Filmpje: Mega Miami Shoplog!

Jawel people, ga er maar vast lekker voor zitten. Beker drinken, pak koekjes, bakje chips erbij en geniet van de Mega Miami Shoplog van zo'n dikke 25 minuten. Alles komt voorbij; beauty, fashion, food en more. Afgewisseld met koetjes en kalfjes. Uiteraard.

Dit weekend plaats ik een artikel over beautyshoppen in Amerika, vol met tips!

Wat vinden jullie van mijn Miami aankoopjes? En als ik weer terug ga naar Amerika, wat moet ik dan zeker weten kopen of waar moet ik zeker weten heen om te shoppen?

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq
zp8497586rq

Volg:

320 Reacties

 1. Hannah
  28 juli 2012 / zaterdag, 28 juli 2012

  Hè!
  Op 3 januari verjaart mijn bf!

 2. Lydia Hosters
  14 maart 2012 / woensdag, 14 maart 2012

  Hoi Serena,

  Ik ben ook in september 2011 naar Miami geweest ik vind vooral de peanutbutter lekker. Helaas had ik alleen maar 1 potje gekocht die weer snel op was..
  Verder heb ik nog een mooie tas van Marc Jacobs gekocht die zijn daar ook veel goedkoper dan hier..

  Groetjes,

  Lydia

 3. Lisa-Alexandra
  25 januari 2012 / woensdag, 25 januari 2012

  Hoe heb je dat eten naar Nederland gekregen? Moest je niks aangeven zoals je ziet op tv bij board controle ? Gewoon in je valies gestoken dan?

  xoxo

 4. Roos
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Hi Sereen! Je schrijft:
  Dit weekend plaats ik een artikel over beautyshoppen in Amerika, vol met tips!
  Kan aan mij liggen maar je had er nog geen artikel over geschreven, toch?
  Ik ga volgende maand naar New York(YES!) en zou zo’n artikel nu echt heeuull handig vinden!

  Dikke kus
  Roos
  πŸ™‚

  • 19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

   Oops! Sorry, Sereen. Ik had je verkeerd begrepen. Ik lees nu pas dat je het over het artikel van Serena hebt.

   Serena, als je dit leest. Ik ben ook wel geΓ―nteresseerd in dat artikel.

 5. anna
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  gilly hicks is ook van abercrombie net als hollister daarom lijkt het allemaal op elkaar

 6. Rosann
  16 januari 2012 / maandag, 16 januari 2012

  Wat een leuke shoplog!!
  En ik ben VERLIEFD op je roze met blauw sneakers πŸ˜€

 7. Emily
  15 januari 2012 / zondag, 15 januari 2012

  Het proberen van een Jeans van Hollister, AMAZING. Was voorheen altijd erg gesteld op G-star, maar holister zit dus echt perfect. Vooral de super skinny’s zijn fijn. Ontzettend leuk te combineren.

  Oh en gilly hicks is onderdeel van A&F en Hollister. Soort zuster onderneming πŸ˜‰ vandaar de gelijkenis.

 8. Dandelion
  14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

  Oops. Te snel. En Sally Beauty Supply!

 9. Dandelion
  14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

  Oh en nog wat winkels, ik kan me niet herinneren of je ze in je vid hebt genoemd.. American Apparel, Urban Outfitters, Macy’s/Nordstrom, Teavana (een winkel dedicated aan theetjes!), whole foods (health food supermarkt keten), F21 accesoires, tj maxx, home goods, pottery barn, cvs pharmacy, origins (organic skincare!)

 10. Dandelion
  14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

  Hey Serena! Ik woon zelf in de VS en vroeg me af wat je van dat tokidoki palette vond? De sale is bijna af, dus vraag ik me af of het de moeite waard is te kopen. Check trouwens eens de Fresh-Sugar producten..vooral de lipbalm is erg fijn! Nu bij Sephora als BI verjaardagscadeautje.

 11. Tamara
  14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

  die pluisjes in je zwarte broek gaan nooit weg, je zou een stof roller voor kleding moeten kopen en voordat je em aantrekt ff alle stof weg vegen, en voordat je het huis uitgaat (ivm katten haar) ik heb het zelfde probleem met mijn zwarte rok haha

 12. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Hi Serena,

  Leuke shoplog! Ik ben onlangs ook naar USA geweest en ik krijg spontaal heimwee haha.

  Tijdens mijn reis heb ik daar Allstars gekocht. Hoewel ik ze altijd mooi heb gevonden, ben ik zelf eigenlijk niet iemand die sneakers draagt. In NYC heb ik me echter laten verleiden door de lage prijs van de schoenen. Maar goed, nu heb ik ze en nu moet ik ze ook nog gaan dragen haha. En dat brengt me bij mijn verzoekje: zou jij in een blogpost of youtube-filmpje een aantal tips kunnen geven over het dragen van sneakers? In je filpmje geef je namelijk aan ontzettend veel van sneakers te houden, dus je kent vast verschillende combinatiemogelijkheden. Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Imane

 13. daphne
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  ik vind shoplog echt leuk . leuker als een gewoon artikel .

 14. Laura
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Leuk zeg!
  Ps; als je praat beweegt je mond niet fso of je hebt snoepjes in je mond, want ik kan je tanden ook niet zien :S

 15. 10 januari 2012 / dinsdag, 10 januari 2012

  mijn ouders denken erover om deze zomer naar amerika te gaan (new york) maar het is wel met z’n 5en dus erg duur heb je tips om ze over te halen?? (A) wel leuke spulletjes

 16. 10 januari 2012 / dinsdag, 10 januari 2012

  Dat artikel over beautyshoppen in Amerika komt dit weekend net op tijd πŸ˜€ Ik vertrek maandag naar Florida πŸ˜€

 17. 10 januari 2012 / dinsdag, 10 januari 2012

  Leuke dingen heb je gekocht zeg πŸ™‚

  Ik moest echt lachen om je “whoetoesh” bij dat stukje over die koekjes πŸ˜›

  Vind alleen je nikes niet zo terwijl ik ook wel van sneakers hou, maar dat is natuurlijk een verschil in smaak.

 18. sabine
  10 januari 2012 / dinsdag, 10 januari 2012

  een tip voor de zwarte broek: bij de h&m (en volgens mij ook hema en ikea) kun je speciale kledingrollers kopen. een roller met een sticker erop waardoor kattenharen (en pluisjes) eraf gaan, heel handig! bij de h&m liggen ze meestal bij de kassa. x

 19. saskia
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  omg i love that adidas shoeeees!
  en die nikes zijn ook leuk πŸ™‚

  trouwens, bij de H&M hebben ze van die kledingrollers (clothbrushes) voor van die pluisjes,
  heel handig! voor 1,95€ volgensmij πŸ™‚

 20. Meriam
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Wat een leuke shoplog weer! Lekker veel gewinkeld! Dat vest staat je ook gewoon goed, echt een Serena vest hihi!

  Liefs xx

 21. Megan
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Maak outfit fotos met je sneakers! i like them !!!
  Leuke aankopen joh.

 22. Karin
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Ik zag toevallig vanochtend dat ze bij de PLUS ook 3 soorten kant en klaar koekjes deeg hebben in rolletjes! In de koeling bij de taartjes!

 23. Nikitaa
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Nee Nee Nee ! ik probeer de hele tijd sterk te blijven om niet een bakje chips te gaan pakken en ik begin je filmpje te kijken en je zegt in de eerste minuut al ‘pak er lekker wat chips bij!’ pfff nou dit is overmacht hoor hier kan ik niks meer aan doen. Chips+ Caloriesss here I come!

 24. julia
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  voordat ik dit filmpje keek ging ik naar de plus supermarkt voor cakepops spullen (dat heeft er niks mee te maken maar. ik kwam daar dus ook deeg tegen in 2 smaken en die je kan snijden vond het wel grappig dat ik het daarna hier weer zag! maar dus je kan het ook hier nu kopen

 25. Killyfishy
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  pff eindelijk kan ik hem dan eindelijk kijken !!! ik zat een week in polen en ik zag hem staan en dacht AAHHH ik wil het ziennnnn !!!
  maar gelukkig hadden we wifi dus kon ik wel elke dag je site checken alleen filmpje ging niet doordat die zo langzaam was haha !

  maar echt een leuke shoplog ik wil ook zooo graag naar amerika en dan alleen al om die supermarkten inderdaad ! ik ga vaak naar een delicatessen winkel in amsterdam die heeft namelijk ook veel amerikaanse producten misschien kan je daar wel zulke dingen scoren ( en kaaspopcorn wat echt een aanrader is haha hmm )

  ennn over de pluisjes …. nou dat is echt een drraaamaaaa !! ik heb er ook zo een en ik hoef maar 5 minuten in de broek geleefd te hebben en ik sta weer met die roller te ‘ontpluizen’ grrrr
  dus ik wens je heel veel succes met je katten hahah het is echt een ramp !!!

 26. sanne
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Toevallig, ik ben net terug uit Orlando! Bij de walmart hadden ze eos lipbalm voor $2,97!

 27. Rochelle
  9 januari 2012 / maandag, 9 januari 2012

  Dat cookie dough verkopen ze ook bij de ook bij de Plus supermarkt! Ik heb het zien liggen in twee verschillende smaken. Het formaat van de rol is volgens mij wel iets kleiner!

 28. Gael
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Dat pluisjesprobleem heb ik ook met een zwarte broek van de h&m… ik denk dat het echt aan de stof ligt en bij mij ging het niet weg met wassen πŸ™

 29. Jaimy
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Hety Serena,

  als die pluisjes er nou niet afgaan kan je bij de action voor 69 cent 3 kledingrollers kopen. Ze zijn echt ideaal!

 30. Malou
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  wow wat een leuke filmpjes! normaal zou ik bijna een half uur echt te lang vinden om naar te kijken maar deze heb ik wel helemaal gezien, echt leuk : ) ik ben afgelopen oktober in NewYork geweest (was mijn eerste keer in VS sowieso) en oooh <3 heerlijk, al die winkels die ze hier niet hebben, echt leuk vond ik dat!

 31. 8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Leuke spulletjes heb je geshopt!

 32. nirosha
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Dat boekje met die dierenvriendshappen, die moet ik hebben! Geniaal. En ook leuke kleding/beauty/food artikelen verder : )

 33. Natasja
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Waar kun je allemaal prijsvragen zien want ikwil meedoen met prijsvragen en wil je een keer slaapkamertour maken? lijk me zo leuk en fantastisch en wil je doen dat je iets kunt winnen met prijsvragen,, dat is altyd zo maar sommigen doen niet zo maar ja. ik w8 op een antwoord

 34. Jade
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Heerlijk zo’n filmpje! Leuke spullen heb je geshopt!!
  Whoo, vooral die gympen……… *Kwijlkwijl!

  Komen er nog outfit artikelen met deze gympen?
  Kan je trouwens chique combi’s doen met gympen en hoe doe je dat??
  Ben dol op gympen maar voor werk moet ik altijd representatief uitzien en ik heb al een Tomboy-look dan maken die gympen mij helemaal Tomboyisch.
  Ik kan niet wachten!! πŸ˜€

  Zo te zien was je vakantie erg geslaagd, je straalde helemaal in je filmpje.

  Groetjes Jade

 35. Bobbie
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Gilly Hicks is van dezelfde mensen als Hollister en Abercrombie, het bestaat al een tijdje, i love it, hihii x

 36. Sheila
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Nog een tip voor de bonnetjes: koop de laatste dag dat je in Amerika bent een kaart + envelop + postzegels. Doe de bonnetjes in de kaart (zodat ze niet door de envelop heen schijnen) en stuur de kaart naar je huisadres =). Zo heb je geen gedoe bij de Nederlandse douane en heb je toch je bonnetjes, zodat je je rekeningafschriften kunt controleren! En geloof me, dat kan heel handig zijn, vorig jaar heeft een restaurant nog geprobeerd om veel te veel af te schrijven!

  En een shoptip: ga een keer naar Orlando! Daar heb je meerdere outlets op een korte afstand van elkaar en daarnaast ook hele grote malls. De leukste adresjes vind ik de Premium Outlets aan Vineland Avenue en International Drive en de Florida Mall =) Ga daar alleen niet heen tussn kerst en oudjaar, dan is het echt zooo druk! Die fout heb ik namelijk zelf dit jaar begaan πŸ˜‰

 37. Evi
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Het boek over die vriendschappen tussen dieren verkopen ze hier in BelgiΓ« wel.Maar bij ons is het dan onder de titel Onmogelijke Liefdes. Ik ben zelf ook van plan om het boek te kopen , want het is zooo schattig (;

 38. Jill
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  gilly hicks is het ‘lingerie’merk of jogging relax merk van abercrombie of hollister eig daarom lijkt de winkel er zo hard op
  leuke shoplog πŸ™‚

 39. Marsha
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  Een tip voor alle tokidoki lovers out there: toen ik op vakantie was in thailand zag ik heel veel meisjes met tassen lopen met een tokidoke printje erop. Ik vroeg aan iemand waar ze diie gekocht hadden, en het blijkt van LeSportsac te komen, een vrij bekend merk in azie die dus samenwerkt met tokidoki. Er zijn veel verschillende printje en modellen en een tas kost rond de 100-200 euro. Nou is dat natuurlijk wel een beetje duur, maar er zijn ook een heleboel neppe tassen in omloop. Als je ebay een beetje in de gaten houdt vind je misschien een mooie neppe tokidoki tas voor een paar tientjes? Type even lesportsac tokidoki in bij google afbeeldingen πŸ™‚

  Maar even on topic, wauw serena, het vest wat je aan hebt is helemaal super! Verkopen ze bij de ulta ook merken als nyx en elf?
  x

 40. Esra
  8 januari 2012 / zondag, 8 januari 2012

  voor die pluisjes op je zwarte broek moet je gewoon kledingrollers voor gebruiken. Met wassen gaan ze er niet af en ik heb ook soortgelijke. Die kun je gewoon overal halen bijv. bij zara heb je leuke basic broek/leggings. Ik heb ook een katje maar als je even met zo’n kleefroller eroverheen gaat zijn ze meteen weg πŸ˜‰