Filmpje: shopvlog Liverpool

In Liverpool heb ik me lekker laten gaan! Jullie konden mijn geshopte spulletjes zien in het 'geshopt in Liverpool deel 1' artikel en vandaag heb ik een filmpje voor jullie opgenomen van mijn 'geshopt in Liverpool deel 2'. Omdat ik weet dat jullie filmpjes zo leuk vinden ๐Ÿ™‚ Het is een shopVLOG, dus vooral ook lekker veel geklets tussendoor. Enjoy!

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder nog even wat Liverpool kiekjes:

Bluegrass bandje buiten het Philharmonic concert hall:

ย Alison Krauss & Union Station na hun fantastische optreden:

Alison Krauss heeft รฉรฉn van de mooiste stemmen ter wereld; zo helder en zuiver hoor je ze maar weinig. Weinig mensen zullen haar kennen (ik werd ook meegesleept door mijn vriend, een groot liefhebber), maar mevrouw heeft toch al 27 Emmy's in de wacht gesleept. Ze is zelfs gedeeld nummer twee op de all-time ranglijst. Mijn favoriete liedje is 'Baby, Now That I've Found You' en de zieligste/mooiste is 'Ghost In This House'. Haar stem komt het mooiste uit in het liedje 'Down In the River To Pray' denk ik toch wel. Hieronder een voorbeeld van een live(!)-performance van haar met band Union Station, van de live-DVD uit 2002. Als je eens een avondje echt wil genieten moet je deze CD/DVD maar eens opzetten.

[do action=”ytr”][/do]

In Liverpool staat de op 5 na grootste kathedraal ter wereld, echt een reusachtig bouwwerk. Prachtig en indrukwekkend:

Ons hotel:

De eerste dag aten we erg lekker รฉn erg goedkoop bij een hele leuke pub:

Bij Smith & Jones heb je al voor 6 pond een hele maaltijd! Bestellen doe je aan de bar, trouwens.

In Liverpool is zelfs een Chinatown! Of nou ja, 3 straten met Chinese restaurants ๐Ÿ™‚

Het weer in Liverpool was volgens mij vergelijkbaar met Nederland, alhoewel wij toch wel enkele zonnestraaltjes hebben gevangen!

Shoppen is in Liverpool een waar genot. De mall 'One' is megagroot en semi-overdekt. Helemaal op het dak vind je speeltoestellen voor de kids en restaurants. Net als in die mall in Singapore. Echt gezellig ๐Ÿ™‚

Echt een heel moderne shoppingmall inclusief food court en bioscoop. Rondom de mall zijn er vele winkelstraten met nog meer shops. Het hele shopgebied/centrum was echt enorm en ook was er een straat met allerlei vintage winkels en boetiekjes, tussen ons hotel en het centrum in. Volgens mij heette die straat Church Street.

Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vonden (ik zal proberen om er meer te posten!) en ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vinden. Ik heb er dit keer prijzen bij vermeld omdat jullie dat prettig vinden. De Primark in de UK heeft wel een groter assortiment dan in NL, dus ik weet niet of alles wat ik heb gekocht ook in NL te krijgen is…

Until next time,

Serena Verbon

jfdghjhthit45

Volg:

79 Reacties

 1. gien
  27 juli 2012 / vrijdag, 27 juli 2012

  Leuke spulletjes! Wel jammer dat je de Topshop hebt overgeslagen..

 2. Diane
  21 juli 2012 / zaterdag, 21 juli 2012

  You look damn eighties!

 3. Tanja
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  wow wat is jouw haar snel gegroeid! het is alweer superlang! ik wou dat mijn haar zo snel groeide ๐Ÿ™

 4. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Wow leuk hoor!

 5. Genevieve
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Leuke shopvlog, pff ik krijg spontaan zin om geld uit te geven haha

 6. Femke
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Fijne stad, Liverpool! Ik ben er een paar keer geweest, de laatste keer met een vriendinnetje dat daar op dat moment studeerde ๐Ÿ™‚ Vooral die kathedraal staat me nog goed bij.. Dat ding is sowieso monsterlijk groot, maar al helemaal als je iets teveel hebt gedronken..

 7. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Die laarsjes zijn echt superrrr leuk! Leuke foto’s ook ๐Ÿ™‚

 8. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Wat leuk! Ben paar jaar geleden in Liverpool geweest. Herken veel ๐Ÿ˜‰ Het is echt een hele leuke stad.

 9. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Leuke dingen heb je gekocht, ik wist helemaal niet dat liverpool zo’n leuke winkelstad is.

 10. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Wil je nog eens een schoenen stash doen?
  x

 11. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Goh, je had wel een week of twee eerder mogen gaan! Ik kom net terug uit Liverpool, haha. Dan had ik nog tips kunnen krijgen van jouw artikels. ๐Ÿ™‚ Veel plezier!

 12. Annet
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  leuke video! ๐Ÿ™‚
  je outfit & make-up daarentegen vind ik echt niet geslaagd.

 13. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Wie komt daar gezellig binnenwandelen…? ๐Ÿ™‚

 14. Estelle
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Heey Serena!
  Ik heb ooit een tip gekregen van iemand om pijn aan oorbellen te voorkomen door een nikkelallergie en bij mij o.a. werkt dit super! Je moet namelijk een beetje doorzichtige nagellak lakken op het staafje dat je door je oor prikt! Op die manier heb je er geen last meer van!
  xxx

 15. Melanie
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Hoi Serena, wat heb je leuke spulletjes gekocht! Je shopvlogs zijn altijd zo leuk om naar te kijken. Liverpool lijkt me een een perfecte stad voor een citytrip, ik zet het op mijn verlanglijstje! Wat hadden jullie een mooi bed in het hotel. Mooie foto’s! ๐Ÿ™‚

 16. Jolien
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Je hebt me net verslaafd gemaakt aan Alison Krauss! Perfecte studeermuziek.. lekker relaxend.. no need to stress ๐Ÿ™‚
  Dankjewel voor het heerlijke artikel! Leuke shoplog ook! Je koopt altijd zo’n leuke dingen

 17. Fleur
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Ik vind filmpjes altijd super leuk! Je ziet er echt heel mooi uit en je hebt leuke kleren gekocht ๐Ÿ™‚

 18. 20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  ooeh je hebt je echt netjes ingehouden ๐Ÿ™‚

 19. Sietske
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  Andere blogs doen alleen een filmpje van buitenlandshoplogs jij doet er ook nog leuke pics bij. Echt top. Je ziet er leuk uit in het filmpje!

 20. nona manis kecil
  19 juli 2012 / donderdag, 19 juli 2012

  He Serena, leuke vlog en super spulletjes gescoord!!Maar heb je de ooglid tape gebruikt in de video, of ligt het aan je make-up dat je ogen er anders uit zien..niet indisch zeg maar :-))

 21. 19 juli 2012 / donderdag, 19 juli 2012

  Leuk filmpje en superleuke aankopen! ;D Btw is het niet stadia? ๐Ÿ˜› Of kan het allebei ^^ย 

 22. 19 juli 2012 / donderdag, 19 juli 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik hou zelf stiekem eigenlijk helemaal niet van sale-shoppen, maar vind de sale-aankoopjes van anderen altijd heel leuk om te zien!

 23. Esther
  19 juli 2012 / donderdag, 19 juli 2012

  Aaaah zo jaloers! Ik wilde graag naar Alison Krauss & Union Station in NL maar was al uitverkocht ๐Ÿ™ Haar stem is zo geweldig! & Ik ben ook 2x in Liverpool geweest, leuke stad!

 24. 19 juli 2012 / donderdag, 19 juli 2012

  Leuke dingen zeg ๐Ÿ™‚ Vind eigenlijk alles leuk, dat vest is ook heel tof. Ik ga morgen naar engeland, heb ook wel zin om daar de winkels af te struinen ๐Ÿ˜€ En de primark sowieso natuurlijk ๐Ÿ˜€