noor
   14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

   Vraag ik mij ook af.. Volgens mij ook niet aangekondigd? Gewoon poef, verdwenen.

   • evi
    14 juni 2019 / vrijdag, 14 juni 2019

    oh wat een pech opeens instalab weg.
    Lieve Serena, leuke foto’s
    maar waarom komt er al weken geen instalab meer online.
    Ook zit er in het plaatsen van content helemaaaaal geen structuur. Kom iedere dag even kijken maar vaak komt er dagen niks online en dan opeens 3 dageb achter elkaar.
    Bezocht je site met veel plezier maar dit wordt steeds minder 🙁
    neemt niet weg dat wat er online komt wel amazing is

 10. Nicky
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Mijn schoonzus heeft ook de Geo en wat een fijn ding is dat. En ook erg mooi en stijlvol afgewerkt!

 11. Tara
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Ahhh hij is zo kleinieeee!

 12. M
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Tijd vliegt voorbij!

 13. Annos
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Niet echt relevant. Plaats gewoon netjes je week overzichten ipv foto’s van Marshall. Alles gaat tegenwoordig over hem. Echt een reden om je minder te volgen. Wil en tien praten ook genoeg over hun jongens, maar daar zie je tenminste hoe veel werk ze verzetten!

 14. Rita
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Leuk zo’n terugblik en wat was Marshall nog klein.

 15. Marianne
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Mooie foto’s, is leuk gedaan!

 16. Tess
  12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

  Hi Seren, mooie foto’s. Ik vroeg me af of er nog een Instalab verscheen 🙂

  • Lotte
   12 juni 2019 / woensdag, 12 juni 2019

   Ik mis ‘m ook!!! Kijk elke dag om te kijken of ie toevallig online gekomen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *