Get Ready With Me

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ‘Get Ready With Me’ video heb gemaakt, maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Ik loop mezelf gewoon lekker op te maken, mijn koffertje in te pakken en ondertussen klets ik de oren van je hoofd af. Ik maak me klaar voor een weekendje weg, want ik had afgesproken om bij mijn vriendinnetje Sanaz te blijven slapen in het oosten van het land. Ook gaan we shoppen in Duitsland, stappen in Doetinchem en genieten van heerlijk Iraans eten. Zo veel zin in!

Het is best een lange video dus ik zou zeggen pak er een kopje thee bij, een kommetje pepernoten, en enjoy!

Gebruikte producten;
Embryolisse Secret de Maquilleur primer
Too Faced Born This Way foundation in Sand
Beautyblender
Urban Decay Naked Basics palette (voor de wenkbrauwen)
Hourglass Ambient Lighting powders
Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze
Lancôme eye & lip palette (uit de kerstcollectie 2015, uitgebreide review is coming soon)
Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner in Dark Brown
Guerlain Cils d’Enfer mascara waterproof
MAC Zenith lipstick (uit de Guo Pei collection)

Trèsemmé Heat Protector (in Amerika gekocht)
Aussie haarserum (deze kocht ik in Duitsland en is (nog) niet in Nederland te koop)
Wella Sugar Lift Volume Spray

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een keer zo’n soort video van mij te zien. Zelf vind ik het altijd hele prettige video’s voor op de ‘achtergrond’ terwijl ik bijvoorbeeld mijn huisje schoonmaak om mezelf ook aan het opmaken ben, haha!

Mocht je benieuwd zijn hoe mijn weekendje is geweest met Sanaz en Kelly, bekijk dan mijn minivlog op Snapchat. Mijn gebruikersnaam is ‘serenaverbon’. En let ook vooral op Hummer, het ontzettend lieve hondje van Sanaz. Ik wil hem stiekem meenemen naar huis, wat een moppie is dat toch!

Ik zou het superleuk vinden als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube kanaal, dat kan door hier te klikken en dan op de rode knop te drukken. Ben je al geabonneerd? Klik dan op het belletje rechts van de rode knop om meldingen te krijgen zodra ik een nieuwe video upload. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van mijn video’s!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

44 Reacties

 1. Mariska
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Hoi Serena,

  Wat een superleuke koffer heb je!
  Van welk merk heb je hem?
  Ik zoek al een tijdje een goede koffer.

  xx Mariska

 2. 3 november 2015 / dinsdag, 3 november 2015

  Wat een leuke video! Wat grappig dat jij het heerlijk vind om met de trein te reizen, ik vind auto rijden juist fijner. Ik woon ook dicht bij de grens van Duitsland en haal heel veel dingen bij DM. Shampoo enz. is daar echt veel goedkoper!

 3. 28 oktober 2015 / woensdag, 28 oktober 2015

  Ik vind deze video geweldig en hij is ook anders dan andere ‘get ready with me’ video’s net omdat je zoveel babbelt. Niet slecht bedoelt hoor, ik vind dit juist leuk! Je hebt inderdaad een enge manier van wimpers krullen. Trek je ze zo niet uit? daar zou ik toch bang voor hebben, maar dat heb ik op de ‘normale’ manier eigenlijk ook al, haha.

 4. Rosa
  28 oktober 2015 / woensdag, 28 oktober 2015

  Dit vond ik echt leuk! Heb het drie keer gezien 😀

 5. Marielle
  26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  In de winter gebruik ik deze creme van de DM als dagcreme https://www.dm.de/babylove-ultra-sensitive-pflegecreme-gesicht-und-koerper-p4010355050038.html je zou denken dat dit een vettige creme is omdat ie voor baby’s is maar dat is niet zo. In de winter is mijn vette huid wat droger meer zoals normaal en deze creme vind ik heel fijn zonder chemische irriterende stoffen.
  En ik kocht in Duitsland ook een gezichtsborstel van Olaz deze was toen nog niet in Belgie te koop (ik denk niet da ie nu hier al te koop is) https://www.dm.de/olaz-regenerist-3-zone-reinigungssystem-p4015600440077.html
  Ik koop ook altijd deze face-wash want hij bevat geen SL(E)S en parfum https://www.dm.de/balea-med-waschgel-ultra-sensitive-p4010355993052.html

 6. Yvette
  26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  Hey Serena, vertel me ajb hoe je aan de born this way foundation bent gekomen! Vast Engeland of Amerika?

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Ja, gekocht toen ik in Amerika was inderdaad. Bij Sephora.

 7. 26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  Haha, zo leuk. Ik woonde (toen ik nog thuis woonde) aan de grens met Nederland, en wij gingen net in Nederland winkelen voor de “andere dingen”, vb. naar Etos, Jumbo…

  Vinden wij dan weer heel leuk. En ook wij hebben altijd de indruk dat ze daar net iets meer hebben dan bij ons, haha 🙂

  Leuke video weer!

  X

  Sara

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Haha, typisch gevalletje van ‘het gras is altijd groener bij de buren’! 😉

  • Marielle
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Ik ben Belgische en vind ook dat er in Nederland meer is dan in Belgie. Bij Etos ga ik ook altijd langs en bij De tuinen. In Nederland hebben ze producten van Olaz die ze bij ons niet hebben en ook dingen van Neutral.

 8. Lianne
  26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

  Ik vind het toch zo geweldig dat jij altijd gewoon een tekst artikel bij je filmpjes post. Echt heerlijk <3 blogs lezen is voor mij iets wat in rust en stilte moet kunnen (zoals wanneer mijn vriend al zachtjes naast me ligt te slapen).

  Nog veel plezier in het Oosten van het land! Ik ben dit weekend tijdelijk terug gevlucht naar het westen 😉

 9. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Leuk om weer eens mee te kijken hoe je je klaar maakt 🙂

 10. Sara
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Vaker zulke video’s plaatsen: LEUK!! Trouwens, van waar heb jij je koffer? Super handig!

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Hi Sara,

   De koffer is van SuitSuit!

 11. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Echt een mooie naturel look heb je. Ben jaloers op je ogen, je doet t zo makkelijk maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar met eyeliner. Ik vind het altijd wel leuk om te zien hoe iemand zich opmaakt, werkt een beetje hypnotiserend om naar te kijken haha

 12. Martine
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  wat een gave video, en Olaplex lijkt mij echt geweldig, je ziet zulke mooie before and after fotos! Ik woon ook bij de grens in Duitsland,Almelo, maar ik ben er eigenlijk nooit.Ik shop veel in Almelo. Enschede en Hengelo. En ik vind de foundation van BE helemaal geweldig 😀

 13. Tamara
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Heerlijk zo’n filmpje op de zondag! En wat een flawless look! Gebruik je de bumble and bumble volume spray niet meer?

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Nou, die is al een tijdje op en ik moet gewoon weer eens nieuwe bestellen, haha! Ik mis m’n B&B namelijk!

 14. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Mag ik hier even huilen? Van het weekend heb ik de Kiss and Blush gekocht, van YSL. Duur ja, maar YOLO toch? Helemaal blij was ik, ook met de persoonlijke proefmonstertjes die ik van het lieve winkelmeisje meegekregen had. Tot ik thuiskwam met de boodschappen en nog wat ander gekocht spul en tot de ontdekking kwam dat mijn YSL-tasje (van de bijenkorf) niet meer had. Stom! Waarschijnlijk bij de AH laten staan toen ik aan het zelfscannen was… Overal naartoe gebeld, nergens gevonden natuurlijk.

  Nu ben ik in doubt… koop ik ‘m opnieuw, of wacht ik tot mijn verjaardag… 😉 Sorry voor de vervuiling Serena, moest t even kwijt. 😉 Ik heb het gevoel dat dit beauty-leed hier begrepen wordt!

  On-topic: leuke video! Leerzaam en gezellig! Prachtige zachte look heb je gemaakt.

  Liefs
  Karin

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2015 / maandag, 26 oktober 2015

   Och Karin, natuurlijk mag je hier even een potje komen janken! Wat enorm balen zeg… I feel ya… Sterkte met “het verlies” en de beslissing die je nu moet nemen. Xxx

 15. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Dat met de mascara, praat me er niet van. Ik sta bekend als ‘de veger’ omdat ik constant rond m’n ogen veeg om die vlekken te fixen :’) bij mij vlekt Loreal echt heel erg, dus het ligt aan de mascara formule. De mascara’s van Kiko zijn de enige die bij mij niet afgeven op m’n huid. Ik denk dat het komt omdat ik verder best snel ga glimmen, m’n wimpers raken m’n huid omdat ze zo lang zijn. Zo worden ze een beetje ‘nattig’ en geeft het af (denk ik, haha)

 16. Julia
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Het stippen van de mascara onder je oog komt me bekend voor. Heb er altijd last van als ik de Bobbi Brown creamy concealer gebruik en ook al poeder ik het af en gebruik ik een waterproof mascara, heb dan nog steeds die stippen (en soms wel vegen ugh). Nu gebruik ik de Dior Star concealer (veel minder romig dan die van Bobbi Brown) in combinatie met poeder en dezelfde waterproof mascara en nergens last van. Misschien ligt het aan de romigheid van de foundation/concealer waardoor de mascara gaat stippen?

  Leuke video en flawless look weer! 🙂
  Liefs xx

 17. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Leuk, deze bewaar ik voor als ik morgenochtend ga sporten!

 18. Josien
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Wat een leuk kletsfilmpje zeg!
  Jaa heerlijk hé in Duitsland shoppen, woon zelf in Enschede dat is dus ong. 15 minuten van Duitsland af ! haha veel plezierr !

 19. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Sorry Serena, maar ik hield echt even mijn hart vast toen je je koffer dicht smeet met die MacBook erin (zonder beschermhoes) :’) Verder we echt een super leuk filmpje, vind het altijd leuk dat je zo lekker veel kletst, maakt het zo lekker persoonlijk! Fijn weekend nog!

 20. Nicole
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Leuke video, zoals altijd ? Ik woon vlakbij de Duitse grens en ga daar ook best wel vaak shoppen. De DM is echt te gek, heb er laatst een concealer gekocht, die niet in Nederland verkrijgbaar is bij de drogisterijen: Maybelline anti-age met een spons applicator. Vind hem echt geweldig, de beste die ik tot nu toe heb gehad. Mss ook iets voor jou om te proberen, als de kleur tenminste goed is, ze hebben twee kleurtjes.

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

   Oja, daar zijn Amerikaanse beautyguru’s ook over te spreken! Ik twijfelde alleen en dacht dat het gewoon in Nederland te koop zou zijn, dus heb het niet gekocht, haha!

 21. Anita
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Ben nu wel erg benieuwd naar de foundation & primer. Je huid ziet er onwijs goed uit en je makeup flawless.

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

   Ja, de primer is te gek! Maakt je huid ietsje stroever waardoor ik heb idee krijg dat de foundation ook wat mooier blijft zitten. En sinds ik mijn foundation met de beautyblender aanbreng ziet het er ook een stukje beter uit.

 22. 25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Heerlijk zo’n lange kletsvideo tussen het leren door! Leuk!

 23. Dominique
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Wil je een shoplog doen van alle dingen die je hebt gekocht in het weekend?

 24. Senna
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  zou je binnenkort weer een DIY willen plaatsen? 🙂

 25. Nora
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Ahiii nice, ik heb lekker wat te zien gehad tijdens het nagels doen. Heerlijk zo’n lange video op zondag! :)))

 26. Yasmina
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Super leuk filmpje. You are really pretty

 27. Martine
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Wat een leuke video! Ik word er helemaal vrolijk van 🙂 erg leuk om zo met je mee te kunnen kijken.

 28. Elsemiek
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Wat voor kwast is die roze die je voor je oogschaduw gebruikt? 🙂

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

   hi Elsemiek,
   dat is een fluffy blending brush van Hema, maar dan in het roze, die hebben ze soms! Leuk hè? Maar het is precies dezelfde kwast als die met het zwarte handvat. Ik vind het een erg prettige kwast en hij is ook nog eens lekker budget.

   • Frouk
    25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

    Hey! Leuke video, ik dacht de kwast al te herkennen! Maar volgens mij is hij niet helemaal dezelfde als die zwarte, ik heb ze allebei en de roze is meer fluffy en zacht. Bij die zwarte heb ik altijd het idee dat die meer prikt…

    • Serena
     Auteur
     25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

     Oh, ik heb ze ook allebei en ik vind ze even fijn. Maar ik moet wel toegeven dat ik altijd goed voel aan de kwasten voordat ik ze koop, er zit inderdaad nog wel eens verschil in.

 29. Kate
  25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

  Wat een leuk filmpje dit! Heel gezellig!
  Lijkt me nog best lastig om tegelijkertijd te kletsen en je make up te doen.

  Ook grappig om te zien hoeveel verschil wenkbrauwen eigenlijk kunnen maken, ik ben een paar keer teruggegaan naar het beginstukje en je gezicht ziet er ‘zonder’ wenkbrauwen heel anders uit. Niet lelijk hoor! Maar heel anders. Ik vond dat achteraf toch het grootste verschil maken denk ik 🙂

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

   hi Kate,
   dat vind ik nu ook! Zonder bijtekenen zie ik er een beetje ‘leeg’ uit, en met bijgetekende wenkbrauwen heb je meteen een andere oogopslag en vallen je ogen ook meer op. Het brengt echt leven in je gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *