Collection avant-première de Chanel

Vanaf begin deze week ligt de nieuwe avant-première collectie van Chanel in de winkels. Een collectie geïnspireerd door de sfeer en de heldinnen van oude zwart-wit films. Deze collectie bevat nieuwe kleuren van de Rouge Coco Shine lipsticks. Ze bevatten 30% meer pigment, maar voelen nog steeds zeer licht aan op de lippen. Daarnaast omvat de collectie ook een aantal nieuwe kleuren Rouge Coco lipsticks en nagellak.

Chanel le Rouge avant-première Chanel le Rouge avant-première Chanel le Rouge avant-première

Chanel Rouge Coco avant-première

De avant-première de Chanel collectie bevat 6 nieuwe Rouge Coco kleuren, waaronder Sentiment (beige met perzik ondertoon), Liaison (zachtroze), Ce Soir (bruin met pruimkleurige ondertoon), Grâce (rozebruin met koper), Amant (oranjerood) en Le Baiser (dieproze met gouden glinsters).

Chanel le Rouge avant-premièreVan Chanel heb ik de kleuren Sentiment (rechts) en Liaison (links) opgestuurd gekregen. Twee prachtige, subtiele kleurtjes. Perfect voor elke dag of in combinatie met wat zwaarder opgemaakte ogen. De textuur van Rouge Coco is lekker romig en hydraterend voor de lippen. Deze lippenstiften dekken vrijwel meteen.

Chanel le Rouge avant-premièreHieronder de swatches:

Chanel le Rouge avant-première sentimentSentiment – een zacht nude kleurtje met een frisse perzikkleurige ondertoon.

Chanel le Rouge avant-première liaisonLiaison – een lichtroze kleurtje. Erg subtiel, neutraal, maar ook fris.

Chanel Rouge Coco Shine avant-première

De Rouge Coco Shine lippenstiften zijn vergeleken met de Rouge Coco lippenstiften minder dekkend, maar bevatten wel veel meer glans. Ze zijn semi-transparant, maar deze nieuwe kleuren bevatten 30% meer pigment waardoor ze nog best dekkend zijn wanneer je er vaker mee over de lippen gaat. De textuur is onwijs zacht, het smelt als ware over je lippen.

Deze avant-première collectie bevat 8 nieuwe kleuren, waaronder Ingénue (goud beige), Interlude (koraal perzik), Saga (roze), Suspense (fuchsia met fijne roze glittertjes), Fiction (plum met parelmoer gouden shimmers), Synopsis (koele bruintint), Scénario (roodbruin) en Dialogue (intens rood). De kleur Saga is een Limited Edition.

Chanel le Rouge avant-premièreHierboven van links naar rechts; Ingénue, Suspense, Scénario en Dialogue.

Hieronder de swatches;

Chanel le Rouge avant-première ingénueIngénue – een vrij transparante goudbeige kleur, die op de lippen heel nude en subtiel staat. Het is altijd maar de vraag of een nudekleur mooi staat bij mijn huidskleur, maar deze vind ik erg schitterend!

Chanel le Rouge avant-première suspenceSuspense – een lekker knalkleurtje! De kleur is fuchsia, maar ik vind de kleur eerder roodroze. De subtiele glittertjes zijn amper waarneembaar, maar geven de kleur toch ongezien wat meer pit door de lila glans.

Chanel le Rouge avant-première scénarioScénario – normaal gesproken ben ik geen fan van bruinige kleurtjes op de lippen, maar deze kleur staat toch wel chic. Het is een frisse, baksteenrode kleur met een bruine ondertoon. Heel elegant.

Chanel le Rouge avant-première dialogueDialogue – met één laagje bedekt het de lippen met een subtiel “stained” laagje, maar met meerdere laagjes geeft het een intense rode kleur af. Klassiek, opvallend, chic en altijd goed.

Chanel Le Vernis avant-première

Als laatste bevat deze collectie een viertal nieuwe nagellakkleuren, waaronder Starlet (perzikroze met gouden shimmers), Paparazzi (roodbruin met paarse ondertoon), Cinéma (rood met een hint oranje) en Provocation (een chic pruimenkleurtje). Van deze lakken is de kleur Starlet een Limited Edition. Van Chanel kreeg ik Paparazzi en Cinéma.

Chanel le Rouge avant-premièreHieronder de swatches:

Chanel le Rouge avant-première paparazzi Paparazzi is een “plum” kleurtje, oftewel een pruimenkleurtje gemengd met bruin. Heel subtiel zien we gouden schitteringen, maar deze zie je niet echt terug op de nagels (behalve in het felle daglicht). Het is een elegante kleur die naar mijn mening vooral erg mooi staat op (zon)gebruinde handen.

Chanel le Rouge avant-première cinémaCinéma is rood, maar dan met een iets oranje ondertoon en ook zie ik er iets bruins in. Een interessante kleur rood, erg chic en klassiek en net even anders dan de meeste rode lakjes.

De avant-première collectie van Chanel is vanaf deze week verkrijgbaar bij de meeste warenhuizen, parfumerieën en luxe drogisterijen, of . De Rouge Coco en Rouge Coco Shine lippenstiften kosten €31,- per stuk en de nagellak kost €23,- per stuk.

Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie vinden. Welke kleur lippenstift spreekt jullie het meeste aan?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

61 Reacties

 1. Catho
  19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Wauw wat een prachtige collectie weer van Chanel! Ik vind Suspense heel mooi, en Scénario vind ik ook verrassend leuk!

 2. E.
  17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  Die tweede lippenstift is echt prachtig! I wantssss <3

 3. 17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  Dialogue staat je echt prachtig! Inderdaad een prachtige, chique kleur!

 4. 17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  Die campagnefoto’s zijn echt ge-wel-dig! Mooie producten ook, ik vind denk ik Ingénue de mooiste lipstick :)

 5. ann
  17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  super leuke collectie. ik hou van bruine kleuren dus viel mijn oog gelijk op de Scenario.
  En de lakjes zijn ook heel leuk vooral paparazi.

  gr

 6. Fiora
  17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  Hoe lak jij je nagels altijd zo perfect? :D
  Ziet er leuk uit allemaal :)

 7. 17 april 2013 / woensdag, 17 april 2013

  Ik vind Liaison het mooist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *