Mijn favoriete items uit de Hunkemöller Sylvie Collection 2016

De afgelopen dagen voelden echt als hartje zomer en ik had dan ook meteen de zomerkriebels te pakken! Parkhangen, lekker in een jurkje rondlopen, door de stad fietsen in je T-shirtje, BBQ met vrienden en tot ‘s avonds laat chillen op een terras. Heerlijk! Om nog even die #myendlesssummer vibes vast te houden deel ik vandaag mijn favoriete items uit de Hunkemöller Sylvie Collection 2016 met jullie!

Boho Glam

Voor deze zomer heeft Sylvie zich laten inspireren door de bohemian style met een vleugje glam. De collectie, die de naam Boho Glam heeft gekregen, bestaat uit verschillende modellen bikini’s en accessoires met een hoog eiland gehalte. Denk aan gehaakte jurkjes, pareo’s met speelse kwastjes, een panama hoed en voetsieraden. De bikini’s vind ik dit jaar wederom supermooi! De tops zijn sierlijk opengewerkt, hebben een prachtig rugdetail, een sexy lijnenspel of bevatten glinsterende steentjes. Ik ben dol op die kleine details die een bikini nét even anders dan anders maken. De kleuren zijn dit jaar zwart, wit, hemelsblauw, aubergine, koraalroze en een multicolor bohemian print.

Hunkemöller Sylvie Collection 2016 – Gaia bikini

hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 Mijn favoriete bikini uit de Sylvie Collection 2016 is de Gaia bikini, die overigens ook in het wit verkrijgbaar is. Ik heb erg veel bikini’s (ik denk inmiddels een stuk of 10), maar ik had er nog geen eentje met het ‘surf top’ model, zoals dat heet. Ik vind deze top allereerst superlekker en comfortabel zitten, en ten tweede vind ik dat het veel goeds doet voor mijn decolleté. Mijn borsten lijken niet per se groter, maar ze zien er gewoon goed uit in deze top! Mag ik best zeggen over mezelf, toch?

Ik vind dit model zowel sportief als sexy, met de opengewerkte voorkant, en ook de ringetjes zijn een leuk detail. Ook de achterkant met de gekruiste bandjes en het gouden buisje in het midden vind ik bijzonder mooi. Het broekje zit overigens ook superfijn. De stof is stevig, maar wel goed elastisch, zodat hij comfortabel zit en op den duur niet zal lubberen. En hij is gelukkig niet zo extreem laag uitgesneden.

Hunkemöller Sylvie Collection 2016 – Gladiator Hero pareo en hoed

hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 Ook de accessoires vind ik dit jaar wederom geslaagd! Ik koos voor een pareo met leuke, bohemian Gladiator Hero print en speelse mini kwastjes. Pareo’s zijn echt de perfecte strand- en vakantie accessoire. Je kunt een pareo omslaan als sjaal, maar ook als rokje of jurkje. Je kunt hem gewoon even over je schouders draperen, er een tulband van maken of zelfs een tas van knopen. Zelf vind ik het fijn om een pareo te gebruiken als tulband. Ik vouw de pareo dubbel en sla hem op mijn haren zoals ik met een handdoek zou doen na het douchen. Het restant rol ik op tot een knot bovenop mijn hoofd, en de uiteinden moffel ik weg. Je haren zijn zo lekker uit je nek, en je hoofd en haren zijn beschermd tegen de zon. Plus, het staat superleuk!

Een andere goede én mooie manier om je haren en hoofd te beschermen tegen de zon is het dragen van een hoed, zoals de Gladiator Hero Panama hoed. Dit model is niet alleen leuk voor op het strand, het maakt elke zomerse outfit meteen super stylish!

Hunkemöller Sylvie Collection 2016 – Embroidered strandjurkje

hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016 hunkemoller sylvie collection 2016En wat vinden jullie van dit Embroidered strandjurkje? Ik houd wel van deze romantische style. Gehaakt en opengewerkt, dus lekker luchtig maar toch gekleed als je even iets over je bikini heen wilt gooien. Hij zit in elk geval erg lekker en hij is perfect voor op het strand! Dit jurkje heeft echt die typische bohemian island style, I love it!

Hieronder nog even een lijst van mijn favoriete items;
Sylvie triangel bikinitop Gaia €29,99
Sylvie bikinislip Gaia €15,99
Sylvie pareo met Gladiator Hero print €12,99
Sylvie Gladiator Hero panama strandhoed €17,99
Sylvie strandjurk Embroidered €34,99

Alle items liggen al in de Hunkemöller filialen en zijn ook te koop via Hunkemoller.nl

Momenteel loopt er trouwens  ook een superleuke Summer Bucket List wedstrijd waarbij je elke week kans maakt op leuke prijzen, deze week kan je bijvoorbeeld 1 van de 10 super stylish flamingo waterbedjes winnen!Dé meest awesome zomer accessoire voor te gekke Instagramfoto’s! Als je mee wilt doen ga dan naar deze pagina en laat je Summer Bucket List item achter. Ik heb hem ook al ingevuld, mijn ultieme droom is om met roggen te zwemmen in de Malediven! Het is zo leuk om alle Bucket List Items door te scrollen, ik krijg hier echt megaveel inspiratie en nieuwe ideeën van! Check het dus zeker even!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nieuwe Sylvie Swim Collection 2016 vinden! Wat vinden jullie van mijn favoriete items? En wat zijn jullie persoonlijke favorieten? 

Until next time,
Serena Verbon

– ik wil mijn zusje Larissa bedanken voor het nemen van deze mooie foto’s –

Volg:

67 Reacties

 1. kelly
  22 juni 2016 / woensdag, 22 juni 2016

  Welke maat draag je van de bikini top? ik overweeg hem in het wit te bestellen maar weet niet zo goed of ik een s of m nodig heb..

  • Serena
   Auteur
   22 juni 2016 / woensdag, 22 juni 2016

   Bestel allebei en stuur er dan eentje terug!

 2. Gaia
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  De Gaia bikini is echt superleuk! En geweldige naam ook natuurlijk :p

 3. Ellen
  27 mei 2016 / vrijdag, 27 mei 2016

  Ik vind de gaia bikini ook helemaal geweldig. Alleen ik las bij de beschrijving op de site dat de kleur kon vervagen. Denk jij dat dit snel zal gebeuren? Voornamelijk met veel in de zon zitten/zout water/chloor?

 4. Nadia
  24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Wat een mooie foto’s!

 5. 24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Mooie foto’s! Ik vind de collectie echt zo leuk, ik had er al meerdere op het oog. Helaas staan de meesten mij niet, ze maken mij nog platter (mieeh).

 6. Kim
  23 mei 2016 / maandag, 23 mei 2016

  Beauty!!!

 7. 22 mei 2016 / zondag, 22 mei 2016

  Wat een superleuke collectie! Ik heb een bikini van Silvie uit een oudere collectie en daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee! ♥ xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *