Eindconclusie | Eucerin Even Brighter + winactie

dit is een samenwerking –

Jawel, de testperiode van 6 weken zit erop en vandaag wil ik dan ook mijn eerlijke eindoordeel geven over de Eucerin Even Brighter skincare lijn. De Even Brighter lijn is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan. De werkzame stof uit deze lijn is Butyl-resorcinol, dat al in een lage concentratie hele goede en snelle resultaten opleverde in het verminderen van hyperpigmentatie door het remmen van menselijk tyrosinase.

In een eerder artikel ga ik hier dieper op in, dus als je die nog niet hebt gelezen klik dan hier. En klik hier voor een tussentijdse update waarin ik ook de producten uit de Even Brighter lijn afzonderlijk review.


De afgelopen 6 weken zag mijn skincare routine er als volgt uit:

‘s ochtends
+ schuimende reinigingsgel of micellair water
+ toner met BHA
+ essence van SKII
+ Eucerin Even Brighter Serum
+ Eucerin Even Brighter Spot Corrector
+ Eucerin Oil Control Sun Gel-Crème SPF50

‘s avonds
+ schuimende reinigingsgel of micellair water
+ toner met BHA
+ essence van SKII
+ Eucerin Even Brighter Serum
+ Eucerin Even Brighter Spot Corrector
+ Eucerin Even Brighter Nachtcrème


Als referentie heb ik mijn pigmentvlekje (ontstaan door het verwijderen van een spider naevi, 2 weken nadat ik ben begonnen met het testen van de Even Brighter lijn) onder mijn rechteroog genomen. Zo zag het vlekje er 4 weken geleden uit.


En nu ziet het vlekje er zo uit. Het is lastig te zien, maar ik vind het vlekje hier toch iets minder opvallend.


Hier heb ik close-ups naast elkaar gezet om het iets duidelijker te kunnen zien. Rechts is het vlekje subtieler dan links, vind ik. Hij is nog niet helemaal verdwenen, maar hij lijkt iets kleiner en iets zachter te zijn dan voorheen.

Eindconclusie

Het liefste smeerde ik een crème op en waren mijn pigmentvlekken de volgende dag als sneeuw voor de zon verdwenen. Helaas bestaat zo’n wondermiddeltje niet. Wanneer je last hebt van hyperpigmentatie is het nu eenmaal een langdurig proces om je vlekjes te vervagen. Het kost tijd, geduld én je moet het echt volhouden. Maar, nu ik heb gezien wat de Even Brighter lijn kan doen met een best wel donker pigmentvlekje in 4 weken tijd, ben ik vastberaden om door te blijven smeren. Ik weet zeker dat het vlekje de komende weken nog lichter zal worden en uiteindelijk helemaal zal verdwijnen.

Als ik nu naar mijn gezicht in de spiegel kijk word ik in elk geval heel blij. Mijn huid is lekker zacht en gehydrateerd en het ziet er onwijs stralend en vooral ook heel egaal uit. Egaler dan voorheen. Ik heb dus zeker het gevoel dat de Even Brighter lijn werkt!

Mocht je benieuwd zijn naar mijn voorgaande artikelen met achtergrondinformatie over de Even Brighter lijn klik dan hier. En klik hier voor een tussentijdse update waarin ik ook de producten uit de Even Brighter lijn afzonderlijk review.


Winactie

Mocht je nu enthousiast geworden zijn over de Eucerin Even Brighter lijn, dan heb ik goed nieuws voor je, ik mag namelijk 4 setjes weggeven aan jullie! De setjes bestaan uit de Even Brighter dagcrème SPF30 + de Even Brighter Spot Corrector.

Als je kans wilt maken op één van de vier setjes, laat dan hieronder een comment achter waarin je uitlegt waarom je de Even Brighter lijn graag wilt uitproberen. Vul ook een geldig e-mailadres in (dit krijg ik alleen te zien) zodat ik je kan mailen, mocht je één van de winnaressen zijn. De winactie laat ik kort lopen, namelijk t/m woensdag 12 juli 2017. Daarna zal ik de winnaressen persoonlijk een mailtje sturen. Good luck!

Liever meteen kopen? Dan heb ik nog meer goed nieuws, want via deze link kun je de dagcrème nu tijdelijk met €7,50 korting bestellen.

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Is de Even Brighter lijn iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

193 Reacties

 1. Claire
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik zou graag willen winnen, want ik heb een hele vlekkerige huid en schaam me hier best wel erg voor. Ik durf mijn huis ook niet bloot te stellen aan de zon omdat ik dan bang ben dat er meer vlekken bij komen. Ik hoop dat deze crème mijn huid kan verbeteren!

 2. Luna
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik ben van Colombiaanse afkomst en de huid van latina’s is ook erg gevoelig voor manchas (pigmentvlekjes). Ik heb gemerkt dat salicylzuur hier ook al goed tegen werkt maar ben ook wel erg benieuwd naar wat deze lijn voor mn huid doet! Dus ik zou hem erg graag willen uitproberen.

 3. Cindy
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Wat een super review, maar ik ben nog niet helemaal ervan overtuigd. Ik heb al zoveel middeltjes en verschillende soorten crèmes uitgeprobeerd, maar het werkt allemaal niet. Daarnaast heb ik ook een licht getinte huid. Dit betekent dat ik niet zomaar alles op mijn huid kan smeren vanwege verkleuring. Ik hoop dat ik één van de winnaars ben, zodat mijn pigmentvlekken minder worden.

  Go Even Brighter!

 4. Claudia
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik ga de Oil Control SPF zeker proberen. Voor mijn eigen hyperpigmentatie ben ik met grove geschut in de weer, ik gebruik een lotion met 15% glycolic acid en 1,5% salicylic acid. Elke avond aanbrengen en in laten trekken voor mijn nachtcreme (ook met salicylic acid) en ‘s ochtends is mijn hui belachelijk zacht en glad. Ik kan het iedereen aanraden, mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien.

 5. Ghislaine
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Bedankt voor je duidelijke review Serena! ik was altijd al erg benieuwd of deze producten nou echt helpen. Want laten we eerlijk zijn; zonder voor en na foto’s kan je jezelf ook aanpraten dat de plekjes lichter zijn geworden :-).

  Ik zou graag kans maken op een van de setjes, omdat ik met mijn 27 jaar (over 3 weken alweer 28.. hiephoi!) nog steeds struggle met de vlekjes die ik heb overgehouden van mijn pubertijd.. Pukkels knijpen blijft een dingetje…

  Ik ben benieuwd, keep up the good work!

  Groetjes!

 6. Merel Schreinemakers
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Dag :) Dit maakt me blij!! Ik heb een huid zo blank als papier, maar de laatste jaren is het meer op gerecycled papier gaan lijken 🙊 Oops. Ondanks mijn brave factors 30/50 in de winter/zomer heb ik sproeten als een dalmatiër. Snoezig? Best! Maar enkele zijn wat te enthousiast qua grootte en lijken wel ouderdomsvlekken en dat terwijl ik pas 26 ben, S.O.S. niet zo snoezig. Ik zou echt graag deze lijn winnen, zodat ik m’n sproetenkoppie weer charmant en comfy onder controle kan krijgen :).

  P.s. Ik heb ook een spinnetje op m’n wang en wilde deze ná de zomer laten verwijderen bij een kliniek, ter voorkoming van pigmentvorming door de zon op die plek. Hoe komt het dat jouw plekje toch donker werd? Te weinig gesmeerd? Of gebeurde dat ondanks alle goede verzorging :(? Hoor het graag!! Als het een lang verhaal is, mag je me ook mailen natuurlijk :) Wil liever niet nóg meer plekjes ;). Dankjewel!! XX Merel

 7. Daan
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  WAUW! Serena wat een super blog is dit…

  Huid is altijd mijn favoriete onderwerp in je blogs! Mijn huid is niet mijn favoriet :-(
  Zou wel willen weten of Eucerin werkt op mijn niet-zo-mooie vlekken huid :-) Als man is het misschien een beetje gek, maar ook ik wil goed voor de dag komen! Ondanks de meerdere “vrouwen onderwerpen” lees ik veel van je blogs!

  Groetjes, Daan

 8. Carmen
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Lieve Serena,

  Ik ben helemaal enthousiast door je foto’s. Ook ik zie zeker verschil tussen beide foto’s!
  Tijdens mijn zwangerschap heb ik een zwangerschapsmasker gekregen (veel donkere pigmentvlekken over heel mijn gezicht). Na mijn zwangerschap zouden deze weer lichter vervagen of helemaal weggaan, maar helaas zit ik 1,5 jaar na mijn bevalling nog steeds als een dalmatiër achter mijn computer dit verhaal te typen. Ik was altijd erg tevreden over mijn huid, en liep graag zonder make-up. Nu kan ik niet meer zonder en ben ik al tijden aan het zoeken naar een product of behandeling die het kan vervagen, zodat ik weer zekerder word van mijn huid. Nu kwam ik via jouw blog per toeval dit artikel over Eucerin tegen, een merk waar ik met een gevoelige huid al vaker mee in aanraking ben gekomen. Ik hoop zo dat ik een kleine kans maak tussen deze overvloed aan reacties, ik ben overtuigd door jouw foto’s en heb de hoop dat het voor mij net zo mag helpen.

  Veel liefs, Carmen

 9. Lotte
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik zou deze super graag willen proberen, omdat ik hoewel mijn huid niet rustig is, het lijkt alsof ik meer puistjes heb dan dat ik daadwerkelijk heb. Gewoon omdat er vlekjes achterblijven van de puistjes, ook als ik er niet aanzit (en geloof me dat is nog best een uitdaging 😉). Tot nu toe heb ik nog niets gevonden wat echt goed helpt en ik moet zeggen dat ik best benieuwd ben na jouw review.

  Ander vraagje, zou je misschien de update over een maand nog een keer willen schrijven, als je verder gaat met gebruiken natuurlijk.

 10. Lisa
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Oeh! Ik wil graag meedoen aan deze winactie, want:

  I like a tan, but without looking like my gran!

  Haha, nee maar echt, ik ben er er sinds een tijdje bewust van hoe super belangrijk goede huidverzorging is (en een goede spf) en deze producten lijken me heel fijn. Ik zou ze graag willen uitproberen!

  Liefs, Lisa

 11. Annamay
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Komt het doordat ik een kind ben van de jaren 70, een tijd waarin zonnefactor 30 nog niet vanzelfsprekend was, of ben ik gewoon erfelijk belast met hyperpigmentatie? Wat het ook is, hinderlijk is het zeker, want wie wil nou niet een egale huid. In sprookjes geloof ik al lang niet meer, wel beschik ik over een grote dosis geduld en daarom zou ik de Eucerin Even Brighter lijn graag willen uittesten, wellicht is dit écht iets voor mij.

 12. barbara
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  dat is bijna niet te geloven, maar deze morgen heb ik nog bedacht dat mijn huid ouder wordt en dat gezien ik nu toch veel pigmentvlekjes krijg

  door het zomerse weer wordt dat er niet beter op

  deze actie komt dus als geroepen

 13. Lieke
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik doe erg graag mee met deze winactie! Ik heb veel last van vlekjes in mijn gezicht van oude acne, waar ik me voor schaam. Graag zou ik in de zomer / wanneer ik op vakantie ga geen of minder foundation dragen, maar dit is iets wat ik nu niet durf door mijn huid.

 14. Farah
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hoi Serena!

  Wauw. je ziet wel degelijk verschil hoor! Ik denk dat wij een beetje het zelfde probleem hebben, na oneffenheden meteen donkere plekjes. Ik ben zelf half iraans, half nederlands en door mijn tintje ontstaan die vlekjes extra snel…
  Ik volg je nu al jaren en zie je huid steeds meer stralen. Dat wil ik ook!!! Het lijkt me top om een setje te winnen om te kijken of deze producten ook wat voor mijn huid kunnen betekenen. :-)

  -X-

 15. Loana
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Yay eindelijk het eindresultaat!
  Ik was al erg benieuwd na je eerste post erover en goed om te horen dat je er zo enthousiast over bent! Zou het zelf ook wel willen proberen. Ik heb na een paar jaar gestruggled te hebben met acne nu eindelijk een beetje een chille huid, maar ja littekens enzo 🙄
  Vind het wel altijd tricky om nieuwe producten te kopen omdat ze vaak best wel prijzig zijn en je met een acne gevoelige huid nooit zeker weet of je het wel kunt gebruiken, dus evt een setje winnen klinkt wel als een leuke optie ^^

 16. Aartie
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hi Serena!
  Ik zou graag voor mijn moeder willen winnen, zij heeft allemaal kleine pigmentvlekjes in haar gezicht en is hier erg onzeker door geworden.. ze draagt geen concealer, Foundation en andere make up omdat ze bang is dat dat haar huid verslechtert.. het lijkt me geweldig om haar dit te kunnen geven en zien dat ze langzaam weer wat zelfverzekerder zou worden :)
  Ik durf niet van alles te kopen om haar te laten proberen, bang dat het erger wordt. Maar na jouw review en uitgebreide test, ben ik overtuigd!

  Groetjes, en Thanks alvast dat we kans mogen maken :)
  Aartie

 17. Hakima
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Heel graag zou ik dit setje willen winnen, ik ben indisch maar dan de blanke variant ;-) waardoor pigmentvlekjes erg opvallen, een beetje oranje bruinige vlekjes en vlekken.door medicatiegebruik tegen acne in het verleden en mijn zwangerschappen, ben ik nog onzekerder geworden door de toename van de vlekjes.hopelijk mag ik een setje winnen om ook zulke resultaten te boeken!!! Succes iedereen

 18. Jo
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Dag Serena,

  Bedankt voor dit soort artikelen, ik weet zeker dat je veel meiden/vrouwen helpt door hier op een eerlijke manier over te schrijven. Mij schouders zitten onder de littekens en ik heb ook last van hyperpigmentatie. Ik zou graag deze zomer met wat meer zelfvertrouwen in bikini rond willen lopen! Ik heb al duizenden producten geprobeerd, misschien dat dit dan eindelijk het anwtoord is :) No matter what, bedankt voor je artikelen!

  Groetjes,

  Jo

 19. Eirini
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hi!I read your blog to practise my Dutch, which is a work in progress…I’ d love to try the line since I have three pigmentation spots (sun damage) on my cheek. I really like the idea of a brightening cream that includes SPF and I also that think the results seem promising. Thank you for the giveaway!

 20. Lisa
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik zou dit setje heel graag willen winnen omdat ik vrij veel plekjes in mijn gezicht heb van de zon en hyperpigmentatie van acnelitekens. Verder zie ik bij jou echt verschil in hoe stralend en egaal je huid is geworden, dus ik ben heel benieuwd of het bij mij ook zo fijn zou werken!
  Mijn huid is er gevoelig en Eucerin heb ik vaker goede resultaten mee behaald, dus ik hoop dat ik het binnenkort uit kan proberen.

 21. Lizzy
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Dit lijken mij echt hele goede producten.
  Ik ben erg allergisch aan insectenbeten en de muggen weten mij ook altijd te vinden.
  Helaas heb ik altijd enorme bulten van muggenbeten en die laten dan ook altijd donkere pigmentplekken achter. Zeker als ik er moeilijk af kan blijven.
  Ik zou deze producten dus heel graag eens willen proberen! Het zou heel fijn zijn moesten de vlekken wat lichter kunnen worden.
  Groetjes, Lizzy

 22. Jeanelle
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hoi Serena, wat een leuke winactie! Na een zware periode,met plotselinge acne en medicijngebruik daarvoor, heb ik nu veel last van littekens en vlekjes. Verbloem het vaak met foundation maar dat gebruik ik in de zomer niet zo veel. Wie weet zou deze lijn iets kunnen bijdragen aan het verminderen. Lees je artikelen met plezier!

 23. 11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Supergraag doe ik mee aan deze winactie. Eucerin is echt een goede lijn. Ik heb vlekjes op mijn gezicht waar ik graag vanaf wil. Zeker wil ik ook blij worden als ik in de spiegel kijk!

 24. Rosanne
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Jaaaaa! Nog net op tijd om mee te doen aan deze actie :) ik ben op zoek naar een crème voor op mijn wangen & schouderbladen.. ik ben net terug van vakantie en me acné op me gezicht/wangen & schouderbladen zijn erg verminderd (YES) maar ik heb er donkere vlekjes (littekens?) voor terug. Ik las in een blog van je uit 2012 dat de créme goed bij je werkte! Wauw! Laat het bij mij ook zo zijn.

 25. Rossnne
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Jaaaaa! Nog net op tijd om mee te doen aan deze actie :) ik ben op zoek naar een crème voor op mijn wangen & schouderbladen.. ik ben net terug van vakantie en me acné op me gezicht/wangen & schouderbladen zijn erg verminderd (YES) maar ik heb er donkere vlekjes (littekens?) voor terug. Ik las in een blog van je uit 2012 dat de créme goed bij je werkte! Wauw! Laat het bij mij ook zo zijn.

 26. Cindy Dekker
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat de schoonheidsspecialiste zei dat ik zonschade heb..schrok me een hoedje! Ik wil die vlekjes weghebben hoor!

 27. Berdien
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Jaaa, dit product zou echt als geroepen komen! Sinds vorig jaar zomer heb ik twee pigmentvlekken, zowel schuin links – als rechts onder mijn oog. Het lijkt me daarom heerlijk om deze producten te testen op mijn huid aangezien ik zoekende ben en tot nu toe nog geen crème gevonden heb die mijn huid er beter uit heeft laten zien.. Fijne, stralende dag! :)

 28. Ann
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik doe heeel graag mee met deze winactie.
  Nadat ik van alles heb geprobeerd en mijn kastjes weer een potje rijker is geworden en portmeonee €’s armer is het mij nog steeds niet gelukt om de juiste product te krijgen voor mijn huid.
  Masr nu ik het resultaat bij jou zie dan denk ik WAUW er is nog hoop voor mijn huid :)

 29. Suus
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hoi Serena,

  Dit setje zou ik graag willen winnen omdat de huidverzorging die jou goed bevalt meestal echt werkt! Ik zou deze set aan mijn moeder geven omdat ze ouder wordt en pigmentvlekken heeft, en die vindt ze niet mooi. Daarnaast is ze meer dan 15 kilo afgevallen wat ik heel knap vind! Haar huid is ook slapper geworden, dus ze kan wel een positieve boost gebruiken:) en mocht blijken dat dit spul bij haar ook goede resultaten geeft, dan koop ik een set voor mezelf want ik heb enorm acne gehad en hoewel het nu goed gaat (mede dankzij jouw tips) ben ik nog in strijd met de pigmentvlekken.

 30. Nadine
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hoi Serena,

  Ik ben zo benieuwd naar wat de Eucerin Even Brighter lijn voor mijn huid kan betekenen, dat ik graag mee doe met deze winactie!
  Ruim 6 jaar geleden heb ik tijdens de zwangerschap helaas meerdere pigmentvlekken in mijn gezicht gekregen. Onder andere op mijn voorhoofd en langs mijn mond. Ook heb ik veel sproetjes in mijn gezicht. Ik hoopte dat de vlekken met de jaren zouden wegtrekken, maar helaas is dit niet het geval:( Hoewel ik de vlekken heb geaccepteerd en veel bewuster bezig ben met bescherming in de zon, hoop ik ook nog steeds op een product die de hyperpigmentatie aanzienlijk kan vervagen. En nu ik de resultaten bij jou heb gezien, wil ik de producten van de Eucerin Even Brighter lijn ook dolgraag proberen! Het lijkt mij heel leuk om zelf zo’n voor en na foto te doen. Fingers crossed!

 31. Marijke
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik wil de even brighter lijn graag proberen, omdat ik last heb van hyperpigmentatie op mijn bovenlip na een ipl kuur. Het zijn kleine pigmentvlekjes die een donker waasje geven. Wie weet kan ik dat waasje wat verzachten, ik ben een doorzetter dus ik kan het ook zeker de tijd geven!

 32. 11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Ik doe ook graag mee aan deze winactie. Ben zó benieuwd of deze lijn mij zal helpen bij de pigmentatie rondom mijn mond. Althans om het minder donker en opvallend te maken. Daar zou ik al heel blij mee zijn. Ik hoop dat ik deze winactie win, maar als iemand anders wint die er ook veel baat bij heeft gun ik het die ook van harte. Ik ben benieuwd! Liefs, Peggy.

 33. kelly petrie
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Lieve Serena,

  Ik doe heel graag mee. Sinds vorig jaar heb ik last van een pigmentsnor.Toen begonnen met Eucerin Even Brighter Serum Concentraat lntensieve wat erg hielp. Nu bijna anderhalf jaar later komt het toch weer terug. Door een relatiebreuk woon ik na twaalf jaar huwelijk weer bij mijn ouders in en zijn deze producten een te grote luxe voor de finaciele prioriteiten die ik nu moet stellen. Toch zal het fijn zijn omdat ik weer single ben niet met een snor de zomer in te gaan :) Ik ga duimen.

 34. Roos
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hoi Serena,
  Het lijkt me super om dit pakket te winnen! Sinds drie jaar heb ik erg veel last van hyperpigmentatie/melasme. Het begon tijdens een langdurige ziekteperiode van mij met een ‘snor’. Anderhalf jaar laten begonnen m’n wangen ook pigmentvlekjes te krijgen en nu heb ik een heel zwangerschapsmasker met pigmentvlekken (melasme) bij mn wenkbrauwen, wangen, kaaklijn, kin & snor..
  Ik loop bij een dermatoloog maar het lijkt me super om zo’n hele lijn uit te proberen of dit iets voor mij is en me kan helpen!!
  Groetjes Roos

 35. Kirstie
  11 juli 2017 / dinsdag, 11 juli 2017

  Hé Serena, ik zou graag deze lijn willen testen en met eigennigen zien of het ook bij mij werkt. Ik heb twee grote vlekken op mijn voorhoofd en tot nu toe werkt niks. De Eucerin heb ik gezien in de apotheek maar vind ik erg duur om zomaar even te proberen. Mocht ik niet winnen dan hebben we zowiezo al €7,50 te pakken. Thanks :-)

 36. Jessy
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Wat klinkt dit veelbelovend! Ook hier last van hyperpigmentatie…een pukkeltje, krasje, muggenbultjes, alles resulteert uiteindelijk in weer een donker plekje erbij en ze lijken soms wat minder te worden en dan weer erger. Echt van alles geprobeerd, alle huis-, tuin- en keukenmiddeltjes, maar ook giedkopere wn duurdere crèmes,serums en andere vloeistoffen, helaas zonder het beoogde resultaat. Uiteindelijk maar geaccepteerd dat het wondermiddel niet bestaat (ook huiverig geworden om weer veel geld uit te geven aan iets dat toch niet werkt). Maar hier wordt ik dan toch weer enthousiast van…hoop dat ik het mag proberen!

 37. Cathérine
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Hoi Serena, ook ik doe graag mee met de winactie. Ik heb altijd een acné-gevoelige huid gehad, waarbij littekentjes ook lang zichtbaar bleven. Nu tijdens mijn zwangerschap is de acné minder, maar zijn er ondanks zonnebescherming weer pigmentvlekken ontstaan, dit keer op plekken als mijn bovenlip, voorhoofd en onder mijn wenkbrauwen (?). De producten van La Roche Posay werken wat mij betreft niet (meer) goed genoeg, dus ik zou graag Eucerin eens uitproberen. Groetjes!

 38. Tanja
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Lieve Serena,
  Heb al je posts over dit product gevolgd en graag doe ik mee aan deze winactie,ook ik heb last van kleinere pigmentvlekjes en en een,soortgelijk huidtype als jij. Ben heel benieuwd hoe het op mijn huid uitpakt.
  Liefs,

 39. monica
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Leuke win actie! Ik heb na de geboorte van onze tweede zoon een slechte huid gekregen. Vettig, puistjes, cystes, vlekjes etc. Ik ben op zoek naar een merk wat me kan helpen om mijn huid te verbeteren.Dus wil heel graag dit setje winnen :)

 40. Carlijn
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Voorkomen is beter dan genezen, maar De donkere vlekjes zitten er al..Ik heb vooral in de zomer last van hyper pygmentatie op m’n bovenlip en voorhoofd. Ik smeer met een stick van factor 50 die ik liefkozend mijn ‘snorstick’ noem. Je review klinkt goed! Lijkt me heerlijk dit te winnen, want ben heel benieuwd wat de Eucerin Even Brighter set voor me doet!

 41. Sonja de Jager
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zou de Eucerin Even Brighter lijn dolgraag willen testen,
  Want mijn huid verdient alleen het beste van de állerbesten!

 42. Sonja de Jager
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zou de Eucerin Even Brighter lijn dolgraag willen testen,
  Want mijn huid verdient alleen het beste van de álleebesten!

 43. Sally
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Twee fijne reviews, hier heb ik wat aan! Ik ben erg benieuwd hoe je pigmentvlekje er over een tijdje uitziet of beter gezegd niet meer ziet!
  Sinds een jaar heb ik pigmentvlekken door de zon (zeggen ze) gekregen op mijn voorhoofd en neus, ik denk dat ze er al veel langer hebben gezeten maar dat het me daarvoor niet (storend) is opgevallen. Ik smeer nu elke dag netjes factor 50 van het merk P20, draag een hoed als ik ga zonnen en de zonnebank heb ik afgezworen al langer dan een jaar! De producten van Eucerin Even Brighter skincare kon ik nog niet, ik ben benieuwd wat ze voor mij en de andere lezers kunnen betekenen!

  Liefs

 44. Kelly Groen
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Goedenavond!

  Wauw, bestond dat maar hè, dat wondermiddeltje!
  De laatste tijd ben ik ook dagelijks minder blij geworden van mijn huid, dus wat dat betreft kan ik je een high five geven!

  Ieder geval ben ik enthousiast geworden van jouw ervaring van de afgelopen weken,
  Ik wil ook graag weer blijer worden van mijn huid haha, dus daarom zou ik het ontzettend graag willen proberen!

  Iedergeval bedankt voor de dagelijkse inspiratie die je via het scherm deze kant op stuurt haha, voor nu nog een fijne avond en slaap lekker!

 45. Jaco
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Graag zou ik de lijn van eucerin testen! Ik heb naast pigmentvlekken die de laatste jaren zijn ontstaan (hormonen?), ook last van acne, waarna soms pigmentvlekken achter blijven. Er is dus helaas heel wat te bestrijden en ik sta erg open voor nieuwe opties. Helaas al veel geprobeerd tegen beide problemen, dus heb ik een halve apotheek in huis, waardoor ik niet meer steeds overstag ga en weer een hele nieuwe lijn van iets wil aanschaffen.

 46. Sandra
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zie inderdaad ook verschil, daarom zou ik des te graag een setje willen winnen! Ik herken veel van jouw huid in de mijne, dit is een van de redenen dat ik ook een trouwe fan ben van je blog omdat jij vaak producten test die voor mij ook goed zouden kunnen werken. Hyperpigmentatie is een van de dingen waar mijn huid het meeste last van heeft. Het vervelendste daarvan vind ik dat zelfs als je geen actieve puistjes hebt, het nog lijkt alsof je huid onzuiver is! Daarom lijken deze producten mij ideaal om te proberen.

 47. Marijke
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Eucerin is een goed merk en ik zou graag deze producten willen proberen! Ik heb een gevoelige huid die snel geïrriteerd is.

 48. Li ling
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zou heel graag dit setje willen winnen ! Een periode heb ik erg last gehad van acne. (Nu nog steeds) En daardoor heb ik heel veel donkere plekjes op mijn gezicht. Waar ik heel graag vanaf wil ! Ik heb een aziatisch huidje dus die plekjes Blijven altijd lang zitten…

 49. Bertel Lore
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zou deze producten graag willen uitproberen omdat ik een heel moeilijke huid heb. Ik verdraag enkel de eucerin waslotion. Alle andere douchegels drogen mijn huid erg uit. Daarnaast heb ook veel vlekjes die ik niet weg krijg. Ik heb al veel flesjes staan die ik ben begonnen maar niet uit gebruik door slechte reactie van mijn huid. Dankzij jou heb ik deze collectie leren kennen. Zou een warme welkom zijn in mijn zoektocht naar de geschikte producten.

 50. Devi
  10 juli 2017 / maandag, 10 juli 2017

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik een trouwe SPF gebruiker ben maar desondanks toch nog een aantal kleine oneffenheden op mijn gezicht te zien zijn. Het lijkt me heerlijk om net als jou stralend wakker te worden. Shine bright like a diamond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *