e.l.f. budget purple eyelook

Vandaag is het weer Makeup Monday en heb ik een paarse eyelook voor jullie in elkaar gebrouwen met het e.l.f. Essential Flawless eyeshadow kitje van slechts €2. Ik kocht dit kitje in Amerika, maar het is ook via de Nederlandse e.l.f. webshop te bestellen.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_01Het kitje dat ik vandaag gebruik heet ‘Party Purple’ en heeft dan ook paarse tinten. Ik maak deze look extra feestelijk met een paar prachtige budget lashes van het merk ‘Kiss’. Deze lashes heten ‘Shy’. Ik kocht ze bij Walmart voor $3 en zijn wellicht te bestellen via eBay of Amerikaanse webshops. Ze zijn echt heel erg mooi!

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_17Benieuwd naar de tutorial voor deze eyelook? Volg dan de stappen hieronder.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_02 Ik begin met een gereinigd ooglid dat ik prime met een dun laagje eyeshadow primer van Artdeco. Hierdoor blijft de oogschaduw langer mooi zitten zonder uitlopen, vlekken of op te hopen in je arcadeboog.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_03 Ik begin met de ‘base’ kleur die ik aanbreng van wimperrand tot wenkbrauw. Over mijn gehele ooglid dus.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_04 De ‘Lid’ kleur sla ik over en ik ga meteen door naar de ‘Crease’ kleur die ik aan de buitenkant van mijn ogen aanbreng.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_05 De ‘Line’ kleur gebruik ik in mijn arcadeboog en ik breng deze kleur helemaal aan tot de neusbrug en iets daar overheen. Op deze manier creëer je een wijdere en dus open oogopslag. Ook geeft het wat meer diepte en intensiteit aan je ogen. Try it!

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_06 Blend alle kleuren tot er geen harde lijnen meer zijn.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_07 De donkerste ‘Line’ kleur breng ik aan onder mijn ogen.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_08Dit blend ik met een wattenstaafje lekker smudgy.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_09 Dan kleur ik mijn bovenste én onderste waterlijn in met een zwart oogpotloodje. Deze is van Urban Decay.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_10 Met mijn Artdeco Precision Liner teken ik een dun cateye lijntje boven mijn ogen.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_11 Vervolgens zet ik de nepwimpers op zijn plek.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_12Voila! Nu alleen nog wat mascara over de wimpers heen borstelen en de purple budget eyelook is af!

Eindresultaat:

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_18 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_19 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_21 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_20 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_22 De look maak ik verder af met Bare Minerals foundation, Shimmer Bricks van Bobbi Brown op mijn wangen (kleur Bronze) en een matte kleurtje Lipfinity van Max Factor op mijn lippen. Mijn wenkbrauwen heb ik ingekleurd met poeder uit het Guerlain Eyebrow Kitje.

De mooie Purple Rose Flower Crown kreeg ik van lezeres Lola. Met de code Beautylab15 geeft ze 15% korting op haar zelfgemaakte Flower Crowns. Je kunt ze shoppen via de Etsy Shop “princessofthemeadow“. Ze komen dan op zo’n €6.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_16 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_14 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_13 e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_15Hoe bevalt dat e.l.f. kitje nou? Ik vind het pigment OK. Niet geweldig goed, soms moest ik vrij vaak dezelfde kleur aanbrengen voor een goed resultaat, ook omdat de kleuren tijdens het blenden van je oogleden leken te verdwijnen! Maar, er valt goed mee te werken en de kleuren zijn dus prima op te bouwen. Wel wat kruimelig, dus ik raad aan om met je vingertoppen te werken, of zelfs met een sponsapplicatortje, en dan kwasten gebruiken om een beetje te blenden. Alhoewel dit ook prima met de vingers te doen is.

e.l.f. essential flawless eyeshadow kit_01Het kitje zelf heeft 4 mooie kleuren die goed bij elkaar combineren, een sponsapplicatortje en een mini spiegeltje. Het is in mijn ogen iets minder van kwaliteit vergeleken bij de Wet n Wild oogschaduwpalettes, maar voor de prijs van €2 vind ik dat je in principe een prima oogschaduwpaletje te pakken hebt.

De wimpers van KISS vind ik trouwens echt prachtig en ze zijn slechts $3. Hier ga ik zeker meer van inslaan mocht ik weer in Amerika zijn!

Wat vinden jullie van het e.l.f. eyeshadow palette? En van het eindresultaat?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

102 Reacties

 1. Diede
  8 september 2014 / maandag, 8 september 2014

  Heb dit oogschaduw quattro al een tijdje in mijn stash liggen, maar ik wist niet dat je er zo”n mooie ooglook mee kon maken! Toch snel eens proberen dan maar! x

 2. 21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Ik dacht eigenlijk dat je dit Quattro voor een euro kon kopen op de webshop van e.l.f.?

 3. Julliette
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  Wauw!! Wat een mooie fotos van je..

 4. 10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Zo mooi! Heel elf-achtig! Handig zo een setje want ik weet nooit welke kleuren ik het beste met elkaar kan gebruiken. Eens proberen of het mij ook zo leuk staat.

 5. Michelle
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Prachtig zie je eruit! Wil je please vertellen welke lippenstift van max factor je op hebt?? Please??? 🙂

 6. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Wauw, echt een onwijs mooie look!

 7. Estrieke
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Jij knap ding!

 8. Silvie
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Zonde dat je de foto’s bewerkt hebt zegt!!

  ik kan duidelijk zien dat je je wimpers en eyeliner zwarter hebt gemaakt en je oogwit witter. Tuurlijk ziet het er dan mooier uit maar niet echt reeel met de werkelijke look.

 9. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Super mooie look. Ook een goede tip om de kleur in de arcadeboog aan te brengen iets over de neusbrug. Ga het zeker een keer proberen.

 10. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Toevallig heb ik dit palette ook dus ik ga deze look ook eens proberen na te maken 😀

 11. Amie
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Wauw je ziet er echt drop dead gorgeous uit. Die kleuren complimenteren je en eindelijk ook eens een ooglook bij een beautyblogger die er gewoon fatsoenlijk uit ziet. Goed gedaan meid!

 12. Jik
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Die ‘Line’ arcadeboog staat prachtig!

 13. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Knap hoor, hoe je iedere week weer met een andere look op de proppen kunt komen! Ook deze vind ik weer erg goed gelukt en dat met zulke goedkope producten

 14. Karlijn Somhorst
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  De 2e foto met je ogen dicht.. WAUW!

 15. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Heel erg mooi!! Gebruik je nog steeds revitalash?

 16. Kim
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Leuk zo dat paars, staat je goed!

  Welke lipkleur is dit? Die is zoo mooi!

  Xx

 17. Suzan
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Mooie look met die flowercrown er ook bij.

 18. Nienke
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Erg mooi weer gedaan maar wauw ik vind jou lippenstift erg mooi!
  Mag ik weten welke het precies is?
  x Nienke

 19. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  wow echt een prachtige look! die nepwimpers zitten ook echt prachtig

  Liefs
  Karlien

 20. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  ik heb het kitje van elf in een andere kleur maar nog niet gebruikt, ben benieuwd hoe die werkt!

 21. elma
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  super mooi!

 22. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Erg mooi ooglook, staat je goed! En voor dat geld natuurlijk helemaal 🙂

  X Chris

 23. 8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Mooie ooglook en vooral mooie kleuren.
  Ik heb wel wat feedback: als je zegt dat het een budget look is, zou ik het leuker vinden als je dan ook alleen maar budget producten gebruikt en niet alleen voor de oogschaduw en de wimpers. Maar het idee is duidelijk en je foto’s en omschrijvingen zijn helder.

 24. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Het palette bevat wel mooie kleuren, maar wel jammer van het pigment! Ik vind het bloemenkransje zo mooi, ik ga meteen op de website kijken. x

 25. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Prachtige look! Staat je erg mooi!

 26. Jamie st
  7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Gorgeous as always!!!!

 27. Jessy
  7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Leuke ooglook! Ik heb zelf een bruin palletje van E.L.F. omdat paars niet zo mooi staat bij mijn (blauwe) ogen, die is ook prima en dat voor dat geld!

  • Jeanine
   8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

   Toch zou je paars eens moeten proberen! Het laat blauwe ogen etra knallen!

 28. kimmie
  7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Mooi! Maar spijtig genoeg krijg ik zelf nooit de valse wimpers op zijn plaats.

 29. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Wauw, wat een geweldige look! Vind dat de flower crown er ook heel mooi bij staat. Hij staat je ook super, net zoals de look. Paars staat je goed!

 30. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Echt een mooie look. Voor fijne paarse oogschaduw zweer ik toch bij het sleek vintage palette, al ben ik ook erg benieuwd naar de paarse oogschaduws van inglot.

 31. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Het is echt een super mooie look! Staat je echt heel mooi ^^

 32. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Wauw die look staat je super mooi! Ik hou wel van paars 🙂

 33. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Wauw Serena, de kleuren staan je echt tof. Mooie combinatie ook! Ik ga hem zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *