laatste fase ACNE BEHANDELING

In mei 2014 ben ik samen met mijn zusje Larissa naar Laser Skin Clinics geweest voor haar eerste acne behandeling. Er werd geschat dat ze 6 behandelingen nodig zou hebben, elke maand één. Inmiddels zijn we een half jaar verder en willen we aan jullie laten zien hoe haar huid er tegenwoordig uitziet. Vandaag daarom een update van de laatste fase van Larissa’s acne behandelingen bij Laser Skin Clinics.

Voor de behandeling zag Larissa’s huid er zo uit:

laserskinclinics_05 laserskinclinics_07 laserskinclinics_06 laserskinclinics_08De acne behandelingen bij Laser Skin Clinics zijn vrij uitgebreid en zijn in het begin langer dan aan het einde van het traject; hoe beter de conditie van de huid, des te sneller de behandelingen zullen gaan. Hoe zo’n behandeling precies gaat kun je hier lezen, maar in het kort komt het neer op reiniging van de huid gevolgd door micro-dermabrasie, comedonen verwijderen, een chemische peeling met 50% glycolzuur en als laatste de laser.

Eind juli, na zo’n 3 behandelingen en dus op de helft van de acne behandelingen, zag Larissa’s huid er zo uit;

larissa full face voor en na larissa voorhoofd larissa zijkant voor en na larissa kinLinks en boven is haar huid vóór de behandelingen en rechts en onder na. Zoals je kunt zien heeft ze nog steeds last van puistjes, maar het zijn er al minder veel en ze zijn minder groot en onderhuids. Ook haar littekens lijken een stukje lichter en haar huidstructuur lijkt er veel fijner uit te zien. Er zit in elk geval goede vooruitgang in! Wil je meer lezen over haar tussentijdse update, klik dan hier.

Zoals ik in het begin schreef zijn we een half jaar en 6 acne behandelingen verder. Zo ziet Larissa’s huid er tegenwoordig uit;

larissaupdatehuid3 larissaupdatehuid1 larissaupdatehuid2Om het effect van de behandelingen extra duidelijk aan jullie te kunnen laten zien heb ik een collage gemaakt met links een foto van Larissa vóór de behandeling en rechts een foto van Larissa na 6 acne behandelingen;

laser skin clinics voor en naacne behandeling kinlarissa acne behandelingenLarissa’s huid is echt onwijs opgeknapt, vind ik. Haar huid is veel egaler en rustiger geworden. Geen vlekjes, roodheid, ontstekingen, puistjes en onderhuidse bulten meer. De structuur van haar huid is echt verbeterd, veel gladder en fijner dan voorheen. En niet alleen haar huid, ook haar persoonlijkheid is erop vooruit gegaan. Ik merk dat ze tegenwoordig veel lekkerder in haar velletje zit en dat ze niet meer continue voor de spiegel hangt om zich er vervolgens diep ongelukkig vanaf te wenden. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Links bespeur ik enige onzekerheid in haar ogen terwijl ze rechts zowat van het scherm afstraalt.

Ze hoeft zich niet meer te verschuilen achter dikke lagen make-up. Ik zie dat ze zichzelf nu ook gewoon make-up loos voor de camera laat zien in haar Friday Vlogs, iets dat ze een half jaar geleden echt niet had gedaan. Ik ben supertrots op Larissa dat ze de discipline heeft gehad om elke maand terug te komen voor haar – niet geheel pijnloze – acne behandelingen en dat ze zich elke dag trouw aan haar skincare routine houdt. Ik vind het zo fijn om te zien dat ze weer goed in haar vel zit! Dat maakt me echt gelukkig.

laserskinclinicsNatuurlijk wilde Larissa zelf ook nog iets vertellen over het hele traject van de acne behandelingen.

Hi Beautylabbers!

Ik heb mega veel verzoekjes gekregen om een update te doen van mijn huid en ondanks dat dat heel eventjes op zich moest wachten, ben ik heel erg blij deze update met jullie te delen! Het gaat enorm goed met mijn huid. De laatste paar behandelingen gingen een stuk vlotter en waren zelfs ook minder pijnlijk. Hierdoor konden we echt goed zien en merken dat de conditie van mijn huid vooruit bleef gaan! Ik zie ten opzichte van mijn vorige foto’s dat de structuur van mijn huid nog fijner is geworden en sindsdien heb ik ook helemaal geen last meer gehad van onderhuidse bulten.

Vooral op mijn kaaklijn, wat echt mijn probleemgebied was, is de conditie ontzettend verbeterd! Ik krijg hier eigenlijk zelden een puistje meer en de littekens die hier zaten verbleken echt met de dag. Hetzelfde geldt voor mijn voorhoofd linksboven, waar ook helemaal geen acne-actie meer te vinden is!

Wel heb ik vooral rond de week dat ik ongesteld moet worden last van enkele puistjes (toch die hormonen weer!) maar die zijn veel sneller weg dan eerst. Daarmee bedoel ik dat een puistje nu ongeveer 2 dagen blijft zitten en daarna verdwijnt deze. Terwijl eerder een puistje wel weken kon blijven en maar niet wilde slinken. 

Dus ja, ik voel me heel er prettig en ben zo ontzettend blij met hoe mijn huid er nu uitziet en reageert. Natuurlijk gebruik ik wel nog make-up en ben ik niet vies van een lik foundation, maar dat is niet meer omdat ik mij wil verschuilen achter make-up, maar omdat ik het gewoon leuk en mooi vind om te gebruiken.

Over 3 maanden heb ik een afspraak voor mijn – als het goed is – allerlaatste acne behandeling. Met de skincare die ik heb meegekregen van Laser Skin Clinics kan ik mijn huid hierna goed onder controle houden.

Liefs, Larissa

laserskinclinics_16Heb jij ook last van acne of andere huidaandoeningen? LaserSkinClinics heeft een vestiging in Zwolle en Bussum en misschien een tip, met een aanvullende zorgverzekering wordt een groot deel van de acne behandelingen gewoon vergoed.

Wat vinden jullie van de vooruitgang van Larissa’s huid?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

217 Reacties

 1. Miranda
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauw, Larissa, je bent echt mooi zonder make up!

 2. Inge
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Woww wat een verschil het is prachtig geworden!! je was al een prachtmeid maar nu helemaal!! en wat velen al zeiden, je bent ook prachtig zonder make-up, ik vind je zelfs mooier zonder, je gezicht komt veel mooier uit zonder je harde wenkbrauwen en dikke eyeliner.. misschien een tip om je wenkbrauwen wat minder hard en dik bij te werken en af en toe je eyeliner weg te laten? ik vind je echt zo mooi zonder je eyeliner, ik vind dat hierdoor je ‘roots’ meer naar voren komen!

 3. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wow… Wat een verschil. En heel fijn om te lezen dat ze er nu minder last van heeft en zich fijner voelt.

  Wat een popje die Larissa, mooie ogen en pretty face!

 4. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Super fijn dat je huid zo is opgeknapt!

 5. iris
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Larissa, je bent veel mooier zonder makeup, serieus. Echt heel mooi resultaat.

 6. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Oh wow, wat een verschil. Zo fijn voor Larissa en ook voor ons om te lezen dat het dus echt wel helpt! :)

 7. Jacintha
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Één woord: WAUW!!!

 8. Anne
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  HOLY CRAP wat een verschil! Wat fijn voor je Larissa! Je bent prachtig <3

 9. Iris
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Hoi ik heb een vraagje, ik heb zelf ook een ontzettend slechte huid en ben echt op zoek naar een goede behandeling.
  Nu weet ik dat mijn acne echt een hormonale oorsprong heeft en ik vroeg mij af of die bij larissa toevallig ook is vastgesteld?
  Als dat zo is zou ik deze behandeling namelijk ook kunnen overwegen! Mijn arts wil nu namelijk een hormoon behandeling met mij doen, maar ik wil eigenlijk liever geen hormonale behandeling.

  Dankjewel alvast voor het beantwoorden van mijn vraag! Xx

 10. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw, wat een verschil! Fijn dat de behandelingen zo goed hebben geholpen en Larissa nu een stuk lekkerder in haar vel zit. En wat is Larissa mooi zonder make up!

 11. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw wat goed! Het ziet er geweldig uit! Je ziet er geweldig uit Larissa! Liefs

 12. Ger
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat mooi dat zoiets kan. Ik vind haar huid heel mooi opgeknapt. Larissa: je bent een prachtige meid. Zelfs zonder make up ben je beeldschoon.

 13. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw, is dit alweer een half jaar geleden? Ik weet nog dat ik dat artikel las en dacht: ‘Larissa is zo prachtig, zonde dat ze zo onzeker is over haar huid.’ Ik kan me het wel voorstellen, want ook ik ben regelmatig onzeker over mijn huid.

  Ik was zo benieuwd naar het eindresultaat en wat het haar zou brengen, ik kon niet wachten. Je ziet er prachtig uit, Larissa. Altijd al, maar het straat nu van je af :)

 14. Chantalle
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Larissa, je ziet er zonder make-up echt veel mooier uit! Ik herkende je bijna niet (als in; wat ben je prachtig!).
  Fijn dat alles beter gaat met je huid. Liefs

 15. Rianne
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Ik dacht wel, laser wow heftig. Maar het resultaat mag er wezen: stralend!

 16. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wow de huid ziet er zoveel mooier uit nu!

 17. paulien
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  wat een verschil! echt fijn voor larissa!

 18. Veerle
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een verschil! Het was me eerlijk gezegd nooit opgevallen dat ze eerder zo’n last van acne had. Ik zie je zussen vooral enkel op Beautylab voorbij komen. Die lach in de na foto maakt het helemaal af :) Geniet ervan Larissa!

 19. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Oh wauw dit is echt een verschil! Ik denk dat ik ook eens hiervoor ga kijken, want ik heb vrijwel dezelfde probleemhuid alleen iets minder erg..

 20. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw, wat een verschil. Heel netjes!

 21. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw! Wat een geweldig resultaat. Ik vind het echt heel dapper dat je zo op Internet staat. Het resultaat is echt heel erg mooi. You look good!

 22. Lisette
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Moet ik ook maar eens heen. Ik had last van hevige acne. En komt nu weer een terug. Het was een tijdje bijna weg door de ontzettend sterke medicijnen die ik gebruikte.

 23. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw wat zie je er goed uit Larissa! Super fijn, ik heb er ook best last van gehad. Het ging veel weg bij mijn zwangerschap van mijn zoontje. Ben nu weer zwanger en ja hormonen he.. Wacht het dus nog even af hoe het na deze zwangerschap ervoor staat.

 24. katrien
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  En wat make-up kan doen, zonder heeft ze heel heel andere uitstraling. Wel heel mooi zonder hoor, zowel als met ;)

 25. katrien
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw, super mooi resultaat!

 26. Micks
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Je bent sowieso een prachtige meid! Het was me nooit opgevallen dat je acne had joh, dat heb je goed weten te verbergen. Ik weet zelf hoe onzeker het je kan maken, verschrikkelijk. Je huid is echt zo mooi opgeknapt! Die make up is niet meer nodig! Ik weet niet of het al ergens staat, maar kunnen we ook ergens jouw skin care routine zien?? Ben erg benieuwd, wellicht kan ik er ook iets van gebruiken.

 27. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Ik wist niet dat ze zoveel last had van acne (je zag er vaak niks van door make up). Echt super dat dit zo verbeterd is! Ik kan me echt wel voorstellen dat dit iets is wat je onzeker maakt. Maar ze mag trots zijn dat haar huid er nu zo op vooruit is gegaan!

 28. Lieke
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een verbetering! Super voor Larissa :) :)

  Vraag me wel af (omdat ik dat volgens mij in een vorig gerelateerd artikel had gelezen) ;is Larissa al wel weer een tijd aan de Diane pil? Mijn huid knapte daar namelijk enorm van op. Heb nu last van hormonale acné maar wil niet meer aan de pil i.v.m. bijwerkingen. Als deze behandeling helpt zónder aan de pil te hoeven is dit misschien een oplossing :)

  • 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

   Ik slik inderdaad de Diane pil, dat deed ik al zo’n 6 maanden voordat ik met deze behandelingen begon. En ik begon met de Diane in de hoop dat de acne zou wegtrekken en dat gebeurde maar niet, vandaar dat ik elder hulp heb gezocht! :) Ik slik overigens nog steeds de Diane pil omdat m’n lichaam anders weer een ‘opdonder’ krijgt door het veranderen

 29. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Aww ik heb zo met je te doen als ik je voor foto’s zie, echt een dikke knuffel voor jou dat je dit online plaatst! Ik heb er vroeger zelf ook zo een last van gehad, en wat super dat deze behandeling zo goed er tegen werkt. En either way, je bent prachtig!

  Xo

  Diary Of A Mua

 30. Annika
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Oh wauw! Zo’n groot effect had ik niet verwacht!
  Ondanks de ance op de eerste foto’s, vind ik dat Larissa er hartstikke goed uitziet. Ze kijkt op een of andere manier altijd zo vrolijk!

 31. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Waaaaaaauw!!Super mooi je huid nu Larissa, super fijn voor je! Wat ben je toch ook een prachtige meid!

 32. Mariëlle
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Ik heb er ook heel erg last van en ben op het moment op zoek naar iets in de buurt. Ik heb een verwijsbrief van de dokter geregen maar in hoe verre wordt het dan vergoed? bij bijna alle zorgverzekeraars lees ik allemaal tot max 250 pj. Hier kom ik niet echt ver mee. Wat is jullie ervarng hiermee en welke zorgverzekeraar zitten jullie?

  ps. GEWELDIGE resultaten! Er is toch hoop :)

  Liefs, Marielle

 33. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een prachtig resultaat, ik kan me voorstellen dat dit een heel emotioneel proces is geweest. Wat ben je toch een mooie meid zo zonder make-up ook!

 34. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Larissa der huid ziet er echt top uit! Ik kan me voorstellen dat het haar karakter ook veranderd! Ben oprecht blij voor haar dat het beter gaat met haar huid.

 35. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat ontzettend fijn voor je dat je huid er zo veel beter van is geworden, Larissa!

 36. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een vooruitgang zeg! Nooit gedacht dat het verschil zó groot zou zijn. Larissa ziet er weer stralend uit!

 37. Marye
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Bizar wat een verschil! Heel erg mooi!

 38. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een mooie vooruitgang zeg! Het leek wel alsof je op de eindfoto foundation draagt, zo egaal is je huid nu :) Erg mooi!

 39. Annelie
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat een vooruitgang, Larissa!
  Ik ben echt blij voor je dat je huid er nu zoveel beter uit ziet.
  Ik vond het zo zielig voor je toen ik die foto’s zag van voor de behandeling.
  Met make-up kun je gelukkig heel veel wegwerken, maar ik zie nu dat je veel meer straalt en zelfverzekerder op foto’s staat dan voorheen!
  Veel succes met de laatste stappen…;)

 40. Nadine
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauww !! ik ben echt onder de indruk! wat is je huid mooi geworden…. It’s magic !

 41. emma
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wow super resultaat! Mijn huid is een stuk rustiger geworden door iedere dsg african black soap te gebruiken.Gelukkig :)

 42. Sandra G.
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Prachtig!!!

 43. Hoi
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wat fijn voor je dat je nu lekkerder in je vel zit. Het viel me al op dat je helemaal straalt! :-)

 44. Inez
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wow ziet er echt supermooi uit! Echt heel erg mooi!

 45. Sarah
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wow, wat een verbetering! Ik ben blij dat je deze keuze hebt gemaakt en dat je nu beter in je vel zit. Ikzelf heb ook last van acne, minder dan jij op de eerste foto’s maar ik voel me er wel onzekerder door. Zelf zou ik deze behandeling niet aandurven, ik ben bang dat het te veel pijn doet.
  En wat zeker gezegd mag worden: Wat ben je mooi zonder make-up!
  Liefs Sarah

 46. Danielle
  20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Wauw. Wat een goed resultaat!! Wat ze tegenwoordig ook allemaal wel niet kunne

 47. 20 november 2014 / donderdag, 20 november 2014

  Geweldig dat het je zoveel heeft geholpen, je huid ziet er echt prachtig uit!! Je bent een prachtige meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *