Beken kleur met Dove Invisible Dry

Dit is een gesponsorde post – Dove heeft een nieuwe deodorant op de markt gebracht genaamd Dove Invisible Dry. Dit is de eerste deodorant die bewezen onzichtbaar is op 100 kleuren. Dat komt mooi uit, want het zonnetje laat zich weer zien en daarom kunnen we onze fleurige, gekleurde kleding ook weer vanonder het stof vandaan trekken.

dove invisible dry 100 kleuren
Ik trek altijd naar de aardetinten toe, zoals bruin en zwart, maar ook olijfgroen en jeansblauw. Dat zijn een beetje de kleuren die voor 80% in mijn kast hangen. Hele mooie kleuren natuurlijk, maar ik houd eigenlijk ook erg veel van kleur. Ik heb me daarom voorgenomen om meer kleur te dragen. Dat is nogal een uitdaging voor mij. Als ik ga shoppen ren ik meteen op de bruine en zwarte kleurtjes af, dus ik moet mezelf echt dwingen om ook door de gekleurde rekken te browsen.

kleurrijke outfits
Het is me gelukt om gekleurde kledingstukken te scoren, maar het combineren blijft altijd een beetje lastig. Omdat het voor mij een beetje wennen is om kleur te dragen werkt de ‘3 colour rule’ voor mij het beste, oftewel de ‘regel’ waarbij ik per outfit maximaal 3 kleuren met elkaar combineer. Op deze manier houd je de outfit rustig en classy, ondanks de felle kleuren en prints.

Zoals je ziet combineer ik kleur het liefst met zwart of wit, maar toch zou ik nog graag een stapje verder gaan en nóg meer kleur in mijn outfits willen dragen. Momenteel draag ik het echt als een ‘pop of colour’, maar ik zou ook graag eens colour blocken. Kleuren kunnen echt je mood bepalen, maar het is ook een manier om mensen te ‘tricken’. Hieronder een paar voorbeeldjes:

blue-hues-full-face
Koningsblauw
– betrouwbaar, koninklijk en sierlijk. Het zorgt voor vertrouwen en rust. Is een goede kleur voor een jasje of top gecombineerd met zwart. Doet het zowel goed voor zakelijke als casual kleding. Een goede kleur als je nerveus bent of spannende dingen gaat doen. In deze kleur voel je je zeker en krachtig. Een goede kleur om aan te trekken naar een sollicitatiegesprek.

Bladgroen – een vrolijke kleur die aan de natuur doet denken. Het vermindert stress en werkt inspirerend. Een fijne kleur voor een feestelijke top of avondjurk. Opvallend en verfijnd. Het staat veel vrouwen mooi: zowel donkere als blonde types. Mooi als oogschaduw of sieraad. Deze kleur combineert goed met wit, blauw en (koele) bruintinten.

givenchy-over-rose-2014_23
Zachtroze
– is de kleur van liefde en romantiek. In roze voelen we ons zacht en toegankelijk. Roze is een zoete kleur. Niet voor niets zijn veel snoepjes roze. Blauwe ogen lijken nog feller met een roze lipstick. Ga er alleen niet in solliciteren. Je zou wel eens naïef over kunnen komen. Zachtroze combineert mooi met grijs of blauw.

Met het voornemen om meer kleur in mijn kast te hangen is het natuurlijk ook belangrijk om daar een goede deodorant bij te vinden die niet vlekt of zorgt voor witte strepen. En dáár heeft Dove nu juist de perfecte deodorant voor ontwikkeld!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dove Invisible Dry geeft niet af op gekleurde kleding en bevat daarnaast ook ¼ hydraterende crème van Dove. Dit zorgt voor zachte en gladde oksels zodat we ook prima mouwloze tops en jurkjes kunnen dragen. Want mooie oksels mogen gezien worden! Bovendien vind ik de geur erg lekker. Zacht en crèmig, heel fris en schoon. Het houdt zelfs mijn zweetokseltjes in toom!

Ben je enthousiast geworden, draag je veel kleur en wil je graag de Dove Invisible Dry deodorant testen? Dat kan! Ik ben op zoek naar 7 testpersonen die deze deodorant willen proberen en hun bevindingen willen delen via Beautylab.nl. Mail je naw gegevens (naam, adres, woonplaats), leeftijd en telefoonnummer naar serena@beautylab.nl en wie weet mail ik je terug. Mailen kan alleen vandaag!

dove getest op 100 kleuren
Welke kleur spreekt jou het meeste aan, of staat je het mooist? Klik hier, stem op jouw favoriete kleur en maak kans op €50 shoptegoed! Hiervan kun je dan mooi een kledingstuk aanschaffen in je lievelingskleur!

Draag jij veel kleur? Waarom wel, waarom niet?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

44 Reacties

 1. Ingrid
  25 maart 2014 / dinsdag, 25 maart 2014

  Ik ben dol op kleur! Het liefst draag ik alle kleuren in pasteltintjes en als ik voor fel ga is dat meestal roze of blauw. Zwart komt het minst voor in mijn kledingkast, het liefst draag ik wit als neutraal “kleurtje”. Als ik een favoriete kleur moet kiezen ga ik voor groen, en dan wel in de ruimste zin van het woord; mintgroen, legergroen, limoengroen, olijfgroen, aquamarijn, teal.. noem maar op!

 2. 24 maart 2014 / maandag, 24 maart 2014

  Mijn favoriete kleur is zachtroze, ongeveer alle kleding die ik heb gekocht de laatste tijd heeft die kleur óf staat goed bij die kleur. Ik ben trouwens echt super erg te spreken over de nieuwe lay-out, Serena! Vooral dat onderaan de pagina nu een knop met “volgende pagina” staat in plaats van “laatste pagina” want ik klikte daar heel vaak per ongeluk op #throwback haha x

 3. Tessa
  20 maart 2014 / donderdag, 20 maart 2014

  Hee serena
  Heb je al test personen gekozen ?
  Hoe ga je het doen ?
  Xxjes Tessa

  • Serena
   Auteur
   21 maart 2014 / vrijdag, 21 maart 2014

   hi Tessa, ja die heb ik al gekozen. De testpersonen hebben mail gehad met een briefing en zullen vandaag hun deodorant opgestuurd krijgen.

 4. 20 maart 2014 / donderdag, 20 maart 2014

  ik gebruik amper deo’s van dove, misschien toch maar eens proberen 🙂

 5. Amina
  20 maart 2014 / donderdag, 20 maart 2014

  Leuk artikel, je geeft er een eigen draai aan.

 6. Laura Opgenort
  20 maart 2014 / donderdag, 20 maart 2014

  Ik hou van heel veel kleur in mijn klerenkast. Ik heb zelfs weinig donkere kleding. Mijn favo kleur is toch wel roze… Yep er zit nog altijd een klein meisje in mij verscholen. Zelfs nu ik zwanger ben kies ik voor lekker veel kleur, die buik mag toch gezien worden. 🙂

 7. lana
  19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  ik heb de deo in spuitversie gebruikt en hij is echt heel fijn!, zelf vind ik koningsblauw een hele mooie kleur en mintgroen is zeker ook een favoriet voor kleren en sierade, uberhaupt voor alles haha!

 8. 19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  Dag Serena!
  Tof artikel weer. Wat mij aantrok was eigenlijk de foto waar je op kon klikken om doorverbonden te worden. Wat ben je toch een prachtig model! Zou je misschien een keer een fotoshoot wilden doen? Lijkt me super!
  Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Suqya-Fotografie/791230154220633

  Mijn website heb ik ook gelinkt! 🙂
  Groetjes.

 9. 19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  Dit lijkt me echt een hele fijne deo!

 10. 19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  Ik denk dat ik deze deo ook maar een keer ga gebruiken. Klinkt fijn! Zelf vind ik bordeauxrood of koningsblauw hele mooie kleuren.

 11. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Hahaha, dit is de 7e blog waar ik al over deze deo lees als ik het goed heb! Maar ik vind het niet erg, het is leuk om te zien hoe iedere blogger weer een eigen ‘draai’ aan het artikel geeft. Ik vind de aanpassingen in je lay-out trouwens super mooi!

 12. sam
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Hahaha wil de deo wel uitproberen maar ben nog maar net twaalf dus ik wacht daar nog maar even mee 🙂

 13. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Houd echt van kleur. Draag ook vaak zwart maar combineer graag met kleuren.
  Denk dat ik zelf naar groen zou gaan omdat ik dat goed bij me vind passen.
  Heb zelf laatst de Dove Deodorant invisible dry al gekocht en geprobeerd en het bevalt me erg goed.

 14. Ester
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Deze deo klinkt goed! Maar ik weet nou niet of deze nou echt beter is dan de reguliere deo’s die er op de markt verkrijgbaar zijn.
  Ik gebruik van alles en nog wat, houd erg van afwisselen en merk eigenlijk bijna geen verschil..
  Ik ben het meest fan van Rexona! Maar ik wil gerust een gokje wagen en deze deo in huis nemen. 🙂

  Ik ben trouwens een hele erge kleur drager haha.
  ‘Vroeger’ droeg ik alleen maar aarde tinten. Voornamelijk bruin en creme. Af en toe zwart!
  Maar nu? Als ik mijn kast open doe, dan komt een gigantische golf van regenboogkleuren je tegemoet haha.
  Ik vind het heerlijk! Voel me er onwijs lekker in.

 15. Estrieke
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Het allerliefste draag ik wit. Wit gecombineerd met zachte pastels vind ik ontzettend mooi. De laatste tijd wordt mijn aandacht getrokken door goudachtige bloesjes, shirtjes en blazertjes.
  Als ik op één van de kleuren moet stemmen, dan stem ik voor zachtroze!

 16. Melissa
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Lijkt me echt een fijne deo om te proberen! koperblauw is een hele mooie kleur
  heb gelijk gemaild

  liefs melissa, 21

 17. Zoë
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Wat leuk dat je je hebt voor genomen om meer kleur te gaan dragen. Ikzelf heb laatst een kleurenanalyse laten doen. Daarbij wordt bepaald of je een zomer-, winter-, herfst- of lentetype bent. Zomer en winter zijn koude kleuren en herfst en lente warme kleur. Daarnaast staan bepaalde tinten bij de verschillende types veel mooier dan andere. Mij heeft het heel erg geholpen meer kleur te kiezen in de winkel. Ondanks dat je vaak wel weet welke kleur je leuk staat. Deze analyse heeft mij meer opties gegeven en een leukere, kleurrijke garderobe.

 18. Rianne
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ik zie geen foto’s in het artikel? Ben ik de enige met dit probleem?

 19. Caylee
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Mijn mailtje is verzonden ;))

 20. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Super mooie outfits én foto’s!

 21. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Fel blauw in cmbinatie met zwart draag ik veel.
  Als het weer wat warmer wordt draag ik ook graag pastel tinten.
  Maar….. Toch vaak ook zwarte items. Hoe dan ook ga ik deze deo sowieso proberen! Gezien ik een gevoelige huid heb en mijn huidige rexona deo vlekken maakt 🙁 tijd voor iets nieuws!

  P.s. Mooie nieuwe layout!! Ik mis alleen het knopje om naar het volgende artiekel te gaan aan het einde van een artiekel. Komt deze weer terug? 🙂

 22. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Heey leuk artikel Serena !

  Ik vind roze en mint blauw heel erg mooi. Want dat staat heel goed bij mijn ogen.

  Xoxo

 23. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Inmiddels draag ik veel kleur 🙂 Komt ook door de trends. Tegenwoordig zie je nog steeds veel gekleurde broeken, bloemetjesprints, etc. Handig dat er een deodorant op de markt is gebracht die je kleding goed houdt!

 24. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Wat me opvalt is dat heel veel kleuren jou mooi staan Serena! Met name kobaltblauw vind ik je erg mooi staan, zowel in make-up als kleding! Zelf draag ik zoveel mogelijk leur, waar ik vroeger alleen zwart droeg, is zwart momenteel bijna verbannen. Zwarte broeken draag ik wel vaak, lekker basic en ideaal om te combineren, maar ik moet van mezelf minimaal een gekleurd item aan, gewoonweg omdat dat je ook meer opvrolijkt en wat kleur geeft.

 25. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ik draag het liefste zo veel
  Mogelijk kleur, zeflf in de winter wanneer iedereen er grijs en grauw bijloopt. Dan val je wel lekker op!

 26. Ileen
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Hoe oud moet je zijn om aan die test mee te doen?

 27. Miranda
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  ik draag veel zwart, ik heb wel wat gekleurde kleding maar dat draag ik niet veel.
  Ik voel me gewoon prettig in zwarte kleding, zoals vandaag, bijna helemaal zwart, maar ik draag dezelfde blazer, als jij hebt van H&M, met die zilveren versieringen op de schouders, het is een van m’n favoriete blazers 🙂
  Maar ik heb donkerrood haar en altijd gelakte (gekleurde) nagels, dus ik draag altijd iets van kleur bij me 😉

 28. Heleen
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ik heb gemaild!
  Ik draag best wel kleur, maar ik houd ook wel heel erg van grijstinten moet ik eerlijk zeggen.
  De deo lijkt me zeker de moeite waard om eens te gaan kopen 🙂

 29. Victoria R
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Zachtroze zeker ! de laatste tijd draag ik veel pastelkleuren, geeft mij echt een lentegevoel 🙂

 30. Yara
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ben benieuwd naar de deo. Zelf ben ik weg van kleur en probeer dan ook vaak wel met een kleur te werken in de accessoires of met top, jasje en schoenen. In de winter combineer ik ze dan vaak met zwart of bruin en in de zomer meer waar wat meer met lichtere tinten.

 31. Lina
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ik draag juist heel veel donkere kledingstukken grijs,zwart,donkerblauw etc..
  Maar voor deze zomer wil ik gewoon leuke frisse kleurtjes aan, heb mijn laatste aankoopjes in lichte kleurtjes gekocht denk aan oudrose,mintgroen licht beige etc
  Alleen niet alle lichte kleuren staan mij goed omdat ik een wintertype ben, maar als ik naar jou kijk Serena ben jij volgend mij ook een wintertype maar bij jou vind ik die lichte kleurtjes juist prachtig love!

 32. iris kisjes
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Hey serena! waar kan je stemmen op je favoriete kleur?
  xxx

  • Elianna
   25 maart 2014 / dinsdag, 25 maart 2014

   website van dove, moest ook even zoeken 🙂

 33. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ik draag veel lichte kleuren, sinds kort nu ook zwart en grijs. Heb het omgekeerde van jou zeg maar. Alleen met een kind is dat nogal onhandig. .

 34. Lina
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Mooi!!!!Hey serena ik was vanochtend bij het kruidvat in Houten en moest even aan je denken hihihi..
  Ik was naar dat hoekje waar je die grote pot masker had gekocht, heb daar een grote pot pure coconut gekocht lekker in het weekend mijn haartjes mee verzorgen en van Pink een olive oil creme achtig spul voor je haren echt heel voedend.

 35. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Ben echt benieuwd naar deze deo. Vaak heb ik probleem dat het niet zo effectief werkt, dus hopelijk deze wel:D

 36. Cristina
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Hier in Portugal bestaat het al een jaar of 2/3. Deze gebruik ik in de zomer em in de winter.

 37. Samia
  18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  Dove my number one deo! En wat zie je er weer prachtig uit, Sereentje! Vanwaar is de neonoranje rok? Xx

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

   Bedankt Samia, van C&A, maar wel al een oude collectie.

 38. 18 maart 2014 / dinsdag, 18 maart 2014

  De deo klinkt erg goed! Ik ben erg benieuwd naar de werking. Hele leuk artikel heb je er van gemaakt, met je prachtige outfits <3 Zelf draag ik eigenlijk niet eens zo heel vele kleur. In de winter vooral zwart. Maar in de zomer ga ik vooral voor mint groen en zacht roze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *