Getest | L’Oréal Miss Baby Roll mascara

Er is weer een nieuwe mascara in town! De Miss Baby Roll mascara van L’Oréal, waarmee ik een samenwerking ben aangegaan, is verkrijgbaar in zwart, zwart waterproof én turquoise, dus dat betekent dat we onze wimpers deze zomer kunnen voorzien van een touch of color. Leuk! De Miss Baby Roll mascara belooft wimpers met lekker veel volume, een prachtige krul die de hele dag blijft zitten en een instant lash lift, zodat jij er deze zomer flink op los kunt flirten.

In de onderstaande video deel ik 6 nieuwe mascara hacks met jullie, als aanvulling op de mascara hacks die ik vorig jaar plaatste. Kijken jullie mee?

L’Oréal Miss Baby Roll mascara

De verpakking ziet er leuk en speels uit met de roze & mintgroene dop en de vrolijke letters. Lekker girly! De huls bevat 9,1 ml product.

Het borsteltje bestaat uit siliconenhaartjes in een dubbele schuine spiraalvorm, die moet zorgen voor volume en krul. De haartjes zijn niet heel lang en staan redelijk uit elkaar, wat ervoor zorgt dat je de mascara gemakkelijk aanbrengt zonder te klonten, en waarbij het de wimpers juist mooi van elkaar separeert. Het borsteltje is vanaf begin tot einde even dik en zorgt dus voor een gelijkmatige distributie van de mascara.

Zo zien mijn wimpers eruit zonder mascara.

En op deze foto heb ik de waterproof variant gebruikt. Zoals jullie misschien weten gebruik ik ALTIJD waterproof mascara, omdat een waterproof formule de enige formule is die mijn kaarsrechte wimpers de gehele dag recht overeind kan laten staan. Het vlekt niet (ideaal voor mensen die snel last hebben van traanogen), loopt niet uit, laat de wimpers niet uitzakken, maar houdt de krul er juist perfect in! Het is natuurlijk persoonlijke voorkeur, maar ik zweer al een aantal jaren bij waterproof mascara’s. Ik reinig het ‘s avonds met een 2-fasen oogmake-up remover, waarbij ik niet eens harder hoef te boenen dan bij een niet-waterproof mascara.

Zoals je ziet geeft het mijn wimpers flink wat volume, lengte én krul, die er de gehele dag goed in blijft zitten. Het maakt mijn wimpers intens zwart en separeert ze mooi, zonder klontjes.

Ik vind het resultaat echt prachtig! Deze mascara haalt alles uit mijn wimpers wat erin zit! Mijn wimpers zijn ineens heel opvallend en intens, maar dan op een natuurlijke manier. I love it!

Miss Baby Roll is ook verkrijgbaar in een turquoise variant! Dit is een LIMITED EDITION en exclusief verkrijgbaar bij Etos. Hiermee kun je je look voorzien van een superleuke touch of color. Turquoise staat mooi bij elke oogkleur, maar staat erom bekend vooral bruine, groene en hazelnootkleurige ogen te laten sprankelen. Deze kleur laat mijn ogen iets lichter en warmer lijken dan dat ze zijn, vind ik.

Hierboven heb ik de mascara aangebracht als eyeliner en heb ik de kleur laten terugkomen in de onderste wimpertjes. Het staat lekker zomers en geeft de ooglook net even iets extra’s, vinden jullie niet?

De Miss Baby Roll mascara doet wat ‘ie belooft; het geeft lekker veel volume en MEGA veel krul! Ik vind het effect werkelijk prachtig, dit is echt wat ik zoek in een mascara. Het laat mijn wimpers recht overeind staan en de krul blijft er echt de gehele dag goed in zitten. De mascara vlekt niet, stempelt niet en loopt niet uit. Ook vind ik het fijn dat de mascara mijn wimpers iets lijkt te verlengen en dat mijn wimpers vrij blijven van klontjes. Ik vind dit een hele fijne mascara die ik zeker vaker ga gebruiken!

De L’Oréal Miss Baby Roll mascara kost €11,99 en is sinds eind vorige maand verkrijgbaar bij de (online) drogist of bestel hem direct via Wehkamp.nl.

Wat vinden jullie van deze mascara? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

30 Reacties

 1. Hehe
  24 juni 2017 / zaterdag, 24 juni 2017

  Beter dan hun volume million komt er nooit. Qua resultaat vind ik alle mascaras eigenlijk hrtzelfde behalve als ze heel droog oc nat zijn. Vooral waterproof zijn vind ik heel belangrijk. Beste zijn clinique loreal en lancome op dat vlak

 2. Carola
  23 juni 2017 / vrijdag, 23 juni 2017

  Fijne mascara, heb deze ook aangeschaft. Wat heb je een super mooi topje aan!

 3. 23 juni 2017 / vrijdag, 23 juni 2017

  Wat een super mooi effect geeft deze mascara en de verpakking is super schattig = ) Deze ga ik zeker aanschaffen zodra mijn huidige mascara niet meer te gebruiken is.

 4. 23 juni 2017 / vrijdag, 23 juni 2017

  Waaauw, die borstel ziet er al super leuk uit! Echt een bijpassende naam voor deze schattige borstel. Ik ben niet echt een fan van silicone borstels maar ik moet toegeven dat deze er wel super fijn uitziet. De ‘haartjes’ zien er heel fijn en dun uit wat ik vaak niet zie bij silicone borstels, doet me beetje denken aan de borstel van Chanel. Het effect is echt WAUW, het geeft gewoon het juiste effect wat je van Baby Doll verwacht als je het hoort. Ook goed om te weten dat ze een waterproof versie van hebben, ik gebruik ook alleen waterproof anders krijg ik panda ogen 😛

 5. 22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  OehhH! Supertof! Ik ga deze zeker eens uitproberen. Ben niet zo mascara-vast, haha! Ik draag ook altijd waterproof. X

 6. 22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  Wat een prachtig effect en de verpakking ziet er ook tè leuk uit! <3

 7. Daphne
  22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  ik vind dat je je ad wel fijn hebt verwerkt zo in het artikel! Fijn dat er in de video even aangegeven staat dat het om een gesponsord artikel gaat en leuk dat je er interessante tips bij geeft, ook als je niet geinteresseerd bent in het product. Leuk artikel!

 8. Nele
  22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  De Miss Baby Roll is ook al 2 maand mijn favoriet! Ik had ‘m in Berlijn gekocht en was zoooooo blij dat ie hier nu ook verkrijgbaar is! Ik gebruik de gewone variant, maar de waterproof wil ik zeker en vast ook eens proberen! 😀

 9. 22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  Hij doet wel echt zijn werk, top!
  Ik begrijp alleen de turquoise mascara niet helemaal, beetje 90’s!

 10. nena
  22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  pfff… ik kom bijna in de verleiding om het te kopen. Maar na 78 verschillende (WATERPROOF!) mascara’s gebruikt en getest te hebben moet ik concluderen dat er geen mascara is opgewassen tegen mijn steile, rechte wimpers. Alleen wimperextensions helpen 🙁

 11. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Heel mooi en mooie foto’s! Ik ben zelf een heel simpel als het om mascara gaat en gebruik al heel lang een van Catrice. (Heb iets van 10 wimperhaartjes dus valt niet veel aan te doen?)

  • Tingeling
   30 juni 2017 / vrijdag, 30 juni 2017

   Revitalash! Echt, het help. Het maakt je wimpers langer en voller.

 12. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Wauw, zo leuk! Vind het echt leuk dat je de turquoise versie gebruikt als eyeliner. De verpakking ziet er ook zo leuk uit!

 13. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  hij geeft wel goed volume maar op de foto vind ik de wimpers iets te veel aan elkaar kleven. ik vind dat persoonlijk wat minder maar dat is persoonlijk. zelf gebruik ik ook alleen maar waterproof tegenwoordig

 14. Laura
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Hee Serena!

  Ik ben benieuwd wat voor jou tot nu toe echt de beste mascara is! Ik heb zelf korte en recht naar beneden staande wimpers en heb ook sowieso waterproof mascara nodig wil de krul van de wimperkruller er in blijven staan!
  Tot nu toe werkt Chanel inimitable waterproof heel goed, alleen vind ik hem niet bijzonder. Het verlengt mijn wimpers niet enorm, geeft niet echt een ‘wauw’ effect jammergenoeg!

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   Hi Laura,

   ik heb een aantal favorieten, waaronder Guerlain Cils d’Enfer waterproof, Catrice Speedstar waterproof (maar die is helaas uit het assortiment gehaald), eentje die ik in Tokyo kocht en waar je helaas niet gemakkelijk aankomt: Isehan Heroine Make Volume & Curl mascara en dan deze, de Miss Baby Roll waterproof.

   Mijn favoriete high end mascara is dus die van Guerlain en mijn favoriete drugstore/budget mascara is deze! Die van Chanel heb ik nooit geprobeerd, maar wil ik zeker nog eens aanschaffen. Jij bent er niet zo heel kapot van merk ik, maar er zijn veel mensen die ook korte, rechte wimpers hebben en die zijn er juist helemaal lyrisch over. Dus ben gewoon heel nieuwsgierig wat zo’n mascara voor mijn wimpers kan doen.

 15. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Wauw wat een mooie mascara, ik gebruik zelf altijd de normale variant ipv waterproof. Hoop dat die hetzelfde effect geeft. Wat voor mooie kleur heb je op je lippen? Lijkt de perfecte nude kleur met roze ondertoon.

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   hi Johanneke,
   dit is de Posiebalm van Benefit, een heeeeerlijke lippenbalsem die net een mooi, fris vleugje roze geeft. Op deze manier krikt hij je eigen natuurlijke lipkleur heel mooi op. Eén van mijn favorietjes!

 16. Britt
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Wat mooi! Klinkt heel goed!

 17. T
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Is je site vernieuwd? Mooi! Wel wennen…

 18. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Super mooi effect én verpakking!

 19. Melanija
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Wow, wat een super mooi effect! Het turqoise staat je zo goed dat ik het zelf ook wil proberen. Ik durf niet zoveel op het gebied van kleur in mijn make-up, terwijl ik het wel super leuk vind. Maar dit is zó verleidelijk! 😀

 20. beer
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Hi Serena,

  Mooi, je nieuwe site!

  Is het bij je nieuw site bewust nog onduidelijker gemaakt of een artikel spon is of niet? Zoals hier staat het alleen helemaal onderaan met een kleine hashtag. Dit vind ik zelf niet echt heel transparant.

  • beer
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   Ik bedoel trouwens niet in de tekst, daar staat nu bij dit artikel wel iets over. Ik bedoel maar als je op je homepage komt en voordat je het artikel leest, het nergens duidelijk staat.

   • Serena
    Auteur
    21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

    hi Beer,
    dat ligt aan de nieuwe lay-out, hier is uiteraard niet bewust voor gekozen. Vandaar dat ik meteen in de eerste zin duidelijk heb gemaakt dat het om een samenwerking gaat. Op de homepage zie je daarom “waarmee ik een samenwerking ben aangegaan” staan in de tekst onder de foto, waaraan je kunt herkennen dat het om een sponsored post gaat. Mocht je nog steeds je twijfels hebben dan kun je naar de tags onderaan de post scrollen, waar het nogmaals wordt aangegeven met ‘spon’.

    • Leonie
     21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

     Waarom kan je niet gewoon duidelijk aangeven ‘gesponsord’? Het is niet heel moeilijk en iedereen weet gewoon waar ze aan toe zijn ipv zo eufemistisch ‘samenwerking’ te gebruiken.

 21. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Oh wow, ik vind het ook een heel mooi effect hebben. Precies wat ik zoek in een mascara 🙂

 22. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Staat je goed. Wat een fijne mascara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *