Food Friday | Bloemkool ‘rijst’ met kip en edamame

Jawel, ik moest er toch een keertje aan geloven want het is dé food trend van dit jaar: bloemkool ‘rijst’. Oftewel, fijngemalen bloemkool (via de keukenmachine, of zelf geraspt). En vanwege de kleur en textuur noemt men dat dus bloemkool rijst. Een gezondere vervanger van rijst, want minder koolhydraten en meer voedingsstoffen en vitamientjes. Zelf vind ik dat het eigenlijk de textuur van couscous heeft en zie ik het dus ook eerder als een couscous vervanger, maar dat terzijde.

Er zijn wel vaker food trends die helemaal de BOM zouden moeten zijn, maar tot nu toe ben ik daar alleen maar in teleurgesteld. Vaak beginnen die trends bij van die gezondheidsfanaten die alleen maar clean eten, dus ja, dan snap ik dat je een fijngemalen avocado met cacaopoeder of een zoete aardappel ziet als een toetje. Voor hen is dat ook een toetje! Maar niet voor mij.

Kennen jullie die banaanpannenkoekjes nog die zo AMAZING zijn omdat ze uit slechts 2 ingrediënten bestaan: ei en banaan. Nou, ik heb het geprobeerd (op verschillende manieren) en het smaakte nergens naar, want het is dan ook gewoon een omelet met stukjes banaan. Ik heb het geblend, geprakt, kaneel erdoorheen gejast, ik heb gespeeld met de verhoudingen ei: banaan, maar niets wilde baten. Ik voelde me echt genaaid.

Vorige week heb ik deze bom eindelijk gedropt op Twitter en ik kreeg er echt hilarische reacties op, waaruit bleek dat ik hier niet alleen in stond. De mensen die het wél konden waarderen speelden vals, want die sneakten er andere ingrediënten doorheen zoals gemalen havermout, melk, honing, vanillesuiker of yoghurt. Kijk, dat wordt het ook meer een beslagje en dus ook pannenkoek-achtiger. En ja, dan waren er nog 1 of 2 personen die ze wel helemaal heerlijk vonden, maar ik vraag me echt af hoe zwaar het met hun smaakpapillen is gesteld. Nee zonder dollen, over smaak valt niet te twisten, maar het valt me gewoon op dat zo’n food hype gewoonweg niet te nassen is, maar omdat het zo gezond is durft niemand het aan om dat toe te geven, lijkt het wel.

Andere voorbeelden: ei in avocado (NOOIT PROBEREN! Jullie zijn gewaarschuwd), overnight oats (erg lekker als je ook van behangplaksel houdt), chia seed pudding (kikkerdril, where you at?) of cloudbroodjes (hoe durft men dit überhaupt BROOD te noemen?).


Misschien wel 100 gefrustreerde tweets stroomden er die dag bij me binnen, maar over één ding was iedereen het eens: hoe goor al de hierboven genoemde food hypes ook waren, er was één food hype die vrijwel iedereen kon waarderen en dat was ‘bloemkool rijst’. Ik had het nooit eerder geproefd, maar iedereen was er zo laaiend enthousiast over dat ik nieuwsgierig werd en zin had om ermee te experimenteren. En zodoende ontstond dit recept.

Doe mij in elk geval een plezier en ga hier alsjeblieft niet mijn nasi goreng recept mee maken. Afgesproken? Afgesproken.

Recept | 2 -3 personen

1 bloemkool, gemalen
4 eetlepels zonnebloemolie
2 teentjes knoflook, geperst
citroensap van een halve citroen
rode pepervlokken
zout, peper
2 handjes cashewnoten
2 handjes edamame (soja) boontjes
1 kipfilet, gebakken en uit elkaar gepluisd
sojasaus

Werkwijze


Maal je bloemkool in de keukenmachine of rasp hem met de hand, totdat er allemaal kleine korreltjes ‘rijst’ ontstaan. Voeg hier de olie, knoflook, citroensap, rode pepervlokken, zout en peper aan toe en verspreid alles over bakpapier op een bakplaat. Rooster het ongeveer 15 – 18 minuten bij 200 graden, onder af en toe omscheppen. Voeg de cashewnoten de laatste 5 minuten toe en rooster ze nog even mee.

Je kunt bloemkool rijst ook wokken of opwarmen in de magnetron, maar ik heb ergens gelezen dat roosteren zorgt voor de meest fluffy textuur en de beste smaak.


Terwijl de bloemkool rijst aan het roosteren is, bak je een kipfiletje in een pannetje met boter. Als hij gaar is, pluis je hem zo goed mogelijk uit met de vork. Uitpluizen is heel simpel: steek met je ene hand een vork in de kipfilet en met je andere hand haal je er steeds de vork langs, zodat je de kip als ware aan fijne draadjes plukt en raspt. Bak de kipstukjes nog een minuutje of 2 op hoog vuur, zodat ze aan alle kanten mooi goudbruin kleuren.


Als je bloemkool rijst gaar en fluffy is geworden, meng er dan de sojaboontjes en de kipfilet stukjes doorheen en breng het geheel op smaak met een scheutje sojasaus. Zo! Easy peasy. Binnen een half uurtje staat er een heerlijke, maar vooral ook voedzame en eiwitrijke maaltijd op tafel. Ik heb gesmuld! Deze maaltijd is goed en vol van smaak, maar bevat ook de juiste crunch door de edamame en cashews. Het is bovendien supersnel klaar, ideaal!


Hebben jullie al ‘bloemkool rijst’ geprobeerd? En wat is jouw mening over gezonde food hypes? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. Anne
  16 augustus 2017 / woensdag, 16 augustus 2017

  Vandaag gemaakt en het was heerlijk! Maar, omdat ik liever lui dan moe ben, gewoon kant-en-klare bloemkoolrijst bij de appie gekocht 🙂

  • Rianne
   20 augustus 2017 / zondag, 20 augustus 2017

   Ooh wat fijn om te lezen dat er ook kant-en-klare bloemkoolrijst te koop is! Ik heb namelijk geen keukenmachine en ik wilde dit gerecht al bijna niet meer uitproberen omdat dat raspen me echt een Kwalitatief-Uitermate-Teleurstellend werkje lijkt :p

 2. Lou
  12 augustus 2017 / zaterdag, 12 augustus 2017

  Ik ben geen grote fan van bloemkool en ook niet van bloemkoolrijst. Wél lekker: in boter gebakken en geblakerde bloemkool. Flink het vuur eronder en je hebt eindelijk smaak aan dat spul.

  Foodhypes… tja. Soms hebben mensen gelijk, soms niet. Ik hou me nooit aan recepten, dus mijn banaaneipannenkoeken hebben dus ook nog een schepje kokosmeel erin. En met flink boter, kaneel en rood fruit vind ik het serieus lekker. Omelet met avocado ook. Maar dan moet er wel ham, tomaat, chili en liefst ook nog wat mayo en citroen en kaas overheen 😉

  Havermout vind ik ook wel lekker. Maar dat komt vooral door het fruit en de kruiden die ik erbij mik.

  Maar die chiapudding is inderdaad niet te doen. En een warme avocado ook niet. Maar goed, je hebt lekker eten en minder lekker eten. En ieder z’n ding. Ik ben dan bijvoorbeeld weer geen fan van macarons, ipa, cronuts en gintonic. Ook van die trends geweest, maar niet mijn ding.

 3. 4 augustus 2017 / vrijdag, 4 augustus 2017

  Dit lijkt mij een geweldig recept, hartelijk dank hiervoor!

 4. Alice
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Dit was lékker!!!!!!! Bedankt voor het recept, we hebben gesmuld.

 5. Dieuwertje
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Hmm, heb bloemkoolrijst nog nooit geprobeerd, misschien toch maar een kans geven morgen met de andere helft van de bloemkool die ik heb liggen. Maar ik moet zeggen dat ik overnight oats dus erg lekker vind. Ik vind gewone havermout niet te vreten, dat is of te warm om te eten, of heeft de textuur van behangplak. Ik zet de havermout met rozijnen de avond van te voren in de week in water. De volgende ochtend doe ik er een banaan en yoghurt bij.

 6. Tessa
  30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Vanavond thuis gemaakt met vega-kipstukjes en het viel erg in de smaak bij mij en mijn vriend 🙂 Alleen duurde het roosteren van de bloemkool wel erg lang omdat dit in 3 etappes moest, aangezien onze oven zo klein is. Volgende keer zou ik het toch roerbakken om tijd te besparen, hopelijk wordt het dan net zo lekker!

 7. Mirte
  30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Ik ben dus een geval apart want ik vind banaan-ei pannenkoekjes echt super lekker! Die van mij krijgen wel een echte pannenkoek-textuur (zei zelfs mijn super sceptische moeder), en smaken vooral naar banaan. En nee, ik ben geen health-freak! Ik snoep als een malle. Ik vind het gewoon oprécht lekker. Believe it or not.

  Anyway, ik zou dit best eens willen proberen! Ik heb alleen geen keukenmachine in huis, dus dat wordt iets voor wanneer ik weer terug thuis ben. Ben trouwens echt blij dat jij overnight oats ook niet te kanen vindt, het is zo dik en plakkerig. Nope, geef mij maar verse havermout (met 99% chocolade, gezond tipje van mij voor de zoete cravings!).

 8. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Serieus, fuck banaan-ei pannenkoekjes. Iedereen die zegt dat dat lekker is, liegt. Net zoals inderdaad chiapudding of van die mensen die beweren dat zo’n buddha/sushi bowl echt wel lekkerder is dan gewone sushi. You are fake news! Oh en op vakantie at ik een omelet met avocado erin. Wat een kale toestand zeg, echt niet te doen, dus ik geloof je ei-in-avocado-frustratie gelijk! Ik heb ooit kant en klare bloemkoolrijst van de ah geprobeerd, maar het werd vooral een zompige en papperige substantie. Voor mij niet echt voor herhaling vatbaar denk ik, haha! [/frustratieuit]

 9. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  ik eet dit regelmatig omdat ik geen kh mag maar ik vind het heerlijk en maak er ook de pizzabodems van 😀

 10. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Hm, je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar bloemkoolrijst!

 11. Julie Tina
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Dit ga ik zeker eens maken, ik ben dol op bloemkool 😀 Zelf doe ik zelden mee aan foodhypes maar ik probeer over het algemeen wel gezond te eten

 12. Amy
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Ik eet zelf wel regelmatig bananenpannenkoekjes. Twee bananen en twee eieren prakken en dan een handje rozijnen erdoor, wat kaneel en bakken in olijfolie. Ik eet het dan met dunne plakjes appel als topping en eventueel rinse appelstroop of een gezonde honing. Erg lekker! Verder zijn bloemkoolrijst en bloemkoolpizza ook wel favorieten! De andere hypes zijn inderdaad gewoon, hypes.

 13. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Hee, ik cheat niet :P! Ik heb gewoon een ander recept (ik was het kwarkpannenkoekenmeisje.. lol). Want als je ergens mij niet blij mee maakt dan is het met banaan, gadverdamme. Deze ”rijst” ga ik vanavond proberen, ziet er goed uit.

 14. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Haha chiapudding is zo ranzig :’)
  Maar dit recept lijkt mij wel wat en het is ook niet ingewikkeld.

 15. Vera
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Geweldig artikel! Haha ik heb ook ooit die banaan ei pannenkoeken gemaakt (uiteraard met kaneel en gemalen havermout want anders niet te eten idd) overnightoats dacht ik altijd dat ik iets fout deed maar als ik lees dat jij het behangplaksel noemt klopt dat wel haha. Ik maakte wel overnightoats met magere kwark dan word het wel heel romig als je goed roert en nachtje laat staan! Ik vond courgetti echt oprecht vies dus ben sceptisch over de bloemkoolrijst. Bij de appie heb je die kant en klare pakken misschien maar eens proberen..

 16. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik maakte de banaan ei pannenkoekjes door de ingrediënten in de blender te stoppen met blauwe bessen of aardbeien erbij. Dan is het fluffy en prima te eten. Elke andere manier is vies. Bloemkool rijst lijkt me best lekker.

 17. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Grappig dat ik op jouw blog uitkwam nadat ik hierna opzoek was. Benieuwd ga het eens proberen. Wat ik ook echt een aanrader vind is de courgettini ipv Spaghetti courgette slierjtes. Groet Moun

 18. Lola
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik was altijd vrij sceptisch over bloemkoolrijst, maar nu ik zie dat (zelfs) jij er enthousiast over bent ga ik het misschien toch maar eens proberen! Banaan-ei pannekoekjes cheat ik inderdaad altijd met havermout en kaneel erdoor, en dan eet ik ze het liefst met een dikke laag pindakaas. Super lekker, maar het gezonde gaat er natuurlijk wel af dan. Overnight oats vind ik ook wel geslaagd, maar omdat ik melk ontzettend smerig vind maak ik het altijd met yoghurt, en dan wat vruchtensap er doorheen zodat het niet te dik wordt en meteen een fijn smaakje heeft. Bedenk me nu wel dat vruchtensap natuurlijk ook weer suiker heeft.. Niks voor mij dat gezonde gedoe ?

 19. Kirsten Hol
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Al die foodtrends neh. Ook al klinkt bloemkoolrijst erg lekker. In plaats van spaghetti courgette doen is ook een lekkere eet ik regelmatig bij mijn vriend. Daar proberen ze minder bewerkte producten te zoals onder andere pasta, brood, …..

 20. Kate
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Die ‘gezonde banaanpannekoeken’ ja, ook ik ben er een keer ingetrapt.. mensen, eet een omeletje of kook dat ei, en eet er gewoon een banaan naast. Gezond is niet hetzelfde als goor. Het valt mij op dat alles nu in smoothies of shakes of dus ‘pannekoeken’ gemengd moet worden in de meest idiote combinaties. Ik snap best dat een fruitsmoothie lekker is maar bij sommige ingredienten en combinaties denk ik, wat is er mis met kauwen?! Ik eet tien keer liever een goedgevulde salade dan dat ik allemaal groente tot een soort kots maal in de blender..

 21. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Klinkt goed! Ik hou sowieso wel van bloemkool, dus dit moet ik zeker een keer proberen. Die ei-banaan pannenkoekjes vond ik ook zó vies, echt een flinke teleurstelling.

 22. Sandra G.
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  En toch moet ik niet aan denken… 😉

 23. Ellen
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik ben ook aan het experimenteren met gezonder eten. Bloemkoolrijst vind ik heerlijk, vooral met zelfgemaakte chili sin carne of zo’n wokgerecht als dit. Net als courgetti als vervanger voor spaghetti, ook zo’n succes. Inmiddels al 12 kilo kwijt door minder koolhydraten te eten, maar zo af en toe eet ik ook gewone pasta, rijst of aardappelen hoor…dat blijft ook heerlijk 🙂 Een brownie gemaakt met zwarte bonen kan ik wel afraden, dan kun je beter voor the real deal gaan. Maar die banaan/ei pannekoekjes zijn wel super lekker, zelfs mijn kids zijn er dol op. Beetje Griekse yoghurt en fruit erop en smullen maar!

 24. Laura J
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik ben het absoluut met je eens dat veel hypes qua smaak niet kunnen tippen aan de originele/ongezondere versies. Avocado met cacaopoeder is gewoon geen chococolademousse en banaan gemixt met ei heeft weinig met pannekoek te maken. Maar ik denk dat mensen die de ‘real deal’ al zo lang niet meer gegegeten hebben en bijvoorbeeld suiker mijden, deze alternatieven wel als een traktatie kunnen ervaren.
  En ja, smaken verschillen. Ik vind de structuur van overnight oats (behangplaksel zoals jij het noemt) heerlijk en zou er niet aan moeten denken om bijvoorbeeld ooit nog een sushi te eten of garnalen…

 25. Vera
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Awwww what’s wrong with overnight oats? Ik vind het ideaal!!
  Ik ga dit zeker proberen binnenkort 😀

 26. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Dit lijkt mij een heerlijk recept! Sowieso ben ik wel fan van bloemkoolrijst de laatste tijd, zeker om op een makkelijke manier extra groente binnen te krijgen bij mijn lunch. Voor mij is dit dus ook één van de weinige healthy food trends die ik wel lekker vind. Avocado hoort bij mij alleen door de guacamole met nacho’s erbij en niet door een brownie recept of wat er ook allemaal mee wordt gedaan. Die banaan-ei pannenkoeken heb ik ook geprobeerd en ik vond het niet lekker. En havermout lust ik stiekem ook niet, brr.

 27. Irem
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ei in avocado uit de oven is wel echt heeeeeel lekker hoor!

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

   Nou Irem, daar ben ik het niet mee eens! De avocado is zompig en lijkt bitterder te worden, en het ei moet helemaal hardgekookt worden en ik houdt juist van een zacht eitje. Avocado komt wat mij betreft veel beter tot zijn recht als het niet verwarmd wordt. Maar goed, smaken verschillen. Ik vond het ongeveer één van de goorste dingen die ik ooit in mijn leven heb verorberd.

 28. Karlijn
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik moet zeggen dat ik de banaan-ei pannenkoekjes oprecht lekker vind. Met wat vers fruit erop en een beetje maple syrup mmm, maar ook gewoon zo vind ik ze echt lekker.

  Maaar toegegeven, er zijn wel een heleboel gezonde foodhypes die ik ook verschrikkelijk vind. Brownies met bonen of kikkererwten bijvoorbeeld, iegh. Dan eet ik toch echt 1000x liever een echte “ongezonde” brownie!

  Ik heb pas wortelrijst gemaakt. De smaak was echt bijzonder, maar met de juiste kruiden vond ik het heel goed te eten!

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

   Ja Karlijn, zo ken ik er nog een paar! 😉
   Zo met fruit en maple syrup is het hele gezonde er natuurlijk af!

 29. Ryan
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Hmm ik maak geregeld pannenkoeken van banaan en ei, met alleen nog een flinke portie kaneel erin. Ik zeg niet dat het overheerlijk is, maar ik eet dit als ik gezond wil ontbijten en dan vind ik dit best lekker te noemen ja. Een laag Nutella erop is overigens wel heel chill maar dan is het hele effect van een gezond ontbijt weg :p

 30. Melvie
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Dit is het proberen waard! Ben benieuwd of mijn vriend er in trapt die bloemkool normaal gesproken niet lust muwahaha 😉
  (Moet nog vaak terugdenken aan je artikel dat je je ex een week lang voor “de gek” hebt gehouden door vega te koken zonder dat hij het in de gaten had. Heerlijk lijkt me dat!!)

 31. Emma
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Haha dat heb ik ook altijd.
  Klinkt super healthy, ziet er heel clean uit op je instagram foto’s maar smaakt nergens naar.
  Ik zit ook altijd met open mond die week eetdagboeken in de grazia te lezen.
  Daar staat dan bijvoorbeeld:
  Maandag:
  Lekker ontbijten met mijn overnight oats en ernaast een glaasje sojamelk.
  Tussendoor een handjevol amandelen en 2 glazen komkommer water.
  Als lunch 2 pannekoekjes van banaan en ei.
  En als avondeten 1 stukje gegrilde zalm en wat gegrilde asperges.
  Als toetje nog een (wat een feest!!!) stukje pure chocolade en een espresso.

  Dat kan toch niet dat mensen serieus zoiets eten op een dag? En dat ook nog een hele week lang!? Volgens mij spelen die mensen allemaal vals voor dat eetdagboek, dat kan niet anders. Gelukkig vind jij de meeste healthy food trends ook niet te pruimen en sta ik hier niet alleen in :p

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

   SNAP JE DAT NOU?! Ik dus inderdaad ook niet. Geloof er geen bal van!

 32. Rowan Chanel
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ohhh, ik hou zó van eten hè! En ik moet zó nodig afvallen hè! HAHAHA echt niet normaal.
  Maargoed, dit recept klinkt echt lekker! En aangezien het zo gezond is, toch een keertje pandan rijst vervangen door bloemkool rijst 🙂

 33. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Hahah, ik ben te lui om al die food hypes bij te houden. Gelukkig heb ik nooit geprobeerd om die pancakes te maken. Ik zag laatst bloemkoolrijst in de koeling staan, klein miezerig bakje voor een hoop geld. Natuurlijk is het veel beter om zelf 1 hele bloemkool te halen en die zelf te malen. Voor mijn diet eet ik zilvervlies rijst of volkoren producten als basis, maar ben nu wel wat toe aan iets anders. Een tijdje geleden zat ik er nog aan te denken om dit te gebruiken bij mij zalm of door de wok heen, maar nu ik je simpele gerecht zie ga ik het zeker uitproberen!

 34. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ziet er heerlijk uit ! Geroosterde bloemkool klinkt niet slecht.
  Die overnight oats vond ik ook maar niets. Vieze natte drek. En chia pudding smaakt ook nergens naar. Pudding van tapiocaparels is daarentegen wél erg lekker.
  En pannenkoeken van ei en banaan ? Bah. Neen. Never. Doe mij maar een stevige pannenkoek gebakken in boter en met een dikke laag suiker op. Dat zijn echte pannenkoeken :p

 35. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  ik gebruik het vaak, lekker als rijst vervanger 😛

 36. Rosa
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Je schrijft echt hilarisch over die gehypete foodtrends! Ik kan me er helemaal in vinden, hoewel ik de banaan ei pannekoekjes zonder grappen heel lekker vond. Over de bloemkoolrijst was ik altijd sceptisch, ik hou helemaal niet van bloemkool, maar misschien toch maar eens proberen..

  • Serena
   Auteur
   28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

   Als je bloemkool roosters haalt het de nootachtige smaak naar boven, maakt het echt veel lekkerder. Probeer ook eens roosjes bloemkool te mengen met olijfolie, peper, zout, citroensap. Even roosteren tot ze goudbruin kleuren en dan nog wat pijnboompitjes en parmezaan eroverheen sprenkelen. Ben benieuwd wat je er dan van vindt!

 37. Aletta
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Oh wow, dat ziet er lekker uit. Vond het maar een raar iets, bloemkoolrijst, maar dit ga ikijken zeker proberen

 38. Carina
  28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Hahaha ja alleen ei en banaan is ook niet te doen. Maar met havermout, kaneel en dan evt honing en fruit/nootjes erbij is het wel erg lekker.
  Bloemkoolrijst vond ik zelf erg bewerkelijk om te maken, verder smaakt het best goed.

 39. 28 juli 2017 / vrijdag, 28 juli 2017

  Ik heb dit nog nooit geprobeerd! Maar als ik jouw foto’s zie (die er altijd verrukkelijk uitzien), moet het heerlijk zijn. Het ziet er ook allemaal zo vers uit, check die bonen! Mijn dochter is gek op bloemkool, dus dit ga ik zeker eens maken. Moet lukken ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *