How-to | een stralende huid

Een stralende huid komt van binnenuit, maar aan de buitenkant kun je ook heel veel doen om je huid te voorzien van een prachtige glow. Bij mij was het een combinatie van voeding en een grondige, aangepaste skincare routine. Omdat ik de laatste jaren veel complimentjes krijg over mijn huid, en omdat ik weet hoe het is om geen mooie huid te hebben, leek het me leuk om jullie iets meer te vertellen over mijn huidverzorging en met name over de Philips VisaPure.

Voeding

myfood_05Ik ben geen voedingsdeskundige dus ik kan alleen maar spreken als ervaringsdeskundige. Wat mijn ervaring is, is dat ik onzuiverheden krijg van chocola, varkensvlees en over het algemeen te veel suiker. Sinds ik niet dagelijks meer twee blikjes Dr. Pepper achterover sla en wat meer probeer weg te blijven van snoep, koekjes en chocola, zie ik echt een verbetering in mijn huid. En, het is ook nog eens goed voor de lijn. Daarbij heeft het drinken van rode bietensap ook bijgedragen aan een zuivere huid. Elke ochtend een shotglaasje rode bietensap en na 2-3 weken merkte ik al verschil. Ik heb het een hele tijd niet meer gedronken, maar sinds kort drink ik het weer en ik merk dat mijn huid nog meer gaat stralen!

Reinigen

visapure_3Ik ben zo ontzettend lui wat dit betreft. Sommigen genieten er echt van om ‘s avonds lekker bezig te zijn met crème’s, scrubs en maskertjes, maar ik lig het liefst zo snel mogelijk in mijn bed en ook ‘s ochtends moet het niet te lang duren allemaal, want ik heb op de een of andere manier altijd haast.

biotherm balm-to-oil_12Omdat ik waterproof mascara draag reinig ik mijn ogen eerst met een cleansing melt. Dit is een zachte substantie die in een olie veranderd zodra het in aanraking komt met de warmte van je gezicht en handen. Ik masseer dit in op mijn ogen en gezicht en neem het vervolgens af met een warme, vochtige handdoek. Een cleansing melt is handig omdat je daarmee zowel je ogen als gezicht reinigt.

visapure_4visapure_1Vervolgens pak ik mijn VisaPure erbij en hier breng ik een schuimende reiniger op aan. Momenteel gebruik ik een hele milde reiniger van Sampar. Deze manier van reinigen heet ook wel ‘double cleanse’ en het houdt in dat je zowel met olie als een schuimende cleanser reinigt. Het verwijdert op deze manier zowel vuil op olie- als waterbasis en zorgt dus voor een extra grondige reiniging.

Mijn ervaring met Visapure

De VisaPure is een elektrische gezichtsreiniger en dit apparaatje reinigt je huid veel makkelijker, sneller en vooral veel beter dan wanneer je het met de hand zou doen. Het borsteltje roteert en vibreert en verwijdert daardoor niet alleen grondig vuil en make-up, maar ook dode huidcellen. Je huid voelt na gebruik daarom superschoon, maar ook lekker glad aan. Het apparaatje is in totaal 1 minuut bezig, dus het is lekker snel én effectief. ‘s Ochtends gebruik ik hem altijd onder de douche en ‘s avonds gewoon bij de wastafel. Het mooie is dat je de VisaPure kunt gebruiken met je favoriete reinigingsproduct. Ik wissel vaak van cleanser, maar kan het altijd gebruiken in combinatie met de VisaPure. Ik heb het apparaatje nu 2 jaar in gebruik (niet continue elke dag, maar het zijn steeds lange fases) en ik ben er nog steeds erg over te spreken.

Kies het borsteltje dat bij je past

Schermafbeelding-2013-11-15-om-15.53.35De VisaPure wordt standaard geleverd met 2 borsteltjes; één voor de normale en één voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn er nog 4 speciale borsteltjes verkrijgbaar:

Extra Sensitive – voor de extra gevoelige huid.

Deep Pore – voor dieptereiniging van de poriën.

Exfoliation – deze borstel heeft een scrubbende werking.

Anti-blemish – deze borstel bestrijdt de twee oorzaken van onzuiverheden en reinigt de huid heel zacht.

Toning + hydrateren

Na het reinigen breng ik mijn huid in balans met een toner. Cleansers, vooral schuimende cleansers, verhogen de pH van je huid. Na het reinigen kun je daarom het beste een tonic gebruiken. Er wordt vaak gedacht dat tonic een soort extra reiniging is, waardoor het vaak wordt overgeslagen, terwijl het juist heel belangrijk is. Tonic brengt de pH van je huid namelijk weer in balans. Het neutraliseert, beschermt en verkleint  je poriën. Een onmisbare tweede stap in je skincare routine, die ook nog eens de laatste restjes vuil kan verwijderen. De derde en laatste stap is beschermen en moisturizen. Dit doe ik met verschillende crèmes: La Roche-Posay Effaclar+ voor overdag en Dream Skin van Dior. Omdat de huid zo goed gereinigd is met de VisaPure, worden gezichtslotions of -crèmes beter door de huid opgenomen, waardoor de werking ervan ook beter is.

Foundation + highlighter

bobbi brown surf sand-11Naast voeding en reiniging speelt make-up uiteraard ook een grote rol in het verkrijgen van de perfecte Hollywood glow. Natuurlijk komt een mooie glow van binnenuit, maar die kunnen we ook even een extra zetje geven met mooie cosmetica. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foundation met lichtreflecterende deeltjes. Het is ook belangrijk om een niet al te matterende foundation te kiezen, je mag best een klein beetje glanzen. Dat oogt veel natuurlijker en zorgt voor een mooie, stralende glow. Voor extra glow raad ik je aan om gebruik te maken van een blush met mooie shimmers of een prachtige highlighter, die het licht van je jukbeenderen weerkaatst zodat je stralende huid schitterend wordt geaccentueerd. Mijn persoonlijke favoriet zijn de shimmer bricks van Bobbi Brown.

VisaPure aanschaffen?

visapure_2love-itHet grote voordeel voor mij is dat de VisaPure zo snel is. Met één minuutje ben je klaar en je kunt het gewoon tijdens je ochtenddouche gebruiken, ideaal. Andere voordelen zijn natuurlijk dat het je huid goed en grondig reinigt (veel grondiger dan wanneer je het gewoon met je handen doet) en het je huid ook meteen een milde scrubbeurt geeft, wat ook zeker bijdraagt aan een glanzende, stralende huid.

visapure_5Nog even de voordelen op een rijtje;

– reinigen met de Visapure is veel effectiever dan reinigen met de hand.
– het is snel en makkelijk in gebruik, je bent klaar in één minuut!
– zacht voor de huid, ook de gevoelige huid.
– handig te gebruiken onder de douche.
– handig mee te nemen op reis in het reisbuideltje.
– er zijn maar liefst 6 borsteltjes beschikbaar voor elk type huid.
– je kunt Visapure combineren met je favoriete reinigingsproduct.

Mocht je na mijn artikel benieuwd zijn geworden naar de Philips VisaPure, dan heb ik leuk nieuws, bij aankoop krijg je gratis een extra borsteltje cadeau (na registratie van het product op de Philips site).

visapure-tevredenPrijzen: 

 • VisaPure elektrische reinigingsborstel met 2 intensiteiten (roze) – €159,99
 • VisaPure elektrische reinigingsborstel met 1 intensiteit (blauw) – €139,99
 • Opzetborstel ‘Normal’ voor de normale tot gecombineerde huid – €8,99
 • Opzetborstel ‘Sensitive’ voor de gevoelige huid – €10,99
 • Opzetborstel ‘Extra Sensitive’ voor de extra gevoelige huid (nieuw!) – €12,99
 • Opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën (nieuw!) – €15,99
 • Opzetborstel ‘Exfoliation’ voor een exfoliërende werking op de huid – €15,99

De Philips VisaPure kost is te koop bij onder andere Wehkamp, Mediamarkt en Bol.com

Wat doe jij om een stralende huid te krijgen, en te houden?

– dit is een gesponsord artikel.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

60 Reacties

 1. Marielle
  22 mei 2015 / vrijdag, 22 mei 2015

  Ik denk dat je met chocolade bedoelt over een product dat zich chocolade noemt maar eigenlijk maar 20 of 30% chocolade bevat (of minder) en je acne dus niet komt door chocolade maar door het hoofdbestanddeel (of één van de hoofdbestanddelen) namelijk melk. Van chocolade zelf (een product dat meer dan 70% cacao bevat) krijg je geen acne. Er zijn zelfs onderzoeken die beweren dat het acne voorkomt!

 2. Judith
  19 mei 2015 / dinsdag, 19 mei 2015

  Hai Serena!
  Ik ga je tips opvolgen maar welke Tonic is aan te raden?
  Heb een gemengde huid die vochtarm is.
  Ik vind dat een tonic max 20 euro mag kosten (omdat ik al aardig wat kwijt ben met je andere adviezen ;D)

  Heb jij een tip?
  Alvast super bedankt voor je moeite.
  Liefs Judith

 3. Rosie
  15 mei 2015 / vrijdag, 15 mei 2015

  “Dit is een gesponsord artikel” Neeeeeeeee XD

 4. 14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

  Ik zou zo graag bietensap willen drinken, maar mennn ik krijg het echt niet weg! Een shotglaasje klinkt overigens wel beter dan een heel glas… zou ik het nog eens aandurven? Hihi! X

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2015 / vrijdag, 15 mei 2015

   Ja gewoon neus dichtknijpen en gaan, hahaha! Van het merk Cawstone Press (te koop in de supermarkt, in elk geval bij de AH) hebben ze ook een lekker sapje met o.a. appel en rode biet. Die is echt superlekker! Misschien die eens proberen?

 5. 14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

  Wat een fijn artikel! Zo een reinigingsborstel lijkt me enorm fijn!

 6. Raphaella
  14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

  Een tijdje terug zag ik in de Kruitvat een gezichtsborstel zoals de VisaPure maar dan van het merk Ayvo. Ik wist niet hoe snel ik hem in mijn mandje moest doen! Ik geloof dat hij 10 euro kostte. Super blij mee, ik raad iedereen aan om het te gebruiken want het geeft zo’n heerlijk schoon gevoel. 😉

 7. Justme
  14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

  Ik vind het wel een beetje gek.. Laatst had je een artikel met ‘mijn favoriete beautyartikelen 2014’ geloof ik.
  Daarin vroeg ik je of je de visapure ook niet moest noemen in dat lijstje en toen gaf je aan dat je hem al lang niet meer gebruikte?
  Ik begrijp het artikel nu dus niet helemaal. Gebruik je hem af en toe? Ik gebruik hem zelf wel dagelijks, en ik vind het een heel fijn apparaatje! Zelf lig ik ook het liefst zo snel mogelijk in bed, maar ik probeer het toch niet over te slaan. Mijn huid voelt daarna ook veel schoner, nachtcrème erop en slapen maar 🙂

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   hi Justme,

   ik gebruik hem in fases. Soms een hele poos niet, en dan weer wel. Het staat ook in de tekst:

   Ik heb het apparaatje nu 2 jaar in gebruik (niet continue elke dag, maar het zijn steeds lange fases) en ik ben er nog steeds erg over te spreken.

   liefs, Serena.

   • Justme
    17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

    Vandaar 😉
    Lijkt me ook heel lastig om als beautyblogger een vast ritme aan te houden met diverse producten, omdat je natuurlijk steeds verschillende dingen moet uitproberen. Daar ontdek je natuurlijk ook steeds andere producten en technieken mee. Dus eigenlijk heel logisch dat je niet bij 1 product continue kan blijven!
    Ik ben iig heel blij met het apparaat, hij werkt voor mij echt super. En dankzij de uitgebreide review van deze site!

 8. 14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

  De Visapure vind ik heel fijn en gebruik m icm de Visacare. mijn huid knapte er echt van op.

 9. Josephine
  13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Het zou fijn zijn als er al bovenaan ‘gesponsord’ stond. Vind ik wel zo netjes eigenlijk.

  • Bo
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   Eens! Al zag ik het wel een beetje aan het artikel.

 10. Eveline
  13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Eb wat als je rosecea hebt? Zou de visapure dan ook goed te gebruiken zijn?

 11. 13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Ik ben echt benieuwd naar de Visapure! Het lijkt mij echt een fijn product om mijn huid mee te reinigen vooral omdat mijn huid best gevoelig is.

 12. Berna
  13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Ik zie een heleboel berichtjes van dames die op zoek zijn naar een goedkopere gezichtsreiniginsborstel. Ik heb er zelf eentje aangeschaft van Beurer voor ongeveer €27,-. Hij is te koop op Bol.com en het model is FC 45.

  Ik gebruik de borstel dagelijks en hij werkt echt heel fijn. Hij maakt net als de visapure roterende bewegingen, ook heeft de borstel 2 standen. Net als bij de visapure valt hij ook na 1 minuut uit om te voorkomen dat het gezicht te veel geëxfolieërd wordt.

  Wel is het zo dat deze borstel niet oplaadbaar is, maar ik gebruik hem nu al 2 maanden met dezelfde batterijen. De batterijen hoeven dus niet vaak vervangen te worden.

  Ik hoop dat iemand er misschien wat aan heeft 🙂
  x

  • Maike
   13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

   Goeie tip! Ik vind de visapure echt zo duur…..

 13. Nanda
  13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Ik heb de Visapure gekocht maar ik heb hem al 4 keer terug gestuurd naar Phillips! Als ik toch mijn geld terug zou krijgen dan koop ik de clearsonic…. Wat een ramp de visapure!

  • Ier
   13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

   Misschien even een Tweet naar de klantenservice? Soms werkt dat. Je zou gewoon je geld terug moeten krijgen, toch? Schijnbaar deugt het product gewoon niet altijd.

  • Bo
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   Ik heb nu al 3 visapures gehad en alle 3 stuk! Gaat steeds uit zichzelf aan, of doet gewoon helemaal niks meer.
   Echt een k*t ding.

   Heb voor moederdag die van clinique gehad, 10 x beter!

   • Kim
    14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

    Hier nog een. De mijne is nu al voor de 2e keer opgestuurd. Mijn eerste ging steeds vanzelf aan, vaak maar de aan/uit knop reageerde dan weer nergens op. Toen heb ik contact gehad met Philips en toen kon ik heb opsturen. Ze hebben me daarna een nieuwe gestuurd (nieuw model) en die begaf het al binnen 3 weken! Ging vanzelf aan en daarna deed hij helemaal niks weer. Heb hem net weer teruggestuurd en als ze hem hebben ontvangen sturen zij wederom een nieuwe naar me op.

 14. 13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

  Ik heb de VisaPure nu al heel erg lang en ik ben er nog steeds heel tevreden over. Zowel mijn vriend als ik gebruiken ‘m dagelijks en mijn huid is veel beter geworden.

 15. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Leerzaam artikel. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de VisaPure. Persoonlijk vind ik het nogal aan de prijzige kant, maar als het erg goed uitpakt is het natuurlijk een hele goede investering geweest.

 16. Myrthe
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Op Wehkamp kost de roze nu: €119,- en de blauwe €114,-

  Twijfel wel of ik hem kopen moet of niet.

 17. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Van de voeding heb ik zelf ook veel gemerkt! Ik krijg namelijk veel sneller onzuiverheden als ik een tijdje ongezond bezig ben.

 18. anna
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Leuk artikel! De visapure lijkt me erg fijn, maar wel prijzig. Garnier heeft ook een soort scrubborsteltje, de pure active exfo brusher. Die is rond de 10 euro zag ik in de DA. Zou je die eens willen reviewen? 🙂

 19. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Klinkt goed maar de prijs houd me tegen. Hij klinkt zo op het filmpje als het scheerapparaat van mijn vriend haha. Momenteel gebruik ik eerst reinigingsmelk dan de miccelair water en als laatste reinig ik nog met purity 3 in 1. Liefs

 20. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Lijkt me erg fijn. Zeker omdat je maar 1 minuut kwijt bent. Erg handig dat het apparaat de tijd zelf bijhoudt. Helaas houdt de aankoopprijs me een beetje tegen.

 21. danielle
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Leuk artikel Serena!
  Zelf heb ik ook de VisaPure, vind t echt een uitkomst.
  Een tip: laat de borstel over je gezicht ‘glijden’ in plaats van draaibeweging te maken. Net als met een elektrische tandenborstel. Het apparaat draait namelijk zelf al en als je dan ook nog zelf meedraait kan de borstel zijn werk niet meer optimaa doen 😉
  Groetjes!

 22. Lily
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Hoi Serena!
  Er is ook een limited edition visapure die niet alleen draait maar ook trilt (als je begrijpt wat ik bedoel) hij heeft wel maar 1 stand. Ik had zelf ook eerst een roze visapure (en vond deze heel fijn) maar die is laatst stukgegaan, ik heb hem teruggestuurd naar bol en ik heb gewoon mijn geld teruggekregen, en later heb ik de limited edition gekocht (die was in de aanbieding bij bol), ik vond het heel leuk om je artikel te lezen omdat ik zelf veel last heb van onzuiverheden.
  Kusjes lily!

 23. Sofie
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit niet een hele goede post vind. Wat is er nu écht uitzonderlijk aan de VisaPure in vergelijking met bijvoorbeeld de Clarisonic? Dat mis ik gewoon echt wel in dit artikel.

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   hi Sofie,

   Het is toch niet gek om een review te geven van een product zonder vergelijkbare producten te hebben getest? Of moet ik bij elke lipstick die ik review ook meteen 3 dupes hebben getest en deze onderling vergelijken? Een leuke insteek, dat wel, maar dat ik niet vergelijk wil niet zeggen dat ik niets zinnigs over de Visapure kan zeggen natuurlijk.

   • Sofie
    16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

    Nou ja, sorry maar dat je een lippenstift vergelijkt met een product dat minimaal 100 euro duurder is? Ik weet niet hoeveel nullen jouw bankrekening heeft?

    Het gaat mij er meer om dat dit artikel zo ‘vaag’ is. Ik lees nergens echt een motivatie waarom ik voor dít product naar de winkel moet en waarom deze zo uniek is. En dat lijkt mij juist iets wat in z’n reclamepost boven ‘moet’ komen.

 24. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Leuk artikel! Ik wil al heel lang een visapure of clarisonic aanschaffen alleen de prijs houd me een beetje tegen.. moet er toch eens voor gaan sparen haha

 25. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik gebruik nu een neppe visapure/clarisonic en daarmee merk ik wel echt verschil voor mijn huid dat ie nu schoner wordt. Ik zou niet zo snel voor een dure gaan, omdat ik deze zo fijn vindt.

 26. Anna30
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik heb er een gehad maar heb hem weer verkocht via marktplaats, ik vond het toch te omslachtig steeds in mijn reinigingsroutine.

 27. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Zo een borstel lijkt mij heel fijn juist omdat ik oom een turbo ben als het om make-verwijderen gaat.

  Soms is het een gewoon een flinke dot douchegel en daar was ik het ermee af, te slecht.

 28. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik zou ook wel graag een VisaPure willen, alleen vind ik de prijs een beetje hoog.
  Toch heb ik ook nog geen goedkopere aangeschaft, want ik zou geen goede weten.
  Heb jij nog tips voor een budget ‘VisaPure’ of raad je aan het bij elkaar te sparen?

 29. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Hoe bevalt de Biotherm Biosource cleanser? Ik ben zelf ook op zoek naar een soortgelijke remover. Ik heb nu take the day off van Clinique, maar ik ben ook wel benieuwd naar die van Biotherm 🙂

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   Die review ik volgende week! 😉

 30. Paula
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Hi,

  Ik was eigenlijk nieuwsgierig welke cleansing melt jij gebruikt?..
  En krijg je dan geen waasje over je ogen daarna?

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2015 / donderdag, 14 mei 2015

   hi Paula,
   de cleansing melt review ik volgende week,
   en ja ik krijg wel een waasje ja! Niet altijd, soms wel,
   echt irritant! Meestal veeg ik die er wel gewoon uit met een handdoek.

 31. Annika
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik reinig mijn huid meestal met cleanser en tonic, gewoon op een watje. Ik draag geen make-up, alleen soms mascara, dus verder hoef ik niet echt heel heftig te reinigen, toch?
  Het probleem is alleen dat ik merk dat, vooral in de zomer, mijn huid na het reinigen nog steeds vettig aanvoelt. Als ik een cleanser met water gebruikt (met schuim enzo, ik weet niet hoe je dat noemt) is dat niet zo, maar dan voelt mijn huid meteen weer heel trekkerig aan en begin ik na een paar dagen ook velletjes te zien, omdat het zo droog is.
  Wat kan ik dan het beste doen? Moet ik creme aanbrengen, na het wassen?

  • Viviana
   13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

   Misschien erna even wassen met een gel Cleanser of alleen met water? Het is bekend dat foamingcleansers je huid uitdrogen. Maar bij mij werkt het ook als ik alleen tonic gebruik 🙂

  • Marielle
   22 mei 2015 / vrijdag, 22 mei 2015

   Let er op dat je face-wash geen sodium laureth sulfate bevat en zeker geen amonium lauryl sulfate. Je hoeft niet altijd een face-wash alleen te gebruiken voor je gezicht te reinigen je hebt ook producten die zowel voor je lichaam als je gezicht geschikt zijn. Tip: kijk ook eens bij de baby producten van Kruidvat eigen merk.
   Of bij apotheek Aderma Dermalibour+ Schuimende Gel, Avene Cold Cream Overvette Reinigingsgel, Mustela Vloeibare Zeep Dermo-Reiniger, Aderma Primalba Milde Reinigende Gel,…..

 32. Priscilla
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Hoi serena,

  Gebruik jij de visapure ook als je onzuiverheden hebt?

  Ik ben zo bang dat de borstel de plekjes open maakt en de bacteriën bijv verspreid en het erger maakt?

  • Bianca
   12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

   Om eerlijk te zijn schrijf ik weinig comments.. Maar persoonlijk ben ik erg veel bezig met skincare en wil je toch van meer info voorzien 🙂
   Check anders de blog van Caroline Hirons eens: http://www.carolinehirons.com/2015/03/why-i-dont-like-battery-operated.html?m=1

   Haar quote: “You overuse the Clarisonic. A lot of you. A LOT of you. You can use it – you’re just not meant to use it every time you brush your frigging teeth.
   Step away from the trendy facial tool and wash your bloody face properly.”

   • Jeanine
    13 mei 2015 / woensdag, 13 mei 2015

    Ik had al wel zo’n gevoel/idee. Maar nu ik dit gelezen heb, ben ik blij dat ik het apparaat niet gekocht heb :).

 33. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik drink eigenlijk veel water, zou ook moeten helpen voor een goede vochtbalans. Verder reinig ik mijn gezicht goed, onder andere met een reinigingsaparaat.

 34. Syl
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Brandnethelthee schijnt ook te helpen

 35. Dilara
  12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Ik heb zo’n soort borstel besteld van oriflame! Ik kan niet wachten tot ik het pakketje binnen krijg.
  Ik mocht het laatst uitproberen, en wauw wat een super fijn apparaat is het! En een stuk goedkoper 🙂

 36. 12 mei 2015 / dinsdag, 12 mei 2015

  Hij lijkt mij heel fijn!
  Zelf wil ik al heel lang een elektrische gezichtsreiniger,
  maar ik twijfel heel erg tussen deze en de Clarisonic.
  Op dit moment heb ik denk ik het liefste Clarisonic, maar door jouw artikel krijg ik toch weer mijn twijfels. En dat van rode bietensap wist ik niet, maar even een keertje proberen dan 🙂

  Liefs,
  Didem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *