Getest | stick-on eyeliner

Een paar dagen geleden was ik met Dior in Parijs en toen ik door Le Bon Marche liep stuitte ik op een stickervelletje van Mily Make Up met stick-on eyeliners. DAT MOET IK TESTEN dacht ik meteen! Ik heb wel eens vaker video’s gezien op YouTube waarbij mensen stick-on eyeliners testen en ik heb me altijd al afgevraagd of zoiets voor mij zou werken. Ik had geen hele hoge verwachtingen moet ik eerlijk bekennen, dus des te verbaasder was ik over het resultaat…

Hieronder nog even de voor- en nadelen;

nadelen
– het aanbrengen is even wennen en kan ik het begin wat langer durren
– je voelt ze in het begin ook een beetje zitten
– vrij duur in aanschaf
– van heel dichtbij zie je dat het een sticker is
– oogschaduw breng je pas op nadat de eyeliner geplakt is (vind ik zelf wat lastig)
– lastig aan te komen (niet in Nederland verkrijgbaar)

voordelen
– beide eyeliners zijn identiek
– aanbrengen heb je al snel onder de knie
– na een tijdje voel je ze niet meer zitten (net zoals bij nepwimpers, je moet even wennen)
– mooie, matte en vrij realistische finish
– perfect voor hooded eyes: geen dubbelgevouwen lijntje
– de sticker duwt mijn hooded eyes meteen een beetje omhoog
– ze plakken goed en blijven erg lang zitten
– ze zijn flinterdun dus ze voelen vrij comfortabel aan
– de stickers zijn herbruikbaar

Al met al ben ik zeer positief verrast, vooral omdat ik nu EINDELIJK een dikke winged eyeliner kan dragen, ondanks mijn hooded eyes. Met een normale eyeliner lukt me dit namelijk niet. Voor mij is dit dus een vrij opvallende eyeliner look (normaal teken ik een dunner lijntje) en ik ga dit dan ook zeker weer gebruiken voor als ik een feestje heb, ik ben echt tevreden en blij met het resultaat! Ik kan deze stickers dan ook zeker aanbevelen, maar vooral aan mensen die net zoals ik (licht) overhangende oogleden hebben of gewoonweg niet goed zijn in het zetten van een mooie winged eyeliner.

De stick-on eyeliners van Mily Make Up zijn helaas niet zo goedkoop, maar goed, ik kan me voorstellen dat er verschillende kwaliteiten stick-on eyeliners zijn en bij deze weet je in elk geval dat ze van goede kwaliteit zijn. Voor een velletje met 12 verschillende paren eyeliners betaal je €17,65. Dat is omgerekend €1,47 per paar (als je het omrekent valt het best mee!).

Je hoeft er gelukkig niet helemaal voor naar Parijs, want je kunt ze ook online bestellen via de Mily Make Up webshop. Dit is een Duitse webshop die binnen Europa verzend, dus ook naar Nederland en België. Betalingen kunnen gedaan worden via credit card en Paypal.

Wat vinden jullie van deze stick-on eyeliners? Is het iets voor jou? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

36 Reacties

 1. Astrid
  27 mei 2016 / vrijdag, 27 mei 2016

  Serena, wist je dat jouw filmpje nu op de Facebook pagina van Mily Make Up staat? 😉

 2. 24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Wow! Ik had hier echt nog nooit van gehoord en verwachtte er eerlijk gezegd ook niks van maar ik ben echt positief verrast. Het ziet er echt niet sticker achtig uit, volgens mij zie je het pas als je heel goed kijkt. Kun je de stickers opnieuw gebruiken of moet je ze hierna echt weggooien?

 3. 24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Whaaa! Dit resultaat had ik dus écht niet verwacht. Je moet echt goed en heel bewust kijken om te zien dat dit stickers zijn. Best wel een uitkomst voor iedereen met hooded eyes én iedereen die (nog) niet zo kundig is met het trekken van een mooie strakke eyeliner. Deed me in eerste instantie denken aan van die stickers die je gebruikt om een mooie french manicure te zetten. Leuke ontdekking en staat je mooi! 🙂

 4. 24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Dat ziet er eigenlijk veel beter uit dan ik had verwacht.

 5. 23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  dit zou voor zo een kluns als mij wel een uitkomst zijn. ik dag dit zeker in mijn achterhoofd houden hoor! liefs soraya

 6. 23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Leuk filmpje en leuk product maar wat is dat irritant die tekst die met jou mee typt en de helft klopt niet eens qua vertaling. Zoals bijvoorbeeld woorden als Gardameer, musical, oud medewerker. Dat heb jij niet gezegd maar staat er wel. Die tekst leid enorm af en dat vind ik jammer.

  • Pauline
   23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

   Dat kan je uitzetten, dat is een setting in Youtube. Rechtsonderin de video staat een tekst-icoontje. Als je daarop klikt, gaat het weg. Staat normaal ook niet aan (ik zie het nooit) .

 7. Nienke
  23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Leuk idee en fijn dat het goed blijft zitten.
  Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken, alhoewel ik wel een kluns ben met eyeliner. XD
  Ik ben ook wel benieuwd hoe een paar andere modellen eruit zouden zien op je ogen.

 8. 23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Ziet er uit dat het product vast voor mij bestemd is. Ik ben wel nieuwsgierig.

 9. 23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Deze vind ik echt super vet. Handig voor een dag als je even snel je op moet maken of geen zin hebt… soms heb ik van die dagen, vooral wanneer ik extra moe ben dan lukt het soms niet om beide eyeliners gelijk aan te brengen en dan is dit zeker een uitkomst! Jammer alleen dat er zoveel verschillende vormen in zitten. Ik vind degene die jij op hebt toch wel een van de mooiste als ik zo kijk…

 10. 23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Leuk product! Ik ben toch wel benieuwd hoe die andere vormen je staan 🙂
  Liefs xx

 11. as
  23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  wat nog een week voor mr wrong..

 12. Mal
  23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Je hebt supermooi haar

 13. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Super leuk. Nu maar even afwachten tot een goedkoper Nederlands merk deze uitbrengt. ☺

 14. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Heel leuk concept! Voor meiden die het lastig vinden om even eyeliners te zetten is dit zeer handig! Jammer dat het zo prijzig is. Gelukkig heb ik na al die jaren oefenen de techniek onder de knie, ik kan zelfs mijn eyeliner in de trein aanbrengen (:

  X

 15. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat handig zeg voor mij die altijd lastig om beide kanten dezelfde lijntjes te tekenen

 16. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat een grappig idee. Jammer dat het vrij prijzig is, als het wat goedkoper was zou ik het wel willen testen 🙂

 17. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat een leuke uitvinsing! Ondanks dat breng ik denk ik liever zelf een lijntje aan met een goedkopere eyeliner.

 18. Denise
  22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Ik vind de glans en ook de vorm niet mooi. Die lange, dunnen puntjes aan een wing vind ik juist mooi, zeker in combinatie met oogschaduw met een scherpe lijn. Denk dat dat niet zo mooi kan met deze sticker; ze zien er wat lomp uit…

 19. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat handig. Ik ben echt een kneus in het zetten van een mooie wing. Toch gok ik dat dit mij ook niet makkelijk afgaat hihi.

 20. Jen
  22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Staat je mooi! Ps komt Angel vandaag nog online of word t volgende week? X

  • Tamara
   22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

   Op haar instagram heeft ze gezegd dat het volgende week word!

   • 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

    Ik wilde net vragen of de MRwrong verhalen nog wel komen? vorige week ook niks toch?
    Maar volgende week dus weer.. Nog even wachten dus haha

 21. ashley
  22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wauw super vet! Met mijn hooded eyes zeker het overwegen waard al zal ik over 2 weken hooded eyes vrij zijn 😀 ik ga het met een nieuwe technologie laten doen waardoor ze niet hoeven te snijden en je dus geen littekens hebt en na 1 week al genezen bent en weer vol in de makeup kunt.

  Heb jij ooit overwegen iets aan je hooded eyes te doen?

 22. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wauw wat leuk!! Ik heb ook hooded eyes, dus dit zou best een uitkomst zijn! Leuke video ?

 23. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Ik pruts liever met een gewone eyeliner, want ik vind het wel duur en sowieso krijg ik de kriebels van stickers. Het idee vind ik wel heel grappig en had ik nog niet gezien, maar ik ben aangenaam verrast door het resultaat 🙂
  xx

 24. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat grappig dat het zo goed blijft zitten. Ik heb ze ooit wel eens van Essence geprobeert. Volgens mij zo’n limited edition ‘velvet’ liner. Man wat waren die dingen hopeloos. Misschien deze eens een keer proberen want eyeliner tekenen vind ik nog steeds lastig!

 25. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat leuk! Ze zien er inderdaad heel goed uit!

 26. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  ik hou het denk ik toch liever bij de liquid liner 🙂 werkt voor mij persoonlijk veel sneller en het idee van stickers op m’n oog krijg ik nu al de kriebels van haha XD

 27. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Ik vind het idee heel leuk, maar het resultaat is wel heel oogvorm afhankelijk. Ik vind deze bij jou niet zo’n mooi liftend effect geven, terwijl ik dat bij een winged eyeliner toch graag wel zie. Ik zet denk ik toch liever snel een eyeliner met of zonder wing.

 28. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Haha cool, ik heb zelf ook hooded eyes dus ik ken de frustratie. Het verbaast me dat ze zo goed blijven zitten! Ik vraag me wel af hoe je ze opnieuw zou kunnen opkleven? Wimperlijm..?

  • Serena
   Auteur
   22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

   Nee ze blijven nog wel goed plakken, je kunt ze hierna denk ik nog 1 keer gebruiken en daarna plakken ze niet meer goed genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *