Grey & Lilac eyelook

Vandaag heb ik weer een nieuwe make-up tutorial voor jullie op deze Makeup Monday! Vooral mijn brown eyed lezeressen zullen hier blij mee zijn aangezien het bruine kijkers echt laat stralen! De kleuren die ik in deze Grey & Lilac eyelook ga gebruiken zijn staalgrijs gemengd met blauw/paars en een lila kleuraccentje. Heel fris en helder, maar ook een beetje smokey en mysterieus.

grey & lilac eyelook01 Ik begin met bijgetekende wenkbrauwen en een laagje eyeshadow base van Artdeco.

grey & lilac eyelook02 Op mijn bewegende ooglid breng ik een staalgrijze kleur aan. Deze kleur laat bruine ogen erg mooi uitkomen. Het lijkt alsof mijn ogen een warmere gloed krijgen door deze koele kleur.

grey & lilac eyelook03 Blend de kleur iets boven je arcadeboog uit.

grey & lilac eyelook04 Voor iets meer kleur en diepte breng ik een blauwpaarse kleur aan boven de arcadeboog. Deze kleur blend ik met de staalgrijze kleur tot alles mooi in elkaar overloopt. Het is slechts eenheel subtiel kleurverschil.

grey & lilac eyelook05 Diezelfde blauwpaarse kleur breng ik dik en smokey aan onder mijn ogen.

grey & lilac eyelook06 Voor een highlightend effect blend ik een matte crèmekleur onder mijn wenkbrauwen, die ik mooi laat overlopen in het blauwpaarse.

grey & lilac eyelook07Bij mijn traanbuis breng ik een matte witte kleur aan. Dit zorgt voor een heldere, stralende oogopslag.

grey & lilac eyelook08 Optioneel: breng een mooi glittertje aan bij je traanbuis voor nog meer verheldering en een klein beetje glam.

grey & lilac eyelook09 Met het lila oogpotloodje van Catrice (Blues Willis) kleur ik mijn onderste waterlijn in.

grey & lilac eyelook10 Teken een winged eyeliner of kies juist voor een zwarte smudgy lijn met een oogpotlood – ook erg mooi.

grey & lilac eyelook11 Maak de eyelook af met een flinke laag mascara. Dit is mijn nieuwe favoriete Angel Wings mascara van Artdeco.

Hieronder de finished look:

grey & lilac eyelook13 grey & lilac eyelook14 grey & lilac eyelook12 grey & lilac eyelook15De grijze kleur is vrij donker, maar door het lila potloodje op de waterlijn en de witte kleur bij de traanbuis is het toch een hele heldere look geworden. Deze koele kleuren laten bruine ogen een stukje warmer en lichter lijken, lijkt het wel. Mijn ogen stralen echt en komen met deze eyelook goed tot hun recht.

Ik denk dat deze kleuren ook erg goed werken voor groene en hazelnootkleurige ogen. Natuurlijk kun je deze look ook dragen met blauwe en grijze ogen, maar ik weet niet of het je oogkleur dan erg naar voren haalt. Bij blauwe en grijze ogen werken warme kleuren juist weer heel erg goed.

De look maak ik af met mijn favoriete Armani Luminous Silk foundation (bijna op, paniek!), Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur Bronze en op mijn lippen draag ik Lipfinity in de kleur 006 Always Delicate (een nieuwe favoriet).

grey & lilac eyelook16 grey & lilac eyelook18 grey & lilac eyelook17Ik hoop dat jullie leuke inspiratie hebben gekregen van deze Grey & Lilac eyelook!

Welke oogkleur heb jij en welke kleuren combineer je daar het liefste bij?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

81 Reacties

 1. Renee
  29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Meten nagemaakt! Inderdaad erg mooi met bruine ogen 🙂

 2. Marissa
  29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Jouw ooglooks zijn prachtig! Nu ook weer! 🙂

 3. 29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Het felle lillablauwe oogpotloodje maakt het helemaal af! Mooi gedaan 🙂

 4. faat
  29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Prachtig!

 5. 29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Heel erg mooi, grijs en paars staat altijd prachtig bij bruine ogen. Ik heb zelf ook donkerbruine ogen en merk dat paars echt mijn kleur is. Als iemand trouwens aanraders heeft voor fijne paarse oogschaduws, let me know 🙂

 6. Sophie
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Mooi! Welke oogschaduws heb je hiervoor gebruikt?

  • Serena
   Auteur
   29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

   Een zelf samengesteld palette van Inglot. Wil je de nummers weten? Dan moet ik de pans even lospeuteren, hahaha! Let me know!

   • 27 juni 2014 / vrijdag, 27 juni 2014

    Hey Serena, wat een prachtige look! Ik zou ook heel graag weten welke oogschaduw je hiervoor hebt gebruikt 🙂 Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed dekkende grijze kleur zoals deze! Ook de blauwpaarse kleur vind ik erg mooi!

  • Imke
   29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

   Ja wauw, wat een prachtige oogschaduwkleuren! Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke het zijn 🙂 hoop dat het niet teveel moeite is, om de pans loste peuteren haha :))

 7. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  ERG mooi, staat je weer geweldig. Jammer genoeg gaat de kleur in mijn waterlijn er altijd snel af!

 8. Melissa
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Wauw heel mooi!!!

 9. Melissa
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Wauw heel mooi!!!

 10. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Past goed bij je trui :)!!

 11. Samia
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Stunner!

 12. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Heel erg mooi! Ik heb een beetje een groen/blauwe oogkleur.

 13. Lola
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Supermooie look! Ik vind je trui trouwens ook geweldig, mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

  • Serena
   Auteur
   29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

   hi Lola, maar natuurlijk mag dat! Van Primark is ‘ie. Met een unicorn 🙂

   • Lola
    29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

    Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *