Kardashian Beauty – Lip Plumping Shimmer Gloss

Door Nena – Als ik heel eerlijk ben, dan heb ik niet heel veel met de Kardashians. Ondanks dat kan ik niet ontkennen dat die dames wel weten hoe ze zich op moeten maken! Mooie smokey eyes en volle nude lippen. Ik houd er van! Toen Serena me wees op een nieuwe collectie lip gloss van Kardashian Beauty (voorheen Khroma Beauty) was mijn interesse gewekt. Sinds deze maand is de Kardashian Beauty – Lip Plumping Shimmer Gloss verkrijgbaar. Een collectie die zorgt voor volle en sensuele lippen, just like the Kardashians!

kardashians aangepast

Lip Plumping Shimmer Gloss

“Lip Plumping Shimmer gloss zorgt voor volle en sensuele lippen. En dat niet alleen, ze worden direct voorzien van een flinke dosis glans en shimmers! De ingrediënten zorgen voor een licht tintelende sensatie die je lippen voller maakt en een prachtige glans geeft terwijl hij de lippen intens voedt.”

gloss

Queen Bee (helemaal links) bestond al. Sinds November zijn daar nu maar liefst zeven kleuren aan toegevoegd.

Van links naar rechts: Queen Bee 337, Amplified Amber 370, Boosted Beige Nude 371, Revved Up Rose Gold 372, Plumped Up Pink 373, Magnified Mauve 374, Supercharged Strawberry 375 en Fluffed French Toast 376.

Honey Flavored

De hele collectie Lip Plumping Shimmer Gloss is voorzien van een sterke honinggeur. Ook smaken sommige wat zoetig wanneer je met je tong je lippen aanraakt. Als je fan bent van honing, dan is dit een heerlijke combinatie! Naast de geur zorgen de met honing gearomatiseerde microbolletjes in de gloss ervoor dat de lippen gehydrateerd worden en een vollere uitstraling krijgen.

De applicator

applicator

De applicator is in één woord: GROOT. Ik vind het zeer prettig, want op deze manier hoef je maar één keer in de gloss te ‘dippen’ en je hebt al voldoende product voor je lippen! Op bovenstaande foto heb ik de applicator van de Lip Plumping Shimmer GLoss vergeleken met een gemiddeld formaat applicator (deze is van Miss Sporty).

Swatches Kardashian Beauty – Lip Plumping Shimmer Gloss

swatches 3

Swatches bij daglicht.

swatches 1

Swatches met flits.

Swatches 2

Swatches bij zonlicht.

Van links naar rechts: Queen Bee 337, Amplified Amber 370, Boosted Beige Nude 371, Revved Up Rose Gold 372, Plumped Up Pink 373, Magnified Mauve 374, Supercharged Strawberry 375 en Fluffed French Toast 376

Queen Bee

collage QB

De kleur Bee Stung was al een bekende van Kardashian Beauty, maar gaat nu verder onder de naam Queen Bee. Een Transparante gloss met zeer veel warme gouden shimmers. Van dichtbij lijken het meer fijne glitters, omdat je ze dan vrij goed ziet zitten op je lip.

Wat me direct opvalt is de lichte tinteling die de gloss veroorzaakt op mijn lippen. Op deze manier ‘irriteert’ de gloss mijn lippen iets, waardoor ze er voller uit zouden moeten gaan zien. Ik durf niet te zeggen of ik een groot verschil zie, maar het “mint-effect” van de gloss houdt wel een tijdje aan.

Amplified Amber

collage AA

Amplified Amber is ook een transparante gloss met hele fijne zacht gouden shimmers. De kleur is meer als champagne te omschrijven en erg subtiel. Ik vind dit een mooie kleur wanneer je geen opvallende kleur wilt dragen, maar toch net dat beetje extra sparkle wilt hebben op je lippen!

Boosted Beige Nude

Collage BB2

Naast de fijne shimmers heeft Boosted Beige Nude ook echt een gepigmenteerde glans. De gloss zelf is dus niet zo transparant, maar al voorzien van een gouden kleurtje.

Revved Up Rose Gold

collage RUR

Dit is mijn favoriete kleur van de collectie! Een zachtroze kleur met fijne gouden shimmers. De gloss zelf is iets roze gekleurd, waardoor het mijn zeer lichte lippen toch iets opfrist. Later een full face foto met deze gloss!

Plumped Up Pink

Collage PUP

Plumped Up Pink is vergelijkbaar met de kleur hierboven, maar bevat in plaats van alleen gouden shimmers ook nog roze shimmers. De gloss zelf is ook iets roze gekleurd.

Magnified Mauve

collage MM

Magnified Mauve is een hele zachte kleur die een beetje perzik-kleurig oogt. Door de aanwezigheid van roze en blauwe shimmers heeft deze kleur een koele uitstraling.

Supercharged Strawberry

Collage SS

Supercharged Strawberry is samen met Fluffed French Toast één van de sterkst gepigmenteerde kleuren uit deze collectie. Dit is de meest roze variant en kleurt mijn lippen wat donkerder. Daarnaast is deze gloss voorzien van een flinke dosis shimmers!

Fluffed French Toast

Collage FF

Fluffed French Toast is vergelijkbaar met Supercharged Strawberry, maar heeft dan warmere tinten en neigt meer naar koper/rood.

Doordat de kleuren allemaal vrij dicht bij elkaar liggen heb ik ervoor gekozen om van mijn favoriete Lip Plumping Shimmer Gloss een full face foto te plaatsen:

full face Revved Up Rose Gold

Hier draag ik de kleur Revved Up Rosé Gold op mijn lippen.

collage 3

Naast Revved Up Rose Gold op mijn lippen een close-up van mijn ooglook.

Daarnaast is Fluffed French Toast de meest intense van het stel, dus daar heb ik ook een full face foto van:

full face Fluffed French Toast

Tenslotte is dit een collage van alle acht Kardashian Beauty – Lip Plumping Shimmer Gloss:

collage kleuren

En een collage van al deze kleuren op mijn lippen:

collage gloss

Zoals je kunt zien heb ik hele lichte lippen van mezelf. Je kunt je dus voorstellen dat wanneer je hele donkere of rode lippen hebt, je nog minder kleurverschil ziet onderling. Het pigment van deze glossjes is heel subtiel, ze moeten het echt vooral van de glans en de shimmers hebben.

Wil je een gouden glans dan kan je het beste kiezen voor de kleuren: Queen Bee, Amplified Amber of Boosted Nude Beige.

Wil je een rozige gloss met gouden shimmers, dan is Revved Up Rose Gold misschien iets voor jou!

Plumped Up Pink is een zachtroze gloss met koele shimmers en Magnified Mauve is een zachtroze gloss met roze shimmers.

Supercharged Strawberry is de meest roze en intense van het stel. Fluffed French Toast is net zo intens als Supercharged Strawberry, maar heeft meer een koperachtige gloed en is daardoor warmer van kleur.

Conclusie

8x gloss3Ik had verwacht dat de collectie iets gepigmenteerder zou zijn. Een paar transparante kleuren vind ik prima, maar ook de intensere kleuren, zijn lang niet zo intens op mijn lippen. Helaas ben ik zelf geen fan van de sterke honinggeur (maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat juist een pluspunt vinden). De mooie glans maakt een hoop goed. Over het formaat van de applicator en het volume van de gloss ben ik goed te spreken. Er zit maar liefst 11 ml in een gloss! Wat betreft het ‘volle lippen’ gedeelte, er zit inderdaad iets van mint in de glossjes. Dit irriteert mijn lippen iets in het begin, maar lijkt verder niet veel te doen voor mijn lippen.

De Kardashian Beauty – Lip Plumping Shimmer Gloss is verkrijgbaar bij Johnbeerens.com en kost €14,95 voor 11 ml.

Wat vinden jullie van deze collectie? 

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

74 Reacties

 1. Wendy
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Gisteren de gloss aangeschaft. Ik ben nogal van de “plumping gloss” dus ik weet waar ik op let bij de aanschaf. De verkoopster kon mij niets vertellen over het ingredient want de tinteling veroorzaakt. Anders dus dan bij de Two faced. Hierbij branden je lippen mega en zie je ook direct een voller resultaat. Deze moet dat wat langzaam opbouwen. Je voelt wel direct dat er iets “gaan” is maar niet direct zie je dat het iets met je lippen doet. Binnen 5 minuten voelen je lippen mega gehydrateerd. Lijntjes zijn wat meer opgevuld maar niet volledig weg. Bij de two faced bv wel. Desalniettemin, blijft deze erg lang zitten en zijn je lippen goed gehydrateerd maar dan ook echt goed! Niet plakkerig en fijne applicator! 1x aanbrengen is voldoende.

 2. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Ik vind Revved-up Rose Gold een mooie kleur, die zou mij ook het best staan denk ik. De glossjes zijn goed geschikt voor een nude lip en natuurlijke look.

 3. 1 december 2013 / zondag, 1 december 2013

  Ik vind ze niet heel erg denderend, Ze lijken voor mij doen iets te veel op elkaar.

 4. sanne
  30 november 2013 / zaterdag, 30 november 2013

  Ik heb gezien dat bol.com ook de kardashian beauty lijn verkoopt!! 🙂 mooie swatches!

 5. 30 november 2013 / zaterdag, 30 november 2013

  Wat jammer dat de lipgloss zo transparant is. Als ik het op zou doen dan zou je geen verschil zien. 🙁

  Ik vind het altijd fijn om jouw artikels (en natuurlijk die van Serena) te lezen. Alles is zo uitgebreid met goede bijbehorende foto’s.

 6. 30 november 2013 / zaterdag, 30 november 2013

  Vind ze allemaal niet zo heel bijzonder. Beetje teveel van hetzelfde.

 7. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Jee ik wou er eigenlijk net 1 kopen maar ik vind het effect echt te minimaal. jammer :S

 8. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  eerlijk? Ben er niet kapot van, de gouden glitters erin zijn wel erg mooi maar de glossjes hadden van mij iets meer kleur mogen hebben

 9. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Wat weer een geweldige uitgebreide en duidelijke review! Het product is niks voor mij. De kleuren vind ik te subtiel en ik ben sowieso niet van glossen! Doe mij maar een lipstick!

 10. steffie
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Bijna geen pigment en tenzij dat je er sterk op let zie je bijna geen verschil tussen de kleuren. Zo een collectie kan IK zelfs maken :p

 11. Antoinette
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Goede review, mijn complimenten!

 12. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Ze zijn inderdaad niet zo gepigmenteerd, dat is wel jammer. Voor de rest erg leuk!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 13. Lianne
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Mooie foto’s/plaatjes, leuk bewerkt! 🙂

 14. Jasmijn
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  wát een slechte pigmentatie zeg.. heel jammer!

 15. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Ik word er nog niet heel erg warm van;) Maar goed dat is persoonlijk. Wel een goede review!

 16. chucky1012
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Ziet er goed uit! Mooie lipglosjes en wat een leuke oog make-up heb je op! 😉

 17. 29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  slechte kwaliteit helaas. ook niet zo bijzonder. volgens mij kun je net zulke glossjes van bijvoorbeeld essence of catrice kopen. het doet mij een beetje denken aan de goedkope lipglossjes denken die je weleens bij een drogist bij een aankoop krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *