Geld verdienen door geld uit te geven?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met Bonusway.nl kun je daadwerkelijk geld verdienen door online te winkelen. Hoe meer je uitgeeft, des te meer je verdient. Gemiddeld ontvangen gebruikers honderden euro’s per jaar aan geld terug op hun aankopen. Geld verdienen door geld uit te geven? Yes, please!

Hoe werkt het?

Bonusway werkt met kortingscodes en zogeheten affiliate links. Wanneer je als consument iets aanschaft via een affiliate link, krijgt degene die de link heeft gedeeld (dat kan een website, maar ook een influencer zijn) een percentage van de opbrengst. Bonusway deelt deze opbrengst met hun consumenten door een klein percentage aan ze af te staan in de vorm van een bonus (een geldbedrag). Op deze manier kun je niet alleen shoppen met speciale kortingscodes, maar ook nog eens bonussen verdienen (die je kunt laten uitbetalen op je bankrekening). Ik zeg: win-win!

Even een voorbeeld

Allereerst heb ik me aangemeld door een account aan te maken. Elke keer voordat ik een online aankoop wil gaan doen (en trust me, dat is minstens één keer per week), ga ik naar Bonusway.nl en zoek ik de betreffende webshop op via de zoekbalk. In dit geval is dat bol.com omdat de kattenbakkorrels bijna op zijn. I know, niet de meest sexy aankoop, maar het zij zo!


Omdat ik kattenbakkorrels ga kopen, wat valt onder de categorie ‘dier’ levert mij dit 1,5% van het totaalbedrag op aan bonus.

Via de knop ‘ga naar webshop’ ga ik naar bol.com (het is belangrijk dat je op deze knop drukt in plaats van rechtstreeks naar de website te gaan, anders kan Bonusway niet zien dat je via hen hebt geshopt en verdien je dus ook geen geld). Ook is het belangrijk dat je tussendoor niet naar een andere website gaat.


Nou, verder werkt alles gewoon zoals normaal. Ik reken mijn kattenbakkorrels af zoals ik altijd doe.


Alleen deze keer levert het me geld op, namelijk 1,5% van €15,98 = €0,24. Dat is natuurlijk maar een klein bedragje, maar dat maakt niet uit. Je moet ergens beginnen. En aangezien ik elke week een online aankoop doe (en Bonusway.nl bijna elke webshop in hun lijst heeft staan) zal dit bedrag al vrij snel oplopen. Online shoppen doe ik toch, dus ik ben eigenlijk gek als ik het NIET via Bonusway zou doen. Je moet minimaal €10,- aan bonus hebben gespaard voordat je het kunt laten storten op je bankrekening.

Naast bol.com heeft Bonusway ook vele andere bekende (en minder bekende) webshops in hun lijst staan. Denk aan thuisbezorgd.nl, Asos.com, Hema, AliExpress, AH.nl, Zalando, Ici Paris XL, Xenos, Mediamarkt en Booking.com. In totaal zijn er bijna 2000 webshops waaruit je kunt kiezen, dus jouw favoriete webwinkel zit er vast en zeker tussen!

Hieronder zien jullie een aantal items die ik hoog op mijn verlanglijstje heb staan (en te koop zijn bij webshops die allemaal aangesloten zijn via Bonusway).


Wat staat er allemaal op jouw wish list? De eerstvolgende keer dat je online winkelt kan ik je écht aanraden om eerst een account aan te maken bij Bonusway.nl. Zeker als je regelmatig shopt (misschien bestelt je afdeling dagelijks lunch via thuisbezorgd.nl of doe je wekelijks boodschappen via AH.nl) of als van plan bent om een grote aankoop te doen (denk aan een ticket via KLM, een vakantie via Booking.com, een nieuwe laptop of televisie of aan een parfum als valentijnscadeau) loopt je bonus al vlug op tot een mooi bedrag. Gemiddeld ontvangen gebruikers honderden euro’s per jaar aan geld terug op hun aankopen. Een bedrag dat je anders was misgelopen, zo zonde!

Dus hup, online shoppers, registreren jullie! Als je dat doet via deze link krijg je meteen een lekkere welkomstbonus van €5,- cadeau nadat je je eerste aankoop hebt gedaan. Die kun je dus meteen in je zak steken.

Ben jij een fervent online shopper? Hoe vaak doe jij een online aankoop? Ik toch wel minstens één keer in de week (en als ik de boodschappen meereken, minstens twee keer in de week).

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

8 Reacties

 1. 14 februari 2020 / vrijdag, 14 februari 2020

  Zelf heb ik Euroclix (https://www.euroclix.nl/index?SRef=HB6PikUGxRU7j7wp) .
  Daar krijg je ook enquetes om in te vullen zodat je nog sneller kan sparen voor een cashback. Mijn tickets naar Australië heb ik via daar geboekt en toen kreeg ik best wel wat punten bijgeschreven.

  Wel kijk ik of het niet goedkoper is om gewoon bij een andere website te bestellen. Cashbacks zijn leuk maar als ik daardoor nog duurder uit ben dan een andere winkel dan doe ik het niet.

 2. 12 februari 2020 / woensdag, 12 februari 2020

  Ik ben niet echt een shopper. Ik koop puur wat ik nodig heb. Deze site is handig.

 3. Sherry
  12 februari 2020 / woensdag, 12 februari 2020

  Ik ben niet echt een shopper. Ik koop puur wat ik nodig heb. Deze site is handig.

 4. 11 februari 2020 / dinsdag, 11 februari 2020

  Hm, ik snap het principe, maar probeer altijd via een link van een blogger te kopen als ik iets van bol nodig heb, zodat zij inkomsten hebben via het affiliateprogramma.

  (Superschattig, als mijn moeder iets besteld, doet ze dat ook via een bol-link van mijn website, zodat ik wat commissie krijg.)

  • Serena
   Auteur
   12 februari 2020 / woensdag, 12 februari 2020

   Zo lief dat je mede-bloggers steunt! Maar je mag ook zeker jezelf steunen toch? Of allebei 🙂

 5. Me
  11 februari 2020 / dinsdag, 11 februari 2020

  Er zijn meer zogenoemde ”gtp’s” online te vinden. De ene is betrouwbaar maar vele zijn dat niet en/of registreren de aankopen niet…. waardoor je alsnog geld misloopt. Sommigen hebben ook rare extra voorwaarden zoals een accountscore, waardoor je niet kunt uitbetalen als je een X bedrag hebt gespaard en dat wilt uitbetalen (aangezien de meeste een accountscore van minimaal 5,5 hanteren). Dus als je dit wilt doen/proberen dan zou ik daar in elk geval (erg) op letten en/of reviews opzoeken.

  • Serena
   Auteur
   11 februari 2020 / dinsdag, 11 februari 2020

   Bonusway heeft wel heel duidelijk op hun site aangegeven wat je moet doen om er zeker van te zijn dat je aankoop wordt geregistreerd, dat vind ik goed en transparant van ze, en is inderdaad zeker het doorlezen waard! Verder zijn ze actief in 16 landen en hebben alles bij elkaar miljoenen gebruikers, dus Bonusway is zeker wel een betrouwbare site te noemen, vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *