Guess Girl Fragrance Review + win!

Guess Girl Fragrance Review

Al eerder schreef ik over het sprookjesachtige Guess Girl event in New York en over de parfumeur Laurent Le Guernec, maar vandaag wil ik het Guess Girl parfum eens goed aan jullie voorstellen. Ik heb er ongeveer een half jaar op moeten wachten (embargo’s, embargo’s), maar nu kan ik dan eindelijk een review schrijven over dit fruitige, verleidelijke parfum. In Amerika is de geur al een hele tijd te koop, maar in Nederland zal Guess Girl vanaf halverwege april (vanaf nu tot de komende weken) in de schappen komen te liggen.

Guess Girl ParfumVan de flacon alleen al word ik blij! Lekker roze, meisjesachtig en speels. Zelfs de vloeistof is roze! Ik ben vooral erg gecharmeerd door de grote bloemendop. Het zwarte lint en de zwarte letters maken het net iets stoerder. De flacon past uitstekend bij het parfum: liefdevol, sexy, vrouwelijk en flirterig.

Guess Girl ParfumParfumeur Laurent le Guernec vertelt “Ik wilde dit GUESS-parfum een jeugdig, flirterig en ultrasexy facet meegeven dat is geinspireerd op vrouwen als Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. De geur van acaciabloem vertegenwoordigt precies dat zwoele en liefdevolle van de Guess Girl waar ik naar op zoek was. Deze intrigerende dualiteit vormde de basis voor de geur. Om de exotische, sexy sfeer te versterken, besloot ik mimosa met paradijsorchidee te mengen, een combinatie die doet denken aan een Californische zonsondergang“.

Guess Girl ParfumHoewel de flacon er roze en lief uitziet, is Guess Girl geen mierzoete snoeperige geur. Het parfum opent fris en fruitigzoet met de geuren van rijpe frambozen, sappige meloenen en frisse bergamot (dat is een citrusvrucht). Al snel vermengt het parfum zich met het bloemige hart. De geur wordt iets minder zoet, maar wel iets poederiger, zachter en vrouwelijker. In het hart bevinden zich exotische bloemensoorten zoals de Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem (mimosa) en lelie.

Guess Girl ParfumNa een aantal uren begint de basis lichtelijk door te breken. Persoonlijk vind ik een parfum altijd het lekkerste wanneer het bij de basis aankomt. Het parfum krijgt dan iets meer karakter, iets meer warmte en sensualiteit. De basis van Guess Girl bestaat uit Australisch sandelhout en Madagascar vanille. Een warme, sexy en onweerstaanbare geurencombinatie.

Guess Girl ParfumAl met al is Guess Girl een fruitige bloemengeur met een exotisch, verleidelijk tintje. De zwoele basis maakt dit parfum verleidelijk en onweerstaanbaar en de frisse, fruitige topnoot maakt het wat speelser en flirteriger. Het zachte, poederige hart maakt het een sexy, origineel en vrouwelijk parfum. Guess Girl is een prettig parfum wat niet te veel van alles heeft. Het is niet te zoet, niet te bloemig, niet te fris en niet te kruidig. Het is een zacht en bloemig parfum met een fruitige topnoot en een sensuele basis. Een draagbare geur die bij veel vrouwen, jong en oud, goed in de smaak zal vallen. Echt een bestseller! Hier op de redactie zijn we in elk geval fan (Eline en Yolanda heb ik beiden een flacon mee naar huis gegeven).

Guess Girl ParfumDe Guess Girl collectie bestaat uit;

  • eau de toilette 30ml – €33
  • eau de toilette 50ml – €43
  • eau de toilette 100ml – €53
  • body lotion 200ml – €17,50
  • showergel 200ml – €17,50

Guess Girl ParfumGUESS GIRL GIVEAWAY
Zijn jullie enthousiast over Guess Girl? Dan heb je geluk! Van Coty mag ik namelijk 5 Guess Girl pakketten weggeven aan mijn bezoekers, bestaande uit de geur met een shower gel. Whoohoo!

Wat moet je doen om mee te doen aan deze giveaway? Laat hieronder een comment achter met het antwoord op de volgende vraag; wat haalt het meisje in jou naar boven?

Wat vinden jullie van Guess Girl? Spreekt de geuromschrijving jullie aan?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

525 Reacties

  1. lindy
    23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

    Wauw wat een top actie! Ik ben altijd helemaal in voor luchtjes, showergels en beautyproducten!:) toevallig zijn al pijn luchtjes op.. Dus deze blog komt als geroepen!:)

    Waar ik aan denk als ik kijk naar de foto van de dame is een heerlijke zomerdag in een warm land op vakantie. Eerst heerlijk bij het zwembad of op het strand in je bikini met je zonnebril op, lezend in een meidentijdschrift. Dan even lekker douchen, mooie avondkleren aandoen, mooi opmaken (my addiction :)), en natuurlijk (hopelijk binnekort!) mijn heerlijk GUESS GIRL luchtje opdoen. Daarna heerlijk uiteten bij een chic restaurant en je helemaal mooi voelen. Die avond lekker uitgaan en jezelf helemaal laten gaan.

    Ik hoor graag van je!
    Lots of loveee

  2. elke
    23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

    Wat haalt het meisje in mij naar boven! wij wonen vlakbij de snoepfabriek en soms waait de wind richting ons huis en ruik ik de geur van al die lekkere snoepjes mmmmmmmm, als kind dacht ik dat die geur van de bomen kwam haha :) Dat haalt bij mij wel het kind naar boven. Waarschijnlijk hou ik daarom ook van zoete geuren. Ik hoop deze mooie fles te mogen winnen! Hij ruikt erg lekker!

  3. Leanderjoelle
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Een glammour fotoshoot met vriendinnen en lekker in de keuken staan om lekker creatief bezig zijn met cakejes, taartjes en koekjes :)
    Xxx leander ly

  4. kim
    22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Wat bij mij het meisje naar boven haalt… Beauty/fashion blogs lezen, mezelf opmaken, bij mijn vriendje zijn, winkelen met mama, het dragen van hoge hakken en lekker op een terrasje zitten met een vriendin!

  5. 22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

    Wat haalt het meisje in mij naar boven?

    Mijn favoriete Disneyfilm De Kleine Zeemeermin kijken en alle teksten en liedjes meepraten en zingen. Helemaal terug naar dat onschuldige meisje van toen :)

  6. Nikki Borst
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Jurkjes, Hakken, leuke kleding en natuurlijk lekkere geurtjes!!

  7. cindy
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Suikerspin eten op de Sinksefoor! De lichtjes, de luide muziek en de zoete geur van suikerspin op een warme zomeravond…

  8. Mirthe
    20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    ‘smorgens uit bed komen en mijn makeup doen <3

  9. 20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    Wow dit parfum lijkt me geweldig, en wat heb je (zoals altijd) weer prachtige foto’s gemaakt! Het meisje in mij komt naar boven als ik een complimentje uit onverwachte hoek krijg, zoals laatst bijvoorbeeld van een jongen uit mijn klas. Hij zei: ‘Isabel, je hebt iets bij je ogen ofzo…’ Ik schrok omdat ik dacht dat mijn felblauwe eyeliner rare vlekken had veroorzaakt, dus antwoordde ik snel ‘Oh oops, onder mijn ogen?’ Hij antwoordde: ‘Nee, op je ogen, ik weet niet hoe dat heet… iets blauws. Maar het zit niet raar hoor, het is juist leuk!’ Zo leuk als je je best hebt gedaan op iets nieuws qua make-up en het valt anderen op :)

  10. Ann-Sophie
    20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    Me opmaken om een avondje uit te gaan !! Soms vind ik het zelf leuk om daar 2u aan te spenderen, te beginnen met een lekkere douche en eindigen met het laatste vleugje haarlak :). Love it!

  11. 20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    Ondeugd,plagerig maar in werkelijkheid romantisch en ontzettend lief,een meid die weet wat ze wil !

  12. M.S
    20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    schoppen, lachen met vrienden lol hebben en niet meer kunnen stoppen met lachen en lol hebben, maar soms houd ik wel van het rustigheid en stilte vooral als ik heel moe ben of ergt geconsenteerd ben.

  13. Anne Sofie
    20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

    Als ik lekker in een zwierig jurkje met een panty eronder de deur uit kan. Dan lekker in bad na een lange dag (shoppen) en afcoarse HOGE HAKKEN!!!

  14. Bahra Svraka
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Het tijd doorbrengen met mijn dochter haalt het meisje in mij naar boven.
    We hebben het financieel ontzettend zwaar, maar toch hebben we elkaar
    en dit parfum zou het leven wat aangenamer voor ons allebei maken.

  15. Ayinda
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    het kleine meisje komt in mij naar boven als ik met mijn beste vriendin ben, en we zo hard moeten giegelen! Bij het shoppen, en dan later alles weer even uitstallen op mijn bureau en alles weer even openmaken, bekijken en aanraken. Of het picknicken, en dan samen met mijn zusjes madeliefjes kettingen maken, en vlinders proberen te vangen. Met mijn zusjes op het strand liggen, steeds naar de zee rennen, en zodra er een golf aankomt snel achteruit lopen, en een zwierige jurk aan hebben. Dit alles haalt het kleine meisje in mij naar boven, en ook al ben ik dan misschien geen klein meisje meer, het voelt wel heerlijk zorgeloos op zulk soort momenten :). En wat ook het meisje in mij naar boven haalt is deze nieuwe parfum, zelfs zonder hem te ruiken ;). De flacon is al genoeg, echt girly, maar ook wel chic. Ik vind hem prachtig, en het lijkt me een heerlijk parfum!

    xoxo Je bent super!

  16. Karleine
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    De lente! Dan heb ik geen mooi weer meer nodig om toch het ‘lente in mijn bol’ gevoel te ervaren:)

  17. Dalena
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Wat een prachtig flesje! Die maakt mij zelfs zonder geurtje erin ook heel erg blij zeg! Wat het meisje in mij naar boven haalt? Geen idee.. Ik ben op en top meisje volgens mij. Toen ik zes was wilde ik per se een roze jas en ging -papa en mama hebben stad en land afgezocht- zonder jas naar buiten tot ik een roze had. Altijd (afschuwelijke) lakschoentjes aan met grote neppe glitterstenen erop. Broeken heb ik tot op de dag van vandaag niet. En mijn kamer is na al die jaren nog steeds roze! Nu klink ik misschien net als Barbie, maar zo erg is het ook weer niet hoor! Ik ben gewoon happy to be a girl!

  18. Lisa
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Als ik een masker opheb, mijn nagels lakken, make-up opdoen! En allerlei blogs lezen voor inspiratie! Love it! :-)

  19. leentje074
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Een heerlijk dagje ontspannen, dagje shoppen, beautybehandeling, mooie make-up en de perfecte outfit om een avondje lekker met m’n vriendinnen te gaan stappen! Een heerlijk geurtje mag natuurlijk niet ontbreken dus het winnen van deze aktie zou dan ook geweldig zijn!!!!

  20. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    In een winkel kijken naar kleding, zonder eigenlijk geld hebben om het te kopen! ;$. Ik denk dan alleen maar, hebben hebben hebben, en uiteindelijk koop ik niks ;p .

  21. Elise
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Hmmm waar moet ik beginnen? Oke hier komt mijn was lijst!
    – Na maanden keihard sporten op de sport school, nu m’n vormen zo goed uitkomen! Heerlijk weer die mooie strakke jurkjes, ik kan het allemaal weer aan! Feelin’ sexy!
    – Zo’n avondje thuis, lekker een maskertje, huidje scrubben onder de douche, haar in een masker, nagels doen! Heerlijk!
    – Na een dagje strand met een gebruind huidje, beachy hair en een zwierig jurkje. Lekker flirten op het terras!
    – Na een dagje winkelen, alles op je bed uitstallen, en combinaties maken met de kleren die je al hebt! Zo’n heerlijk gevoel is dat!
    – Disney films!

    Wat een geweldig flesje heeft dit parfum,ik zou hem graag willen hebben! De omschrijving die je geeft van de geur spreekt me meteen aan! Na 20 kilo te zijn afgevallen, kijk ik heel erg uit naar komende zomer, eindelijk weer met een lekker gevoel in bikini! Het zou super zijn om een lekker zomers parfum te hebben voor deze nu al bijzondere zomer voor mij. FINGERS CROSSED!

    Liefs,

    Elise

  22. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    Mijn zusje. Ze is 10 jaar jonger als ik en vind t’ ge-wel-dig om te zien dat ze nu net zo creatief aan het worden is als mijn moeder en ik. Als ik haar dan zie frummelen met kraaltjes, draadjes, verf en andere dingen móet ik gewoon meedoen. Dan voel ik me weer even echt een meisje, lekker knutselen. (In plaats van zware tentamens leren.. hihi)

  23. nina
    19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

    ik wil graag winnen omdat guess ten eerste gewoon geweldig is en ten tweede het flacon is zo schattig ( niet te weerstaan ) en ten derde het is best wel duur dus gun het me !
    x–x-x-x- nina

  24. Ieke Geurtsen
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Het gaat stom klinken.. Maar als ik ongesteld ben en net wat meer tijd heb dan normaal en me mooi opmaak en dan naar school. Dan voel ik me een meisje, door ongesteldleid loop ik mooier.

  25. Loves
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Klinkt raar maar mezelf opmaken en me haar doen I love it

  26. Sarra
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Als ik met mijn oudere zus ga shoppen maakt ze zich altijd prachtig op en dan word ik een beetje jaloers en probeer ik het net zo goed na te bootsen. Het lukt misschien niet zo goed, en omdat ik me ook zelden opmaak voel ik me dan ook een echt ‘meisje meisje’ en dan zoek ik er natuurlijk ook de perfecte kledij bij!! :p
    Dus het antwoord op de vraag:
    Mijn voorbeeld: Mijn oudere zus :)

  27. Merve
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Een sexy date met mijn vriendje, oehh vooral met deze jurk ;)
    Natuurlijk ook een lekkere geur opspuiten om hem nog eens verliefd op je te maken ;)
    En de bloem in haar handen, dan denk ik gelijk dat mijn vriendje dat aan mij heeft gegeven ;)
    En de niet overdreven make-up is natuurlijk om jezelf niet op een barbiepop te laten lijken.
    En na die date doet het me denken met me vriendinnen naar Sweet (discotheek) echt super leuk als ik dit zou winnen!

  28. Andrea
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Wat het meisje in mij naar boven haalt is dat als ik jonge kinderen zie spelen met barbies en dat ik daar ook dan weer graag mee zou willen spelen op dat moment. Het herinnert me eraan hoe ik zelf als klein meisje daarmee aan het spelen was op mijn kamer.

  29. Kirsten
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Het meisje in mij komt naar boven als ik mijn hondjes uitlaat. Ik heb altijd muziek in en zing keihard mee. Ik woon in een best wel dood dorp en daarom kom ik ook niet vaak iemand tegen. Gelukkig want erg zuiver zing ik niet haha.

  30. 18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Als ik mijzelf de tijd kan geven om mooie kleren aan te doen, maar ook als ik lekker ruik en daar zou dit luchtje zeker aan voldoen :)

  31. 18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Als ik een masker opsmeer, of op hoge hakken loop.
    Als ik klets met mijn vriendinnen,
    Of als ik een nieuw beautyproduct koop.

    Als een leuke jongen naar mij lacht, als mijn haren waaien door de wind.
    Als ik mijn lippen stift, of mijn nagels lak.
    Dat is wat ik als meisje het leukste vind.

    Kus Louise

  32. Maite Holland
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Wat een leuke winactie! Wat haalt het meisje in mij naar boven? Wanneer de bouwvakkers langs wie ik fiets me nafluiten :) Ik doe wel alsof ik het vervelend vind, maar stiekem streelt het je ego wel!

  33. Amy Zoetemelk
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    De warme zon op me gezicht, fleurige nagellakjes, roze, heel veel roze, jurkjes, lang haar en het zijn met me vriendinnen dat haalt het meisje zijn naar boven!!
    xxx

  34. Alisa
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Deze foto doet mij denken aan het moment dat je eindelijk een date hebt met die ENE jongen. Een nieuwe outfit heb je al gescoord, hij komt naar je toe.Je gaat dood van de zenuwen maar je doet je best om zo sexy en zelfverzekerd mogelijk over te komen!

  35. Henriette
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    wat haalt het meisje in jou naar boven?

    wetende dat je binnenkort een dagje met je moeder naar een leuke stad gaat te shoppen en dan een week van te voren al over loopt van enthousiasme en niet kan wachten om leuke dingen in te slaan..

    (of natuurlijke een leuke jongen :$)

  36. Anoniem
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Wat haalt het meisje in mij naar boven..

    Hierbij denk ik zelf eigenlijk echt meer aan toen ik wat jonger was. Meer het kleine meisje, al was ik toch wat meer een jongens-meisje.

    Ik denk dan aan leuke tijden als klein meisje, bijvoorbeeld standaard een milkshake halen met mijn vader, dat was oh-zo-speciaal. Of “Schuddemelkje” zoals mijn vader het eigenlijk noemde om mij te laten lachen. En dat doe ik nu weer als ik er aan denk, haha, dat was echt ons dingetje.
    -Of zomerse middagen, met mijn buurjongen naar het grasveld, zonnebloemen plukken, de zaadjes wegblazen zover als je kon. En vaak plukten we ook de blaadjes voor mijn toen allerliefste konijn. Als ik nu nog een zonnebloem zie, krijg ik die kriebel weer terug.
    – Schatkistjes ijs (met verassing uiteraard binnenin)! Met mijn oma op eten op het strand :) als ik deze nu nog zie liggen in de zomer koop ik ze nog steeds!
    -Niet te vergeten mijn basisschool tijd, heel wat jaren geleden, al serieus dansend met mijn vriendinnengroepje op een lied van K3. Goh, zo serieus waren we. Was helemaal hip gewoon, K3 was toen eigenlijk pas net bekend. Uiteraard kijk ik deze dvd regelmatig terug met mijn vriendin, om vervolgens in een deuk te liggen.. Al is het al om de kleding.
    -Of mijn eerste verliefdheid, niet te vergeten. Stiekem briefjes schrijven naar elkaar, toch even wat leuker dan al dat sms’en van nu.
    -Oh oh, en stiekem op youtube zoeken naar de oude kinderen voor kinderen liedjes, dat was pas awesome.

    Kan zo eeuwig doorgaan.

    Maar.. Als ik zou moeten denken aan nu, denk ik vooral aan cocktails, bikini, strand, mooie mannen, en is dat lieve kleine jongens-meisje natuurlijk ook volwassen geworden haha! En zeker ook meer een meisje-meisje geworden.. En toch vind ik het vooral heerlijk om aan TOEN te denken! :)

    En zeker ook een compliment voor de prachtige foto’s van de parfum, had het hier ergens gelezen en het lijken inderdaad net officiële foto’s.

    • Anoniem
      18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

      Oei,was niet de bedoeling dat mijn reactie zo lang zou worden, ik draafde een beetje door :’)

  37. Merel
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Dat je in een flirt bui bent en zin hebt om te knuffelen en om lekker op stap te gaan en los te flirten met je friends :)

  38. isabella
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    ik zie mezelf liggen op het strand met een stralend blauwe zee. de frisse zeebries mengt perfect met het Guess Girl luchtje. Zodra de zon ondergaat, gaat het strandjurkje uit en de glitterjurk aan om de hele nacht te partyen op het strand met vriendinnen. Zelfs als de zon weer opkomt ruik ik Guess Girl nog, en ik denk terug aan die geweldige dag..

  39. Carolien
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Het meisje naar mij naar boven halen gebeurd bij mij als ik hakken aantrek. Dat is niet vaak maar dan voel ik me op en top vrouwlijk!

  40. Ami
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    De lente en de zomer!!! Lekker jurkjes, rokjes en korte broeken aan. En het geeft je een careless gevoel, net als wnr je een kind bent. Xx

  41. Janneke
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Het lekker tutten aan mezelf, tijd nemen (een hele middag) om mijn nagels weer eens mooi te doen. Een hele avond uittrekken om mezelf op te tutten voor bv een avondje stappen, of gewoon bij vrienden langs. & niet te vergeten in een drogisterij staan als een kind dat voor het eerst in een snoepwinkel komt. Zoo veel keus, zooveel willen hebben en proberen! Dat is wat het meisje in mij naar boven haalt =D

    Liefss xxx

  42. Ginny
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Als ik mezelf of iemand anders opmaak!!!
    Dat vindt ik zo leuk!
    En gaan shoppen natuurlijk!!!!
    (en stiekem ook lieve schattige dieren) :)
    xxx

  43. Kim
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Ik liep net langs de ijssalon en heb met mijn moeder het eerste ijsje van het jaar gegeten op deze heerlijke dag, dát haalt het kleine meisje in mij naar boven!

  44. J.
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Op een warme dag je favoriete kleedje uithalen sandaaltjes aandoen passende accessoires en genieten van de zon zalig of een heel dagje niets doen en je dan lekker verwennen badje nemen, masker, nagels lakken, … dan voel ik me echt een meisje ! <3

  45. 18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    wat haalt het meisje in jou naar boven?

    eigenlijk alles wat fleurig en lekker ruikt. ik had deze parfum ook voor mijn blog gekregen maar ik ben gezakkenrolt en toen was die gestolen en dat haalde het boze meisje in mij naar boven.

  46. kimberly
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Ik doe mee. Wat het meisje naar boven haalt: Door haar roze kleren denk ik aan suikerspinnen en andere zoete dingen en door de bloem in dr hand moet ik denken aan mooi weer en zomer, lekker zwemmen en zonnen en lekkere warmte.

  47. Jolie-n
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Hi! Wat heb je me nieuwsgierig gemaakt naar deze geur! Heel graag doe ik mee.
    Er zijn vele dingen die het meisje meisje in mij naar boven halen: wandelen en van de geplukte bloemetjes een ketting maken, vlinders in mijn buik als mijn vriend me komt ophalen voor een date en natuurlijk: urenlang shoppen en thuis bij het uitpakken wéér helemaal blij als een kind zijn. Groetjes

  48. Fatima
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Afspreken met vriendinnen en dan vooral veel praten en lachen, dat is toch wel typisch meisjesgedrag :) Daarbij hoort natuurlijk films/veel eten/wijn :D

  49. Jessica
    18 april 2013 / donderdag, 18 april 2013

    Heey ik weet niet hoe je een privé bericht kan sturen ofzo maar ik heb een vraagje: ik heb een pakket met allemaal oogschaduw gehad en ik heb een donkere huid ik weet dat oogschaduw niet zo heel erg mooi staat op een donkere huid maar weet je misschien welke kleur wel leuk staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *