Beauty & Fashion bij bol.com

Bij bol.com kun je toch alleen boeken bestellen? Nee joh, ook als beauty- en fashionliefhebber kun je hier je hartje ophalen. Parfums, make-up, nagellak, lippenstift, krultangen, gezichtsmaskers, hairconditioners, horloges, sieraden en leuke lifestyle woonaccessoires. Bol.com heeft miljoenen artikelen op voorraad waarvan wij vrouwen heel blij (én mooi) worden.

Om te laten zien wat bol.com zoal te bieden heeft hebben ze mij en 4 andere beauty- en fashionbloggers gevraagd een mooie selectie te maken van onze favoriete producten voor een bepaalde look. Ik kreeg de look ‘Perfect Date’. Welke producten zijn onmisbaar tijdens mijn eerste afspraakje? Waarmee voel ik me zekerder, verleidelijker en super sexy? Oftewel: hoe heb ik mijn grote liefde weten te veroveren, buiten mijn gewéldige gevoel voor humor om?

bol.com perfect date beautylabDe andere bloggers hebben ook leuke looks gekregen, zoals Business Look, Casual Friday, Partyproof, Lazy Day en Feeling Sporty. De door hun geselecteerde producten vind je, samen met die van mij, terug op deze pagina.

Zo zie je maar weer, bol.com is niet alleen maar boeken en entertainment, je kunt er voor veel meer prachtige producten terecht. Daarnaast vind je er trendpagina’s en pagina’s met cadeautips zodat je op een leuke manier wordt geïnspireerd. Altijd handig en fijn!

– dit is een gesponsorde post.

Bestel jij wel eens bij Bol.com, en zo ja, koop je dan ook wel eens andere producten dan boeken, DVD’s of games?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

35 Reacties

 1. Annemarie
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik lijk wel de enige te zijn die niet zo’n enorme voorstander dis van webshops. Als we alles online gaan bestellen, zullen de fysieke winkels één voor één verdwijnen. En dat zou toch zonde zijn, niet?

 2. lisa
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  de lipstick is 30.99 euro ipv 23.99 beetje misleidend.

 3. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik zag pas je selectie op de site van bol.com.

  x

 4. Brenda
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik hoop de kattenbakvulling via Bol.com! Ideaal 🙂

 5. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Leuk dat je dit doet! Bol.com heeft inderdaad echt ontzettend veel in het assortiment, shop er graag 🙂

 6. Lieke
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Super leuk dat je dat doet via bol.com! Dan kun je zien wat de beautybloggers aanraden! Hier hecht ik toch, bewust of onbewust, veel waarde aan.

  Ik bestel wel eens nagellak via bol.com en beauty producten die ik sowieso vast in mijn stash heb of producten die niet zo ‘nauw’ gekocht hoeven te worden zoals foundation of concealer!

 7. Bb
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Bol.com is een prima webwinkel, ik bestel daar vanalles al jaren, denk dat ik zeker 5000 daar heb besteed inmiddels. Ik hoop alleen dat dit niet het enige artikel is vandaag? Want eerlijk gezegd vind ik dit niet echt een artikel..meer een sharing on saturday nieuwtje.

  • Djelsey
   6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

   Het gaat ook om de makeup artikelen die er onder staan. Doe niet zo negatief.

   • Bb
    7 februari 2015 / zaterdag, 7 februari 2015

    Ja het gaat om de make-up maar dat is een plaatje van iets wat ze voor bol.com heeft gedaan en geen artikel, ik mag toch vragen of er nog iets komt. misschien moet jij wat minder naïef zijn?

 8. Kim
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik vind Bol zo fijn, juist omdat je er zowat alles kan krijgen.

 9. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Echt fijn dat ze op bol ook beautyspulletjes hebben. Alleen heb ik wel gezien dat bij sommige producten de prijzen wat hoger liggen op bol dan op andere sites.

 10. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik bestel eigenlijk nooit beautyspullen bij Bol, maar wel apparaten enzo.

 11. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik vind het wel leuk dat Bol.com make-up en andere spullen verkoopt, maar de prijzen zijn toch wel aan de hoge kant vergeleken met andere winkels.

 12. Lara
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Serena, ik snap dat je nog maar tijd hebt voor één post per dag. Maar dan toch niet twee dagen na elkaar over bol.com? Dan lees ik liever geen artikel 🙂 Maar je andere posts zijn wel erg leuk!

 13. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Noooway! Haha, ik heb hetzelfde artikel geschreven! Ook over de mix and match! Hihi, wat een keigave actie he!! Ik heb mijn moodboard al ingeleverd!! Ik bestel normaal altijd alleen schoolboeken bij Bol.com en de service en levering is echt super! Dus misschien ook maar eens kijken voor meer dan alleen schoolboeken! =D
  XOXO

 14. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Erg leuk ik heb er al heel veel bij besteld. Beautyboeken, parfums, make-up en ga zo maar door! Erg fijne site met een snelle levering

 15. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ja wel fijn dat bol.com ook beautyproducten verkoopt, maar helaas heb ik niet zulke goede ervaringen met bol.com, dus bestel er liever niet meer.

 16. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Wat een leuk idee zeg! Ik ga meteen even kijken. Ik koop eigenlijk bijna alles wel bij bol.com, bestel er toch zeker een paar keer per maand. Of ik nu een nieuw boek wil, make-up of iets simpels als een waterkoker haha, het is daar allemaal wel en dat vind ik supermakkelijk 🙂

 17. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Eigenlijk nu je het vraagt en ik erover na ga denken heb ik volgens mij nog nooit iets anders dan boeken of dvd’s besteld bij bol.com … Bizar, daar sta je gewoon niet zo bij stil en het gaat automatisch! 😛 Ik ga snel even een kijkje nemen op die pagina! Fijn weekend <3

 18. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik vind bol.com een heel mooi bedrijf. Je eerst richten op één niche en als je dan groot bent, er een complete lifestyle webshop van maken. Mijn complimenten, bol.com! 😉 Verder vertrouw ik bol.com ook blind. Ze verkopen eigenlijk alleen maar goede producten, van welk merk dan ook. Leuk dat je de beautykant eens belicht!

 19. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Super gaaf hoe jij je look ingevuld hebt! Bol.com heeft hele mooie make-up, ook Sleek hebben ze in hun assortiment! Ik koop daar daarom ook wel eens wat 🙂

 20. suus
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ja ik heb een d&g lipstick via bol.com besteld een tijdje terug, tof dat dat nu gewoon kan in nl!

 21. Hanan
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Serena,ik maak me een beetje zorgen om je.
  Dit is geen post voor jou. Gisteren kregen we een advertentie als post en deze van bol.com lijkt zo afgeraffeld.

  Als er iets is waardoor jij momenteel weinig tijd voor je blog hebt, dan begrijpen we dat echt wel.

 22. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Bol.com zit bij mij praktisch onder de sneltoets.. Ik bestel er bijna alles. Al diverse keren kocht ik er ook lakjes en andere beauty artikelen. Leuke advertorial!

 23. Kayleigh
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Zo handig dat bol.com ook beauty verkoopt, heb er tot nu toe nog niks van besteld maar goed om te onthouden natuurlijk. Vooral Dolce & Gabbana spreekt me aan, de kleur lipstick ziet er erg mooi uit!

  Arghh ik zie je hebt de Sally Hansen gel nagellak uitgekozen !!

  Heb je nog iets van ze gehoord over de winactie? -_-‘

 24. Shanice
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Alweeeeeeeeer gesponsord..

 25. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ik bestel meestal boeken bij bol, maar ik heb ook al een keer Essie nagellakjes besteld 🙂

 26. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Ja ik bestel geregeld wat bij Bol, lekker handig en ze hebben ook echt veel boeken die niet gemakkelijk in de winkel te krijgen zijn. Toch vind ik het bij make-up, als je niet precies weet wat je wil hebben, mega onoverzichtelijk. Vandaar dat ik dat vaak maar achter mij laat en alleen maar bij de aanbiedingen kijk. xxx Lucinda

 27. Bianca
  6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Dit is al de tweede gesponsorde post achter elkaar, normaal geen punt. Maar als je 1 artikel per dag plaatst en het is gesponsord ( reclame lees ik niet) is dit toch echt heel erg teleurstellend!!!

 28. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Mooie producten heb je uitgekozen Serena, ziet er niet verkeerd uit! Zelf bestel ik niet vaak spullen online, omdat ik het toch fijner vind om ze eerst even in real life te kunnen zien, en om bij make-up te kijken of het pigment wel goed is, de kleur wel bij mijn gezicht past… Anders vind ik het toch altijd een iets te groot risico 🙂 X

 29. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Mooie producten! Voor make-up ga ik nog steeds het liever naar de winkel, al helemaal een luxe product 🙂

 30. 6 februari 2015 / vrijdag, 6 februari 2015

  Jaaa leuk! Die oorbellen zijn echt prach-tig en ik vind het zo leuk dat ze Dolce&Gabbana makeup verkopen. Alleen vind ik het daardoor ook wel weer wat minder geworden qua luxegevoel, een stuk minder exclusief ofzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *