Jeffree Star Cosmetics – velour liquid lipstick review

WHIEHOE! Eindelijk heb ik ze dan in huis, de befaamde velour liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics. Deze matte lipproducten zijn mij nu al een aantal keer aangeraden via de comments, en ook mijn vriendinnetje Jessie is er heel erg over te spreken. Het werd dus de hoogste tijd dat ik ze ook in huis haalde!

jeffree star velvet liquid lip review _ - 14Vorige week deed ik een megagrote bestelling bij Beautybay.com, waar ze sinds kort Jeffree Star Cosmetics verkopen. Ideaal, want Beautybay is een Engelse webshop, dus binnen de EU, en dat betekent dat je geen bijkomende douane- of invoerkosten hoeft te betalen. Je betaalt alleen verzendkosten en omdat ik zo’n mega order had waren die zelfs gratis én had ik alles binnen 2 werkdagen in huis. Beautybay, I love you! Met kloppend hart haalde ik mijn pakje op bij de buurvrouw en eenmaal thuis scheurde ik de doos open. Ik was gewoon ZO benieuwd!

Mijn eerste indruk van de velour liquid lipstick is alvast erg goed, maar de afgelopen dagen heb ik deze matte lippies nog wat beter getest en vandaag wil ik ze dan graag uitgebreid voor jullie reviewen. Hoe lang blijven ze zitten? Zijn ze niet te uitdrogend voor de lippen? Hoe is het pigment? En zijn ze beter dan de Kylie lip kits?

jeffree star velvet liquid lip review _ - 15Het is altijd lastig om online kleuren uit te kiezen, dus wat ik heb gedaan is gegoogeld op de kleuren die mij mooi leken, en dan kijken of ik full face swatches kon vinden op meiden met ongeveer dezelfde huidskleur. Op basis daarvan bestelde ik; Gemini, Androgyny, Doll Parts en Masochist.

Verpakking

jeffree star velvet liquid lip review _ - 10De verpakking vind ik zelf erg leuk en girly! Lekker schreeuwend roze en bedrukt met metallic, rosegold sterretjes. Niet heel classy deze verpakking, maar wel typisch Jeffree Star en gewoon heerlijk opvallend en gek. Ik houd er van! De hulzen zijn vervaardigd uit een stevig, doorzichtig plastic, waardoor je meteen kunt zien om welke kleur het gaat. Ook zijn ze wat dikker en wat korter, waardoor ze een wat handzamer formaatje hebben. Dit doet overigens geen afbreuk aan de inhoud, want een huls bevat alsnog 5,6 gram product.

Swatches

jeffree star velvet liquid lip review _ - 9Van links naar rechts zien jullie Gemini, Androgyny, Doll Parts en Masochist.

jeffree star lip swatchesDe Velour Liquid Lipstick is super intens gepigmenteerd, ik kan niet anders zeggen. Na één veeg heb je al een goede, dekkende laag. I’m impressed.

Textuur & applicatie

jeffree star velvet liquid lip review _ - 13De textuur is verrassend dunner dan ik had gedacht, dus je hebt maar weinig nodig om je lippen te bedekken, het spul is daarmee erg zuinig in gebruik. De textuur is niet superdun en waterig, maar gewoon iets dunner dan ik gewend was van de meeste liquid lipsticks. Het went snel en is achteraf gezien juist wel prettig. Het zorgt er in elk geval voor dat je niet lang hoeft te wachten tot het geheel is opgedroogd. Ik zou zeggen zo’n goeie 30 seconden. Daarna ben je good to go.

De swatches zien er in elk geval veelbelovend uit, maar hoe brengen ze aan? De applicator is gewoon zo’n standaard, fluffy lipgloss applicator. Werkt prima. Brengt heel prettig en nauwkeurig aan. De velour liquid lipstick dekt egaal, laat geen strepen achter en als je er nog eens overheen gaat laat het ook geen vlekken achter. Natuurlijk moet je je lippen scrubben voor gebruik, maar eventuele velletjes worden alsnog niet heel erg geaccentueerd (zoals je kunt zien op de close-up lip swatches).

De meeste liquid lipsticks zijn vrij droog, maar deze valt reuze mee. Mijn lijntjes zijn vanwege de matte finish zichtbaarder dan wanneer ik een glanzende lipgloss zou gebruiken, maar de textuur voelt verder niet uitdrogend aan op de lippen. Wat de applicatie betreft kan ik dus een makkelijk antwoord geven: helemaal toppie!

Geur

jeffree star velvet liquid lip review _ - 12Veel mensen vinden het ook erg belangrijk om te weten hoe een product ruikt. Ik zou zeggen dat de Velour Liquid Lipsticks vrij zoet en snoeperig ruiken, met een vleugje pepermunt. Het doet me ergens een beetje denken aan root beer (?). Het is niet supersterk geparfumeerd (al ben ik momenteel zwaar verkouden, dus don’t shoot me if I’m wrong) dus ik vind de geur zelf totaal geen issue.

Full Face Swatches

En dan nu de full face swatches. Heb ik de juiste kleuren voor mezelf uitgezocht? Let’s find out!

Gemini

jeffree star velvet liquid lip review _ - 2 jeffree star velvet liquid lip review _ - 1Gemini wordt omschreven als een terra-cotta warm-toned nude en ik denk dat deze omschrijving de spijker op zijn kop slaat. Het is inderdaad een warme, terracotta-kleurige nude. Nou ja, nude. Bij nudekleuren denk ik toch aan iets lichtere kleuren die meer naar beige neigen. Deze kleur vind ik mij erg mooi staan, heel naturel, maar niet per se nude. Het is een prachtig, zacht kleurtje die mijn huidkleur mooi complementeert.

Androgyny

jeffree star velvet liquid lip review _ - 3 jeffree star velvet liquid lip review _ - 4Androgyny wordt omschreven als een ‘Sultry, plum mauve’ en dat vind ik een passende omschrijving. Het woord ‘raisin’ schiet me ook meteen te binnen bij het zien van deze kleur. Het is evenals Gemini een natuurlijke kleur, maar dan véél donkerder en met een vleugje paars. Ondanks de paarse ondertoon vind ik hem niet zo koel staan. Ik zou bijna zeggen dat het een warme mauvetint is. Echt zo’n kleurtje die je opdoet als je zin hebt in een naturel kleurtje, maar in een mysterieuze, edgy bui bent. Ik vind dat de kleur mij zeker goed staat, al had ik toch gehoopt dat hij iets lichter en dus meer naturel/nude zou zijn.

Ik heb nog even gekeken en ik denk dat Celebrity Skin misschien een mooiere, lichtere nude zou zijn voor mij.

Doll Parts

jeffree star velvet liquid lip review _ - 5 jeffree star velvet liquid lip review _ - 6Doll Parts wordt omschreven als een ‘soft cool toned pink’. Het is een oudroze tint met een iets poederige, koele ondertoon. Ik was bang dat de kleur te roze en te koel zou zijn voor me (waardoor ik eruit zou zien als Hawaii Barbie), maar ik moet zeggen dat dit een mooie kleur roze is voor mijn getinte huid. De koele ondertoon vind ik niet te koel, en ik vind het juist wel een fris, zoet kleurtje. Het staat me vrolijk en fruitig, zonder te girly of te kinderachtig te zijn.

Masochist

jeffree star velvet liquid lip review _ - 7 jeffree star velvet liquid lip review _ - 8Masochist wordt omschreven als de kleur van ‘crushed berries on ice’. Deze donkere, fuchsia-rode kleur met koele ondertoon vind ik werkelijk prachtig! Zo van een afstandje lijkt de kleur bijna neon, knallend rood, maar als je goed kijkt ontdek je er een donkerroze ondertoon in, die zorgt dat de lippen er extra fruitig uitzien. Deze kleur laat mijn gezicht echt spreken en stralen, I love it!

Nog even een opmerking, de textuur van Masochist is gewoon normaal. Niet zo dun als de andere kleuren. Ook heb ik het idee dat deze kleur het minst goed blijft zitten van de 4.

jeffree star masochist gemini androgyny doll parts swatchesAls ik de kleuren zo naast elkaar zie, zijn Gemini en Masochist mijn favorieten. Welke vinden jullie mij het mooiste staan?

Houdbaarheid

De Velour Liquid Lipsticks staan bekend om hun lange houdbaarheid op de lippen en ik kan dat absoluut beamen: ze zijn niet van je lippen AF TE SLAAN! Je brengt ze ‘s ochtends aan en ‘s avonds zitten ze nog steeds perfect op je lippen. Ideaal! Wel geeft Jeffree Star nog een ‘waarschuwing’ mee, namelijk probeer eten met olie te vermijden en liever geen lange zoensessies, maar een kusje is OK. Als ik George een kus geef, dan geeft de kleur inderdaad niet af. En onder de douche moest ik echt moeite doen met douchegel om de swatches van mijn pols te schrobben. Waterproof oogmake-up remover is de beste optie om alles mee te verwijderen aan het einde van de dag.

Eindoordeel

jeffree star velvet liquid lip review _ - 11De Velour Liquid Lipsticks van Jeffrree zijn AWESOME! Ik heb er echt niets op aan te merken. Ze zijn goed gepigmenteerd, hebben een fijne, dunnere textuur die snel opdroogt, ze drogen de lippen niet uit, zijn niet streperig, blijven superlang op de lippen zitten (maar écht) en met een prijs van €18,80 per stuk zijn ze ook nog eens veel voordeliger dan de Kylie Lip Kits. Bovendien zijn ze via Beautybay.com ook nog eens gemakkelijker om aan te komen. Ook fijn en niet onbelangrijk, alle Jeffree Star producten zijn vegan en cruelty-free! Als ik moet kiezen, puur op kwaliteit afgaande, gaat mijn voorkeur uit naar Jeffree Star Cosmetics.

Jongens, ik kan niets anders zeggen: ik ben fan! Als jullie ook liefhebbers zijn van matte liquid lipsticks, geef de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star dan zeker een kans. Je zal er geen spijt van krijgen. Ik wil het liefste meteen MEER kleuren bestellen, haha! Ze zijn echt verslavend, zo fijn zijn ze. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen en ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad.

Wat vinden jullie van de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

111 Reacties

  1. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Staat je prachtig! En handig ook dat ze zo goed blijven zitten! Ik ben zo’n iemand die met haar lippen over elkaar heen wrijft en totaal vergeet dat er lippenstift op zit. Met als gevolg dat ik er uit zie als een clowntje…

  2. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik ben nooit in de verleiding geweest om mee te gaan in de JS hype maar nu laat je me twijfelen! :-D Ook omdat ze idd goedkoper zijn via Beautybay. Hele leuke review!

  3. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Hele fijne review dit! Ik heb zelf blow pony maar ben nu toch wel erg in de verleiding om meer kleurtjes te bestellen.. Vooral doll parts en gemini vind ik heel mooi!

  4. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Lijken mij ook echt awesome! deze wil ik ook nog steeds. gemini vind ik het mooiste

  5. Pien
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Het klopt dat je ze naar root beer vond ruiken want dat is ook de geur waar ze mee gemaakt zijn heel leuk om te horen dat ze eindelijk makkelijk te bestellen zijn en hele mooie kleuren!

  6. Julie Tina
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ahh superfijne review, veel tekst en mooie foto’s <3 Ik vind androgyny je verassend goed staan moet ik zeggen maar gemini en masochist zijn ook prachtig!

  7. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Zelf heb ik er niets van omdat ik het gewoonweg te weinig draag, maar ik vind het er wel echt heel mooi uitzien en heb er al veel goeds over gelezen. Als ik jouw review moet geloven stellen ze zeker niet teleur :)

  8. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    oehh ze zijn allemaal zo pretty :D

  9. Meriam
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Zo lang uitgesteld om zijn lipsticks te kopen, want te duur als er ook nog invoerkosten en douanekosten bijkomen blablbla… Lees ik dat je dat niet hoefde te betalen!
    Sh*t, sorry bankrekening haha
    *gaat ondertussen verder met online shoppen via beautybay*

    Liefs x

  10. maris
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Androgyny!

    Crockpot zou ik ook willen, ben je niet bang voor brandgevaar?

  11. assiepoes
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Mooi zeg, vooral ” doll parts'”.

    Hoe vind je ze itt Kat von D? N.a.v. je posts daarover heb ik twee liquid lipsticks van Kat von D gekocht en ik ben verslaafd! Wel ben ik opzoek naar een iets zoetere rozere kleur en ik denk dat “doll parts” een mooie toevoeging zal worden.

    • Kelly
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      “Mother” van Kat von D is praktisch een dupe van Doll Parts, mocht je liever Kat von D gebruiken ;)

  12. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt. Zal eens op Beautybay moeten kijken of er kleurtjes voor mij tussen staan.

  13. Denise
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Super gaaf!
    Zeker het overwegen waard om aan te schaffen!
    En handig dat ze te koop zijn via beautybay ??❤️

  14. Danielle
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Heel vervelend dat je op beautybay.com alleen met creditkaart kan betalen. Echt jammer dit! Nog steeds geen goede site gevonden voor deze makeup waar je gewoon met ideal kan betalen

    • Syl
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Ik heb met paypal betaald hoor

    • 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Vanaf 40 euro kan je met Paypal betalen! :)

      • 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

        Ik dacht me te herinneren dat ik onder de €40 ook wel eens met PayPal heb betaald.. Is dat veranderd?

        • 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

          Of misschien heb ik mezelf aangepraat dat het echt niet zo veel geld was wat ik had uitgegeven, dat kan natuurlijk ook :’)

  15. Elianna
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Yess nu ben ik extra excited, echt leuk dat je deze gereviewd hebt, want ik heb ze ook al heel lang op het oog! Heb toevallig een week geleden Celebrity Skin besteld op Beautybay dus hij moet bijna binnen zijn :) het liefst zou ik ook Mannequin, Abused, Unicorn blood, Androgyny and Gemini uitproberen! Gemini staat je super mooi trouwens, een soort van meer nude versie van Lolita

    Oh en op deze pagina staat uitgelegd hoe het precies met de geuren zit:
    https://jeffreestarcosmetics.com/pages/faq

  16. MissLins
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik hou zo van die producten!
    Het zijn de beste ooit, heb een heleboel kleuren!

    Vind persoonlijk het gezeik over hem als persoon vooral veel jaloezie!

  17. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    JS Liquid Lipsticks hebben echt één van mijn all-time favorite formules (samen met Gerard Cosmetics en Stila). Alle kleuren staan je echt prachtig!! Ik geloof dat ik er al 20 heb en er zijn dus 2 onderweg haha. :X Als je wat kleurtjes wilt lenen om te swatchen moet je ff een gil geven! :)

    • 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Oh en het klopt trouwens dat ze naar rootbeer ruiken! Sommige hebben geen geur (omdat de toevoeging van de geur de formule aanpast en bij sommige kleuren dit niet goed werkt) en een paar LEs hebben andere geuren (de zomer collectie van 2016 had bijvoorbeeld een watermeloen geur).

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Lariesa, hoe staat Celebrity Skin bij jou? Heb je een linkje naar je blog? Wat heb je er veel zeg! Welke 2 zijn er nu onderweg? :)

  18. Manisha
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    OMG Androgyny heb ik al zo’n lange tijd op het oog! Toch maar even kijken dan. Ik aas ook op een review van King Tut, komt die ook? Love your reviews ?

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      hi Manisha, yes die review staat zeker op de planning!

  19. Petra
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Deze zijn echt super ! Maar de gewone lipsticks ( Lip ammunition) zijn ook echt zo goed!Blijven uren zitten ook.De Skin Frost is een aanrader en ergens in het voorjaar komt Jeffree Star met een foundation en concealer en eigen kwasten in samenwerking met Morphe.Mijn dochter en ik zijn sinds afgelopen zomer helemaal fan.

    Overigens betaal je bij Beautybay al vanaf € 18 geen verzendkosten meer en daaronder maar € 2,20 en als je het binnen 2 dagen in huis wil hebben kost dat € 11,30 Meestal heb je je pakketje binnen een goeie week in huis.

  20. Nora
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Gemini en Masochist staan je PRACHTIG! Persoonlijk vind ik Jeffree Star niet zo’n fijn persoon (da’s een eufemisme), waardoor ik hem liever niet support, maar ik moet zeggen dat dat niet zonder pijn in m’n hart gaat. De kleurtjes zijn namelijk echt geweldig.

  21. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Wauw wat een prachtige producten zeg!

  22. Maartje
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Mooie kleuren! Wat schrijf jij altijd fijne reviews, heel uitgebreid met veel foto’s! Love it! X

  23. Julia
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Vind het niet de meest mooie verpakkingen om te zien. Het oogt wat goedkoop. De kleuren zijn wel oké, maar heb wel mooiere kleuren bij je gezien. Jeffree Star is een vreselijke persoonlijkheid. Zou geen geld aan hem willen spenderen.

  24. Laura
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Super leuke review Serena, echt heel fijn!!?
    Ik wil Gemini al een poosje, en nu weet ik het zeker, dar word bestellen!!

  25. Mariana
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Supermooie kleuren, was ook van plan ze te bestellen maar vond het ook lastig welke beetje bij mij huiskleur passen, mt jouw swatches heb ik in ieder geval een veel beter idee!

  26. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Weer een fijn review en ik vind de kleurtje je prachtig staan.

    Ik vroeg mij alleen af of jij meer weet van de achtergrond van Jeffree Star. Ik las namelijk eerder op Amerikaanse sites allemaal negatieve dingen over hem. Daardoor ben ik eigenlijk niet eerder in de verleiding gekomen om spullen van hem te bestellen.

    • Suze
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      De youtuber Stephanie Nicole heeft een heel goed filmpje over de controverse rondom Jeffree Star, als je wilt weten hoe het precies zit zou ik dat kijken! Spoiler: hij is geen lieverdje

  27. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ahhh, nog een fan! Ik heb voorlopig alleen Unicorn Blood in huis, maar ben inderdaad ook erg onder de indruk van de pigmentatie en de houdbaarheid! Ik vind vooral Gemini erg mooi bij jou. :-)

  28. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Androgyny vind ik erg mooi! En wat fijn dat ze zo lang blijven zitten. De liquid lipsticks van Jeffree Star komen zeker weten op mijn wishlist :D

  29. Marieke
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Gemini staat je echt prachtig!

  30. Lisa
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Heb lange tijd getwijfeld of ik hier aan zou beginnen, maar ik wil mijn geld niet uitgeven aan iemand zoals Jeffree Star. No thank you :)

  31. Syl
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Bij mij is Masochist trouwens meer rozerood, als in een bessensapje ofzo

  32. Syl
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik ben al verslaafd oeps… ik heb UnicornBlood, Androgyny, Doll Parts, Masochist, Watermelon, Promqueen, Druglord een ik vergeet er zelfs nog een.
    Ik vind ze heel fijn en de eerste 3 zijn favoriet.
    Volgens mij heeft JeffreeStar geen parfum in zijn liquid lipsticks zitten…

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      hi Syl,
      maar ze ruiken toch zoet en pepermuntachtig? Of ben ik nu gek..?

      Ah ik lees in een comment hieronder dat er pas aan de latere batches dat rootbeer-achtige geurtje is toegevoegd, dat verklaart waarom jij niets ruikt en ik wel! :)

  33. Nadège
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik vind deze liquids ook erg aangenaam! Heb er nu al 5, maar wil er sowieso meer (De nieuwe metallics zijn moeilijk te weerstaan :p)!
    Ben wel ook erg benieuwd welke skin frost je hebt gekocht! Ik heb Peach Godess liggen, en wow, wat een prachtige, instense highlight!

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Ik heb King Tut! Zat nog te twijfelen of ik niet ook Peach Godess erbij moest doen inderdaad, maar ik heb al een mooie peachy/bronze highlighter van Dior dus ik heb het toch niet gedaan :)

  34. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Als ik ze zo zie dan snap ik dat iedereen er zo gek op is: wat een beauty’s!
    Ik kan niet kiezen welk ik het mooiste vind, haha.

  35. Kelly
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Heb er vorig jaar drie gehad uit de Holiday collection; Hoe Hoe Hoe, Doll Parts en Drug Lord. Die laatste stonk echt vreselijk naar kattenpis, de rest had toen geen geur. Dat root beer geurtje is pas bij de laatste batches toegevoegd ;) bij mij gaven ze wel iets af, maar vond ik het verder op zich redelijk goede lipsticks. Toch ben ik afgehaakt, voornamelijk om de persoon achter het merk. Persoonlijk vind ik dat hij zich ontzettend raar gedraagt tegenover bepaalde personen, vooral als zij kritiek hebben op zijn merk/producten. Niet mijn ding, dus dat support ik niet ;) Maar fijn dat jij z’n lipsticks wel fijn vindt! Ze zijn niet super goedkoop, dus gelukkig bevallen ze goed :) veel plezier ervan in ieder geval

  36. Diana
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Oooo wauw ze zijn allemaal zo mooi! Staan je erg goed :)

  37. Laura
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Yeeees, dit is wat je noemt een review! Heerlijk.
    Veel mooie foto’s, overzichtelijk ingedeeld, een duidelijke mening… LOVE it!
    Dankjewel voor het artikel, en de kleuren staan je prachtig. Bij Gemini dacht ik ‘brrr, dat ziet er maar niets uit’, tot ik je op de full face foto zag. Wauw!
    Doe zo voort :)

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Thanks, Laura! Lief jouw comment! ^^

      • Laura
        17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

        Ik volg je blog al jaren, maar ik ben niet zo’n commenter.
        Het is fijn om te zien hoeveel moeite je in je posts steekt (zeker in vergelijking met de meeste blogs die ik tegewoordig tegenkom), dus dan is een complimentje wel op zijn plaats :)

  38. Joy
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ah, deze review is echt niet handig, nu wil ik er nog meer gaan bestellen hahaha. Ze staan je overigens alle vier wel echt prachtig!
    Misschien dat je ook de metallics kunt reviewen? Ik ben er zelf helemaal weg van.
    Maar zoals meerdere mensen al aangeven; super leuke – uitgebreide, review!

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Thanks, Joy! Er zat ook veel werk in dus altijd fijn om dan een complimentje te krijgen, doet me goed!

      Ik zat gisteren inderdaad al de metallics te EYEBALLEN, ze zien er zo gaaf uit! Maar ik weet niet of het iets voor me is… maar ze zijn gewoon zo cool, hihi! Dus misschien…. toch maar weer even een bestelling plaatsen dan maar? :)

      • Serena
        Auteur
        17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

        Nee!! Ik keek net op Beautybay en ik wil sowieso Celebrity Skin, en die staat niet tussen de kleuren, WHYYYY!

        • isa
          17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

          Die was ik ook al aan het zoeken :(

        • Joy
          17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

          Nee klopt :( Ik heb hem zelf via Jeffree Star gewoon besteld! Je kunt twee verschillende per maand per persoon bestellen. Mocht je dus 1 metallic willen en celebrity skin, zou ik ze apart bestellen en afrekenen. Heb je dat gezeur van douane kosten ook niet!
          Ik heb trouwens No Tea No Shade en ik denk wel dat het – ondanks dat het metallic is, hij wel iedereen zal staan!

  39. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik heb er een paar weken geleden naar gekeken omdat ze vegan zijn. Uiteindelijk gegaan voor goedkopere producten, maar ze staan zeker nog op mijn wishlist :)

  40. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Mooie kleuren! Ik vind ze je eigenlijk allemaal wel heel mooi staan ook. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd naar deze liquid lipsticks.

  41. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik vind ze allemaal mooi, maar Androgyny is geweldig! Eerlijk gezegd vind ik de verpakkingen wel heel goedkoop ogen, maar de kleuren zijn erg mooi. Ze staan je allemaal ook ontzettend goed! Malou x

  42. Ellen
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Wat een goede uitgebreide review. Zit waarschijnlijk veel werk in. Heel leuk om te lezen.

  43. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Ik hoor hier altijd veel goeds over, maar was wel erg beniewd naar jouw mening. Ik ben blij om te horen dat ze goed bevallen en niet al te uitdrogend zijn. Gemini vind ik de mooiste kleur, leuk voor iedereen dag. De verpakking vind ik zelf wat te kleurrijk, maar dat is natuurlijk persoonlijk :).

  44. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Je hebt ook onwijs mooie kleuren uitgezocht!

  45. Britt
    17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Oeh, ik vind ze nu al geweldig!

  46. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Woehoe, eindelijk de review!! Gemini is mijn favoriete kleur maar eigenlijk zijn alle kleurtjes leuk. Is dit setje in NL te koop?

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      Nee helaas, maar je kunt ze gemakkelijk bestellen via Beautybay.com. Een betrouwbare, Engelse webshop.

  47. 17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

    Wauw, wat een mooie kleuren. Ik vind Gemini en Masochist je ook het mooiste staan. Ik ben wel even benieuwd naar de prijs – of heb ik daar nou serieus overheen gelezen? Ik wil ook wel eens wat van deze kleurtjes gaan proberen!

    • Marieke
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      €18,80

    • Serena
      Auteur
      17 januari 2017 / dinsdag, 17 januari 2017

      €18,80 inderdaad, de prijs benoem ik onderaan in één van de laatste alinea’s. Volkomen begrijpelijk dat je erover heen leest met die lappen tekst van mij altijd! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *