Filmpje: Action Shoplog #3

Gisteren ben ik weer eens lekker naar de Action geweest! Ik heb namelijk een superleuk vrouwtje ontmoet genaamd Ria. En Ria is de oprichtster van de Action Hyves. Met meer dan 13,000 leden is het één van de grootste fanpages op Hyves en ik moet zeggen… het is verslavend leuk! Zo worden er allemaal foto’s gepost van creatieve uitspattingen, gemaakt met natuurlijk Action spullen. Als er nieuwe producten te halen vallen of als er een goede actie is: op de Action Hyves staat het! Ik denk dat Ria de grootste Action fan is die er bestaat. Neem dus allemaal een kijkje op haar inspirerende fanpage en wordt lid! Door Ria kreeg ik weer helemaal zin om langs de Action te gaan, dus zodoende.

Hieronder kunnen jullie mijn nieuwste Action aankoopjes zien;

Enne, wat vinden jullie van mijn nieuwe T-shirt?


Ik wilde hem al ZO lang hebben! Maar nu eindelijk eens besteld. Ik bestelde hem via MyTeeSpot.com en ik koos een Junior maat M, en zoals je ziet valt hij behoorlijk strak. Ik vind het vergelijkbaar met een XS, dus houd hier rekening mee, mocht je hier ook T-shirts willen bestellen. Ik heb er twee weken op moeten wachten, maar dan heb je ook wat! TEAM SERENA FTW!

Ik hoorde trouwens net van mijn moeder dat de betonspray die ik in Larissa’s haren had gespoten wel keihard was geworden. Maar ik had dan ook zo’n 8 x op dezelfde plek gesprayed. Mihihi! Hier ga ik toch nog maar eens even mee experimenteren!

Wat vinden jullie van mijn Action aankoopjes? Ik ben erg benieuwd naar de slakkengel. Hebben jullie onlangs nog iets bij Action gekocht? En wat zijn jullie Action aanraders?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

190 Reacties

  1. Nadia
    3 mei 2012 / donderdag, 3 mei 2012

    Misschien een tip voor je, er zit nu ook een Action in Culemborg! Dat is vlakbij Houten. :)

  2. Marr.
    16 april 2012 / maandag, 16 april 2012

    Ik werk bij de Action. En elk weekend kom ik weer met nieuwe aankopen thuis. Vooral shampoo’s en make-up (blush, oogschaduw, nagellak, make-up doekjes en mascara zijn vrij goed!). Ben je opzoek naar leuke ballerina schoenen? De Action heeft hele leuke voor ongeveer €5,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *