Get ready with me | Christmas Glam

De Sint is al een tijdje uit ons land, dus het voorbereiden op Kerst kan beginnen! Speciaal voor de Feestdagen heeft Max Factor hele mooie (én extra voordelige) giftsetjes op de markt gebracht, bestaande uit hun populaire Masterpiece Nude palette en hun Masterpiece Max Mascara in mini formaat. Ze hebben mij gevraagd om hiermee een prachtige look te maken, dus het leek me leuk om weer eens een ‘Get ready with me’ video op te nemen.

In de video van vandaag creëer ik een romantische kerstlook met een touch of glam, waarmee jullie hopelijk leuke inspiratie opdoen voor de Feestdagen.

Enjoy!

Gebruikte producten;
– Armani Luminous Silk foundation
– YSL Les Sahariennes bronzer in de kleur Bronzing Stones
– Chanel blush in de kleur Brume d’Or
– Diorskin Nude Air Glowing Gardens in de kleur Glowing Nude
– Anastasia Brow Wiz in de kleur Soft brown
– Max Factor Masterpiece Nude Palette in de kleur Cappuccino Nudes
– Max Factor Masterpiece Max mascara
– Kat von D Liquid Lipstick in de kleur Lolita

romantische-kerst-lookdecoleteemax-factor-gift-set_-1Het Max Factor giftsetje bestaande uit de Masterpiece Nude palette (in Cappuccino Nudes, Golden Nudes of Rose Nudes) en hun Masterpiece Max Mascara in mini formaat kost slechts €14,99 en is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze aanbieding is geldig t/m 24 december, zo lang de voorraad strekt.

Dit is een goede deal, want normaal gesproken kosten de palettes €19,99 per stuk. Het is nu dus €5,- voordeliger én je krijgt er een gratis mascara bij cadeau! De setjes zijn ideaal als kerstgeschenk, maar ze zijn natuurlijk ook fijn om jezelf cadeau te doen, mocht je nog op zoek zijn naar een mooi palette waarmee je een feestelijke kerstlook kunt creëren. De giftsetjes zijn limited edition, dus wacht zeker niet te lang met inslaan!

Hebben jullie al in gedachten wat jullie gaan dragen tijdens de Feestdagen? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

26 Reacties

 1. Assiepoes
  16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Mooie look! Nav van je eerdere review heb ik de Kat von D lolita ook gekocht en ben er erg blij mee!

 2. 16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Padt perfect bij je outfit, what I LOVE by the way?

 3. Vere
  16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Hi Serena, (En medelezers!)

  Waar heb je die leuke ketting vandaan die je om hebt?
  Heel erg gaaf!

  • Serena
   Auteur
   21 december 2016 / woensdag, 21 december 2016

   hi Vere, ik heb er 3 om, welke bedoel je precies?

 4. 16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  een hele mooie look idd!! en je haar,ja vind het allebei mooi maar donker is mooier

 5. Syl
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Ik vind je outfit lekker feestelijk.
  Ik probeerde de Lolita liquid lipsticks te vergeten. gaat me niet lukken haha ik wil hem ook.

 6. Lisa
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Wauw! wat een prachtige look!!
  Wanneer komt er weer es een woning update video online? Ben heel benieuwd hoe het er nu uitziet! 🙂

 7. 14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Oh ja, die playsuit is echt top! En cappucino nude pas er inderdaad perfect bij. De vloeibare Kat von D lipstick ziet er heel mooi uit.

 8. 14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Wat een mooie look meid.

 9. Romy
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Hele mooie look!
  Geen Instalab deze week?
  Ik vind het jammer dat het de laatste tijd zo’n zooitje is op Beautylab, en kom daardoor minder graag kijken.
  Ik lees al jaaaren mee, vaak als stille lezer, al sinds de Secret garden tijd. Ik zou het zonde vinden als het zo verder gaat, vind het minder professioneel. Misschien is het in ieder geval een idee om hier meer openheid over te geven?
  Ik ben allesbehalve een ‘hater’ en Beautylab is de pagina waar ik dagelijks als eerst even kijk. Verder hoop ik vooral dat het goed met je gaat 🙂

  • Laura
   14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

   Ben het wel met je eens. Ik vind zowel Serena als Beautylab erg leuk, maar er is toen een soort ‘rooster’ gemaakt dat er al minder artikelen kwamen, maar die klopt ook niet. Vind het best storend, maar hoop natuurlijk dat alles vooral goed gaat met Serena. Maar soms vraag ik me ook af of ik nog wel elke dag op Beautylab moet kijken…

  • Serena
   Auteur
   14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

   Hi Romy,
   maak je geen zorgen, nu momenteel gewoon erg druk met de verhuizing die komend weekend op de agenda staat.

   • Michelle
    14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

    Yep sluit ik me bij aan, geen slecht woord over beautylab want het is na al die jaren nog steeds een van mijn favoriete blogs, daarom wou ik er ook zelf geen comment over geven maar nu het toch gezegd wordt wil ik toch graag wat toevoegen. Ik vraag me dus af of het veel werk is om even een ‘ik ben wat later maar geen zorgen volgende week ben ik terug’ artikeltje te posten zodat we weten wanneer we terug wat kunnen verwachten? Ik volg je verder niet op twitter ofzo, daar zal het vast wel gezegd worden… Je hoeft het daarom niet eens te verantwoorden ofzo want er is altijd wel een goede reden, maar als ik niet kom opdagen op men werk laat ik toch ook even wat weten? 🙂

    • Loor
     14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

     Ik had ook graag even een melding (geen verantwoording) ofzo gekregen 🙂 Uiteindelijk blijft deze blog je job, dus ik vind het jammer dat je dit nu, zo lijkt het, even laat vallen… Niet gemeen bedoeld hoor, maar andere mensen moeten een verhuis bijvoorbeeld ook combineren met een job 🙂 Ik ben ook een stille lezer die elke dag even komt kijken en veel inspiratie haalt uit al je fijne artikels en leuke filmpjes, dus ik vind het de laatste tijd heel jammer om dagen niks nieuws te zien verschijnen.
     Ik blijf dagelijks terug kijken op deze fantastische blog en kijk uit naar volgende artikels en uiteraard naar een home tour in je ‘grotemensenhuis’ als alles af is! 😀 ben vooral heel benieuwd hoe Coco en Clarence het gaan vinden ! 😀 veel liefs!

    • Laura
     14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

     Ik sluit mij volledig aan bij het bovenstaande berichtje. Elke dag kijk je weer, en ben ik eigenlijk een beetje teleurgesteld als er geen nieuw artikel online staat. En de instalab mis ik al helemaal, dat is één van mijn favoriete artikelen. Verder ook geen kwaad woord, ik mis ze alleen. Wat een goed teken is 🙂 iig succes met verhuizen! 🙂

     • Lousaa
      15 december 2016 / donderdag, 15 december 2016

      Nu jullie het zeggen realiseer ik me dat ik gewoon veel minder vaak moet gaan kijken. Ik loop ook telkens tegen dezelfde plaatjes aan en de video’ s zijn negen van de tien keer niet handig. Zit ik in de trein of op mn werk ofzo. Dus gewoon eens per week is denk ik de oplossing in plaats van dagelijks.

  • Popiejopie
   14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

   Ben het eens! Vind het zo jammer! Snap de drukte rondom de verhuizing best, maar merk dat ik het ook wel storend vind om wéér niets nieuws te zien. Als je nou op zondag één artikel plaatst en de ander doorschuift naar maandag/dinsdag, is er in ieder geval nieuwe content. Hoop dat je snel de draad weer oppakt Serena en natuurlijk dat de verhuizing lekker loopt.

 10. Roswitha
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Hoi Serena. Toen ik je vlog keek. Had je het over de blonde lokken die je zat was. En dat je brunette altijd geweest bent. Misschien is het leuk om een warmere (bv rode) tint in die blonde lokken te doen. Ook met de feestdagen op komst. En het kan ook een heel ander effect hebben. Was een. Tip. Ik heb zelf me eigen haar kleur (koperblond achtig) geverft naar warm kastanjer

 11. 6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

  Leuke video! Je ziet er goed uit.

 12. N.
  6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

  Wauw Serena, prachtige look! Ben ook heel benieuwd naar wat je op de foto aan hebt. Waar is het van?

  • Serena
   Auteur
   14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

   Het playsuitje met pailetten heb ik gekregen van Elle Voudrait, een boetiekje uit Rotterdam. Ze hebben echter ook een webshop (mocht je niet in de buurt wonen) en naast deze kleur (nude/rosegold) hebben ze de playsuitjes ook in ander kleuren.

   • Lola
    14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

    super mooie kleding hebben ze daar inderdaad!!

    • Nienke
     16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

     Meteen gebookmarked. Leuke shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *