Bizarre Beauty: Fullips Lip Enhancer

Sinds vorig jaar verschenen er ineens YouTube video’s online waarin meisjes en vrouwen dé truc lieten zien voor vollere, grotere lippen: de fullips lip enhancer. Een dopje dat je om je lippen plaatst, vacuüm zuigt en een paar seconden tot een minuutje laat zitten. Na gebruik zijn de lippen zo vol dat het lijkt alsof je een ‘lip job’ hebt gehad. Het effect is tijdelijk, want het houdt ongeveer een uur tot enkele uren aan. Dergelijke producten en verschillende varianten zijn al jaren op de markt, maar het lijkt wel alsof er massaal een run op is ontstaan sinds Kylie Jenner haar lippen een handje heeft geholpen! Ineens is iedereen in de ban van grotere, vollere lippen à la Jenner.

lip pomp voor grotere lippen_10Het leek me interessant om deze trend eens goed onder de loep te nemen. Ik kreeg van Lipsy LouLou de Fullips Lip Enhancer toegestuurd die ik uiteraard goed heb getest. Het zijn in feite dopjes in 3 verschillende formaten, speciaal ontwikkeld om snel en effectief grotere en vollere lippen te creëeren. Hoe werkt de Fullips Lip Enhancer precies? Wat zijn de gevaren? En de voordelen? En zijn er ook alternatieven?

Hoe werkt de Fullips Lip Enhancer?

Door een dopje over je lippen te leggen en hieraan te zuigen, creëer je een ruimte met een lagere druk dan de druk van de buitenlucht, oftewel onderdruk. Hierdoor blijft het dopje uit zichzelf vastzitten. Door het drukverschil wordt de druk in de capillaire bloedvaten van je lippen verhoogd, oftewel, er stroomt meer bloed naartoe. Hierdoor worden je lippen voller en ook roder van kleur. Haal je het vacuüm weg dan verdwijnt de onderdruk, waardoor alles weer langzaam ‘zoals normaal’ zal worden. Dit verschilt per persoon. Bij de een zijn de vollere lippen na een uur al verdwenen, bij de ander houdt het enkele uren aan.

Wat zijn de gevaren?

Ik heb verschillende manieren uitgeprobeerd en de ene methode is veiliger dan de andere. Toch schuilen er bij elke methode dezelfde gevaren. Als je het te lang en te heftig gebruikt kunnen er bloeduitstortingen ontstaan op en rondom je lippen. Het is dus echt noodzakelijk om niet te hard te zuigen en zeker niet te lang. Begin rustig met zo’n 15 tot 30 seconden en herhaal dit een paar keer tot het gewenste resultaat is bereikt. Overdrijf het niet en onthoud: het zou geen pijn moeten doen! Het vergt even wat oefening en ervaring, maar na een aantal keer gebruiken heb je goed door wat werkt voor jouw lippen.

lip pomp voor grotere lippen_08Ik merkte al snel dat ik in de verleiding kwam om het juist wél te overdrijven en als er niemand is die je tegenhoudt kan je toch te ver gaan. Ik had daarom wat kleine bloeduitstortingen aan de binnenkant van mijn lip en hij voelde een beetje beurs aan. Het effect verdween bij mij na ongeveer een uur en na twee uur waren mijn lippen weer zoals normaal. Ik had meteen de neiging om het opnieuw te doen, want ineens leken mijn lippen zo klein. Terwijl ik echt niets te klagen heb met mijn lippen. Ai, dat is dus niet te bedoeling! Het kan al heel snel een verslaving worden en dát wil je nu juist voorkomen. Houd dit dus zeker in gedachten als je ermee begint.

Wat zijn de voor- en nadelen?

lip pomp voor en naHet grote voordeel is dat je direct resultaat ziet. Na een paar minuten zijn je lippen voller, groter, lekker bouncy en een stukje rozer. Je hoeft er niet voor naar een kliniek, er hoeven geen naalden met fillers in, je kunt het gewoon thuis doen. Het is een snelle en effectieve methode. Perfect voor bijvoorbeeld een fotoshoot of een flinke selfie-sessie.

Het grote nadeel is dat er enkele gevaren aan vast zitten, zie het kopje hierboven, en dat het effect tijdelijk is. Na een uurtje beginnen je lippen alweer te slinken, dus het is niet zo dat je een avondje uit kunt gaan met volle lippen (tenzij je om het uur op het toilet aan een doppie wilt gaan zuigen). Ook moest ik behoorlijk kwijlen tijdens het zuigen en ja, dat blijft dus in het dopje zitten. Beetje nat allemaal. En, als je geen speciale lip pomp of de Fullips gebruikt maar in plaats daarvan een shotglas of dopje, zie je de afdruk nog goed rondom je mond staan. Niet heel sexy. Doe je het te vaak dan kan de huid rondom je mond ook behoorlijk gevoelig en droog worden.

Wat zijn de alternatieven?

lip pomp voor grotere lippen_12Ik noemde het hierboven al, een shotglas of een dopje van bijvoorbeeld een haarproduct of parfumfles. Het shotglaasje is vrij groot en past goed over mijn lippen heen, maar het glas is wel wat aan de zware kant. Het is dus iets lastiger om hier een stevig vacuüm te creëeren, maar het werkt wel en zorgt voor een niet al te heftig resultaat. Dat is prettig omdat er zo een kleinere kans is op bloeduitstortingen. Wel moet je het vaker herhalen doen voor het gewenste resultaat.

Het dopje – deze is van mijn Bumble & Bumble dry shampoo – is kleiner en lichter waardoor ik een sterker vacuüm kan creëeren. Zo sterk dat hij echt muurvast zat en mijn lippen flink begon te tintelen! Het nadeel was dat het dopje een scherper randje heeft dan de Fullips dopjes, waardoor je een onwijs duidelijke afdruk blijft zien die niet heel snel wegtrekt, na gebruik. Voor beiden alternatieven geldt dat het goedkoop is omdat je het gewoon in huis hebt en niet speciaal hoeft te kopen. Altijd handig voor als je het even wilt uitproberen!

lip pomp voor grotere lippen_11Mijn stagiaire Sanae bedacht dat ik het ook eens zou moeten proberen met een insecten vacuümpomp. Met dit pompje zuig je bijvoorbeeld teken uit je huid (ewl!). Je kan het gewoon kopen bij de apotheek voor zo’n €18 en het voordeel is dat er 4 opzetstukjes zijn. De middelste ronde werkt op mijn lippen het beste en de kleine ovale kan ik perfect gebruiken voor mijn bovenlip. Het vacuüm van deze pomp is echt ONWIJS sterk, maar je maakt het minder sterk door de pomp halverwege in te drukken. Je kunt het dus goed regulieren en door de pomp weer uit te trekken haal je meteen het vacuüm weg. Deze pomp moet je niet te lang gebruiken, misschien steeds 15 seconden, anders krijg je echt bloeduitstortingen. Hij gaf wel het meest heftige effect, dat dan weer wel.

lip pomp voor grotere lippen_06Wat betreft de rode Fullips Lip Enhancer dopjes, alleen de grote ronde zat goed bij mij, de andere vormen bleven gewoon niet goed zitten. Wat erg fijn is, is dat de rand dik en afgerond is, zodat je na gebruik geen afdruk ziet staan rondom je mond. Ook merkte ik dat het vacuüm niet heel sterk is (niet zo sterk als de insecten vacuüm pomp en mijn Bumble & Bumble dopje) wat een stuk veiliger en verantwoorder is. Je moet hierdoor wel wat vaker de routine herhalen en je bent dus wat langer bezig, maar het is wel safe.

lip pomp voor grotere lippen_07Hoewel alle methoden effectief zijn, heeft de insecten vacuümpomp mijn voorkeur. Het vacuüm is super sterk en intens, dus je moet het wel met beleid doen en oefening baart kunst. Ik vind het fijn dat het bij de apotheek te koop is en dat er 4 verschillende opzetstukjes zijn.

Daarna ga ik voor de Fullips Lip Enhancer. Alleen de grote ronde maat past goed om mijn mond, maar het blijft goed genoeg zitten en laat geen afdruk achter. Het vacuüm is minder sterk dan de insecten vacuümpomp, maar daarom wel veiliger. Fijn voor mensen die het graag willen proberen en het een beetje eng vinden. De Fullips is namelijk zo goed als idiotproof.

Het shotglaasje vind ik te zwaar en toch wel erg groot en het Bumble & Bumble dopje laat een te duidelijke afdruk achter. Wel heb je zoiets altijd wel in huis dus het is leuk om uit te proberen en het kost je niets.

vollere lippen voor en naHet is grappig dat er producten op de markt zijn om je lippen mee te vergroten, maar in mijn ogen is het niet per se nodig. Ik ben blij met wat ik heb. Bovendien zie ik er meteen zo plastic fantastic uit met van die grote, opgeblazen lippen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een klein beetje sexy vind staan, maar dit is niet wie ik ben. Ik stuurde een foto via whatsapp naar mijn vriend en vriendinnen en iedereen schrok zich dood, ze dachten dat ik voor mijn blog lip fillers had genomen en vonden het zo zonde!

Ik kan me voorstellen dat het leuk is om eens uit te proberen, of handig is voor een beautyshoot waar de lipstick centraal staat, misschien leuk voor een sexy lingerie fotoshoot? Verder kan ik geen goede toepassing verzinnen, want waarom zou je met volle lippen naar werk of school gaan als het effect vervolgens na een uurtje weer verdwenen is? Dan val je alleen maar door de mand, haha!

Nee, het is een leuke gadget en het is nu eenmaal helemaal hot op dit moment, maar ik denk niet dat ik dit zelf nog veel vaker zal gaan gebruiken. Zelfs niet als ik lipswatches moet maken. Ik ben bovendien te bang dat ik er verslaafd aan zal raken, want ik ben heel gevoelig voor dit soort dingen.

lip pomp voor grotere lippen_10Mocht je het zelf graag willen proberen, dan kun je de Fullips Lip Enhancer bestellen voor €19,95 via lipsyloulou.nl. Momenteel kun je een setje winnen via hun Facebook pagina.

Wat vinden jullie van de Fullips Lip Enhancer, is het iets voor jou? Wat vinden jullie van zulke producten, is het goed dat het er is, of juist niet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

130 Reacties

 1. Lola
  21 maart 2015 / zaterdag, 21 maart 2015

  Heey, ik heb dit uitgeprobeerd en het werkte nier echt ofzo, en nu is me beetje boven me bovenlip helemaal blauw !:( en nu is het lelijk lijkt wel chocolasnor, wat kan ik hier aan doen??..

 2. Marissa
  21 maart 2015 / zaterdag, 21 maart 2015

  Het ziet er zó pijnlijk uit he..
  Ik ga dit niet proberen, omdat ik ook bang ben eraan verslaafd te raken. Doemaarnie.

 3. simone
  15 maart 2015 / zondag, 15 maart 2015

  serena je moet echt oppassen met dat product als je het te veel doet krijg je blauwe plekken

 4. Emma
  14 maart 2015 / zaterdag, 14 maart 2015

  Hee Serena!
  Ik vroeg me af, waar heb je dat schilderijtje met hartjes vandaan die achter je staat? is echt super leuk..

  Thanks!

 5. Anne
  14 maart 2015 / zaterdag, 14 maart 2015

  Waar kan je het nog meer bestellen aangezien die nog niet te verkrijgen is bij Lipsy, ik zag dat ze het ook op http://www.fullipsenhancer.nl aanboden? Op Ebay staat die ook alleen is het wel wat duurder, en USA vind ik zelf geen optie.

 6. Miriam
  12 maart 2015 / donderdag, 12 maart 2015

  Heel eerlijk, op de full face foto’s waar je je lips “enhanced” hebt, heb je ook direct een onnatuurlijke duckface look. Ik ben in ieder geval geen fan, maar ben dan ook tevreden met mijn lippen 😉

 7. Kaatje
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Hai Serena,

  In dit filmpje viel me jouw mooie highlighter op.
  Welke draag je hier?

  groetjes,

 8. Laura v dalen
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Leuk filmpje weer!! Ik vind het wel leuk dat het bestaat maar ik zal het niet snel zelf gebruiken denk ik…. Xx

 9. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Ik zou het zelf nooit gebruiken, maar ik vind het wel grappig! Vraag me wel af of dit schadelijk kan zijn voor je lippen als je het dagelijks gebruikt, trekken je bloedvaatjes dit wel? xo

 10. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Ik had muggenbeten en dus die aspivenin gebruikt op mijn been, heb dus echt een paar dagen met een ei rondgelopen met zuigzoenlook. Dat die werkt geloof ik meteen.

 11. Jolien
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Ik vind je natuurlijke lippen veel mooier! Met de opgezwollen lippen heb je een halve duck face 😛

 12. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Ik zag ze al regelmatig voorbij komen op Instagram en vind het maar niks. Doet me denken aan van die neppe ingespoten pornlippies. Naturel rules 😀

 13. nelly
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Net geprobeerd, ik vind het wel leuk:-)
  Is eens iets anders niet iedereen is gezegend met volle lippen…
  En dan lijkt het natuurlijker ook… jij hebt dat niet nodig me skinny lip wel;-)

 14. Lola
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Het lijkt net alsof je door een bij bent gestoken

 15. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Het ziet er ook echt uit alsof er een spuitje aan te pas is gekomen!

 16. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Ik heb echt om het filmpje moeten lachen. T is weer eens iets anders :p ik denk dat nederlandse vrouwen hier iets te nuchter voor zijn

 17. steffie
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Sorry Serena, maar ik vind dit toch niet zo geslaagd. Je bent net veel mooier en overduidelijk natuurlijker zonder dit plastic hebbeding 🙂

 18. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Heel eerlijk: chapeau dat je hier zo’n lang artikel over hebt kunnen schrijven! Ik vind het allemaal maar onzin. Ik herinner me nog dat ik of mijn broer als kind op flessendopjes zogen en niet verwachtten dat onze lippen er dan dik van zouden worden – was dan weer wat om over te lachen.

 19. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Wat een onzin toch! Nog meer plastic op de afvalberg met dit soort onnozele gadgets. Ik vind je eigen lippen zelfs mooier, je ziet er echt een beetje vreemd uit met de opgezwollen versie 🙂

 20. Rosa
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Haha ik heb het artikel gelezen en het enige wat ik kon denken: wat ben ik voor een onzin aan het lezen? Gaat dit hele artikel hier echt over?
  A first hier voor mij op beautylab haha. Maar goed, bewijst maar weer dat je alles heel goed test.

 21. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  De kleinere maten zijn bedoelt voor als je hele kleine lippen hebt (wat jij niet hebt) of om goed te kunnen focussen op alleen een lip dus je boven of onderlip.

  XO

 22. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Bizarre trend, al die Kylie Jenner lippen. Ik begin er niet aan haha! Maar nog even iets anders: waar heb je dat leuke gestreepte shirt/trui vandaan? Ik heb een streepjes-obsessie en deze ziet er echt heel mooi uit. WANT!

 23. Iris
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Ik vind het echt leuk dat je ook zulke dingen test voor je blog zeg! Maar ik vind het maar niks. Het ziet er een beetje uit alsof je een allergische reactie op iets had (sorry niet rot bedoeld hoor!) en dat het daarom een beetje rood en opgezwollen is. Verder wel hilarisch dat het te koop is haha, en dat je het allemaal getest hebt 🙂

 24. Jo
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Be happy met wat je hebt. Ik begrijp die hele Kylie Jenner hype niet zo, als de Kardashians en co ergens om bekend staan, dan is het wel de nepheid. Daar komt bij dat ik meer slechte ervaringen met deze enhancers heb gelezen dan goede. Vorige week stond er nog een artikel in de Daily Mail. Een meisje had er blauwe plekken aan over gehouden en haar lippen waren ontzettend pijnlijk.

  • Alicia
   11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

   Ik schrok me ook rot toen ik die foto zag! Heb ook het filmpje online gezien maar dit is een CandyLipz enhancer, niet de Lipsy LouLou Fullips Enhancer (heb deze zelf een keer uitgeprobeerd). Werkt anders, bij de CandyLipz worden je lippen sterk naar binnen gezogen en je zo een extreem resultaat krijgen.

 25. mart
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  woow, please laat nooit je lippen inspuiten. Je hebt prachtige lippen, dit is nergens voor nodig.
  Leuk artikel!

 26. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Wat je zegt, net plastic-fantastic!

 27. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Hm ik zou het best eens willen proberen! Ik vind het effect bij jou best mooi maar totaal niet nodig want je hebt al volle lippen van jezelf!

 28. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Je hebt van je eigen al mooie lippen, ik zou het niet meer gebruiken als ik jou was. Te veel gedoe voor een klein effect.

 29. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Hmm, ik vind je gewone lippen denk ik toch mooier! Maar dat is mijn persoonlijke mening. 😉

 30. Shawmiya
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Wauw heftig zeg. Nou geloof indd wel dat het een verslaving kan worden. Zelf durf ik het niet te gebruiken, maar dat ik hoef het pok niet te gebruiken gelukkig hihi

 31. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Ik heb het een keer geprobeerd met de dop van mijn foundation, maar ik wist nou niet of ik het echt mooiervond. Mijn onderlip wel, maar boven niet, maar als ik alleen onder zou doen zou dat er heel raar uitzien i.c.m. mijn gewone bovenlip hahaha. En daarbij denk ik dat je je bloedvaten op lange termijn wel beschadigd door de vacuüm.

 32. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Ik dacht even dat dit een vervroegd 1 april artikel was, maar er bestaan dus serieus mogelijkheden om thuis je lippen op te pompen. Het moet niet veel gekker worden … Doe mij maar puur natuur, dan ben je al mooi genoeg 🙂

 33. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Een snel resultaat, maar niet blijvend. Ik vind het ook niet perse mooier, maar dat is natuurlijk persoonlijk. En even uitkijken dus, ivm die bloeduitstortingen!

 34. Elke
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  allemaal erg leuk en aardig, maar als ik eerlijk moet zijn vind ik jouw lippen natuurlijk (dus niet “opgeblazen” of hoe je het ook wilt noemen 🙂 ) echt 1000x mooier, ik vind dat ze er anders zo vreemd onnatuurlijk uitzien…
  wel een heel informatief artikel, en fijn dat je het ook over de gevaren hebt, wat veel anderen die dit ding reviewen niet doen.

 35. kakka
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Ik vind het goed, subtiel. Besteld!

 36. Marlous
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Eerlijk? Ik vind je zonder opgepompte lippen veel mooier! En had jij niet een tattoo aan de binnenkant van je lip?

  • Serena
   Auteur
   8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

   Die heb ik nog steeds! Dan moet ik mijn lip alleen nog verder naar buiten trekken zegmaar, het zit dichter tegen mijn tandvlees aan.

 37. Sanne
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Haha ik vind dit echt ronduit debiel :p (niets tegen jou en je artikel is ook echt goed en informatief). Maar de gedachte dat mensen met zon dingetje hun lippen omhoog zuigen vind ik zo raar. Zo denk ik trouwens ook over het haarlijn-bijwerken. Ook rondduit idioot haha

 38. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Ik vind het maar bizar haha. Wel fijn dat je verschillende dingen hebt geprobeerd.
  Btw; wat heb je jouw wenkbrauwen mooi gedaan.

 39. Danielle
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Geen gezicht!
  Dit is misschien wel wat voor dames die overwegen hun lippen op te spuiten. Kan je eerst even testen.

  Ik vind opgespoten lippen nooit mooi.

 40. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Oo noo deze sla ik even over haha. Met een lippotlood kom je ook al een heel eind

 41. naomi
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Fijne uitgebreide revieuw! Haha nee ik teken wel buiten me liplijntjes :’)

 42. Annika
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Jeetje, wat mensen allemaal bedenken. Ik vind het niks. Jouw natuurlijke lippen zijn veel mooier. En door die rozige kleur die er bij komt lijkt het net of je spaghetti hebt gegeten, maar je er geen servet bij had.

 43. Nina
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Wow wat treurig dat mensen dit serieus doen? als kind deed ik dat wel eens met een beker of cola dopje, waarom weet ik niet, maar weet nog wel dat het vacuum pijn doet aan je lippen en zo’n dopje heeft idd een hele scherpe rand. Auwie. Hoop dat je t alleen hebt uitgeprobeerd voor je blog en niet met je vacuumpomp op stap gaat voortaan, want je natuurlijke lippen zijn 100x mooier dan die opgezwollen roodomrandde lippen die je van de pomp krijgt.

 44. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Wauw, ik schrik van het resultaat! Het is wel érg goed zichtbaar! Toch vind ik je natuurlijke lippen het mooist!

 45. Merel
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Slecht voor je lippen dus nee bedankt. Dan maar dunne lippen

 46. cora
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Nee ik vind t niet mooi. Het haalt de balans uit je gezicht.

 47. TammyTTalks
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Eerlijk gezegd vind ik jou lippen in hun natuurlijke vorm gewoon het mooiste. Je hebt dit helemaal niet nodig joh!

  Heb je de foto’s echt vlak na het gebruiken van het dopje gemaakt? Doordat het ook rondom je lippen rozig is, lijkt het net alsof je zojuist fillers in je lippen hebt laten spuiten. Hihi.

  Nog even een tip, mensen met een gevoelige of dunne huid moeten dit gewoon niet doen. De kans op bloedingen rond je lippen is groter. Ik heb een keertje ( toen ik 10 was ofzo ) een week lang rond gelopen met een ringvormige bloeduitstorting rond mijn mond omdat ik een bekertje had vastgezogen. En echt heel kort 10 seconden ofzo. Dit heeft leuke vakantiefoto’s opgeleverd die op miraculeuze wijze zijn verdwenen.

  • Suzan
   8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

   whaha dat herken ik!! Ik had een enorme blauwe cirkel om mijn mond heen voor een dikke week! Dit was nadat ik vacuüm had gezeten in een wasbolletje (ik was 8 ofzo;) )

   • 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

    Hahaha, ik zoog vroeger die wasbolletjes altijdvacuüm op mijn buik. Toen ik 5 was ofzo, vond ik altijd leuk als je dan dat ding zo simpel kon “vastmaken” zonder dat hij viel als je ging lopen haha.

 48. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Props for trying this! Hahaha!
  Het is een goedkopere oplossing dan botox en als het je het niet mooi vindt, trekt het toch sneller weg dan zo’n spuitje.
  Maar dit is niet aan mij besteedt. Ik ben blessed met volle lippen, dus ik kan niet zeggen of ik het zou doen indien ik dunnere lippen zou hebben.
  x Rowan

 49. 8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Grappig dat je dit hebt onderzocht! Echt iets totaal onzinnigs, maar waar je stiekem toch wel heel benieuwd naar bent! Leuk Serena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *