IKEA & XENOS Shoplog

Afgelopen vrijdag ben ik bij IKEA geweest met mijn familie. We kwamen net terug van mijn oom (hij lag opgebaard in zijn eigen huis in ‘t Harde) en van IKEA worden we altijd vrolijk. Beetje Zweedse gehaktballetjes eten, beetje inspiratie opdoen, beetje dingetjes kopen voor onszelf. We gaan best regelmatig naar de IKEA samen, gewoon omdat we het leuk vinden. De ene familie gaat samen naar de dierentuin, wij gaan naar IKEA. What can I say, we worden gewoon blij van die winkel.

Hoe dan ook, het is gewoon onmogelijk om de IKEA te verlaten zonder iets te kopen, en als je dan eenmaal zo’n big ass tas om je schouders hebt hangen blijf je maar laden, hahaha! Gisteren heb ik nog wat spulletjes bij Xenos gekocht dus het leek me leuk om een gezamenlijke IKEA + Xenos shoplog op te nemen.

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes? Komen jullie ook graag bij IKEA en Xenos om te shoppen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

  1. Marit
    1 september 2014 / maandag, 1 september 2014

    een vriendin van mij heeft die houten ‘posterlijstjes’ van de xenos aan de muur hangen en daar staan haar nagellak flesjes dan in. TIP.

  2. Milou
    31 augustus 2014 / zondag, 31 augustus 2014

    Hoooi, ik werk bij Ikea food & ik heb tips! Elderflower sap is heeel lekker gemixt met Prosecco, bruiswater & een beetje mint! Perfecte nazomerse cocktail. De rabarbersiroop is vooral heel zoet (vind ik) dus gewoon lekker met veel water mengen haha. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *