Huisvlog #1 | huis tour door mijn nieuwe huis

Goedemorgen! Op 1 september kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis, daarna ging ik meteen een paar dagen op vakantie naar Valencia (beetje ongelukkig, maar dit was al zo gepland) en je begrijpt dat ik REUZE benieuwd was naar mijn huis toen ik weer terug kwam van vakantie. Papa had namelijk vrij genomen van werk en flink geklust in mijn afwezigheid, dus ik was benieuwd wat er in de tussentijd was veranderd.

In de loop van de tijd zal ik jullie steeds up to date houden wat betreft verbouwingen, verhuizen en inrichten middels mijn ‘huisvlogs’. Vandaag de allereerste huisvlog, waarin ik jullie een rondleiding geef door mijn nieuwe (lege, in puin liggende) huis.

Alle tips omtrent verbouwen, inrichten en verhuizen zijn natuurlijk welkom!Β Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe alles er nu uitziet en ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn stulpje. Het is nu nog een ruwe diamant, maar ik weet zeker dat ik het binnen een paar maanden tijd helemaal omtover tot een paleisje!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

131 Reacties

 1. Rianne
  22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Hi Serena,

  Van mij mogen er meer vlogs komen en ik vind de huisvlogs persoonlijk heel erg leuk! Wat een mooi huis heb je gekocht:) ik vind de indeling van je hele huis echt geweldig en ik weet zeker dat het er straks super uit gaat zien. Ik kan niet wachten tot ik ook mijn eigen plekje heb. Tot die tijd wil ik het graag doen met o.a. jouw huisvlogs. Heel veel succes met al dat klussen. Liefs Rianne.

 2. 17 september 2016 / zaterdag, 17 september 2016

  Ik ben benieuwd hoe je huisje uiteindelijk gaat worden Serena! Leuk dat je het proces vast legt op video! πŸ™‚

 3. Evelien
  16 september 2016 / vrijdag, 16 september 2016

  Wat een droomhuis. Echt prachtig. Lijkt me een onvoorstelbaar gevoel. Ik zou echt een katten paradijs fixen en er nog 5 nemen πŸ˜‰

 4. Annelies
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wouw! Wat een waanzinnig huis! Vooral je woonkamer/keuken maar ook die zolder! Geweldig. Je hebt dit echt verdient. Ik ben super benieuwd naar het eind resultaat. En wat fijn dat je zo’n handige vader hebt. Waar zou je zonder moeten beginnen. Heel veel succes en vooral plezier met alles!

 5. Rosalie
  12 september 2016 / maandag, 12 september 2016

  Lieve Serena,

  Wat een prachtige plek krijg je om te wonen!
  Echt heeel mooi! Vooral die prachtige grote ramen in je woongedeelte!
  En ook de badkamer wordt vast prachtig!
  Super leuk dat je ons meeneemt in je verhuizing/verbouwing!

  Ps: Vergeet je niet een koolmonoxidemelder te plaatsen?

  Veel succes en plezier met de verbouwing en verhuizing!
  Veel liefs,
  Rosalie

 6. 11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Wat een mooi licht huis zeg, wat licht ook. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Want er wordt hard geklust zie ik al. Succes ermee. Ik ben bijna klaar met verbouwen en moet er niet aan denken om dat nogmaals mee te maken. Liefs soraya

 7. 11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Jeetje Serena, wauw! Wat heb jij een mooi huis zeg, alles erop en eraan. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien als het af is. Wat lief dat je vader al zoveel heeft gedaan πŸ™‚ Veel plezier met het huis naar thuis-project

 8. 11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Wauw ziet er een heel mooi huis uit! Dik verdiend! Je straalt! Veel succes met klussen en inrichten πŸ™‚

 9. Culpa
  11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Met open mond zitten kijken en luisteren. Wat een ontzettend gaaf huis. Je enthousiasme is zo zo leuk. Heerlijk voor je. Daar heb je zo hard voor gewerkt en zo enorm verdiend. Kan niet wachten om meer updates te zien en straks Clarence en Coco te zien traplopen voor de eerste keer. Gefeliciteerd lieve Serena!!

 10. Lisa
  11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Hoi Serena!

  Wauw, je hebt echt een geweldig huis gekozen! Ik ben echt benieuwd naar de volgende updates πŸ™‚ Het huis heeft zoveel troeven πŸ™‚ Ik wens je alvast heel veel succes met de verbouwingen en veel plezier met het inrichten! Wat super dat je op zoveel hulp van je ouders kan rekenen πŸ™‚

 11. Edine
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Is het over met je vriend dat je alleen verhuist hierheen?

 12. steffie
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Prachtig huis. Het raam en het dakterras zouden ook mijn topfavorieten zijn! πŸ™‚
  Jealous!

 13. Celine
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Wat een leuk huis! <3 __ <3
  Ik ben heel benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien (:

 14. marjolein
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  wauw je huis is echt supermooi! als je moeite hebt met behang eraf halen, moet je water in een sprayflesje doen of met een spons het behang nat maken, hierdoor wordt de lijm ook weer nat en kan je het behang er makkelijker afkrijgen πŸ™‚

 15. Jackelien
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Wat een leuk huis heb je gevonden! Zeker nog een ruwe diamant, maar dan extra leuk als je het straks helemaal naar je smaak hebt aangepast. Je straalt helemaal van blijdschap, super leuk! Succes met het opknappen!

 16. Lisa
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Leuk, wat een apart en bijzonder huis! Dat raam en het split level, super orgineel. Ik ben al benieuwd naar de volgende video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *