Filmpje: Philosophy skincare routine

Sinds twee weken ben ik Philosophy skincare aan het gebruiken en jonge jonge jonge, wat een fijn spul! Ik kan het gewoon haast niet verwoorden hoe lekker glad en zacht mijn huid aanvoelt na een Microdelivery Peel. De peel mag je eenmaal per week gebruiken, maar elke keer na de peeling sta ik zowat weer te trappelen om het opnieuw te gebruiken. Hieronder een video waarin ik laat zien hoe alles werkt:


The Microdelivery Peel – €69,95
Deze kit bestaat uit twee delen, vitamin C/peptide crystals (step 1) en lactic/salicylic acid activating gel (step 2). Deze peeling is voor elke leeftijd geschikt, dus niet alleen voor de rijpere huid, en zorgt er op den duur voor dat je huid wordt vernieuwd en versterkt. Direct na gebruik voelt je huid glad en zacht en ziet het er stralend uit! Je huid ziet en voelt letterlijk ‘als nieuw’. Ik gebruik deze kit eenmaal per week en het helpt mij om sneller een egalere huid te krijgen.

Ik merk eigenlijk nu al dat littekens sneller vervagen en dat onzuiverheden meer naar de oppervlakte komen, waar ik ze kan uitdrogen of eruit drukken. Ik heb namelijk last van kleine, verhoornde puistjes die dieper in mijn huid liggen. Uitknijpen doet meer kwaad dan goed en maakt alleen maar wondjes (die weer voor donkere littekens zorgen), dus alleen de dermatoloog kan ze doorprikken en eruit halen. Nu ik deze peel gebruik merk ik dat deze puistjes naar de oppervlakte komen waar ik ze met gemak kan verwijderen of aanstippen. Ideaal! In het potje en in het flesje zit zo’n 60 gram/ml, maar omdat je slechts een theelepeltje nodig hebt en omdat het slechts eenmaal in de week gebruikt kan worden, doe je er echt lang mee. En echt, je moet het gewoon ervaren! Het is geweldig spul en als je het je kunt veroorloven dan kan ik deze kit van harte aanbevelen.The Microdelivery Exfoliating Facial Wash – €24,95 (240 ml)
Omdat de peeling kit één keer per week gebruikt mag worden kun je de overige dagen gebruik maken van de exfoliating facial wash. Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik, reinigt grondig, vernieuwd en versterkt de huid en zorgt daarnaast voor voldoende hydratatie en verzachting. Deze fles zet je gewoon neer onder de douche en gebruik je elke ochtend en avond, lekker makkelijk! Mijn huid voelt na gebruik niet trekkerig aan, maar wel ultra schoon. Daarbij heb ik het gevoel dat de peeling kit en deze facial wash samen bijdragen aan een mooiere huid. Ik merk echt verschil! Er zit geen SLS in deze facewash en ook zijn er geen parabenen en parfum aan toegevoegd.


Miracle Worker dark spot corrector – €54,95 (30 ml)
Voorheen was ik veel bezig met het bestrijden van onzuiverheden, tegenwoordig richt ik me vooral op skincare die mijn huid egaler maakt en pigmentvlekjes verminderd en voorkomt. Miracle Worker is zo’n product. Met twee pompjes heb je voldoende op je vingers voor je hele gezicht. Er zit geen parfum in, dus het ruikt vrij neutraal. Ook zit er geen hydrochinon in (een veelvoorkomend ingredient bij dark spot correctors) zodat de formule ook geschikt is voor de gevoelige huid.

De creme trekt snel in en dient in de avond gebruikt te worden, omdat er ingrediënten in zitten die de huid gevoeliger maken voor UV-straling. Ik vind het fijn spul en zie, zeker in combinatie met de Microdelivery producten, zelfs al wat resultaat. Ik zal over een tijdje een update doen en mijn ‘nieuwe’ huidje aan jullie laten zien. Ik heb er veel vertrouwen in!


Hoewel ik wat sceptisch was over Philosophy skincare ben ik echt helemaal om. Ik ben zelfs een fan te noemen, denk ik! Ik houd van de eenvoud van de producten (geen fancy geurtjes en een simpele verpakking) en van het feit dat er gewoon goede, werkzame stoffen in zitten waarbij mijn huid echt baat heeft. Over de prijs valt te twisten. Nee, Philosophy is geen budgetmerk, maar vergeleken met high-end skincare is het dan wel weer betaalbaar. Prijzen variëren van €9,95 tot €69,95.

Philosophy is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen in Nederland, maar het is ook gewoon te bestellen via hun webshop. Ze verkopen het in elk geval in de Ici Paris aan Vredenburg. Utrecht. Ik zou zeggen, loop eens binnen en laat je adviseren. Philosophy heeft naast de skincare ook geuren en bath & body producten in het assortiment, maar 80% van wat er van Philosophy verkocht wordt is de skincare. In Amerika is het al jaren een bestselling brand en Oprah (Winfrey) schijnt te zweren bij ‘Hope in a Jar’. Het is geweldig spul en echt de moeite waard om even te voelen en te bekijken.


Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben gehad. Ik ben in elk geval fan en zeer te spreken over deze skincare. Zoals jullie weten heb ik in de loop der jaren veel verschillende soorten skincare getest, en ik ben naast Philosophy ook erg te spreken over producten van Mario Badescu en Kiehl’s. Jullie vragen vaak welke merken mijn voorkeur hebben en welke van de vergelijkende producten ik jullie zou aanraden, maar die vraag is lastig te beantwoorden. Echter is Philosophy uniek met deze at home peeling en daarom kan ik je die zeker aanbevelen!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

103 Reacties

 1. nathalie
  5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

  Waaaaat douche jij 2x per dag? Is dat niet juist ook.slecht voor je huid?

 2. Tara
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Kan je die kit ook gebruiken als je puistjes hebt die “stuk” zijn zeg maar? Mijn huid is echt waardeloos de laatste weken, overal pukkels en ik zit onder de littekens omdat ik er niet van af kan blijven. :(

 3. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Wat een heerlijk merk :) Heb het geurtje ‘pure’ voor mijn moeder gekocht, ze krijgt ‘t morgen voor haar verjaardag!

 4. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Wauw, wat een mooie producten! Ik las al op twitter dat je weer die peeling wilde doen, haha :)

  • Serena
   Auteur
   5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

   Yes, morgen mag ik weer! :)

 5. Laura
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Nooo, nou wil ik het zo graag proberen, maar het is echt te duur.. :”) Kun je die facewash ook gebruiken zonder eens in de week die peeling? Dan schaf ik die misschien wel aan :D Want mijn kleed+ zakgeld van een maand uitgeven aan een peeling vind ik net iets te ver gaan :(

 6. Tamara
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Klinkt goed! Maar sinds ik het huidboek van Jetske Ultee heb gelezen weet ik het allemaal niet meer…. Zo verwarrend al die ingredienten die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor je huid. Zij heeft het ook over salicylzuur als exfoliator, dus je hebt hier in ieder geval het juiste ingredient! Serena, heb jij dat boek toevallig ook gelezen?

  • Serena
   Auteur
   4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

   Nope, niet gelezen. Nog niet! :)

 7. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ziet er geweldig fijn uit! Als ik door mijn voorraad andere producten ben wil ik dit heel graag proberen! *zet op wishlist*

 8. gabi
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Zit er ook alcohol in deze producten? op de foto zijn de ingrediënten niet helemaal goed te zien

 9. Ester
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Dit zou zeker iets voor mij zijn!
  Het klinkt zo onwijs goed.
  Alleen jammer dat de prijs best wel hoog is.
  Je haalt het dus niet zomaar even.. dus moet er wel goed over nadenken of ik dit aanschaf of niet.
  Maar zoals je praat klinkt het wel geweldig goed!!!

 10. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Oh ik houd echt van Philosophy , het ziet er zo perfect uit! Ik ben zelf best benieuwd naar deze kit =)

 11. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ze lijken me echt heel fijn! Alleen toch iets boven mijn budget,

 12. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ik ben erg benieuwd naar The Microdelivery Exfoliating Facial Wash. Ik ga straks even langs de Ici Paris XL en dan hoop ik dat ze deze hebben, dan neem ik hem zeker mee.

 13. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  oh! het lijkt me echt super fijn allemaal!
  alleen toen de prijzen in beeld verschenen zakte de moed me even in de schoenen, haha.
  misschien een keertje kopen voor een speciale gelegenheid, ;D

 14. Martine
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ik heb staatljes van de purity en hope in a jar meegekregen toen ik de nachtcreme Help Me kocht. Super produkten ! Ze staan op m’n wishlist van de maand mei ;)

 15. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Ik ben heel erg benieuwd of je donkere plekjes echt minder gaan worden hierdoor. Ik kijk dus uit naar de update =) Klinkt als erg fijne producten.

 16. Plien
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Echinaforce druppels of tabletjes doen sowieso wonderen op zich voor mensen die vaak verkouden zijn of veel kwakkelen ! Ken je het?

 17. Plien
  4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Wow, dit is wel echt een product om te proberen en er voor te sparen zeg !

  Zelf gebruik ik sinds 2 maanden een facewash van Zorca en een creme, en mijn puistjes zijn enorm verminderd ! Eerdere middeltjes hielpen nooit dus ik ben wel bang om er van af te stappen..

  Maar Serena, wat jij hierboven in een reactie zei, over Detoxen, dat kan best kloppen dat dat helpt !
  Ik drink zelf sinds een poosje heel veel groene thee en water, en ook slik ik Echinaforce tabletjes voor een betere weerstand, en ik ben niet één keer ziek geweest deze winter EN nauwelijks puistjes of uitbraken gehad :) Terwijl ik dat dus eerder wel altijd had..

 18. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Lijken me super fijne producten, maar wel een beetje aan de prijs zeg! Ik gebruik nu producten van Nimue, ook suuuper fijn!

 19. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Klinkt echt heerlijk, ik wil deze producten ook!

 20. Sanne
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Serena klove you dit is zooooooo lekke om me te werken

 21. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Klinkt super fijn! Ben dol op peelings, doet echt wonderen voor m’n huid ^^

 22. CherYl
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  ziet er goed uit! Maar wou eerst die mario huppeldepup nog gaan proberen waar je vorige keer een review over had geschreven haha gaat goed met je huid zeker nu?

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Stukken beter! misschien dat de detox ook meehelpt trouwens (gezondere voeding)

   • CherYl
    4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

    Het ziet er ook goed uit ja!

    Er word gezegd dat eten geen invloed heeft maar ik heb ook écht een bad skin als ik choco eet of mayo :(

    • Serena
     Auteur
     4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

     uhuh, chocolade is echt een dooddoener voor mijn huid!

 23. Diane
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Vraagje: waarmee stip jij je onzuiverheden aan?

 24. Christianna
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Hey Serena,

  je hebt het over ‘verhoornde puistjes’ die onder je huid liggen, bedoel je daarmee gerstekorreltjes/milia?

  Ik heb daar enorm veel last van en ben echt al jaren op zoek naar een product dat écht helpt. Ze laten doorprikken heeft voor mij geen zin, het zijn er te veel.

  Denk je dat die peel iets voor mij is? Als jij zegt dat het voor jou werkt wil ik het heel graag proberen namelijk ;)

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Wat ik bedoel is anders dan gerstekorrels, maar lijkt er wel op. Door deze producten wordt je opperhuid dunner en wordt de huid even wat weker, waardoor de verhoornde laag verzacht en puistjes dus een kans hebben om ‘omhoog’ te komen. Als je echt een moeilijke huid hebt zal ik eerst advies vragen aan een dermatoloog, ik durf namelijk niet met zekerheid te zeggen of ook jouw huid er baat bij heeft. Maar, mij helpt het enorm!

   • Christianna
    3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

    Thanks voor je snelle reactie ;)
    Ik heb eind mei een afspraak met de dermatoloog, dat wacht ik sowieso even af. Maar het gaat er inderdaad om dat ze moeilijk ‘naar boven komen’ dus zou dit ook bij mij moeten werken…ik ga het zeker even meenemen in het gesprek. Nogmaals dank je wel!

 25. Iris
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Ahh.. waarom zo duur? Mijn studentenbudget kan dit niet aan, jammer..

 26. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Je leest eigenlijk alleen maar positieve dingen over hun producten. Als mijn huidige productjes op zijn, zal ik deze toch maar eens proberen denk ik :)

 27. Anita
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Lijkt me een perfect Moederdag cadeau.

 28. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Oke, hier ben ik gevoelig voor. Ik gebruik Guinot van de schoonheidsspecialiste (ken je het, heb jij het weleens gebruikt?) waar ik erg tevreden over ben. Zelfde prijsklasse……misschien ga ik het toch eens proberen. Thanks!

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Ik herken het merk van naam, maar ik heb nooit producten gebruikt.

 29. Kirsten
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Je maakt me echt heel erg nieuwsgierig naar deze producten! Ligt niet in mijn budget maar als het echt zo lekker voelt wil ik het zeker is uitproberen en ga ik er maar voor sparen, het klinkt zo lekker. :)

 30. Vlinder
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Ik ren eind van de maand gelijk naar Ici Paris XL hahaha :D fijne review!!

 31. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  ik ga het zekers op mijn wensen lijst zetten ben de volgende maand jarig.

 32. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  wauw, wat een enthousiasme! ik zou het maar al te graag willen hebben, maar wel erg duur!

 33. Zwaan
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Aahh Serena wat doe je me aan!
  Door jouw enthousiasme wil ik nu ook gelijk zo’n kit aanschaffen! Of gelijk de hele lijn!

  Jullie beautybloggers zijn echt niet goed voor de portomonee ;)

  Wel goed om te weten, was al wel benieuwd naar de skincare van philosophy.

 34. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Pittige prijzen maar ik vind het erg interessant klinken.

 35. jennifer
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  ik wil hem ook kopen! :) maar kan je hem ook in je nek en hals gebruiken? want dat doe ik altijd met scrub

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Jazeker, ik heb het ook op mijn rug gebruikt!

 36. Emmy
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Ik vind het altijd zó leuk dat je naast een filmpje ook nog eens een enorm artikel schrijft!
  Ik zit Philosophy al een poosje te ‘lemmen’ maar ik mag het pas van mezelf kopen als mijn oude producten op zijn. Ik heb namelijk zoooo veel producten, kost me een fortuin. Ben al op de helft! :)

  • Emmy
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Serena, ik heb een vraagje. :) Weet jij wat het verschil is tussen de microdelivery micro-massage exfoliating wash en de purity made simple? Ze klinken allebei zo fantastisch maar lijken zo op elkaar. Of heb ik het mis?

   • Serena
    Auteur
    3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

    De exfoliating wash bevat scrubdeeltjes en de purity made simple niet, dat is het voornaamste verschil.

    • Emmy
     5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

     Ooooo aha! Dank je! Dan moet ik ze maar allebei gaan kopen hé. :)

 37. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Dat klinkt heel goed! Ik ben ook dol op van die peelings die een olieachtig laagje achterlaten, dan word je huid er in ieder geval niet zo droog van! Ik heb zelf geen ervaring met producten van Philosophy, maar dit klinkt wel echt veelbelovend.

 38. naomi
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Wauw, ik zou het ook wel willen hebben!

 39. Bella
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Hmmm… Mijn studentenbudgetje laat dit niet toe :( Toch een handige revieuw, als ik wat meer centjes ga verdienen weet ik welke producten ik ga gebruiken ;)

  • Bella
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   review*

 40. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Ik heb hier nu al zoveel goeds over gehoord! Toch maar eens hun webshop bezoeken dan!

 41. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Oooh, ik krijg helemaal zin om deze producten te shoppen!

 42. Claudia
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Aaaah, je kunt het gewoon zién op film! MUSTHAVEMUSTHAVEMUSTHAVEMUSTHAVE

 43. natasja
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  waar is deze achtergrond want volgens mij ben jij weinig thuis ik vond dat een leuke rustige achtergrond met jou katten dat zie je weinig dit is zeker bij jou vriend zeker

 44. Denise
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Jep, ik ben 3 maanden geleden ook over gestapt op Philosophy en vind het ook super!!

  Gebruik nu Purity made simpel, daily exfoliater en hope in a jar in combi met estee lauder advanced night repair (face & eye), maar zodra estee lauder op is stap ik helemaal over. De peeling wil ik ook graag maar daar moet ik wat langer voor sparen..

 45. Isa
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Oeh, ziet er goed uit! Ja, aan de ene kant best prijzig.
  Momenteel gebruik ik normaderm van Vichy dat werkt ook wel goed. Heb jij die ook eens getest?

 46. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Lijkt me erg fijn, jammer genoeg best wel duur!

 47. Rianne
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Poeh, ik vind 70 euro voor 2 van die kleine potjes wel heeeel duur. Ligt niet in mijn budget ;)

  • Rianne
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Helemaal mee eens naamgenootje :) haha

 48. Lauraa
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Klinkt goed! Wel een beetje aan de dure kant…

 49. 3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Fijn om te weten, hele handige video ook! Ik had eerder nog nooit van dit merk gehoord. Het klinkt echt heel erg goed. Ik denk dat ik ‘t binnenkort ook maar eens ga proberen :)

 50. Sharon
  3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

  Gebruik sinds een tijdje ook skincare van Philosophy en ook ik ben om. Wat een wonderspullen allemaal zeg!

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

   Fijn he! Welke producten gebruik jij?

   • Sharon
    3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

    De Purity made simple, The Microdelivery Exfoliating Facial Wash, Hope in a jar,Eye hope en het Turbo booster c powder. Die laatste is ook echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *