De bikini horror van een MILF

Door Angel – Na een stevige dag werken zit ik ter ontspanning weer eens Groupon uit te pluizen. Ik koop nooit iets want ik vind het allemaal waardeloze troep. Lelijke horloges, Ninja wallets, spiegelklokken, heuptassen, magische mokken. Het is een gewoonte uit het verleden, toen TellSell nog bestond en ik urenlang vol verbazing zat te kijken naar de ongelooflijke crap die je NU! NU! NU! moet bestellen want als je NU! NU! NU! bestelt, krijg je er niet één, niet twee, maar drie zingende vissen bij. Goed, terug naar Groupon. Jij kent hem vast al maar deze ouwe geit heeft deze week weer iets nieuws ontdekt.

menstruatiecupDe menstruatiecup. De mensturatie-wat? Een cup die je menstruatiebloed opvangt. Vol laten lopen, eruit frutten, leeg kiepen en hij kan er weer in. Klinkt heerlijk. Die cup mogen ze houden. Wat mij vooral boeit, is de tekst. Er zijn namelijk twee maten cups verkrijgbaar.

Small en Large.
Small voor vrouwen jonger dan 25 jaar en/of nog niet vaginaal bevallen zijn.
Large voor vrouwen ouder dan 25 jaar en/of al wel vaginaal bevallen zijn.

Staat er nou vaginaal baren? Kun je ook anaal baren dan? Of oraal? Vraag me af wat pijnlijker is. Anyway, dus volgens de briljante bedenkers van de menstruatiecup hebben 25-plussers (en vaginaal barenden) dus zo’n uitgelubberde Truus dat ze geen ‘normaal’ cupje kunnen binnen houden. Die dondert er namelijk als een baksteen weer uit. De jonge 25-minners zijn lekker strak en stevig, keurig zoals het schoonheidsideaal tegenwoordig vereist. Die mogen een klein, schattig menstruatiecupje. 25-plussers zijn de lul, die krijgen een mensturatie-emmer.

Zijn ze niet een maat vergeten? De menstruatie-regenton voor 50-plussers die vaginaal hele volksstammen hebben gebaard?
‘Nu met handige bretels om de ton in uw ontplofte krater op zijn plek te houden!’. Geef er dan ook gelijk een raam en een rij begonia’s bij om achter te gaan zitten. Diep beledigd klik ik de site weg en ga weer verder met mijn werk.

TRINGGG!
‘’Hey Eendje.’’
‘’Hey Sereentje.’’
‘’Heb je vrijdag wat te doen?’’
‘’Ja. Maar je kent me, ik ben een back stabbing opportunist. Als jij een beter voorstel hebt, verzet ik schaamteloos mijn afspraak.’’
‘’Ga je mee naar Keulen?’’
‘’Moment. Even mijn afspraak verzetten.’’
‘’Maar wil je niet weten wat we gaan doen?’’
‘’Nee. Tot vrijdag.’’
‘’Jawèhèèèl! Ik ben gevraagd om in een Music video te figureren. In bikini!’’
‘’Hartstikke fijn. Ik ga naar Keulen. Ik ben heel druk met een leuk uitje waar ik even ontzettend naar uit moet gaan kijken. Doei.’’

25+ uitgerangeerde menstruatiecup My Ass. Ik ben jong, hip, snel & happening en ik doe jonge, hippe & snelle dingen. Ik ben een moderne, piepjonge en vooral strakke vrouw met een strakke baan en ik maak strakke city trips. Als ik na het telefoongesprek neuriënd mijn Outlook agenda open, typ ik triomfantelijk mijn road trip op de juiste datum. Vrijdag 18 juni: Sereen, Keulen. Voor werk. Of zoiets.

Twee hele dagen maar liefst, ben ik weer van de straat. En kijk nou eens hoe gezellig en vooral hoe ontzettend interessant en belangrijk dat daar genoteerd staat. Met dit verrukkelijke agendapuntje in het verschiet, verloopt de rest van de week heerlijk. Ik ben lekker aan het werk, de zon is lekker aan het werk en er is voor de verandering eens geen vuiltje aan de lucht. Totdat één dag voor vertrek Serena weer belt.

‘’Hey Eendje!’’
‘’Hey Sereentje.’’
‘’ Even over morgen. We moeten om een uur of 09.00 gaan rijden want we hebben om 12.00 uur lunchafspraak.’’
‘’Ik zit al sinds gisterenavond klaar bij de voordeur.’’
‘’Heel goed. En dan moeten we om 17.00 klaar staan voor de opnames.’’
‘’Wie -we-?’’
‘’Wij. Ik moet nog een stukje schrijven. Tot morgen!’’
‘’Sereen, wie zijn we? Jij en die jongens toch?’’
Op de achtergrond hoor ik getik op een toetsenbord. Ze luistert niet. Zit ze nou gewoon te werken?
‘’Serena, ik vraag je wat!’’
‘’Wij Eendje. Oh, de bel gaat! Ik moet ophangen. Doei.’’
‘’SERENA! JE HANGT NIET OP, HOOR JE ME?! WIE ZIJN WIJ?! ’’, brul ik door mijn telefoon.
‘’Wij. Jij en ik.’, zegt ze opgewekt.
‘’WA…?’’. Ik begin onregelmatig te ademen en voel een paniekaanval opkomen.
‘’Oh… heb ik dat niet gezegd? Dan heb ik ‘t zeker in mijn hoofd tegen je gezegd. Nou, bij deze dan. Jij doet ook mee. Doei!’’
Ze heeft opgehangen. Die moordenaar heeft gewoon opgehangen.
In shock staar ik naar de telefoon in mijn trillende hand.

Ik, de uitgewoonde menstruatieton, moet zo goed als naakt in een jacuzzi tussen 17-jarige menstruatiecupjes twerken. Abrubt spring ik op. Crisis. Ik moet op een crashdieet. Vanaf nu eet ik alleen nog maar lucht. Maar ik barst van de honger. Beter idee; ik probeer in vierentwintig uur tien kilo aan te komen om de Big is Beautiful trend te propageren. Of zal ik… ‘’… OH HELL…’’, breng ik fluisterend uit als ik me realiseer dat ik een veel groter probleem heb. Een kwestie van wereldformaat. Ik heb nog precies vier uur om een bikini te vinden. Ik ruk mijn kledingkast open en trek de lade vol stoffige, zwaar gedateerde bikini´s open. Allemaal ouwe versleten kringlooptroep waar ze in ontwikkelingslanden hun neus nog voor ophalen. De laatste keer dat ik een van deze bikini´s droeg, had ik nog een kont waar je een dienblad op kon zetten en een stel purky joeperts van een hoogzwangere puber. Gefrustreerd smijt ik de lade dicht en ren naar mijn computer waar ik Google om hulp smeek. Ik tik in: “Bikini. Nu bestellen, binnen twee minuten in huis!” WAAROM?! Kan iemand mij vertellen WAAROM er anno 2014 nog geen online shops zijn die binnen tien minuten bezorgen?

In de H&M is het oorlog. Het is Sale en dus ligt de badmode in een kakofonie van maten en kleuren door elkaar op de grond. Ik beuk iedereen aan de kant die de weg staat, spreid mijn armen, stort mezelf op de hoop en pak als een grijpmachine een berg bikini’s om vervolgens een paskamer in te vliegen. Als het me na tien minuten is gelukt de wirwar aan touwen en lijnen van bikini nummer 1 te ontwarren, kijk ik verbijsterd naar de mummie in de spiegel. Ik zie alleen maar touwtjes. Mijn rechtertiet is volledig ontbloot en mijn Truus is maar voor de helft bedekt. Waarom zijn er alleen maar extreem uitgesneden bikini’s te koop om doodstil mee op een strandbed te liggen? Eén kleine beweging en mijn tata’s schiet eruit, kiekeboe!

Ik weet al wat ik nodig heb. Niks bikini, we gaan voor een badpak. Op naar de Hunkemöller. Met het zweet op mijn bovenlip kijk ik verwilderd om me heen. Alleen maar touwtjes, triangles en slutty shit… Waar zijn de good old corrigerende badpakken gebleven? DAMN YOU SYLVIE MEIS!

Christine Le Duc is het antwoord. Eend, you’re a f*cking genius. Leren string aan, kwastjes op je tetters en niemand die naar je hoofd kijkt.
Zucht… nee.
Een boerkini dan?
Zou de styliste van Beyoncé tijd hebben? Ik kan natuurlijk proberen contact te krijgen met haar management.
Doe maar even een reality check, Angel. Het maakt geen reet uit wat je aan hebt. Tussen de jonge, strakke 17-jarige menstruatiecupjes is er toch geen hond die naar je kijkt. Ik blijf thuis.

En dan is genoeg. Ik geef het op en spreek mezelf streng toe.
“Je houdt nu onmiddellijk op met je First World Problem shit. Je bent dan misschien wel prehistorisch oud maar je bent nog steeds de shit (minstens een MILF, maar dan zonder kind.) Je neemt je drie minst gare bikini’s uit je eigen stash mee en daar moet je het mee doen. Punt uit.” Probleem opgelost, de rust en de kalmte van een volwassen, zelfbewuste 33-jarige kan wederkeren. Ik kan niet wachten tot ik achter de begonia’s zit.

Net als ik denk dat ik de situatie onder controle heb, probeert Moeder Natuur me gerust te stellen door me middels een bloedorkaan te laten weten dat ik nog zo vruchtbaar ben als een loops teefje. Toptiming. Echt top. Tampons zijn in een jacuzzi geen optie aangezien die zich bij mij op de één of andere manier compleet volzuigen met chloorwater en er, als ik eruit klim, nog doodleuk een half zwembad uit me stroomt. Zou die Groupon aanbieding nog geldig zijn?

Goed. Dit is de buit, ik ga voor heel Nederland met de billen bloot maar alleen omdat ik niet kan kiezen. Dus please, help me.

Angel Polka Dots Angel Green Granny Angel Baby Blue Pin upWelke wordt het? De Polka Dot, de Green Granny of de Baby blue pin-up?

Lfs,
Angel

Volg:

304 Reacties

 1. Glitterz
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Lichtblauw!

 2. Linsey
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Polkadot!

 3. Jolijn
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Hahaha GENIAAL.
  Btw ik heb ook een half uur op groupon naar die menstruatiecups zitten staren (bestaat dit echt, is dit een 1 april grap? #handig voor in de jungle)

 4. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Ik vind het groene badpak het mooist! Het staat je allemaal goed, maar ik vind die het mooist!

 5. Roos
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Hahaha wat een geweldig geschreven stuk! Ik vind alle drie de opties je erg goed staan, maar het groene badpak is mijn favoriet. De blauwe pin up heb ik overigens zelf helemaal opgedragen een aantal jaar geleden

 6. Jamie-lee
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Hahahaha, wat geweldig! Ik heb hartstikke hard gelachen! Je ziet er prachtig uit, niks om je zorgen over te maken hoor! Zelf vind ik de laatste blauwe mooi bij je staan. Maar goed, zelfs als jij een badpak uit 1600 aantrekt ben je nog mooi!

 7. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Ik vind die groene erg chic trouwens!

 8. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Haha, leuk stuk! Maarre, je kunt inderdaad ook via een andere weg bevallen zijn. Wat dacht je van keizersnede? Dan ben je toch ook bevallen van een kind? 😉 Maar dan zonder de vaginale gevolgen…

 9. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  De baby blue pin up girl! 🙂 Helemaal in stijl van The Beauty Bakery!

 10. Carolijn
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Ik vind het groene bakpak super mooi staan! De rest vind ik iets te jeugdig staan. Dit badpak staat in combinatie met je haar ook heel classy!

 11. Josephine
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Green Granny!

 12. kimmie
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De lichtblauwe is het mooiste !

 13. Dominique
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De polka dot of de green granny. De baby blue pin-up is niet echt mijn ding. In de polka dot zie je er jonger uit en in de green granny wat… ja… meer fashionable ofzo.

 14. Christq
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De groene vind ik het mooist!

 15. Judith
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De polka dot!

 16. Sanne
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Die groene vind ik moioer, maar in de zwarte lijk je jeugdiger.

 17. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Oooh geweldig jou artikels! & inderdaad Pin up!
  Liefs

 18. priscilla
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  pin-up! De polka dot houdt je jetsers te veel in een houdgreep, de groene doet me eerlijk gezegd nogal denken aan een peuterbadpakje

 19. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De groene! Geweldig, het badpak staat ontzettend mooi bij je en in combinatie met je kapsel vind ik het echt een plaatje.

 20. Jacky
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Nummer 2! Dat groen staat je super mooi 🙂

 21. Inna
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Polka, allemaal eigenlijk niet haha

 22. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Haha, ik lees die stukjes van je vaak met veel plezier, je kan echt goed schrijven!
  Hmm, moeilijke vraag van die bikini’s… ze staan je alle 3 leuk! XxAnke

 23. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Ik vind zelf de eerste het leukst. Tof stuk heb je trouwens geschreven!

 24. Henny Lievers
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Ik heb gehuild nicht, gehuild van het lachen. Hilarisch, vermakelijk e geniaal!!

 25. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Hilarisch, as usual 🙂
  De polka-bikini vind ik wel het mooiste 🙂
  Oh en by the way: je kan ook ‘bevallen’ met een keizersnede 🙂 Het hoeft dus perse oraal of anaal als het niet vaginaal lukt 😉

  • lousaa
   20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

   Ja prachtig. Overduidelijk nog lang geen milf dacht ik.

   De eerste zit te strak. De tweede vind ik mooi. Komen je sleutelbeenderen het mooist in uit. Dat babyblauw vind ik niet zo met die ruches.

 26. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De eerste of de tweede. Vind persoonlijk de derde niks. Ik weet niet waarom, maar er is iets dat me niet bevalt. Je hebt een prachtig figuur, dus maak je geen zorgen.

 27. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De eerste of de tweede. Vind persoonlijk de derde niks. Ik weet niet waarom, maar er is iets dat me niet bevalt. Je hebt een prachtig figuur, dus maak je geen zorgen.

 28. Priss
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Sorry alle 3 zo lelijk. Is dit een grap? Ooit gehoord van Victoria Secret. Sorry maar dit kan echt niet . Alle 3 niet.

  • Melanie
   19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

   aardig..

  • Melanie
   19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

   aardig..

  • Angs
   19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

   Doe eens normaal.. Het kan jouw smaak niet zijn, maar je reactie voegt niks toe zo..

 29. Ingrid
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Polkadot!!! Mooie vrouw hoor!!! Glamourbabe zelfs in je oude bikini’s 🙂

 30. Joanne
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Blauw of groen!

 31. lbeth
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Staat er nou vaginaal baren? Kun je ook anaal baren dan? Of oraal?
  –> keizersnede

 32. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  1e keus de groene, 2e: de blauwe.
  De polkadot kan weg.
  Hhaha leuke verhalen heb je

 33. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  1e keus de groene, 2e: de blauwe.
  De polkadot kan weg.
  Hhaha leuke verhalen heb je

 34. Eva
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Angel, ik vind de stippen het mooist maar wat zit je haar mevrouwerig zeg. Laat het alsjeblieft weer tot je lange lokken groeien want zo zie je er ouder uit dan je bent.

 35. Gaby
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De pin up licht blauwe!

 36. maria
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  hahaha ik lig dubbel, ik houd van jouw verhaaltjes Angel!

 37. maria
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  hahaha ik lig dubbel, ik houd van jouw verhaaltjes Angel!

 38. suus
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Polka dot! You look hot! (Jeej dat rijmt :)) of die lichtblauwe.

 39. Monique
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Hahaha, geweldig verhaal!!! Maarreh…. Je kunt makkelijk een van die bikini’s aan hoor!! Ze staan je allebei super!! Veel plezier!!

 40. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Ik vind de lichtblauwe het mooiste, en die kleurt je ook het beste vind ik 🙂

 41. Roos
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  De blauwe! Btw je schrijft echt zo goed! Super leuk om te lezeb hahahx

 42. Paula
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Groen! 🙂

 43. Mila
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Groen!!! Chique en sexy!

 44. Uiltje
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Groen!

 45. Josephine
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Polka dot staat je goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *