Filmpje: No Mirror Makeup

Ojee, ojee! Jezelf opmaken zonder enig gebruik van spiegels is zo makkelijk nog niet. Toch wilde ik de uitdaging aangaan en hieronder in het filmpje kunnen jullie zien hoe het me afgegaan is. Sommige stukjes zijn misschien wat saai, maar ik wilde er zo weinig mogelijk in knippen zodat jullie mijn struggle goed konden zien, haha!

[do action=”ytr”][/do]

Ik had eigenlijk mijn fotocamera nog moeten gebruiken als tweede camera zodat jullie van een afstandje konden zien dat ik écht geen gebruik heb gemaakt van spiegels, maar dat bedacht ik me net pas. Ik hoop gewoon dat jullie erop vertrouwen dat ik echt geen spiegels heb gebruikt, ik heb zelfs niet stiekem of per ongeluk gegluurd in de spiegeltjes bij de concealer en oogschaduw!

Hieronder nog even wat close-ups van mijn ogen. De wenkbrauwen en eyeliner was echt heel lastig zonder spiegel en daarbij miste ik de spiegel dan ook het meest. De foundation, blush, mascara en lipstick ging wel goed zonder spiegel. Oogschaduw aanbrengen en blenden ging matig, maar oefening baart kunst!

Hier ging het mis met de eyeliner, maar de wenkbrauw is eeeh… een nice try:

Hieronder is de wenkbrauw niet goed gegaan, maar het lijntje is al een stuk beter dan bij mijn andere oog:

En hieronder nog even de full face:

Ik vond het erg lastig, maar een leuke tag om te doen!

Hebben jullie je wel eens geprobeerd op te maken zonder spiegel? En wat vinden jullie van mijn poging?

Until next time,

Serena Verbon

jfdghjhthit45

Volg:

69 Reacties

 1. Heleen
  1 november 2012 / donderdag, 1 november 2012

  Welke oogschaduw is dat?

 2. beautylabfan
  30 augustus 2012 / donderdag, 30 augustus 2012

  Hoi, van welk merk is je poeder en welke kleur ?
  😉

 3. 12 augustus 2012 / zondag, 12 augustus 2012

  Ik vind dat je het er nog best netjes van af hebt gebracht, ookal is de eyeliner niet echt uh ja haha!

 4. 10 augustus 2012 / vrijdag, 10 augustus 2012

  Leuk filmpje! best wel goed gelukt haha 🙂 ik heb het zelf nog nooit geprobeerd maar misschien doe ik het nog wel!

 5. 8 augustus 2012 / woensdag, 8 augustus 2012

  Tot voor de eyeliner viel het nog best mee, maar nadien ging het echt mis 😀 Wel een leuke filmpje moet ik zeggen 🙂

 6. 6 augustus 2012 / maandag, 6 augustus 2012

  Ik vind het best prima gelukt! Dnk dt het m niet zo goed zou lukkn hha

 7. 6 augustus 2012 / maandag, 6 augustus 2012

  Nog best goed eyeliner aangebracht. 😉

 8. Les
  5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  bijzonder interessant….

 9. Wen.
  5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  HAHAHA. Die blik op 6:57 is ge-wel-dig.

  Welk wenkbrauwpotlood heb je trouwens gebruikt? Ik zoek nog steeds de perfecte kleur en jij hebt ongeveer dezelfde haarkleur!