L’oréal Paris – The Top Coat Wardrobe

Vandaag kan ik echt een super leuke collectie met jullie delen! Namelijk de nieuwe collectie topcoats van L’oréal: The Top Coat Wardrobe. Normaal gesproken draag ik alleen maar een saaie blanke topcoat op mijn nagels, zodat mijn nagellak langer blijft zitten en de kleur minder snel afgeeft. Al die aparte dingetjes die je tegenwoordig op je nagels kunt dragen, ik vond het maar niets. Niet draagbaar of gewoon niet mooi. Sinds de komst van de matte topcoat ben ik toch wel een beetje van mijn geloof afgestapt. En nu ik deze collectie heb gezien vind ik het toch wel erg leuk om mijn nagels net dat beetje extra’s te geven!

The Top Coat Wardrobe

L’oréal Paris – “Zoals je een little black dress een persoonlijke touch geeft met accessoires, zo geef je de nagels een bijzondere twist met de nieuwe special effect topcoats.  Geïnspireerd door de laatste trends en hot gespot op de catwalk, introduceert L’oréal Paris topcoats voor een stijlvolle manicure. Deze topcoats zorgen direct voor een ‘Paris Chic’ uitstraling en zijn een onmisbare aanvulling op je lakgardarobe. Laat je veroveren door de verschillende lichteffecten en onverwachte texturen: van een luxe golden glow (Carat) tot een kunstzinnige polkadot naildo’ (Confetti) of een mysterieus donker zweempje over klassiek rood (Smokey).”

De nieuwe collectie:

Dit zijn de mooie effecten gemaakt met behulp van de nieuwe collectie. Smokey over rood, Carat over zwart en en Confetti over grijs:

Ziet het er niet mooi uit?! Ik vind het erg stijlvol en vooral in combinatie met Smokey erg chic!

De topcoats zijn allemaal voorzien van wat breder en plat kwastje:

Ik vind dit altijd de beste kwastjes, want ze brengen goed aan en verdelen de lak netjes over mijn nagels. Het kwastje is gelukkig ook niet te breed, want wanneer je vrij smalle nagels hebt werkt dat niet nauwkeurig.

Dan nu de swatches!

Smokey
Tsja, Smokey… Ik wist niet zo goed wat ik me hierbij moest voorstellen. Waarom zou ik mijn mooie frisse kleurtjes ‘zwarter’ willen maken!? Ik had zoiets nog nooit gezien, dus was dan toch wel weer erg benieuwd naar het effect! Ik besloot om hem ook op een rood lakje uit te proberen…

Op de bovenste foto’s draag ik nog geen topcoat over mijn nagellak. Linksboven zie je de rode kleur bij normaal licht en daarnaast zie je de kleur in direct zonlicht. Linksonder zie je het resultaat van 1 laagje Smokey op mijn wijsvinger en middelvinger. Rechts zie je het resultaat daarvan in direct zonlicht.

Ik vind het effect heel mooi! De rode kleur is een stuk donkerder, maar toch nog goed aanwezig! Ik heb natuurlijk geprobeerd het zelfde resultaat te behalen door er gewoon een laagje zwart overheen te lakken, maar dan is het effect toch niet helemaal hetzelfde. Ja, Smokey bevalt me wel! Volgens de omschrijving kan je Smokey net zo vaak aanbrengen als je wilt voor een steeds intenser effect. Hieronder zie je het resultaat na 2 laagjes Smokey:

Het is nog steeds wel mooi, maar ik vind dit net iets te donker. Toch zie je nog wel de rode kleur erdoorheen. Nu kan je dus al je lichte lakjes net iets donkderder maken, door een laagje Smokey toe te voegen! Ik vind het wel een originele aanvulling op de topcoats.

Confetti
Deze topcoat doet met denken aan Connect the Dots van Lynnderella, maar dan is deze een stuk voordeliger. Doordat er ook zwarte stipjes inzitten zal je die niet goed terugzien wanneer je de topcoat over een zwarte nagellak aanbrengt. Toch lijkt me dit een mooi resultaat geven, dus ik begon met swatchen over Black Swan van L’oréal.

En inderdaad, de zwarte stipjes zijn niet te zien, maar het ziet er nog steeds leuk uit! Dit is het resultaat na 1 x lakken, dus de confetti komt goed van het kwastje af! Uiteraard heb ik Confetti ook over grijs gelakt. Ik heb hiervoor de nagellak Gothenburg uit de nieuwe ‘Fancy Sweden’ collectie van Herôme gebruikt.

Oké. Dit geeft een veel leuker resultaat! Volgens de beschrijving is 1 keer lakken voldoende, want de stipjes geven een beetje een 3D-effect. Bovendien ziet het er minder mooi uit wanneer de deeltjes over elkaar heen gaan plakken. Ik ben enthousiast!

Carat
Deze topcoat lijkt me sowieso heel erg mooi over zwart, maar ik was benieuwd naar het resultaat over donkerrood. Je ziet steeds vaker gouden shimmers in lipproducten, dus wie weet!

Ik vind Carat verrassend dekkend! Dit het resultaat van 1 laagje. Er zijn vrij dure Golden topcoats verkrijgbaar, maar ik vind Carat een erg mooi resultaat geven. Niet super subtiel, want je ziet de glitters duidelijk zitten, maar het ziet er daardoor juist heel feestelijk uit.

Diamond Lurex
Tenslotte kan ik nog een extra topcoat met jullie delen. Namelijk de mooie parelmoer kleurige Diamond Lurex. Dit is een mooie nagellak met fijne en iets grovere shimmers. Mooi over zwart (of elke andere kleur), maar bijvoorbeeld ook over zwart (Black Swan) en in combinatie met Confetti!

Hieronder zie je de combinatie Black Swan & Diamond Lurex:

Alleen zwart vind ik vaak toch wel erg donker op mijn nagels. Maar ik combinatie met Diamond Lurex vind ik het super mooi! Dit is het resultaat van wederom 1 laagje topcoat.

Ik heb Carat en Diamond Lurex ook nog even naastelkaar gefotografeerd:

Het geeft echt net dat beetje extra’s aan je nagels!

Ik ben echt heel enthousiast over The Top Coat Wardrobe! De topcoats zijn allemaal al mooi na 1 laagje over je gewone nagellak heen. Een ander voordeel is dat ze super snel drogen. Na een minuut zijn ze al vrij droog en na een paar minuutjes kan je alles weer doen! De kwastjes lakken precies goed en ik vind ze een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben.

The Top Coat Wardrobe collectie is vanaf februari verkrijgbaar bij de drogisterij of parfumerie en kost €5,99 per stuk. Er zit 5 ml in een flacon.

Wat vinden jullie van deze collectie? En welke top coat zou je zelf aan willen schaffen en hoe zou jij hem combineren?

Liefs Nena

 

 

Volg:

87 Reacties

 1. Lien
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Ik heb zelf de confetti die gebruik ik over mijn uv lak als mijn nagels eigenlijk toe zijn aan een revill. Doordat het transparant is op transparant is het echt een super effect en je ziet de uitgroei niet. Kan het hg 2 weken langer mee. Ik gebruik 2 laagjes voor een dekkender effect. Wel vind ik dat de potjes er snel leeg zijn. Gelukkig had de Etos een 30% korting actie en heb er toen nog 3 potjes bijgekocht.

 2. Robin
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Dit zijn prachtige foto,s van nagelaken maar ze zullen vast heel duur zijn zo ziens ze er wel naar uit want ze zijn niet overal de koop altans ik zie ze negens de minste niet in arnhem waar ik woon
  Waar zullen ze het wel heben denk je
  De eerste vind ik wel mooi

  Groetjes robin

 3. Emma
  6 februari 2013 / woensdag, 6 februari 2013

  Confetti lijkt me leuk over pastel lila ofzo!

 4. 6 februari 2013 / woensdag, 6 februari 2013

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel aardig en fijn geprijsd. :)

 5. lotte
  6 februari 2013 / woensdag, 6 februari 2013

  IK VIND ZE ALLEMAAL GEWELDIG!!!

 6. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Wat een mooie lakjes en mooie swatches trouwens ;)

 7. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Vooral van Diamond Lurex ben ik erg fan. Stuk voor mooie topcoats!

 8. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Wat ontzettend leuk en origineel!

 9. t
  5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  nice! doet me denken aan topcoats van hema die ik jaren geleden had. Kon je als setje kopen. Zat 1 zwarte nagellak in en 2 topcoats. Dan kreeg je ook dit soort effecten. Smokey vind ik erg gaaf. Maar ik draag nooit donkere nagellak. Leuk als cadeautjes

 10. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Leuke topcoats! :) Ik vind die smoky erg lijken op die van Catrice uit de LE million styles..

 11. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  SMoky vind ik echt heel mooi en heel handig!

 12. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Ze zijn wel mooi maar vind het nou niet echt super vernieuwend ofzo hoor.

 13. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Hihi weer super uitgebreid, top!

 14. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  De topcoats lijken in de verpakking heel chique, maar ik vind ze op je nagels tegenvallen. Vind ze niet erg bijzonder.

 15. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Haha ik merk vaak pas aan het einde van een artikel dat het door Nena geschreven is. Behalve dan als er ‘face’ foto’s zijn. Ik vind vooral de glitter topcoat met zilver en zwart het mooist :)

 16. 5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

  Erg leuke lakjes, ik hou wel van dat speciale! Ik vind Carat de mooiste. Mocht je van Smokey een goedkopere versie zoeken, volgens mij heeft NYC ook zoiets.

 17. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  ohmygod, hebben hebben hebben! I LOVE IT!

 18. Catho
  4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Wauw, echt chique topcoats, superleuk voor een wat feestelijkere gelegenheid!

 19. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ze zijn prachtig, maar ik kan zonder:)

 20. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ik was ze afgelopen Zaterdag bij me werk aan het uitpakken ( Etos ). Volgens mij Is Smoky niet zwart? Zo wel dan is er nog een versie! Volgens mij ook nog een matte. Ik heb ze stiekem geswatched en ik vond ze ook erg mooi!

  • Nena
   Auteur
   5 februari 2013 / dinsdag, 5 februari 2013

   Ja Smokey is wel echt zwart hoor. In het flesje ziet hij er ook gewoon zwart uit, maar op je nagels is hij dan vrij transparant. De zwarte lak die ik verder als ‘kleur’ gebruik heet Black Swan van L’oréal.

   • 6 februari 2013 / woensdag, 6 februari 2013

    Oh oke, die heb ik dan nog niet binnen gekregen. Wel een andere versie, een matte topcoat. Die zie ik hier niet tussen staan.

 21. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Altijd fijn die mooie collecties. Die glitters vind ik altijd heerlijk en geven je nagels net even dat extraatje. Heel spannend vind ik de topcoats niet. Zou wel wat meer special effect een keer willen zien. :)

 22. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ik vind Diamond Lurex wel mooi omdat het subtiel is.

 23. Fieke
  4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Mooie topcoats! Die smokey ziet er gaaf uit!

 24. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Wauw, wat een mooie topcoats. Ik vind vooral de smokey erg orgineel! Heel leuk, en duidelijke foto’s. :)

 25. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ik vind Carat echt mooi, zo kan je heel je nagellak een beetje upgraden :)

 26. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Wow wat zijn ze mooi :D x

 27. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Wauw, ik vind Confetti echt heel mooi en vernieuwend!

 28. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  Ik vind Diamond Lurex er heel leuk uitzien. Zo’n beetje een galaxy effect :)

 29. 4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

  oeh ze zijn heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *