Getest | 2 x eyeliner hacks

Soms stuit je wel eens op een plaatje via Pinterest of Instagram waarin er in enkele, eenvoudige stappen een beauty life hack wordt uitgelegd. ‘Wow! Amazing!’ denk ik dan altijd, maar vaak vergeet ik het weer en komt het er eigenlijk nooit van dat ik zoiets uitprobeer. En elke keer als je dat plaatje weer zie denk ik ‘oh ja, dat wil ik nog eens proberen!’. Herkenbaar?

Sinds vandaag ben ik een nieuwe ‘serie’ op YouTube gestart waarin ik dit soort dingen voor jullie ga testen. Ik noem het ‘Nailed it or Failed it?’. In deze videoserie komen nieuwe (bizarre?) beautybehandelingen, beauty gadgets en beauty life hacks aan bod. Het wordt voorlopig nog geen wekelijkse serie, maar het zal wel geregeld voorbij komen en ik sta absoluut open voor suggesties!

Vandaag test ik 2 eyeliner hacks die ik supervaak voorbij heb zien komen op Pinterest; de hack waarbij je oogpotlood aanbrengt op je wimperkrultang voor een lijntje boven je oog, en de hack waarbij je plakband gebruikt om de perfecte winged eyeliner te creëeren. Werken deze life hacks écht of is het too good to be true?

Bekijk het in de video hieronder;

eyeliner beauty hacks - 2Deze hack heb ik al zo vaak voorbij zien komen, maar werkt het nu echt zo makkelijk? De bedoeling is dat je hiermee 2 vliegen in 1 klap slaat: breng wat oogpotlood aan op je wimperkrultang, krul je wimpers, verwijder de wimperkrultang en voila! Je hebt niet alleen gekrulde wimpers, maar ook een lijntje oogpotlood aangebracht! Sounds amazing, toch?

eyeliner beauty hacks - 1Ook deze hack heb ik vaak voorbij zien komen en kan tevens ook uitgevoerd worden met een stukje karton (men gebruikt vaak een business card) of een lepel. Laatst gebruikte ik al eens plakband voor een winged eyeshadow look, maar werkt het ook om een perfecte winged eyeliner mee te tekenen?

Ook al zijn deze beauty eyeliner hacks al lang en breed bekend, toch vond ik het leuk om ze voor het eerst te proberen op video! Vooral de eerste hack (met de wimperkrultang) werd volop aangevraagd. Ik vroeg me al langere tijd af of deze hacks zouden werken of niet, en nu heb ik eindelijk het antwoord. Als er meer beauty hacks zijn waar jullie benieuwd naar zijn, laat het me dan vooral weten bij de comments, en wie weet probeer ik ze dan uit in de volgende aflevering van “Nailed it or Failed it?”.

Hebben jullie bovenstaande beauty hacks wel eens uitgeprobeerd? En was het voor jou een succes?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Ik heb 1 keer met plakband gewerkt toen ik de perfecte smokey eyes moest doen voor een danswedstrijd, volgens mij ben ik nog nooit zo lang bezig geweest met een ooglook dan die keer haha!

 2. 9 januari 2016 / zaterdag, 9 januari 2016

  Ik heb ook wel eens een ooglook gemaakt met plakband en dat was wel mooi strak geworden, toch heb ik het daarna nooit meer gedaan haha

 3. Julie Tina
  9 januari 2016 / zaterdag, 9 januari 2016

  Zelf ga ik nooit voor winged eyeliner maar de plakband lijkt me inderdaad ook handig bij oogschaduwlooks.
  N.a.v een vorig artikel heb ik net de Essence wimperkruller aangeschaft, heel benieuwd of hij bij mij ook een mooi resultaat geeft 😀

 4. 9 januari 2016 / zaterdag, 9 januari 2016

  De eyeliner hack met de wimperkruller had ik vroeger al eens getest en ook bij mij gaf die een redelijk slecht resultaat! De plakband-hack daarentegen vind ik geweldig, vooral als je met potlood werkt

 5. 8 januari 2016 / vrijdag, 8 januari 2016

  Handig artikel, ik ben zelf geen held in winged eyeliner. Ik oefen en oefen, maar ik vind er geen perfectie in :-). Misschien ook maar eens de plakband techniek uitproberen.

  Ah Coco, zo schattig! Ik zou Coco ook de hele tijd kussen en knuffelen!

 6. Amber
  7 januari 2016 / donderdag, 7 januari 2016

  Hi Serena! Ik volg je blogg al sinds het begin en ik vind je top! Ik stuur eigenlijk nooit een berichtje, maar ik denk dat ik een heel goed idee heb voor een artikel (waar ik zelf ook graag wat informatie van jou over zou willen 😉 ).

  Welke hairtools kun je het beste gebruiken als je op vakantie gaat?

  Ik loop hier vaak tegen aan, mijn straightener en föhn zijn geschikt voor het Nederlands stroomnet maar als ik op vakantie ga hebben ze vaak overal weer een ander stroomnet! HELP! What to do en wat moet je hiervoor kopen om voor alle landen ‘prepared’ te zijn.

  Aangezien jij vaak reist denk ik dat jij dit vast wel weet 😉

  Keep up the good work!!!

  Groetjes Amber

  • Anne
   13 januari 2016 / woensdag, 13 januari 2016

   Je kunt een universele reisstekker kopen (kost rond de €5 geloof ik)

 7. Dineke
  7 januari 2016 / donderdag, 7 januari 2016

  shiiiiit… ik ben echt heel slecht met een mooie winged eyeliner maar ik heb zojuist echt een perfecte gezet! Thanks Serena! (de plakbandhouder gaat in mijn badkamerkastje.)

 8. Moniek
  7 januari 2016 / donderdag, 7 januari 2016

  Wat betreft de eyeliner mbv plakban:
  Ik heb dit in het verleden ook wel eens gedaan, maar vond het zo vervelend om plakband van de gevoelige huid rondom mijn ogen te trekken. Na die tijd werd he rood 🙁 Nu ik er nog eens over nadenk, ga ik het eens met post-its proberen. Die plakken wat minder goed, wat me fijner voor mn huid lijkt.

  Het is ook handig als je een strakke oogschaduw look wilt. Btje cat-eyes.

 9. Loes
  7 januari 2016 / donderdag, 7 januari 2016

  Ik kende ze allebei al! Ook eens voorbij zien komen. Die met de wimperkruller werkt bij mij ook niet, met het plakbandje wel 😀 Nu ben ik niet zo van de eyeliner dus gebruik ik het persoonlijk vaker voor het aanbrengen van oogschaduw, zodat deze bij beide ogen gelijk ‘wingt’ aan de buitenkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *