Guess Girl Fragrance Review + win!

Guess Girl Fragrance Review

Al eerder schreef ik over het sprookjesachtige Guess Girl event in New York en over de parfumeur Laurent Le Guernec, maar vandaag wil ik het Guess Girl parfum eens goed aan jullie voorstellen. Ik heb er ongeveer een half jaar op moeten wachten (embargo’s, embargo’s), maar nu kan ik dan eindelijk een review schrijven over dit fruitige, verleidelijke parfum. In Amerika is de geur al een hele tijd te koop, maar in Nederland zal Guess Girl vanaf halverwege april (vanaf nu tot de komende weken) in de schappen komen te liggen.

Guess Girl ParfumVan de flacon alleen al word ik blij! Lekker roze, meisjesachtig en speels. Zelfs de vloeistof is roze! Ik ben vooral erg gecharmeerd door de grote bloemendop. Het zwarte lint en de zwarte letters maken het net iets stoerder. De flacon past uitstekend bij het parfum: liefdevol, sexy, vrouwelijk en flirterig.

Guess Girl ParfumParfumeur Laurent le Guernec vertelt “Ik wilde dit GUESS-parfum een jeugdig, flirterig en ultrasexy facet meegeven dat is geinspireerd op vrouwen als Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. De geur van acaciabloem vertegenwoordigt precies dat zwoele en liefdevolle van de Guess Girl waar ik naar op zoek was. Deze intrigerende dualiteit vormde de basis voor de geur. Om de exotische, sexy sfeer te versterken, besloot ik mimosa met paradijsorchidee te mengen, een combinatie die doet denken aan een Californische zonsondergang“.

Guess Girl ParfumHoewel de flacon er roze en lief uitziet, is Guess Girl geen mierzoete snoeperige geur. Het parfum opent fris en fruitigzoet met de geuren van rijpe frambozen, sappige meloenen en frisse bergamot (dat is een citrusvrucht). Al snel vermengt het parfum zich met het bloemige hart. De geur wordt iets minder zoet, maar wel iets poederiger, zachter en vrouwelijker. In het hart bevinden zich exotische bloemensoorten zoals de Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem (mimosa) en lelie.

Guess Girl ParfumNa een aantal uren begint de basis lichtelijk door te breken. Persoonlijk vind ik een parfum altijd het lekkerste wanneer het bij de basis aankomt. Het parfum krijgt dan iets meer karakter, iets meer warmte en sensualiteit. De basis van Guess Girl bestaat uit Australisch sandelhout en Madagascar vanille. Een warme, sexy en onweerstaanbare geurencombinatie.

Guess Girl ParfumAl met al is Guess Girl een fruitige bloemengeur met een exotisch, verleidelijk tintje. De zwoele basis maakt dit parfum verleidelijk en onweerstaanbaar en de frisse, fruitige topnoot maakt het wat speelser en flirteriger. Het zachte, poederige hart maakt het een sexy, origineel en vrouwelijk parfum. Guess Girl is een prettig parfum wat niet te veel van alles heeft. Het is niet te zoet, niet te bloemig, niet te fris en niet te kruidig. Het is een zacht en bloemig parfum met een fruitige topnoot en een sensuele basis. Een draagbare geur die bij veel vrouwen, jong en oud, goed in de smaak zal vallen. Echt een bestseller! Hier op de redactie zijn we in elk geval fan (Eline en Yolanda heb ik beiden een flacon mee naar huis gegeven).

Guess Girl ParfumDe Guess Girl collectie bestaat uit;

  • eau de toilette 30ml – €33
  • eau de toilette 50ml – €43
  • eau de toilette 100ml – €53
  • body lotion 200ml – €17,50
  • showergel 200ml – €17,50

Guess Girl ParfumGUESS GIRL GIVEAWAY
Zijn jullie enthousiast over Guess Girl? Dan heb je geluk! Van Coty mag ik namelijk 5 Guess Girl pakketten weggeven aan mijn bezoekers, bestaande uit de geur met een shower gel. Whoohoo!

Wat moet je doen om mee te doen aan deze giveaway? Laat hieronder een comment achter met het antwoord op de volgende vraag; wat haalt het meisje in jou naar boven?

Wat vinden jullie van Guess Girl? Spreekt de geuromschrijving jullie aan?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

525 Reacties

  1. Evelien
    10 september 2013 / dinsdag, 10 september 2013

    Bij mij? Optutten. Met BFF’s maskertjes opdoen. Shoppen. Op hakken lopen. Op een schoolbal in girly-jurkjes lopen. Een nieuwe tas showen. Krullen in m’n haar. Stiekem soms met m’n zusjes mee
    kijken naar Disney films! ;) Sprookjes waar in er een knappe prins de prinses komt redden <3 De Efteling. ( dat doet toch iets met je! ) De eerste keer dat ik wen echte gehele make-up look had gemaakt. Jongens. Mooie foto's van vroeger! X

  2. Evelien
    10 september 2013 / dinsdag, 10 september 2013

    Bij mij? Optutten. Met BFF’s maskertjes opdoen. Shoppen. Op hakken lopen. Op een schoolbal in girly-jurkjes lopen. Een nieuwe tas showen. Krullen in m’n haar. Stiekem soms met m’n zusjes mee
    kijken naar Disney films! ;) Sprookjes waar in er een knappe prins de prinses komt redden <3 De Efteling. ( dat doet toch iets met je! ) De eerste keer dat ik wen echte gehele make-up look had gemaakt. Jongens. Mooie foto's van vroeger! X

  3. Nazli
    8 juni 2013 / zaterdag, 8 juni 2013

    fashion! I love tumblr en ik vind het ook geweldig om inspiratie op te doen. Een andere inspiratiebron is mijn zus ze houdt heel veel van fashion en heeft mij ook verslaafd gemaakt haha en laten we natuurlijk niet de leuke girly girl series niet vergeten(pretty little liars :)) ow en natuulijk nooit never vergeten: PARFUM!!

  4. Selin Akgog
    29 mei 2013 / woensdag, 29 mei 2013

    ‘s Ochtends een frisse yoghurt met bosvruchten eten als ontbijt. Daarna mezelf mooi maken en een zomers jurkje aandoen. Een gezellig dagje doorbrengen met mijn beste vriendin aan het strand in LA (met leuke jongens die we kunnen versieren), en dit allemaal met een lekker geurtje -Guess Girl natuurlijk.

    Ik wil de parfum al zoooo lang en ik zou het echt willen winnen.. Dat zou echt leuk zijn!

  5. sandra
    23 mei 2013 / donderdag, 23 mei 2013

    wat haalt het meisje in jou naar boven? Elke keer wanneer ik mezelf opmaak en in de spiegel kijk, dan komt het meisje in mij weer tevoorschijn. Toch heel klein, onschuldig en te goed gelovig, maar gelukkig kan je littekens bedekken met make-up.

  6. Sylvia
    6 mei 2013 / maandag, 6 mei 2013

    Lipstick haalt zeker het meisje in mij naar boven. Als ik lipstick draag voel ik me veel zelfverzekerder. Het maakt niet eens uit welke kleur het is, ik ga de uitdaging aan haha :) x

  7. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

    Wat bij mij het meisje naar boven haalt is een zomers lief kanten jurkje met perfect matchende hakken :) En natuurlijk mooie strandwachten ;) xo
    Ik doe mee :)

  8. Marcella
    2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

    Een zomerjurkje waar ik bij weg kwijl! Het gevoel van een jurkje vind ik heerlijk en ik krijg meteen de neiging om m’n high heels er bij te halen.

  9. Elseline
    25 april 2013 / donderdag, 25 april 2013

    Wat het meisje in mij naar boven haalt is: na de winter voor het eerst weer op blote voeten buiten lopen, je misselijk eten aan suikerspinnen, huppelen, naar de wolken staren en er de raarste dingen in zien, en lezen in bed terwijl je weet dat je eigenlijk allang hoort te slapen tsja, want dit deed ik al toen ik een klein meisje was zo stiekem onder je dekbed ;)

  10. 24 april 2013 / woensdag, 24 april 2013

    Wat het meisje in mij naar boven haalt is:”Beauty in Wonderland”Het is mooie zonnige lente.Ik kom net de deur uit van mijn vriend waar ik mee super romantische weekendje heb gehad.Ik stap in mijn licht roze Bentley cabrio,ik zet Beyoncé op,en zing lekker mee ik voel heerlijke wind op mij gezicht,mijn haren gaan helemaal door de war.Ik ben bij mijn villa en ik loop naar mijn mooie tuin waar alleen maar verschillende roze bloemen zich bevinden.Zo hoe ik gekomen ben dus net als op foto ga ik liegen op grond tussen mijn
    roze bloemen en ik sluit de ogen dicht en droom ik weg.

  11. emma
    24 april 2013 / woensdag, 24 april 2013

    Wat haalt het meisje in mij naar boven?? Ehh, zo ongeveer het volgende weekend: de eerste dag heel veel geld uitgeven aan jurkjes, rokjes, roze, glitter, hoge hakken, make-up, sieraden. Dan op een terras neerploffen en lekker cocktails en mocktails drinken. De volgende dag eerst ‘s ochtends zoetigheden bakken (met ‘foute’ boybandmuziek op de achtergrond), dan ‘s middags een thuis spa met alle gekochte beautyspulletjes en ‘s avonds gezellig eten en chickflicks kijken (bij voorkeur met channing tatum ^^)
    Oh en een periode lang samen werken met 4 jongens maakt ook dat ik meisjesachtiger wordt (al was die samenwerking meerrrr dan prima, ik werd als een prinses behandeld :) )

  12. Judith
    23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

    Shopen met mijn moeder, terrassen met vriendinnen, mijn vriendje die me verwend. Eigenlijk vel ik me elke dag no een meisje!

  13. Demi
    23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

    Ik voel me op en top meisje als ik lekker kan eten met de smoes “ik ben ongesteld”, zonder me schuldig te voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *