Deel je #voeljevrij momentje

dit is een gesponsorde post – Tijdens het Ben & Jerry’s event trad Jett Rebel op, een prachtige jongen met een even prachtige stem en hele aanstekelijke poprock songs. Ik kende hem nog niet, maar ik was meteen onder de indruk en heb genoten van zijn optreden.

Het gaat goed met Jett Rebel want hij heeft zojuist de 3FM Award Serious Talent 2014 award gewonnen én is momenteel bezig met het maken van een videoclip voor zijn cover van Feeling Good.Voor deze videoclip is hij op zoek naar ultieme beelden van vrijheid.

Heb jij foto’s of video’s van jouw ultieme vrijheid moment? Van die momenten die de hashtag #voeljevrij verdienen? Upload je foto en je bent meteen onderdeel van de clip!

Kijk, ik ben inmiddels ook onderdeel van de videoclip van Jett Rebel!

jettrebel voel je vrij voeljevrijOnder de deelnemers die hun eigen videoclip delen via social media verloot Jett Rebel hele mooie prijzen, zoals festival VIP kaarten (inclusief een meet & greet met Jett Rebel) of de nieuwe Samsung Galaxy S5.

Doe ook mee, deel jouw eigen #voeljevrij momentje op www.kpnvoeljevrij.nl en maak hiermee kans op gave prijzen!

Wat is jouw ultieme vrijheid moment?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

10 Reacties

 1. Marjolein
  16 april 2014 / woensdag, 16 april 2014

  Jett Rebel <3

 2. 15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Leuk zeg! Mijn ultieme vrijheid moment is als ik savonds als de zon bijna onder en het rustig is op de weg is ga auto rijden, haha.

 3. Kit
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Jett rebel!!

 4. 15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Wat ik nog wou zeggen is dat ik je nieuwe lay-out echt heel erg mooi vind, Serena!

 5. Annemarie
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Wat leuk! Maar ik heb je foto niet voorbij zien komen. Wanneer komt de clip dan online? En komen alle foto’s en filmpjes in de clip?

  • Serena
   Auteur
   15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

   Je maakt je eigen customized clip met je eigen foto, die je dan weer kunt delen. Kijk, hier kom ik voorbij: http://kpnvjv.nl/Vprr1p

 6. Marjolein
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Wat zonde van dat liedje! Geen mooie cover, wel een leuke actie ^^

 7. 15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Ziet er leuk uit! Ik had onlangs een ultiem vrijheidsgevoel. Met een zoontje van drie en een vriend die een late shift werkt ben je snel aan huis gebonden ‘s avonds. Vorige week heb ik mijn zoon bij mijn moeder laten slapen zodat ik naar Zumba en yoga kon. Het was ook nog eens heerlijk warm toen ik buiten kwam. Ik voelde me even terug een vrije vogel, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *