L’oréal Paris – The Sublime Bronze Issue

Door Nena – Wanneer je een mooi bruin kleurtje wilt terwijl de zon niet schijnt, dan zijn er een paar dingen die je kunt doen. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van een zelfbruiner. Met een goede zelfbruiner tover je binnen 24 uur een mooie bruine tint over zowel het lichaam als het gezicht. Vanaf deze maand is de nieuwe lijn zelfbruiners van L’oréal Paris verkrijgbaar in de drogist. Namelijk: L’oréal Paris – The Sublime Bronze Issue.

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Als het op zelfbruiners aankomt, dan ben ik altijd heel erg kritisch en voorzichtig. Vaak zie je, terwijl je bezig bent, nog niet direct het resultaat van de zelfbruiner. Daardoor ben ik altijd bang dat ik de volgende dag volledig onder de vlekken zit. Of dat ik gewoon geen mooi bruin kleurtje heb gekregen, maar in plaats daarvan ‘mooi’ worteltjes oranje ben geworden…  Gelukkig zijn deze ‘angsten’ nu verleden tijd!

L’oréal beweert het volgende: “Tegenwoordig geven de Sublime Bronze zelfbruiners een niet van echt te onderscheiden natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder strepen, mits een paar gouden regels in acht worden genomen.”

Regels voor het gebruik van een zelfbruiner:

1. Grondige scrub – Voor het aanbrengen van de zelfbruiner dient het lichaam en het gezicht te worden gescrubd.

2. Hoe breng ik het aan? – Alle zelfbruiners breng je na het douchen aan op een perfect gescrubde en droge huid. Vermijd de wenkbrauwen en haarlijn. Bij alle producten, dagelijks gebruiken tot de gewenste bruine teint is bereikt. Daarna 2 tot 3 keer per week herhalen. Na gebruik de handen grondig wassen.

Het L’oréal Paris – Sublime Bronze Assortiment

L'oréal Paris - The Sublime Bronze IssueVan links naar rechts: Sublime Bronze Gel, Sublime Bronze Milk, Sublime Bronze Spray, Sublime Bronze Mousse , Sublime Bronze Doekjes en Sublime Bronze One Day.

Sublime Bronze Spray & Sublime Bronze Mousse

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Van deze lijn heb ik twee producten kunnen uitproberen. De Sublime Bronze Spray en de Sublime Bronze Mousse. Beide producten zijn geschikt voor het lichaam, dus ik kan ze goed met elkaar vergelijken. Zowel de spray als de mousse beloven een langdurige bruining, maar alleen de mousse geeft ook een directe kleuring. Dit kan handig zijn wanneer je binnen een uur mooie bruine benen wilt! Ik ben erg benieuwd.

 

Het resultaat van Sublime Bronze Spray

Sublime Bronze Spray, voor het lichaam, geschikt voor alle huidtypes.
Bij de Sublime Bronze Spray, moet je de flacon 40 cm van je lichaam houden en continu sprayen voor het beste resultaat. Voor je eigen comfort raden wij aan het product te gebruiken in je badkamer met de voeten op een handdoek. Als je huid een beetje vochtig wordt, dan houd je de spray te dichtbij. Voor de armen, begin bij de handen en ga verder omhoog richting de schouders, ga vervolgens verder met ronddraaiende bewegingen op het decolleté. Op de benen, beweeg recht van beneden naar boven. De bruine teint van de huid verschijnt geleidelijk binnen enkele uren. Dagelijks gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald, daarna 2 tot 3 keer per week herhalen. Niet op het gezicht sprayen.

De droge zelfbruinende mist spray bevat een frisse citrus geur die de geur van zelfbruiners verbergt. Dankzij de micro-verstuiver met maximale verspreiding wordt je huid op een gelijkmatige en regelmatige manier bedekt voor een natuurlijk bruin resultaat zonder strepen.

Ik hanteer de regels en de techniek voor de spray. Voor mijn been spray ik continu in één rechte beweging van beneden naar boven.

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Ik ben er inmiddels achter dat het echt heel erg belangrijk is dat je de 40 cm spray afstand aanhoudt. Dit zie je op de linker foto. Rechts houd ik de spray te dichtbij, waardoor mijn huid vochtig wordt. Het resultaat = vlekken! Je moet de spray ook weer niet te ver van de huid vandaan houden, want dan komt er juist weer te weinig product op de huid. Dat resulteert in een nauwelijks zichtbaar resultaat. De kleur is op te bouwen, dus je kunt beter van een grotere afstand sprayen dan te dichtbij…

Dit is het resultaat van de spray de volgende dag!

Na spray

Conclusie: Ik ben helaas niet zo enthousiast. Na de eerste dag was het resultaat te subtiel, waardoor ik het een tweede avond heb herhaald. De middelste foto is daar het resultaat van. Zoals je kunt zien is het nog steeds geen groot verschil. Bovendien heb ik duidelijk vlekken en is het niet overal egaal. Mijn voeten zijn veel bruiner (bij deze foto scheen de zon wat feller, dus daardoor is hij sowieso wat bruiner) dan de rest van mijn benen. Ik vind het ook maar lastig om in een continu spray in één rechte lijn van onder naar boven op een afstand van 40 cm te sprayen. Je gaat automatisch toch wat wisselen in afstand, want je sprayt nou eenmaal niet met een meetlint ernaast. Je ziet niet wat je doet, dus je hebt echt het gevoel dat je plaatsen vergeet. Enige voordelen van deze spray zijn de geur, de spray ruikt inderdaad lekker fris. En het geeft niet af. Je kan dus zo je kleding in schieten of je bed instappen!

Het resultaat van Sublime Bronze Mousse

Sublime Bronze Mousse, voor het lichaam, geschikt voor alle huidtypes
Bij de Sublime Bronze Mousse, moet je de flacon goed schudden voor gebruik. Vervolgens de mousse gelijkmatig over het lichaam verdelen en goed insmeren. Na het aanbrengen krijgt je huid direct een bruine teint, terwijl de langhoudende teint pas verschijnt binnen enkele uren. Zo heb je meteen een zomerse look! Dagelijks gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald, daarna 2 tot 3 keer per week herhalen. Het direct bruine effect is afwasbaar met zeep en water. Vermijd de oogcontouren. Na gebruik de handen goed wassen. Vermijd contact met kleding.

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Ik heb de flacon van de mousse goed geschud en vervolgens steeds een hoeveelheid om mij hand gespoten. Vervolgens heb ik het verdeeld over mijn been. Ik heb net zo lang gesmeerd totdat het er mooi egaal uitziet. In het begin denk je dat het nooit egaal gaat worden, maar dat gebeurt echt! Het voordeel van deze gekleurde mousse is dat je direct effect ziet en goed kunt zien waar je al bent geweest of waar eventueel nog vlekken zitten. De mousse geeft direct een kleurtje, maar het nadeel daarvan is dat het mogelijk kan afgeven aan kleding. Ik heb het gewoon voor het slapen gaan aangebracht, goed laten drogen en ben gaan slapen. Ik vond het overigens niet heel fijn aanvoelen, want het plakt een beetje. Bovendien ruikt de mousse wat sterker naar zo’n typische zelfbruiner, dus ook dat kan een nadeel zijn.

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Dit is het resultaat van de mousse. Links heb ik de mousse nog niet gebruikt. In het midden zie je het resultaat de volgende dag. Zoals je kunt zien, een goed verschil. Aangezien de ‘directe bruining’ afwasbaar is met water en zeep, besloot ik te douchen. Als het goed is blijft de duurzame bruining die je kunt opbouwen  zitten. De foto rechts is het resultaat na het douchen. Ik vind het eigenlijk wel mooi! Het is niet oranje, niet gevlekt en inderdaad subtiel! Deze intensiteit kan je dus versterken door het product in het begin dagelijks te gebruiken totdat de gewenste kleur bereikt is. Wanneer je de kleur goed vindt blijft het 3 dagen aanwezig. Vervolgens kan je de kleur bijhouden door het product 2 – 3 keer per week te gebruiken.

Hieronder nog even een foto van mijn been met de mousse over mijn been zonder de mousse.

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Conclusie: Het is wel een beetje een geknoei met aanbrengen, maar het resultaat mag er zijn. Ik heb de mousse in mijn badkamer aangebracht, terwijl ik op een opengeknipte vuilniszak stond. Aangezien het afgeeft wil je niet dat je kleding of badkamer vies worden, dus alles bedekken is wel een vereiste. De kleur is (uiteindelijk!) inderdaad ‘Sublime Bronze’ en niet oranje. Bovendien heb ik geen vlekken kunnen ontdekken. Let er wel even op dat je na gebruik je handen (en in mijn geval ook de onderkant van mijn voeten) goed wast. Ik vind het wel echt een groot nadeel dat de mousse zo afgeeft. De directe bruining kan dus handig zijn wanneer je binnen een uur met mooie bruine benen op een feestje wilt verschijnen, maar dan moet je wel een zwart kledingstuk aantrekken. En uitkijken dat je niet op lichte meubels gaat zitten! Gelukkig had ik op dit moment donker beddengoed, anders was ik op een handdoek gaan slapen. De volgende dag, wanneer je de directe bruining eraf hebt gewassen heb je echte mooie bruine benen die niet meer afgeven. Vanaf dat moment ben ik erg tevreden over deze mousse!

Tenslotte nog even de ingrediënten:

ingrediëntenDe ingrediënten van de spray (rechtsboven) en de ingrediënten van de mousse (rechtsonder).

Prijzen & Inhoud Sublime Bronze Assortiment

L'oréal Paris - The Sublime Bronze Issue

Het L’oréal Paris – Sublime Bronze assortiment is verkrijgbaar vanaf april 2013 bij de drogist.

Wat vinden jullie van zelfbruiners? Zouden jullie een product uit deze lijn willen uitproberen?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

66 Reacties

 1. tip
  1 juni 2014 / zondag, 1 juni 2014

  Hey,

  Ik heb een tip. Ik had de spray uitgeprobeerd en ik had hetzelfde. Het is lastig om het egaal aan te brengen want je kan moeilijk 40 cm afstand bewaren, de helft verdwijnt in de lucht, of je krijgt een spuitbusvlek effect op je lichaam.
  Als je het combineerd met een bodycreme (die van dove bijvoorbeeld) dan is dit echt een superfijne combinatie! Dus je smeert 1 been in met een bodylotion (nog beter de dove zelfbruiner) dan spuit je met de l’oreal sublime bronze en dan maak je ronde bewegingen vanaf onderen naar boven!! Dit is echt belangrijk anders krijg je een ophoping bij je enkels, dat ziet er niet uit. Herhaal dit zo per lichaamsdeel. Je benen worden dan heel mooi egaal verzorgd bruin. Ik kreeg er complimenten over en het zag er natuurlijk uit. Ik ben namelijk heel wit. Probeer dit! Bedankt voor al je reviews!

  • Loena
   2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

   Maar hoe ik die vlekken en strepen vermijden,, gewoon door de 40cm te houden? Danku,

 2. Stefanie
  30 april 2014 / woensdag, 30 april 2014

  als je die zelfbruiner mousse gebruikt , smeer je je voeten dan ook in ? ik had die spray eens gebruikt en mijn voeten zagen oranje :O …

 3. Annie Daemen
  7 juni 2013 / vrijdag, 7 juni 2013

  Ik heb vorige week de sublime bronze zelfbruiner gekocht om mijn benen een kleurtje te geven omdat heel blank ben ik heb toen mijn lichaam helemaal geschubd en toen mijn benen in gesmeerd maar de volgende dag had ik allemaal vlekken op mijn benen ik heb het goed uit gesmeerd maar toch die vlekken nu betaal ik 15euro voor zo’n fles en nog helpt het niet het is geen goede crème. Zonde van mijn geld.

 4. aashna
  1 juni 2013 / zaterdag, 1 juni 2013

  heey
  waar kan je die doekjes of die gel kopen want ik heb al bij heel veel drogisten geprobeerd

  • Serena
   1 juni 2013 / zaterdag, 1 juni 2013

   Etos, Kruidvat o.a.

 5. Nabila
  27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

  Ik ben fan.

 6. sara
  27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

  Moet je bij het wassen wel of geen sponje gebruiken

  • Nena
   Auteur
   27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

   Heb ik niet gedaan.

 7. rosa
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Ik had een vraagje ik weet niet of het heel erg veel moeite is om je bovenbenen te scheren en of dat nodig is, zou jij daar antwoord op weten?. Scheer jij zelf je bovenbenen?

  • Nena
   Auteur
   27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

   Ik heb zelf hele fijne haartjes op mijn bovenbenen die je nauwelijks ziet. Dus ik scheer mijn bovenbenen niet. Het lijkt me ook niet nodig voor de zelfbruiner, aangezien het ook prima op je armen werkt. En die hoef je ook niet te scheren.

 8. 26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Het effect van de mousse vind ik wel mooi! Ik vind zelfbruiners altijd heel eng haha ben zo bang dat het fout gaat.

 9. Kim
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Die spray heb ik ook eens gehad, heeft na 2x een enkeltje prullenbak gehad. Hoe ik mijn best ook deed, hij bleef maar vlekken en strepen. :-S

 10. Diede
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  En als het nou niets is de bruine kleur.. Hoe lang duurt het voordat het eraf gaat.
  Ik heb namelijk een erg lichte huidskleur en ben bang dat ik direct een neger wordt..

  • Nena
   Auteur
   26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   Het blijft 3 dagen goed zitten (met dagelijks douchen) en daarna wordt het minder. Ik vind dat het na een week nog een heel klein beetje te zien is. Maar je kan ook wat extra scrubben om het te versnellen…

 11. 26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Met dit artikel ben ik echt heel blij! Ik vind bronzers altijd zo lastig uit te zoeken enzo, thanks!

  XO Beyouthful

 12. chell
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  wow nena wat een geweldig mooie schoenen! Ik weet dat jij ook kleine voetjes hebt, ik heb maat 35 en dacht dat deze schoenen niet voor mij waren weggelegd.. Waar heb je ze gekocht? 🙂

  • Nena
   Auteur
   26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   Deze schoenen heb ik in Amerika gekocht waar ze vanaf maat 34 verkrijgbaar waren! Deze zijn inderdaad maat 35 😉

 13. Wendy
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  prachtige benen 🙂
  jaloers!! hihi

 14. Merel
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Wow Nena, wat een benen!
  In die hakken zeker! ik vind de doekjes prut van de Sublime Bronze, (lees: 1 been was veel bruiner en ik vond het vlekkerig, ondanks het ronddraaiend aanbrengen en overal goed overheen gaan.) maar die mousse ziet er goed uit. Toch nog maar eens proberen 🙂

 15. Diana
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  De mousse is echt super! Met opsmeren wel zo’n zelfbruingeurtje, maar is de dag erna verdwenen..
  En 1 tip bij kruidvat tot 28-4 alle loreal bronze 50% korting!

 16. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Die mouse ziet er mooi uit maar nog wel redelijk subtiel, ik vraag mij af in hoeverre de intensiteit nog te bouwen is. Misschien ga ik hem ook proberen 🙂

 17. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  De mousse klinkt eigenlijk best wel fijn, misschien eens een keer proberen

 18. Annika
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  De mousse is dan ook meteen het duurste product. (behalve de doekjes, maar die zijn minder voor je benen bedoeld) Maar ik vind het effect erg mooi!

 19. Sterre
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Erg jammer dat het de spray niet super werkt… Maar de mousse is wel heel mooi!
  Zelfbruiner en ik worden het gewoon niet zo, mooie natuurlijk of niet denk ik maar eigenlijk…

 20. Kirsten
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik had een aantal weken al iets over de spray gelezen op de Daily Mail, omdat Cheryl Cole het zou gebruiken. Zij waren helemaal lyrisch, dus wilde het al gaan kopen, maar ik ben blij dat ik nu jouw review heb gelezen! Dan is de mousse toch een betere optie.

 21. Mieke
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Leuke review 🙂 Zelfbruiner hier even niet nodig! Hier in Limburg was het gisteren 24 graden en zonkracht 7 en vandaag 25 graden.. Ik ben gisteren aardig verbrand door twee uurtjes in de zon en ik had me ook nog ingesmeerd 🙁

 22. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Die mousse ziet er inderdaad goed uit zeg. Heel natuurlijk gebruind, en helemaal niet oranje of met vlekken! Fijn ook, zo’n review. 🙂

 23. Mine
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik ben eigenlijk erg bang van zelfbruiners door Dove. Had er voorheen 1 gekocht en ik zag er niet uit! Misschien is die van L’Oreal toch wel het proberen waard. Thanks Nena!

 24. Simone
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik denk dat ik voor de Mousse ga. Ik ben al een tijdje zelfbruiners aan het testen, maar die vallen tot nu toe erg tegen. Ik hoop dat deze wel fijn is op mijn bleke huid.

 25. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  heel leuke review! ik gebruik dove body lotion met een beetje zelfbruiner in, werkt prima! 🙂

 26. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Super handig artikel!
  Jullie mogen zeker meer reviews doen van zelfbruiners (lichaam & gezicht), dat is altijd super handig om te weten en ik weet dat vele het moeilijk vinden om hier een keuze in te maken. Laat die reviews maar komen haha, zeker van het gezicht zou handig zijn 😉
  Ik wil meteen de mouse gaan uitproberen!

 27. emma
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  ik heb de sublime bronze spray en ik laat mijn zus mij gewoon altijd zelfbruinen.
  zij gaat dan voor mij staan, ik draai kwartslagen. zo wordt geen stukje vergeten en is alles gelijkmatig bruin. werkt perfect!
  mijn zus was namelijk een keer niet thuis en ik dacht ach dan doe ik het zelf wel ff maar toen kreeg ik ook vlekken. dit komt denk ik doordat je inderdaad zelf van hand moet wisselen enzo

 28. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  die mousse geeft wel een mooi resultaat 🙂 ik blijf alleen toch een beetje huiverig met zelfbruiners..

 29. Lilith
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik heb hier de gel altijd van gehad (de oude lijn) en ben daar enorm tevreden over. Als ik het gebruikt heb vragen mensen vaak of ik op vakantie geweest ben 🙂 Bijkomend voordeel van de gel is dat hij zowel voor het lichaam als het gezicht te gebruiken is.

 30. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Handig artikel! Dat scheelt weer een miskoop, want ik wilde ’em ook uitproberen.

 31. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  De mousse ziet er wel goed uit! Ik heb zelf nog nooit zelfbruiner gebruikt maar begin de laatste tijd toch wel wat nieuwsgierig te worden.

 32. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik dacht juist dat spray het makkelijkste was.. Maar ja, misschien is zelfbruiner sowieso niet echt iets voor mij

 33. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Jammer dat het zo afgeeft! Ik vind zelfbruiners altijd een beetje tricky, ik durf het daarom ook niet zo goed nog haha! Het effect is wel erg mooi

 34. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Die spray lijkt em handiger, jammer dat het effect te subtiel is.

 35. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik heb nog nooit zelfbruiner gebruikt, omdat ik geen zin heb in vlekken enzo. Ik heb wel een lichte huid van mezelf en word niet super snel bruin, dus het zou wel een uitkomst kunnen zijn! De mousse staat je heel mooi. Ik denk dat ik het deze zomer toch ook maar eens ga proberen 🙂

 36. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Handige review! Ik zat heel erg te twijfelen welke ik zou kopen, hier heb ik tenminste wat aan!

 37. diana
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Hoe vaak kun je met een flacon mousse doen, als je je hele lichaam doet?

  • Nena
   Auteur
   25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

   Mijn flacon is nog niet op en heb ik het nu een paar keer voor mijn benen gebruikt om het goed uit te proberen en het product is zuinig in gebruik. Het smeert zeer goed uit. Er zit 150 ml in een flacon, dus je kan er zeker meerdere keren mee doen. Bovendien vind ik de kleur van de mousse al goed genoeg na 1x, dus voor het onderhoud is 2 keer per week voldoende. Ik gok dat je tenminste 8x je hele lichaam kunt doen. Maar dat is echt een gokje hoor!

  • Kim
   26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   Ik heb de mousse al een jaar in de kast staan en een keer of 12 gebruikt. Hij is nog zeker halfvol 🙂

 38. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik vind zelfbruiners veel te veel gedoe, dan maar gewoon lekker wit 😉 .

 39. Angela
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik heb de spray ook gebruikt en hetzelfde.. Als je je aan de gebruiksaanwijzingen houdt zie je er bijna niks van. Geen aanrader dus, terwijl ik juist eerst op internet naar reviews heb gezocht en heel positieve reviews tegenkwam waardoor ik hem gekocht had. Eindelijk iemand die het met me eens is! 🙂

  • Nena
   Auteur
   25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

   Ik snapte de positieve reviews over de spray ook niet helemaal…

 40. Syl
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Nah… ben niet enthousiast….

 41. Anne
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Bedankt voor je geweldige review! Bij mij hebben zelfbruiners vaak het giraf-effect, oranje vlekken op erg witte benen. (Dit tot groot vermaak van mijn vriend…) Ben ook weleens te snel gaan slapen na het aanbrengen van zelfbruiner, ook geen goed idee. Hoe snel na het aanbrengen ben je gaan douchen?

  • Nena
   Auteur
   25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

   Ik heb het allebei ‘s avonds aangebracht en heb het ongeveer 15 minuten laten drogen voordat ik m’n bed in stapte. Ik ben pas de volgende ochtend gaan douchen.

 42. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Hmm ik ben niet zo enthousiast. Over beide producten niet. Ik vind al dat gedoe het niet waard.

 43. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Wauw, de Sublime Bronze Mousse geeft een super mooie bruine kleur! Misschien toch maar eens zelfbruiner gaan gebruiken!

 44. Ester
  25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ooooh, ik vind het altijd zo eng om een zelfbruiner te proberen!
  Maar ik wil het toch wel graag, ook na het lezen van dit artikel ben ik wel een beetje nieuwschierig geworden.
  Ik wil het proberen! 🙂 En ik zat te denken aan de mousse en doekjes.
  Ik ben ook erg benieuwd naar de Gel & de milk! 🙂

  • Nena
   Auteur
   25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

   De milk is goed geschikt voor het gezicht. En het resultaat is vrij subtiel, dus als het toch niet in één keer goed gaat is dat geen groot probleem. Succes!

   • 28 april 2013 / zondag, 28 april 2013

    de mousse zou ik dan weer niet aanraden voor op het gezicht. Had er een krentebaard van gekregen :s en ik had zoiets nog nooit in mijn leven gehad.

  • Arenda
   26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   De doekjes zijn wat minder habdig (ik heb ze dit weekend gebruikt) en ze bruinen heel mooi, snel en geven niet af op je kleding, maar er zit echt wel een groot nadeel aan. Als je het doekje net gebruikt is hij flink nat waardoor dat gedeelte bruiner word dan wanneer het doekje wat droger is (wat na 1 arm al zo is) dit kan je vrhelpen door twee keer over het stukje huid te gaan wat droger is maar dit gaat ook niet goed aangezien het een waterachtige substantie is die GELIJK intrekt en dus geen kleur achterlaat waardoor je uiteindelijk niet goed weet wat je nou al vaker heb gehad of niet… resuktaat wat vlekken en witte plekken 🙁

 45. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Ik ben sowieso geen fan van zelfbruiners en deze gaan het ook niet worden, vrees ik. Ik blijf gewoon maar wachten op zomers weer.

 46. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Het ziet er bij jou wel mooi uit Nena maar ik weet zeker dat zodra ik het zelf ga doen ik onder de bruine/witte vlekken zit ;). Haha geen succes.

  • Nena
   Auteur
   25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

   Dat is met die mousse dus nog wel te voorkomen!

 47. 25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

  Wat jammer dat de Sublime Bronze Spray tegen valt, het leek me juist zo’n handig product dus dit artikel heeft me waarschijnlijk behoed voor een miskoop, thanks! Ik denk dat ik de Sublime Bronze Mousse maar eens ga aanschaffen, al vind ik het toch wel eng om een zelfbruiner te gebruiken met mijn hele bleke huidje.

  • Anoniem
   26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   TIP Tot zondag is het hele assortiment sublime bronze 50% korting bij kruidvat

   Heb even op de bovenste gereageerd zodat hopelijk veel t lezen 🙂

   • Nena
    Auteur
    26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

    Dankjewel! Ik heb het even gedeeld op Twitter!

  • 26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

   hahaha mij leek de spray idd ook handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *